• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اکانت rapidshare شریکی

919

Registered User
لایک‌ها
3
سلام...
اقا رضا گفتن كه اشتباه شده. ولي من نميدونم چطور اقا رضا به همون شماره پرداخت كردن.
شما اصلا منو ميشناسي كه اينجوري با من حرف ميزني ؟؟؟؟
بچه؟؟؟؟ شايد اشتباه كردم با يوزر اصلي اينجا پست ندادم. داري به من آيين زندگي درس ميدي؟؟؟؟
متاسفانه افراد مثل شما زياد شدن.اينجا سايبره سعي كن يه جوري به افراد اطمينان كني و گرنه نبايد بياي اينجا...
دوست ندارم اينجا ادامه بدي اگه بازم حرفي داري pm بده.
موفق باشيد.

هیچ کدوم از این حرفایی که الان گفتین ارتباطی به حرفای بنده نداشت

اولا آقا رضا کارت به کارت پرداخت کردن من گفتم کارتم گم شده شما هم یه شماره دادین بدون توجه و دقت من رفتم بدون کارت به اون شماره حساب واریز کنم (معلوم نیست حواست کجا هست لااقل پست رو درست میخوندی بالا هم گفتم کارتم گم شده و گرنه شماره حساب نمیخواستم شماره کارت کافی بود) این اشتباه اول تو این پست

شناختن به دیدن نیست عزیز جان مثلا خودت میگی دنیای سایبر هست تو این دنیای مجازی افراد رو از روی پست و نوع کارهاشون و نگاشتن و ره چیزی که مربوط به این ادیتور و متن میشه , میشه شناخت

اشتباه کردین یا نکردین اون مسیله شخصی خودتون هستش ولی همین 2 تا آی دی داشتن خودش نشون از مسیله داره

جمله آخر هم که اصلا ربطی به گفته های بنده نداشت اصلا موضوع اطمینان در کار نیست یعنی این پستی که من بالا زدم به اطمینان مربوط نمیشه به این ارتباط پیدا میکنه
که چقدر یه فرد میتونه بی مسیولیت باشه و وقت دیگران برای اهمیت نداشته باشه میتونی پست بالای من رو چند بار از روش بنویسی بلکه متوجه شدی
و اما در مورد اطمینان اصلا من خودم گفتم زازا و خودم و نینوکس با اینکه شما 3 پست داشتین اصلا مسیله مهمی هم نیست مگه میخوایم چقدر پول معامله کنیم
مسیله که من روش حساسم و شما دست روش گذاشتی و من فوق العاده متنفر هستم از اینجور افراد اینه که وقت و زحمت یه فرد براشون بی اهمیت هستش منی که خودم رو مسیول میدونم برم پول رو سر وقت به حساب شما واریز کنم و از کارهام بزنم انتظار دارم طرف مقابل هم ارزش بر این کار بگذاره نه اینکه این برخورد رو داشته باشه
که خوب نمیخوام توهین کنم ولی این مسیله بر میگرده به تربیت فرد
بگذریم
دوست داشتن یا نداشتن شما برای بنده اهمیتی نداره که شما بخواین بگین من ادامه بدم یا ندم
این حرفهایی هست که باید گفته میشد بلکه کمی در شما اثر داشته باشه
خودت رو یک لحظه بگذار جای من این مراحل رو مرور کن
البته حس مسولیت داشتن چیزه مهمی هستش شما باید داشته باشی تا متوجه منظور من بشی
به هر حال گفتی ها رو گفتم نیازی به پی ام هم نیست
بحثی هست مشخص و بیننده خودش قضاوت خواهد کرد
ای خدا از دست یه سری هاااااااا

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
این دیگه چه وضعشه همتون درست کردین
لطفا هر کسی میاد اینجا مرد باشه و سر حرفش باشه نه اینکه فقط بیاد یک پست بده در بره مردم رو سرکار بگذاره
اگر واقعا پایه هستین برای شراکت پس باید مرتبا با هم در ارتباط باشیم نه اینکه ما همه کارها رو OK کنیم نفرات رو جور کنیم یکدفعه بزنید زیرش و اصلا خبر هم ندین حد اقل بیاین بگید که نه ما نمی خوایم.

