• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

havzhen

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من هم آماده ام
در ضمن من فكر ميكنم دسته اي از حالا به فكر فروشش هستند بدون اينكه در خريدش مشاركت كنند
از تاپيكهاي جديد اينطوري معلومه
حالا بعضي دنبال اين خواهند بود از طريق pm زدن به كساني كه سريال رو خريده اند بدون مشاركت سريال رو داشته باشند
مشكل اينه شماركت بچه ها در امر مشاركت محصولات بعدي از بين خواهد رفت
و همه منتظر خريد هر دي وي دي 400 تومن ميشن و چيز تازه اي گير كسي نمياد
من هم مخالف فروشش هستم حداقل دو ماه تا ارزش مشاركت رو بقيه بدونن و براي بقيه فرقي داشته باشه

havzhen

Registered User
لایک‌ها
8
لطفا هزينه رو براي من بفرستيد تا سر فرصت بعد از اعلام آمادگي دوستان واريز كنم
در ضمن از همه دوستاني كه مشاركت ميكنند سپاسگذارم

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
من و دوستم آماده ایم .
شماره حساب و سایر موارد رو ارسال کنید .

این atefeh-serial یه پست اینجا زد نمیدونم چرا پاکش کرد !!;)

خوب وقتی اصرار شما رو برای نفروختن سریال میبینم گفتم شاید بهتر باشه دست نگه دارم.البته من هیچ وقت این سریال رو برای فروش در پی تی نمی خواستم ولی تو این فکر بودم شاید بشه تو فروشگاه با قیمت 16000 یا 17000 تومان واسه فروش گذاشت ولی خوب مثل اینکه همگی مخالفید.
با این حال من تا 15000 تومان رو برای خرید مشکلی ندارم چون این مجموعه رو برای استفاده خودم هم می خوام ولی بیشتر از این مبلغ برای استفاده شخصی من زیاد نمی صرفه;)
اگه سهم هر نفر همین حدود 15 تومان میشه لطفا شماره حساب رو بهم پی ام بدید نه خودم اینجا میفروشم نه به کسی میدم تو فروشگاه بفروشه.:happy:

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من هم آماده ام
در ضمن من فكر ميكنم دسته اي از حالا به فكر فروشش هستند بدون اينكه در خريدش مشاركت كنند
از تاپيكهاي جديد اينطوري معلومه
حالا بعضي دنبال اين خواهند بود از طريق pm زدن به كساني كه سريال رو خريده اند بدون مشاركت سريال رو داشته باشند
مشكل اينه شماركت بچه ها در امر مشاركت محصولات بعدي از بين خواهد رفت
و همه منتظر خريد هر دي وي دي 400 تومن ميشن و چيز تازه اي گير كسي نمياد
من هم مخالف فروشش هستم حداقل دو ماه تا ارزش مشاركت رو بقيه بدونن و براي بقيه فرقي داشته باشه

اینجوری فکر نکنید , همیشه افراد سودجو وجود داشتن و دارن , دلیل نمیشه ارزش کار مشارکتی پایین بیاد و یا سایر دوستان نسبت به امر مشارکت بد بین بشن , مهم اینه که با مشارکت بتونیم محصولاتی رو که خریدش برای یه نفر سخته به قیمت مناسب بخریم.
البته به مرور زمان افراد سودجو و منافع طلب به طبع شناسایی میشن و از دور خارج میشن.

بنده پیشنهاد میدم به مرور زمان تشکیل گروه خرید اشتراکی بدیم که افرادش شناخته شده و قابل اطمینانن , البته نمیشه اینجور محصولات رو برای همیشه بدور از دسترس بقیه نگه داشت , ولی با قانونگذاری های مناسب و افراد مورد اطمینان درآمد حال از فروش این گونه محصولات میتونه صرف کمک برای خریدهای اشتراکی آینده گروه بشه.
و خلاصه کلی کاره دیگه که بحثش باشه برای بعد از پایان کار این تاپیک

:)

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب وقتی اصرار شما رو برای نفروختن سریال میبینم گفتم شاید بهتر باشه دست نگه دارم.البته من هیچ وقت این سریال رو برای فروش در پی تی نمی خواستم ولی تو این فکر بودم شاید بشه تو فروشگاه با قیمت 16000 یا 17000 تومان واسه فروش گذاشت ولی خوب مثل اینکه همگی مخالفید.
با این حال من تا 15000 تومان رو برای خرید مشکلی ندارم چون این مجموعه رو برای استفاده خودم هم می خوام ولی بیشتر از این مبلغ برای استفاده شخصی من زیاد نمی صرفه;)
اگه سهم هر نفر همین حدود 15 تومان میشه لطفا شماره حساب رو بهم پی ام بدید نه خودم اینجا میفروشم نه به کسی میدم تو فروشگاه بفروشه.:happy:

