• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
چرا زودتر خبر ندادی منم داشتم اینکار رو میکردم البته فعلا فقط سری اول دست ما هست و من 2 تا دی وی دیش رو بیشتر تبدیل نکردم
الیته میخواستم به 3gp هم تبدیلش کنم که دیگه از خیرش گذشتم

به هر حال از تلاشتون ممنون ولی فکر نمیکنید یکم زود بود برای اینکار
لااقل میذاشتید بعد از ارسال سری دوم برای دوستان
چون هم یکم خودتون متضرر میشید هم مشارکت کنندگان سری اول یکم دلسرد میشن
الان هرکی بیاد مطمئنن فقط نسخه تبدیل شده رو میخواد و شما حداقل باید به 2برابر افرادی که میخواستن مشارکت کنند این رو بدین تا اون هزینه جبران بشه

برای من همون اصلش رو بفرست
موفق باشی

بنده دقیقا متوجه منظور شما نشدم. فکر نمیکنم اصل موضوع تغییر کرده باشه، بخش مهمی ازهزینه تهیه این مجموعه برای دوستان، هزینه دیسک خام و رایت و پست می باشد. یعنی از مبلغ 9200 تومان فقط 3800 تومان برای سهم خرید ازسروش سیما درنظر گرفته شده و مابقی هزینه رایت و پست هست.
بنده هدفم کاهش این هزینه بوده، بطوری که 12 دیسک شده 4 دیسک و بالطبع 3000 تومان از هزینه تهیه این مجموعه کاسته شده. همین!

Last edited:

mp009

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی قراره پول کسایی که برای نسخه vob واریز کرده اند در صورتی که خواهان نسخه divx باشند برگردونده بشه دیگه حرف حساب چیه؟؟؟

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
- چنانچه دیگر دوستان هم مثل این دوستمون فکر میکنند و معتقد هستند که عرضه نسخه xvid درکنار نسخه vob و در قالب کلی این تاپیک، اشتباه هست و با اهداف تهیه اشتراکی این مجموعه در تضاد میباشد، بفرمایند تا کل نسخه ریپ را از روی هارم حذف کنم، چون اینکار را فقط برای این تاپیک کردم و چنانچه قرار بر این شد که دراین تاپیک عرضه نشه، به هیچ درد من نمیخوره.
این حرفا چیه سینا ( آرین ) جان ، اگر قرار باشه کسی تو قضیه ی Xvid ضرر ( 23 - 11 * 100 = 1200 تومن ) کنه ، خود شمایید نه دوستان مشارکت کننده !
از بابت تاخیر در واریز هم شرمنده نمی دونم تلسم شده چی شده که هر روز صبح به خودم میگم امروز دیگه واریز میکنم ولی ..... ایشالله تو همین چند روزه واریز میکنم

-------
موید باشید
در پناه ایزد یکتا:happy:

Last edited:

iman_82

Registered User
لایک‌ها
0
sinaarian عزیز شما زحمت زیادی برای این مجموعه کشیدید و اگه شما اقدام نمیکردم احتمال زیاد این تاپیک به ثمر نمینشست
به نظر من که هیچ ایرادی نداره که بقیه بتونن با قیمت پائین تری تهیه کنند

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
این حرفا چیه سینا ( آرین ) جان ، اگر قرار باشه کسی تو قضیه ی Xvid ضرر ( 23 - 11 * 100 = 1200 تومن ) کنه ، خود شمایید نه دوستان مشارکت کننده !
از بابت تاخیر در واریز هم شرمنده نمی دونم تلسم شده چی شده که هر روز صبح به خودم میگم امروز دیگه واریز میکنم ولی ..... ایشالله تو همین چند روزه واریز میکنم

-------
موید باشید

منم که همینو گفتم دیگه عزیز

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
امروز هزینه واریز شد ، و شماره فیش به آقای sinaarian پی ام زدم .
از سایر دوستان هم خواهش میکنم زودتر واریز کنند تا آقای sinaarian بتوانند قبل از عید این مجموعه برای دوستان پست کنند .