از افراد قابل اعتماد هم اکانتها رو تهیه کنید مثل افرادی مثل:
rin9mast3r و shahroodnet و pool اینا افراد قابل اعتمادی هستند.

از این به بعد هر کسی اکانت Rapidshare خواست میاد اینجا و اعلام آمادگی می کنه بعد 3 تا 3 تا جدا می کینم و بهشون خبر می دیم یعنی اگر نفر 4 هم اعلام آمادگی کرد تو نوبت می مونه تا 2 نفر دیگه هم پیدا بشن

فقط دانلود هر کس نباید بیش از 1 گیگ باشه.

از نو این کار رو می کنیم و از اول هر کسی در خواستی داره بیاد سریع اعلام کنه تا نوبتش زود تر بشه از فروشندگان عزیز هم می خوام که در کنترل و تهیه اکانتها این تایپ رو ساپورت کنند و اگر بتوانند هماهنگی افراد رو به عهده بگیرند همه چی حل میشه.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
چون گفتم از نو شروع می کنیم خودم نفر اول

من آماده هستم و سریعا برای پرداخت پول اقدام می کنم دانلودم هم بیشتر از 1 گیگ در روز نیست

ninox

Registered User
لایک‌ها
0
919 جان من يه بار ديگه Message Archive خودم رو با شماره حساب چك كردم به نظرت زود قضاوت نكردي! شايد مشكل از جاي ديگه بود...
حرف از تربيت زدي! به نظرت لازمه من چند بار از رو پست شما بنويسم ؟؟؟؟ شايد اگه برگردي ببيني كه چي نوشتي شرم كني كه چه راحت به يه نفر توهين كردي و پي به تربيت خانواده گيت ببري!
خودم رو گزاشتم جاي شما. حالا كمي فكر كن ببين روزانه چه قدر ممكنه از اين اتفاقات بيفته برات. آيا با همشون اينطوري رفتار ميكنين ؟؟ ( هنوز فلسفه استفاده از لغت تربيت در پست شما برام مبهمه!!! )
حس مسولیت! جالبه به نظرت من به خاطر سود شخصي خواستم از اين دوستمون اكانت بگيرم!؟
من شرمندم از مدير بخش و دوستان كه زدم به خاكي...
بيشتر از اين اينجا رو به گند نكش.

919

Registered User
لایک‌ها
3
919 جان من يه بار ديگه Message Archive خودم رو با شماره حساب چك كردم به نظرت زود قضاوت نكردي! شايد مشكل از جاي ديگه بود...
حرف از تربيت زدي! به نظرت لازمه من چند بار از رو پست شما بنويسم ؟؟؟؟ شايد اگه برگردي ببيني كه چي نوشتي شرم كني كه چه راحت به يه نفر توهين كردي و پي به تربيت خانواده گيت ببري!
خودم رو گزاشتم جاي شما. حالا كمي فكر كن ببين روزانه چه قدر ممكنه از اين اتفاقات بيفته برات. آيا با همشون اينطوري رفتار ميكنين ؟؟ ( هنوز فلسفه استفاده از لغت تربيت در پست شما برام مبهمه!!! )
حس مسولیت! جالبه به نظرت من به خاطر سود شخصي خواستم از اين دوستمون اكانت بگيرم!؟
من شرمندم از مدير بخش و دوستان كه زدم به خاكي...
بيشتر از اين اينجا رو به گند نكش.
شما لطفا سعی کنین معنی لغت و ادب رو درست متوجه بشین

درسته با خاکی زدین برای اینکه اکثر صحبت هاتون اصلا ارتباطی به حرفها به پست های بنده نداره
در روز از این اتفاقات برای بنده نمی گم نمیوفته ولی کم هست یعنی خیلی خیلی کم در مورد رفتارم بستگی به شخص داره انسان با هر کسی به نوع خودش بر خورد میکنه نمیشه که نسخه واحد پیچید

من هم توهینی به شما نکردم ممکنه حرفی زده باشم مثل بچه و یا کلمه دیگری استفاده کرده باشم که باعث رنجش شما شده باشه ولی توهین نکردم واگر رنجیدین من خیلی بیشتر از شما رنجیدم و اگر از پستی یا کلمه من ناراحت شدین شما خودتون پست هاتون بسیار تیز تر و اذیت کننده تر هست

