• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
این مجموعه معرف دوستانی که از شبکه آموزش دیدنش هست.
.

برای تایید گفته های دوست خوبم باید بگم هرکس این برنامه از شبکه آموزش دیده راضی بوده ، با دوستام که برنامه دیده بودن صحبت کردم - گفتن ارزش تهیه کردن داره .

پ.ن : یکی از دوستام میگفت ، براساس تلتکس شبکه آموزش این برنامه پنجشنبه و جمعه ساعت 9 پخش میشه ، مطمئن نیستم حالا این هفته چک می کنم ببینم میذاره یا نه .

شما صبر کنید بخریمش بعد من توضیحات لازم رو خدمتتون عرض میکنم
:happy:

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
من ساعت 10:29A.M مبلغ 17000 تومان رو به حساب آقای ایرانی آزاد واریز کردم PM هم دادم:blush:
امیدوارم بقیه دوستان هم هر چه سریعتر وجه رو واریز کنند تا این مجموعه هر چه سریعتر تهیه و تکثیر بشه
لطفا به دیگرانی هم که مایل به مشارکت هستند اطلاع بدید تا 20 نفر اولیه تکمیل بشه:happy:

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
اگر امکانش هست من هم می خواهم در خرید این مجموعه شرکت کنم!!!!
هزینه و شماره حساب را برای من pm کنید.

با تشکر

Last edited:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بچه ها بهتر نیست کمی بیشتر صبر کنیم تا ببینیم بیشتر بچه ها جمع میشند یا نه تازه جریان اون تخفیف هم پیگیری بشه.

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
آقا منم اگر امكانش هست ميخوام شركت كنم
لطفا شرايط رو ارسال كنيد
واقعا منم تعريف اين محموعه رو خيلي شنيدم
پ ن:
البته مثل همه دوستان با اين تعهد كه بعدا اونو بفروش
نرسانم ونظر سوئي رو مجموعه نداشته باشم!!!!!

Last edited:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
من ساعت 10:29A.M مبلغ 17000 تومان رو به حساب آقای ایرانی آزاد واریز کردم PM هم دادم:blush:
امیدوارم بقیه دوستان هم هر چه سریعتر وجه رو واریز کنند تا این مجموعه هر چه سریعتر تهیه و تکثیر بشه
لطفا به دیگرانی هم که مایل به مشارکت هستند اطلاع بدید تا 20 نفر اولیه تکمیل بشه:happy:

منم هستم
ولی 17 تومن زیاده
یه خورده دیگه صبر کنید
خود من تازه امروز این تاپیک رو توی امضای آقای Muhammadinfo دیدم
شاید بازم کسایی بیان

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بچه ها بهتر نیست کمی بیشتر صبر کنیم تا ببینیم بیشتر بچه ها جمع میشند یا نه تازه جریان اون تخفیف هم پیگیری بشه.

سلام.
دوست عزیز من واسه حدود 24 نفر تا به حال پی ام فرستاده ام .از این تعداد و همچنین سایر دوستانی که بعد از این اعلام آمادگی بکنند اولویت با کسانی خواهد بود که زودتر وجه رو واریز کنند.به محض اینکه 16 نفر پول به حساب واریز کنند اقدام به خرید این مجموغه خواهیم کرد.بعد از 20 نفر هم دیگه جریان متوقف خواهد شد و حتی اگه دوستی قبلا اعلام آمادگی کرده باشه و وجه رو مثلا نفر بیست و یکم باشه که واریز میکنه از شرکت دادنش در خرید اشتراکی معذور خواهیم بود.
در مورد تخفیف هم قبلا عرض کردم میگن نمیشه.خودتون هم زنگ بزنین و بپرسین.دیگه نمیشه که بهشون التماس کنیم.
تازه به فرض هم که 10000 تومان تخفیف بگیریم.نفری 500 تومان به دردسرش می ارزه؟
موفق باشید.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
:lol:
منم هستم
ولی 17 تومن زیاده
یه خورده دیگه صبر کنید
خود من تازه امروز این تاپیک رو توی امضای آقای Muhammadinfo دیدم
شاید بازم کسایی بیان

دوست عزیز بیشتر از 20 نفر صلاح نمیدونیم که باشه چون نمیخوایم مجموعه در سایت فروخته بشه.دوستان هم پی ام میدن که فروشنده ها که خودم هم جزوشون هستم در اشتراک شرکت داده نشن مگر این که تعهد اخلاقی بدن که مجموعه رو نمیفروشن.
در مورد تعداد زیادتر قبلا هم بحث شده بود.فرضا 10 نفر هم اضافه بشه.فکر میکنید چقدر قیمت میاد پایین؟مگر اینکه صبر کنیم 200 نفر بشیم و نفری 1000 تومن بدیم.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر امکانش هست من هم می خواهم در خرید این مجموعه شرکت کنم!!!!
هزینه و شماره حساب را برای من pm یا ایمیل([email protected]) کنید.