دوست عزیز اگر واسه استفاده شخصی بخواین و نفروشین(نه در سایت و نه فروشگاه چون بالاخره یکی از فروشگاه شما میخره و اینجا میفروشه)من شماره حساب و مبلغ رو عرض میکنم خدمتتون.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اطلاعات لازم برای دوستان پی ام شد.اگه دوستی بود که دریافت نکرده بفرمایند تا مجددا ارسال بشه.
من مبالغ واریز شده رو هر روز اعلام میکنم و به محض تکمیل مبلغ اقدام به خرید میشه.
در مورد تخفیف هم امروز صبح که زنگ زده بودم دختره گفت یه چیزی هم اضافه بدین خیلی ممنون میشیم.گفتم چشم.

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز اگر واسه استفاده شخصی بخواین و نفروشین(نه در سایت و نه فروشگاه چون بالاخره یکی از فروشگاه شما میخره و اینجا میفروشه)من شماره حساب و مبلغ رو عرض میکنم خدمتتون.

باشه آقا جایی نمیفروشم.
مبلغ نهایی و شماره حساب رو لطفا پی ام بدید.

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
اطلاعات لازم برای دوستان پی ام شد.اگه دوستی بود که دریافت نکرده بفرمایند تا مجددا ارسال بشه.
من مبالغ واریز شده رو هر روز اعلام میکنم و به محض تکمیل مبلغ اقدام به خرید میشه.
در مورد تخفیف هم امروز صبح که زنگ زده بودم دختره گفت یه چیزی هم اضافه بدین خیلی ممنون میشیم.گفتم چشم.
سلام
آقا برا من ارسال نکردین که شرایطو :happy:

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
باشه آقا جایی نمیفروشم.
مبلغ نهایی و شماره حساب رو لطفا پی ام بدید.
سلام دوستان من فردا صبح مبلغ 17000 تومان رو واریز میکنم .خدمت دوستانی که فروشنده هستند عرض میکنم حالا که این مجموعه با همت بچه ها بصورت مشارکتی در حال تهیه هست لطف کنید وبه احترام بقیه دوستان ازفروش مجموعه در پی تی و سایتهای دیگه پرهیز کنیدهمونطوری که میبینیم دوستانمون آقای ایرانی آزاد و خانم atefeh-serial که خودشون فروشنده هستند و در این خرید اشتراکی شرکت کردند هم تصمیم به فروش مجموعه (حداقل دو ماه)رو ندارند بخصوص آقای ایرانی آزاد که زحمت رایت دی وی دی ها به ایشون محول شده

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من فردا صبح مبلغ 17000 تومان رو واریز میکنم .خدمت دوستانی که فروشنده هستند عرض میکنم حالا که این مجموعه با همت بچه ها بصورت مشارکتی در حال تهیه هست لطف کنید وبه احترام بقیه دوستان ازفروش مجموعه در پی تی و سایتهای دیگه پرهیز کنیدهمونطوری که میبینیم دوستانمون آقای ایرانی آزاد و خانم atefeh-serial که خودشون فروشنده هستند و در این خرید اشتراکی شرکت کردند هم تصمیم به فروش مجموعه (حداقل دو ماه)رو ندارند بخصوص آقای ایرانی آزاد که زحمت رایت دی وی دی ها به ایشون محول شده

سلام 100 درصد تایید میشه :cool:

منم تا آخر هفته هزینه می ریزم به حساب :happy:

بابهترین آرزوها

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان اگر مشکلی نیست،من را هم به لیستتون اضافه کنید.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
لطفا لینک محصول رو بدید ببینم چیه اگه خوب باشه منم هستم

عزیز جان لینکش کجا بود.این مجموعه یک مجموعه آموزش زبان هستش که از شبکه آموزش پخش شده.23 دی وی دی هم هستش.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ینعنی جایی که محصول رو میفروشه یعنی معرفیش نکرده اصلا!؟
خوب چطوری اموزش میده؟ 100 جور اموزش زبان داریم!
که اکثرا هم بدرد نمیخورن نمیدونم نصرت .... فلان

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ینعنی جایی که محصول رو میفروشه یعنی معرفیش نکرده اصلا!؟
خوب چطوری اموزش میده؟ 100 جور اموزش زبان داریم!
که اکثرا هم بدرد نمیخورن نمیدونم نصرت .... فلان

عزیزم نصرت که mp3 تشریف دارن.
این مجمعه معرف دوستانی که از شبکه آموزش دیدنش هست.
شما صبر کنید بخریمش بعد من توضیحات لازم رو خدمتتون عرض میکنم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
میدونم mp3 تشریف داره دوست من!

به هر حال ممنون از راهنمایی هایی که کردید!

بالا