• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
واریز ها که آغاز شد، یک پست را اختصاص میدم به اعلام اسامی دوستانی که مبلغ راواریز کردند به همراه مبلغ واریزیشون و هر روز هم آپدیت میکنم. تا به امید خدا هرچه سریعتر این مجموعه به دست همه برسه و بریم تو کار تهیه سری دوم این مجموعه.
موفق باشید

سلام دوست خوبم:happy:
آقا ممنون شما خیلی لطف دارید .

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

رضا جان به خاطر زحمتی که برای سروسامان دادن به این تاپیک میکشی، ممنونم. حساب کتابتم کاملا درسته:)
خواهش می کنم ، کاری نکردم :blush:، در واقع تمام زحمات رو اسماعیلی عزیز با ایجاد و پیگیری تاپیک و شما با خرید ، رایت و ارسال مجموعه کشیدید و می کشید
از بابت حساب کتاب هم ممنون
---------------------------------

واریز ها که آغاز شد، یک پست را اختصاص میدم به اعلام اسامی دوستانی که مبلغ راواریز کردند به همراه مبلغ واریزیشون و هر روز هم آپدیت میکنم
ممنون
--------------------------------
دوستان لطف کنند و دیگه واریز هارو 2 مرحله ای نکنند تا بیشتر از این طول نکشه
مجموعه که خریداری شده و آماده هم هست
سریع پول واریز بشه و فرستاده بشه چون خیلی دیگه داره طولانی میشه
میثم جان فرقی نداره .....
بعد از واریز کل 19 نفر ( حداقل 3500 ) ، ارسال مجموعه برای کسانی که کل مبلغ ( 8800) رو واریز کردند شروع میشه و بعد از اعلام وصول همون دوستان ، دوستانی که روش دو مرحله ای رو برای وایرز انتخاب کردند بقیه مبلغ ( 5300 ) رو واریز می کنند و مجوعه براشون ارسال میشه ....
در حقیقت یک مرحله ای یا دو مرحله ای واریز کردن هر یک از دوستان ارتباطی با ارسال مجموعه برای دیگر دوستان نداره ...
با توجه به اضافه شدن دوستمون sinalaserjet مبلغ نهایی اینطوری تغییر پیدا کرد :
با توجه به تایید 11 دیسک و تعداد 19 نفره تا الان و دیسک 200 تومنی هم که پیشنهاد شده :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 3500 تومن
3300 برای دی وی دی و حق الزحمه ی رایت
و 2000 تومن هم پست پیشتاز ....
-------------------------------------------------
که مجموعا میشه : 8800 تومن
--------------------------------------------------
حالا انتخاب با خود دوستانه :
هم میتونند کل مبلغ ( 8800 ) رو یکجا واریز کنند
هم می تونند در دو مرحله ، اول مبلغی که صرفا برای خرید مجموعه است ( 3500 ) و بعد از اعلام وصول دوستان بقیه مبلغ ( 5300 ) رو واریز کنند .....
------------------------------------------------------------------------
موید باشید
در پناه ایزد یکتا:happy:

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
لطفا شماره حساب رو پی ام بفرمایید تا وجه رو واریز کنم
در سری اول من نفر اول واریز کردم
انشاا... اینبار ....

FAL CON

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان هنوز امکان مشارکت هست؟البته با توجه به اینکه مجموعه خریده شده دیگه نمیشه گفت مشارکت ولی اگه میشه واسه منم شماره حساب بفرستید.
ضمنا در مورد هزینه پست که دوستمون آقای صفدری پرسیده بودند من امروز 12 تا دی وی دی پست کردم هزینه اش شد 1350 تومن.البته اگه دوقبضه نمیکردم 200 تومن هم کمتر میشد.200 تومن هم پول پاکت دادم.