باتشکر از زحمات دوستان

babak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا شرمنده دم عید هستش و مغازه شلوغ منم حتما تو دو سه روز اینده واریز می کنم

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
حالا اگه تا عید کسی واریز نکرد برای بقیه ارسال میشه یا نه؟ چون زحمت تهیش رو که این دوستمون کشیده و مجموعه آماده هست.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2

-------
موید باشید

آقا رضا بنده هم به هیچ عنوان متضرر نمیشم، برعکس با کاهش هزینه تهیه این مجموعه برای دوستان، فکر میکنم سریعتر این لیست 25 نفره بسته میشه، و مبلغی که بابت تهیه این مجموعه پرداخت شده، سریعتر بهم بازگردانده میشه.

sinaarian عزیز شما زحمت زیادی برای این مجموعه کشیدید و اگه شما اقدام نمیکردم احتمال زیاد این تاپیک به ثمر نمینشست
به نظر من که هیچ ایرادی نداره که بقیه بتونن با قیمت پائین تری تهیه کنند

ممنون از نظر لطفتون. :)
شما هم چنانچه نسخه xvid را بخواهید، همانطور که قبلا هم عرض کردم، مبلغ 3000 تومان تفاوت مبلغ 2 نسخه را بهتون بر میگردونم. هر کدام از این 9 دوستی که برای سری دوم و نسخه vob تا الآن مبلغ واریز کردند، در صورتیکه خواهان نسخه xvid باشند، بهم پی ام بدهند تا این مبلغ به حسابشون برگردانده بشه.

سلام
امروز هزینه واریز شد ، و شماره فیش به آقای sinaarian پی ام زدم .
از سایر دوستان هم خواهش میکنم زودتر واریز کنند تا آقای sinaarian بتوانند قبل از عید این مجموعه برای دوستان پست کنند .
باتشکر از زحمات دوستان

اسم شما را هم به لیست واریز کننده ها اضافه کردم.

حالا اگه تا عید کسی واریز نکرد برای بقیه ارسال میشه یا نه؟ چون زحمت تهیش رو که این دوستمون کشیده و مجموعه آماده هست.

تا عید خیلی مانده، مطمئن هستم تا آنموقع حداقل، سری دوم به دست شما رسیده.

quietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
واقعا شرمنده
امان از ... گشاد :wacko:
فردا میسندم

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

منم که همینو گفتم دیگه عزیز
ببخشید میثم جان من از پست قبلی شما یعنی این :

به هر حال از تلاشتون ممنون ولی فکر نمیکنید یکم زود بود برای اینکار
لااقل میذاشتید بعد از ارسال سری دوم برای دوستان
چون هم یکم خودتون متضرر میشید هم مشارکت کنندگان سری اول یکم دلسرد میشن

بد برداشت کردم ..... احساس کردم به چرایی قضیه اعتراض دارید و حرف هام به همین دلیل بود ..... از این بابت معذرت .....

آقا رضا بنده هم به هیچ عنوان متضرر نمیشم،
گفتم که اگر ضرری وجود داشته باشه ..... مقصود از ضرر حق الزحمه ی پایین تر ( به دلیل تعداد دیسک کمتر ) بود ( البته کلش هم چیزی نمیشه ) .....

فکر میکنم سریعتر این لیست 25 نفره بسته میشه، و مبلغی که بابت تهیه این مجموعه پرداخت شده، سریعتر بهم بازگردانده میشه.
به شدت تایید میشه .....

-----------------------------------------------
موید باشید
در پناه ایزد یکتا :happy:

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
بالاخره واریز کردم ( چه کار مهمیم کرده .... :D ! )
شماره قبض و .... پی ام شد ....
----------------------------------------------------------
موید باشید

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
منم واریز کردم سینا جان
اطلاعات هم pm شد

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
هنوز 20 نفر نشدیم
یه pm به اونایی که اعلام آمادگی کردند بزنید و بگید اگه واقعا میخوان پس زودتر واریز کنند

quietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1:26:32 !!!!!!!!!!!!!!
باورتون میشه این مدت تو بانک بودم تا فرستادم!!!!
9200 بود دیگه؟

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
هنوز 20 نفر نشدیم
یه pm به اونایی که اعلام آمادگی کردند بزنید و بگید اگه واقعا میخوان پس زودتر واریز کنند

:happy:تایید میشه ، از دوستان خواهش می کنم اگر واقعا این مجموعه می خوان قبل از عید اقدام کنند .

ممنون

بالا