Dark Knight
مدیر بازنشسته
oK
من دات کام رو ترجیح می دیم انگاری فایلهای بیشتری روش هست
حالا ان ماه این رو می گیریم ماه های بعد شریکها رو زیاد می کنیم و 2 تا دومین رو می خریم
من شماره حساب shahroodnet رو ندارم براش PM زدم وقتی جواب داد برای شما فوروارد می کنم که حواله رو انجام بدیم
دانلود روزانه شما چقدر هست؟ما رو هم تحویل بگیزین لطفا:blush:
دانلود روزانه شما چقدر هست؟
سقف دانلود 5 گیگ در روز هست من یه اکانت جدید میخوام بگیرم (6 ماهه) روزی سه گیگشو حدودا میخوام.شایدم کمتر.با یک نفر هم حاضرم شریک بشم.
اگه کسی هست اعلام کنه!
بازم تاکید میکنم 6 ماهه میخوام بگیرم.
قانونی و با 8000 پوینتش فک کنم حدود 40 تومن میشه.من از یه اکانت الان چند ماهه با 3 تا IP استفاده میکنم مشکلی پیش نیومده.
خوب شما اگه بخوای تکی بخری که نمیتونی از ترافیکی که مصرف نمیکنی استفاده کنی.یعنی در هر حال سوخت میشه.در کل کار جالبی هست
ولی دوتا مشکل هست
اول اعتماد طرفین به همدیگه که همیشه این مشکل بوده مگر اینکه در طی 2 سه ماه هیچ مشکلی پیش نیاد
دومیش منی که نهایت در روز 250 تا 500 مگ از رپید دانلود دارم . دنگم نمیشه که که اندازه همون نفری باشه که 3 گیگ روزی دانلود داره
به نظر من باید یه سقفی تعیین کرد مثلا اگه یه اکانت حداقل ماهانه بخوایم بخریم که در میادش 7000 تومن
مثلا میگیم گیگی 1400 تومن میشه حداقل هم همینقدر هست دنگ من میشه 1400 دنگ فرد 3 گیگی میشه 4200 و الی آخر
اینطوری بهتره
ولی بازم اینجا یه مشکل هست و اونم همون اعتماد هستش از کجا معلوم منی که میگم یک گیگ بیشتر مصرف ندارم اومدم و یک گیگ و نیم مصرف کردم خوب اینم باز به صداقت و این داستان ها بر میگرده
به هر حال این یه صحبت و ایده بود
ولی من خودم نهایتش در روز 300 خیلی خیلی خودم رو بکشم 500 مگ داون داشته باشم خط 64 هستش بیشتر از این نمیکشه
اگر بعدان مشکلی پیش نمیاد من مشکلی ندارم ولی ای کاش میشد اول یه یه ماهه می
گرفتیم برای تست
چون من تا حالا رپید نگرفتم تا میشد یه تستی کرد البته شاید به این طریق شرکا هم تست بشن و برای خرید های چند ماهه و یه ساله بشه روشون حساب کرد
من فکر می کنم سه نفر باشیم بهتره
در پایان اگر امکان داشته باشه آرشیویر جان یه یه ماهه بگیریم بعدان 6 ماهه بگیریم؟ و اگر موافق باشین یه نفر دیگه رو هم اضافه کنیم و بشیم سه نفری؟
آقا کسی نیست برای گرفتن یک اکانت 1 ماهه برای تست؟؟
من که در روز به زور به 1 گیگ برسم - تا حالا هم البته از رپید اکانت پرمیوم نگرفتم
ولی زود تر ردیفش کنیم ببینیم چه جوریه
آقا کسی نیست برای گرفتن یک اکانت 1 ماهه برای تست؟؟
من که در روز به زور به 1 گیگ برسم - تا حالا هم البته از رپید اکانت پرمیوم نگرفتم
ولی زود تر ردیفش کنیم ببینیم چه جوریه
منم پایم مثل دوستمون با کاربر های قدیمی سایتمنم هستم واسه یه ماهه .... البته با کاربرهای قدیمی