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

در پست زیر مطالبی که به رنگ سفید آمده دلیت شده تلقی می گردد

ضمنا در مورد هزینه پست که دوستمون آقای صفدری پرسیده بودند من امروز 12 تا دی وی دی پست کردم هزینه اش شد 1350 تومن.البته اگه دوقبضه نمیکردم 200 تومن هم کمتر میشد.200 تومن هم پول پاکت دادم.
وزنش چقدر بود ؟
از چه نوع قابی استفاده کردید؟

این تصویریه که ققنوس عزیز از رسید مرسولات پیشتاز آپلود کرده :

http://i35.tinypic.com/25tb29y.jpg

بقیه دوستان نظرشون درباره ی قیمتی که دوستمون فالکون دادن چیه ؟ همچنین در مورد رسیدی که ققنوس گذاشته ؟
سینا جان شما میخوای سیدی ها رو تو چه قابی بفرستی ؟ و اینکه نظر خودت در این مورد چیه ؟

با توجه به اضافه شدن دوستانمون ajorlu و FAL CON مبلغ نهایی اینطوری تغییر پیدا کرد:
در برآورد زیر ، مبالغی که به رنگ قرمز نوشته شده در صورت تایید سینا خریدار مجموعه یا اسماعیلی آغاز کننده ی تاپیک جایگزین مبلغ مشکی رنگ خواهد شد و در غیر این صورت ، مبلغ مشکی رنگ ملاک واریز وجه خواهد بود .....
با توجه به تایید 11 دیسک و تعداد 21 نفره تا الان و دیسک 200 تومنی هم که پیشنهاد شده :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 3170 که رندش میشه 3200 تومن
و 1550 تومن هم پست پیشتاز ....
که مجموعا میشه : 8500 تومن
که مجموعا میشه : 8020 تومن
--------------------------------------------------
هم میتونند کل مبلغ [(8500 ) (8020) ] رو یکجا واریز کنند
هم می تونند در دو مرحله ، اول مبلغی که صرفا برای خرید مجموعه است ( 3200 ) و بعد از اعلام وصول دوستان بقیه مبلغ [(5300 ) (4850) ] رو واریز کنند .....
------------------------------------------------------------------------
موید باشید
در پناه ایزد یکتا :happy:

Last edited:

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

...
با توجه به اضافه شدن دوستانمون ajorlu و FAL CON مبلغ نهایی اینطوری تغییر پیدا کرد:
در برآورد زیر ، مبالغی که به رنگ قرمز نوشته شده در صورت تایید سینا خریدار مجموعه یا اسماعیلی آغاز کننده ی تاپیک جایگزین مبلغ مشکی رنگ خواهد شد و در غیر این صورت ، مبلغ مشکی رنگ ملاک واریز وجه خواهد بود .....
با توجه به تایید 11 دیسک و تعداد 21 نفره تا الان و دیسک 200 تومنی هم که پیشنهاد شده :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 3170 که رندش میشه 3200 تومن
و 1550 تومن هم پست پیشتاز ....
...
موید باشید
در پناه ایزد یکتا :happy:

رضا جان از بابت محاسبه مبلغ جدید ممنونم.

من فعلاً همون مبلغ نوشته شده به رنگ مشکی رو در صفحه اول جایگزین کردم , درصورت تایید مبلغ دوم توسط سینا عزیز , مبلغ دوم در پست اول درج میشه.

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم هزینه پستی همون حول و حوش 2000 تومان بیوفته چون توی اون عکسی که لینکش رو گذاشتید هزینه 4 تا دی وی دی بدون هزینه پاکت شده 1550
با این حساب هزینه پست برای 11 تا دی وی دی فکر کنم همون 2000 تومان مناسب باشه
یه لطفی هم بکنید و جلوی اسم کسانی که اعلام آمادگی کردند و پول هم واریز کردن یه جورایی مشخص کنید یا اسمشون رو رنگی کنید که معلوم بشه چند نفر پول واریز کردند

Last edited:

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
اطلاعات حساب برای دوستان جدید ارسال شد.