با تشکر

سلام
آقا منم اگر امكانش هست ميخوام شركت كنم
لطفا شرايط رو ارسال كنيد
واقعا منم تعريف اين محموعه رو خيلي شنيدم
پ ن:
البته مثل همه دوستان با اين تعهد كه بعدا اونو بفروش
نرسانم ونظر سوئي رو مجموعه نداشته باشم!!!!!

پی ام ارسال شد.

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
دوست عزیز من واسه حدود 24 نفر تا به حال پی ام فرستاده ام .از این تعداد و همچنین سایر دوستانی که بعد از این اعلام آمادگی بکنند اولویت با کسانی خواهد بود که زودتر وجه رو واریز کنند.به محض اینکه 16 نفر پول به حساب واریز کنند اقدام به خرید این مجموغه خواهیم کرد.بعد از 20 نفر هم دیگه جریان متوقف خواهد شد و حتی اگه دوستی قبلا اعلام آمادگی کرده باشه و وجه رو مثلا نفر بیست و یکم باشه که واریز میکنه از شرکت دادنش در خرید اشتراکی معذور خواهیم بود.
در مورد تخفیف هم قبلا عرض کردم میگن نمیشه.خودتون هم زنگ بزنین و بپرسین.دیگه نمیشه که بهشون التماس کنیم.
تازه به فرض هم که 10000 تومان تخفیف بگیریم.نفری 500 تومان به دردسرش می ارزه؟
موفق باشید.

سلام

ایرانی آزاد عزیز ! سابقا روال اشتراک اینگونه بوده که بطور مثال اگر 20 نفر قراره اعلام آمادگی کنند، پس از اعلام آمادگی لیست بسته میشه و 1 هفته وقت برای واریز داده میشه.نه اینکه بین 40 نفر هرکسی زودتر واریز کنه در اولویته بلکه هرکسی که زودتر اعلام آمادگی کرده باید در اولویت باشه.اگر لیست بعد از تعداد مشخص شده بسته نشه و بطور مثال 20 نفر در یک روز برن به حساب پول بریزن، اونوقت شما میخای با ساعت واریز وجه اونا تشخیص شرکت دادن تو اشتراک یا رد اون رو بدی؟:wacko:

ممنون میشم اگر هماهنگی میخاهید صورت بدید اینگونه باشد.

پ ن : راستی بی زحمت پس از تکمیل اراد، پست اول رو به روز کنید و مقدار وجه واریزی رو اونجا هم اعلام کنید.

دوستدار​

Last edited:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
:lol:

دوست عزیز بیشتر از 20 نفر صلاح نمیدونیم که باشه چون نمیخوایم مجموعه در سایت فروخته بشه.دوستان هم پی ام میدن که فروشنده ها که خودم هم جزوشون هستم در اشتراک شرکت داده نشن مگر این که تعهد اخلاقی بدن که مجموعه رو نمیفروشن.
در مورد تعداد زیادتر قبلا هم بحث شده بود.فرضا 10 نفر هم اضافه بشه.فکر میکنید چقدر قیمت میاد پایین؟مگر اینکه صبر کنیم 200 نفر بشیم و نفری 1000 تومن بدیم.

من قضیه فروشندگان رو میدونم مشکلی هم با این قضیه ندارم

ولی خوب اگر قراره با بیست نفر باشه اونم با این شدت که هر کی دیر اومد راهش نمیدیم
من نیستم همین الان فکر کنم بغیر از من بیشتر از 20 جمع شده باشند
موفق باشید

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

ایرانی آزاد عزیز ! سابقا روال اشتراک اینگونه بوده که بطور مثال اگر 20 نفر قراره اعلام آمادگی کنند، پس از اعلام آمادگی لیست بسته میشه و 1 هفته وقت برای واریز داده میشه.نه اینکه بین 40 نفر هرکسی زودتر واریز کنه در اولویته بلکه هرکسی که زودتر اعلام آمادگی کرده باید در اولویت باشه.اگر لیست بعد از تعداد مشخص شده بسته نشه و بطور مثال 20 نفر در یک روز برن به حساب پول بریزن، اونوقت شما میخای با ساعت واریز وجه اونا تشخیص شرکت دادن تو اشتراک یا رد اون رو بدی؟:wacko:

ممنون میشم اگر هماهنگی میخاهید صورت بدید اینگونه باشد.

پ ن : راستی بی زحمت پس از تکمیل اراد، پست اول رو به روز کنید و مقدار وجه واریزی رو اونجا هم اعلام کنید.

دوستدار​

دوست عزیز ما نمیتونیم واسه هر نفر یک هفته صبر کنیم که.فرض کنید ما امروز 20 نفر تکمیل شد.لیست رو بستیم.یک هفته صبر کردیم.15 نفر پول ریختن 5 نفر نریختن.ما دوباره لیست رو باز کنیم و چندین روز منتظر بشیم که بیان اعلام آمادگی کنن.دوباره یه هفته منتظر پول ریختن اونا بشیم و دوباره دوتاشون نرذیزن و...:wacko:
کسی که قصد خرید داره میتونه همین فردا پول رو بریزه.پول زیادی هم نیست که.حالا فرض کنیم 20 نفر تو یه روز ریختن ده نفر هم قبلا ریخته بودن.خب اونوقت واسه 30 نفر میخریم و بقیه پول رو هم با دی وی دیها میزاریم تو پاکت و پس میفرستیم.دوستانی هستن که یه بار اعلام آمادگی کردن و رفتن و دیگه ان هم نشدن.ما یه هفته واسشون منتظر بشیم؟
البته در این مورد هم فکر میکنم من باید تابع نظر جمع باشم و بهتره استارتر محترم تاپیک هرجور صلاح بدونن ما هم قبول کنیم.
مقدار وجه واریزی هم از تعداد واریز کنندگان مشخصه.شما مشکلی دارید شماره حساب بدین بریزم حساب شما شما زحمت تهیه و ارسالش رو بکشید.