اما در مورد تعداد افراد مشارکت کننده، اجازه بدید یک مطلبی عرض کنم:
قرار ما این شد که تعداد افراد را 18 نفر در نظر بگیریم و هزینه سهم اشتراک خرید این مجموعه هم برای 18 نفر محاسبه و در نظر گرفته شد. در اون زمان 18 نفر از دوستان اعلام آمادگی برای تهیه این مجموعه کرده بودند و بهمین دلیل 18 نفر را ملاک قرار دادیم. اما الآن که زمان پرداخت مبلغ هست، چون شاید بعضی از دوستانی که قبلااعلام آمادگی برای تهیه این مجموعه کرده بودند، الآن یا منصرف شده باشند و یا به هر دلیل دیگه ای نتونند مبلغ تهیه این مجموعه را واریز کنند، و از طرفی تعدادی دوست جدید اعلام کردند که این مجموعه را میخواهند،با اجازه دوستان ما ملاک را همون 18 نفرقرار میدیم و زمانی که 17 نفر از دوستان، چه دوستان قدیمی و چه دوستانی که جدیدا خواهان این مجموعه هستند، مبلغ را واریز و اعلام کردند، ارسال بسته دوستان انجام میشه.
پس از این ببعد، ملاک دوستان مشارکت کننده، افرادی هستند که مبلغ را واریز کردند و نه دوستانی که اعلام آمادگی کردند.

اما در مورد هزینه پست
الآن اداره پست ایران حسابی شیر تو شیره! یک بسته ای را از یکجا ممکن پست کنید و بشه مثلا 1500تومان و از جایی دیگه بشه 1900 تومان! و حتی در یک جا اما با 2 کارمند مختلف!

با هزینه 2 قبضه این مبلغ غیر ممکنه! اون متصدی پستی احتمالا فراموش کرده هزینه 2 قبضه را حساب کنه!
این مبلغ 1350 تومان حداقل ترین قیمت ممکن برای ارسال یک بسته 250 گرمی هست، و خیلی بهتون حال داده که 2 قبضه کرده و پولشو نگرفته و یا براتون یک هزینه " خارج از اندازه" حساب نکرده.

اما بدترین حالت ممکن که جناب ققنوس در نظر گرفتند هم همونی هست که عکسش را دوستمون گذاشتند. این دیگه به شانس فرد بستگی داره که در زمان پست کردن بسته ای، اون کامند پست، بسته شما را به چه صورت رسید کنه!
من در بهترین حالت یک بسته 230-240 گرمی را 1450 تومان پست میکنم + پاکت پستی بسیار مرغوب که 250 تومان هست که سرجمع میشه 1700 تومان. البته برای اینکار باید نصف شهر را طی کنم تا ازطریق یک دفتر پستی که باهام این حداقل را حساب میکنه، بسته ها پست بشه. پس برای اینکه نه من متضرر بشم و نه شما مبلغ پست را 1800 تومان در نظر میگیریم.
پس چنانچه دوستان با این 2 موردی که مطرح کردم مشکل خاصی نداشته باشند، از این ببعد دیگه حساب کتاب کردن جدیدی نداریم.
-18 نفر مشارکت کننده
- 3700 تومان سهم اشتراک
- 3300 تومان هزینه دیسک خام و رایت
- 1800 تومان بسته بندی و پست
که رو هم میشه 8800 تومان.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
در این پست اسامی دوستانی که هزینه را واریز و اعلام کردند نوشته میشه که مرتبا هم آپدیت میکنم.

تا تاریخ 87/10/15

mr.smaily کل مبلغ
moji_moji کل مبلغ
sinaarian کل مبلغ

تاریخ 87/10/16
desertrose کل مبلغ
POORYA_L کل مبلغ
sinalaserjet کل مبلغ

تاریخ 87/10/19
tarasabz کل مبلغ

تاریخ 87/10/22
TOOLSman کل مبلغ
sparda کل مبلغ

تاریخ 87/10/23
quietman سهم اشتراک خرید
mehryar کل مبلغ

تاریخ 87/10/24
iman_82 کل مبلغ
ajorlu کل مبلغ
---------------------------------------------
مجموع: 13 نفر تا این تاریخ

Last edited:

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
قرار ما این شد که تعداد افراد را 18 نفر در نظر بگیریم و هزینه سهم اشتراک خرید این مجموعه هم برای 18 نفر محاسبه و در نظر گرفته شد. در اون زمان 18 نفر از دوستان اعلام آمادگی برای تهیه این مجموعه کرده بودند و بهمین دلیل 18 نفر را ملاک قرار دادیم. اما الآن که زمان پرداخت مبلغ هست، چون شاید بعضی از دوستانی که قبلااعلام آمادگی برای تهیه این مجموعه کرده بودند، الآن یا منصرف شده باشند و یا به هر دلیل دیگه ای نتونند مبلغ تهیه این مجموعه را واریز کنند، و از طرفی تعدادی دوست جدید اعلام کردند که این مجموعه را میخواهند،با اجازه دوستان ما ملاک را همون 18 نفرقرار میدیم و زمانی که 17 نفر از دوستان، چه دوستان قدیمی و چه دوستانی که جدیدا خواهان این مجموعه هستند، مبلغ را واریز و اعلام کردند، ارسال بسته دوستان انجام میشه.
تایید میشه .....

پس برای اینکه نه من متضرر بشم و نه شما مبلغ پست را 1800 تومان در نظر میگیریم.
تایید میشه ....

پس چنانچه دوستان با این 2 موردی که مطرح کردم مشکل خاصی نداشته باشند، از این ببعد دیگه حساب کتاب کردن جدیدی نداریم.
-18 نفر مشارکت کننده
- 3700 تومان سهم اشتراک

تایید میشه ولی به صورت مشروط .... !
پیشنهاد سینا کاملا منطقیه که یه اشتراک 21 نفری 3 نفری اوتی داشته باشه ولی .....
در صورتی که کل مشارکت کنندگان ( تا الان 21 نفر ) وجه رو واریز کنند اونوقت قضیه یکم فرق می کنه ....
3700 - 3170 * 21 = 11130
یعنی 11130 تومن باید بره تو صندوق اشتراک چون اضافه تر از اون حساب کتابیه که داشتیم .....
و در اشتراک دوم منظور بشه ، یعنی این مبلغ در اشتراک بعدی ( سری دوم مجموعه ) از کل مبلغ 126000 تومن کم خواهد شد ....
------------------------------------
پس با در نظر گرفتن محاسبه ی سینا :

-18 نفر مشارکت کننده
- 3700 تومان سهم اشتراک
---------
هم میتونند کل مبلغ ( 8800 ) رو یکجا واریز کنند
هم می تونند در دو مرحله ، اول مبلغی که صرفا برای خرید مجموعه است ( 3700 ) و بعد از اعلام وصول دوستان بقیه مبلغ ( 5100 ) رو واریز کنند .....
--------------------------
در این پست اسامی دوستانی که هزینه را واریز و اعلام کردند نوشته میشه که مرتبا هم آپدیت میکنم.

تا تاریخ 87/10/15

mr.smaily کل مبلغ
moji_moji کل مبلغ
سینا جان اگه لازم دیدی در مورد موجی ، موجی یه توضیحی بده .....
یعنی ایشون تو پیام خصوصی اعلام آمادگی کرده بودند ؟
چون ایشون 3 پست تو این تاپیک زدند که اعلام آمادگی + اعلام واریز کردند ولی اونا ماله اشتراک قبلیه ....
پست های موجی موجی در این تاپیک

راستی ، اسم خودت یادت رفت ، چون خودت هم جزء مشارکت کننده ها حساب میشی دیگه :D
--------------------------------
ممنون
موید باشید

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
رضا جان پست اول رو در مورد تعداد بیشتر از 18 نفر شرکت کننده با توجه به ایده خوب شما به روز کردم :)

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
باعرض سلام خدمت دوستان
امروز مبلغ 9000 تومان به حساب آقای اسدی نیا واریز کردم .

بابهترین آرزوها

پ.ن : من شخصا بی خیال این مجموعه شده بودم ، ولی حدود 4 ماه پیش قول این اموزش به یک دوست داه بودم بنابراین .....