موفق باشید.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من قضیه فروشندگان رو میدونم مشکلی هم با این قضیه ندارم

ولی خوب اگر قراره با بیست نفر باشه اونم با این شدت که هر کی دیر اومد راهش نمیدیم
من نیستم همین الان فکر کنم بغیر از من بیشتر از 20 جمع شده باشند
موفق باشید

شما هم موفق باشید دوست عزیز.

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
گفته های جناب "ایرانی آزاد" عزیز تایید میشه.

بچه بازی چیه دوست عزیز , شما تمایل به سهیم شدن در این اشتراک داری , تا تاپیک بازه , مشخصات رو بگیر , پول رو واریز کن بعد اگر مشکلی بود بیا اعتراض کن , نه اینکه یه پست بزنی اونم با این محتوا که این چیه فلان و بهمان , حرف ما از اول روی 20 نفر بوده , بعد از واریز جمعاً 20 نفر طبق قراری که با دوستان گذاشته شد خرید و پخش مجموعه صورت میگیره.

دوستان جدیدی که تمایل به اشتراک دارن زودتر برای گرفتن مشخصات و واریز اقدام کنن و از بحثهای بیهوده که جز به انحراف کشیدن تاپیک و چوب لای چرخ گذاشتن کمکی نمیکنه پرهیز کنن.

از "ایرانی آزاد" عزیز میخوام بعد از واریز هر نفر موضوع رو درتاپیک اطلاع بدن تا تعداد افرادی که هنوز برای واریز اقدام نکردن مشخص بشه , اینجوری اوضاع فعلی دسته دوستان عزیزی که تازه میخوان اقدام به سهیم شدن در اشتراک کنن میاد.

:)

Last edited:

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یکی از دوستان پست زده بود.تا من بیام پی ام بزنم برگردم پاکش کرده.عجله هم داشتن خیلی.

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز ما نمیتونیم واسه هر نفر یک هفته صبر کنیم که.فرض کنید ما امروز 20 نفر تکمیل شد.لیست رو بستیم.یک هفته صبر کردیم.15 نفر پول ریختن 5 نفر نریختن.ما دوباره لیست رو باز کنیم و چندین روز منتظر بشیم که بیان اعلام آمادگی کنن.دوباره یه هفته منتظر پول ریختن اونا بشیم و دوباره دوتاشون نرذیزن و...:wacko:
کسی که قصد خرید داره میتونه همین فردا پول رو بریزه.پول زیادی هم نیست که.حالا فرض کنیم 20 نفر تو یه روز ریختن ده نفر هم قبلا ریخته بودن.خب اونوقت واسه 30 نفر میخریم و بقیه پول رو هم با دی وی دیها میزاریم تو پاکت و پس میفرستیم.دوستانی هستن که یه بار اعلام آمادگی کردن و رفتن و دیگه ان هم نشدن.ما یه هفته واسشون منتظر بشیم؟
البته در این مورد هم فکر میکنم من باید تابع نظر جمع باشم و بهتره استارتر محترم تاپیک هرجور صلاح بدونن ما هم قبول کنیم.
مقدار وجه واریزی هم از تعداد واریز کنندگان مشخصه.شما مشکلی دارید شماره حساب بدین بریزم حساب شما شما زحمت تهیه و ارسالش رو بکشید.

موفق باشید.

سلام
دوست من بنده هیچ مشکلی با پول ریختن به حساب شما ندارم.اگر داشتم از اول اعلام آمادگی نمیکردم.در ضمن بنده پیشنهادی دادم که یا رد میشه یا قبول. استارتر تاپیک هم نیستم که تصمیم بگیرم.لطفا مبلغی که باید به حساب بریزیم و همچنین شماره حساب رو برای بنده PM کنید.

ممنون​

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شماره حساب رو برای من نفرستادین .

سلام
دوست من بنده هیچ مشکلی با پول ریختن به حساب شما ندارم.اگر داشتم از اول اعلام آمادگی نمیکردم.در ضمن بنده پیشنهادی دادم که یا رد میشه یا قبول. استارتر تاپیک هم نیستم که تصمیم بگیرم.لطفا مبلغی که باید به حساب بریزیم و همچنین شماره حساب رو برای بنده PM کنید.

ممنون​

شماره حساب ارسال شد.

havzhen

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من مبلغ 17000 تومن رو به حساب سپهر شما واریز کردم

بالا