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
خب منم واریز کردم دیروز :دی
بچه ها یک لطفی کنین هر چه زودتر واریز کنین که این مساله خاتمه پیدا کنه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ماهم در آخر واریز میکنیم !
البت این دیر شدن دلیلش کاملا شخصیه !

در مورد هزینه پست هم من پیشنهاد میکنم به سایت دیسکاس یه سر بزنید کاملا منطقی توضیح دادن و حق هیچکس ضایع نمیشه !
اگه خواستین میزارم واستون !

حوصله نداشتم همرو بخونم فقط در مورد اوتی بگم که بهتره یه چند نفر رو به عنوان رزرو قبول کنید یعنی هرکس که اعلام کردن بعد ازاینکه الان ما لیست رو بستیم !
بزارین جزو لیست رزرو هرکی نریخت به اونا بگید بریزن و نفر قبلی حذف میشه ...
بهترین روشیه که الان در مورد تهیه اشتراکی استفاده میشه !

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
رضا جان پست اول رو در مورد تعداد بیشتر از 18 نفر شرکت کننده با توجه به ایده خوب شما به روز کردم :)
ممنون ، لطف دارید :blush:
-----------------------------------------------
ماهم در آخر واریز میکنیم !
البت این دیر شدن دلیلش کاملا شخصیه !
:lol: بد آموزی داشت منم یکی مونده به آخر .....

------------------------------------------------
در مورد هزینه پست هم من پیشنهاد میکنم به سایت دیسکاس یه سر بزنید کاملا منطقی توضیح دادن و حق هیچکس ضایع نمیشه !
اگه خواستین میزارم واستون !
والا عکس رسید مرسولات که ققنوس آپلود کرده بود رو گذاشتم ،مبلغی هم که سینا پیشنهاد ( اصلاح ) کرد ، مطابقه همون صفحه است ( 1800 تومن )
------------------------------------------------
حوصله نداشتم همرو بخونم فقط در مورد اوتی بگم که بهتره یه چند نفر رو به عنوان رزرو قبول کنید یعنی هرکس که اعلام کردن بعد ازاینکه الان ما لیست رو بستیم !
بزارین جزو لیست رزرو هرکی نریخت به اونا بگید بریزن و نفر قبلی حذف میشه ...
بهترین روشیه که الان در مورد تهیه اشتراکی استفاده میشه !
والا یه دوره ای تصویب شد که رو 18 نفر ببندیم ولی بعدش دوستان گفتن بیشتر بشه بهتره .....
که بهتر هم شد چون الان از شش نفر واریز ، 2 نفر از دوستانی که بعد از 18 نفر اعلام آمادگی کردند واریز داشتند ....
البته یک نفر هم ناشناخته است که ..... !:blink:
در کل در مورد رزرو پیشنهاد خوبیه ، البته اگه کسی از این بعد اضافه بشه .....
اگر بردار موجی موجی خواننده ی تاپیک هستند ، یه توضیحی بدن که قضیه چیه ......
موید باشید

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
کسانی که پول واریز میکنند اگه تعداد شرکت کننده ها بیشتر از 18 نفر بشه مشکلی پیش نمیاد
هزینه اضافه میره برای حساب کتاب سری دوم مجموعه، پس جای نگرانی از بابت زیاد شدن مشارکت کنندگان نیست
از این به بعد هم ملاک رو به حساب واریز کنندگان بزارید نه کسانی که اعلام آمادگی کردند و پولی واریز نکردند
گرچه خودم هم هنوز واریز نکردم;)

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان شرمنده ولی من حتما شنبه یا یک شنبه پول را واریز می کنم.

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
یه در خواست دیگه هم داشتم از تمام افرادی که برای خرید این مجموعه اعلام آمادگی کرده اند قول بگیرید که برای خرید سری دومش هم باشند. تا دیگه زیادی معطل نشیم. (من خودم قول میدم )

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
:D
اسپاردا جان یه خوردی از دکمه ادیت استفاده کن !

وقتی مجموعه اولش و همه ببینن خوبه تو سری دوم حتما شرکت میکنن . .

بالا