متاسفانه دیگه شما تو حرفاتون دارین توهین میکنین

به هر حال این اتفاق افتادش و گذشت منم الان دیگه از ذهنم کردمش بیرون - دلیلش هم اینه که بیخودی خودم رو ناراحت کنم که چی بشه
در پست اولم هم گفتم هیچ موقع نمیخواستم همچین پستی بزنم ولی خواستم بگم نکنین اینکار را فکر بقیه رو هم بکنین

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
من به عنوان باز کننده تایپ از مدیران تقاضا دارم که این تایپ را قفل و یا پاک نمایند.

سال نو بر همه شما مبارک و سال خوبی داشته باشید

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
من کوچیک جفتتونم - هم نینوکس عزیز هم 919 عزیز - جان من بی خیال / آقا اشتباه از منه

یه چیزی شده تموم شده - به خدا خوب نیست این جوری با هم ادامه بدیم - ناسلامتی سال جدید داره میاد و همه شادند - خواهشا بی خیال شید - من از هر دو نفر شما عذر می خوام فقط finish لطفا

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
من به عنوان باز کننده تایپ از مدیران تقاضا دارم که این تایپ را قفل و یا پاک نمایند.

سال نو بر همه شما مبارک و سال خوبی داشته باشید

میشه بیش از این بحث رو بزرگتر جلوه ندید - فکر کنم یه مساله ی کوچیک بود که تموم شده - پس لطفا بجای پیشنهاد به بستن تاپیک و کارهای اینچنینی تلاش کنید تا کمی جو آرام شه

همیشه راه حل کردن مساله پاک کردن صورت مساله نیست - خدارو شکر که این مساله ی جزیی هم تموم شده

اتفاقا پیشنهاد جالبی در تاپیک دادید که از شما ممنونیم:happy:
عید شما دوست خوبم هم مبارک
:)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
برای این که تاپیکتون بسته نشه وقتی یک نفر خواست شروع به فحاشی و بی ادبی کنه سریع از گزینه گزارش پست خلاف به مدیرها بگین تا کاربر تنبیه بشه و دیگه ادامه پیدا نکنه و الا اگه دو نفر بخوان عقده های خودشون رو توی دنیای بیرون در فضای سایبر خالی کنند همدیگه رو ول نمی کنند و دیگه واویلا!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
2 نفر هستيم 1 نفر ديگه میخوايم :د يه اکانت بگيريم :د هرکی هست فقط روزی 1 گيگ بيشر نشه کار 'ش :د

_nima

Guest
لایک‌ها
0
2 نفر هستيم 1 نفر ديگه میخوايم :د يه اکانت بگيريم :د هرکی هست فقط روزی 1 گيگ بيشر نشه کار 'ش :د

1-شما از این اکانت ها خریدین؟
2-مگه محدودیت دانلود در روز یا ماه داره؟
3-من میخام با یکی از هم دانشکده ای هام بگیرم. تو دانشگاهمون اینترنتش 4-5 مگابایت در ثانیه میتونیم دانلود کنیم. رپید شیر محدودیت دانلود که نداره؟
4- میشه کلا محدودیت هاش رو بی زحمت لیست کنین.
5- اگه user pass رو گم کنیم، اشتباه باشه یا کسی پسورد رو عوض کنه یا به هر علتی نتونیم وارد بشیم آیا راه برگشتی هم داره که باز هم اکانت رو بتونیم استفاده کنیم؟

باز هم ممنون از جواب دوستان

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
کسی هنوز پایه هست برای شریکی گرفتن ؟

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي هست كه با هم اكانت شريكي بخريم ؟
من ADSL 128 دارم .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
1-شما از این اکانت ها خریدین؟
2-مگه محدودیت دانلود در روز یا ماه داره؟
3-من میخام با یکی از هم دانشکده ای هام بگیرم. تو دانشگاهمون اینترنتش 4-5 مگابایت در ثانیه میتونیم دانلود کنیم. رپید شیر محدودیت دانلود که نداره؟
4- میشه کلا محدودیت هاش رو بی زحمت لیست کنین.
5- اگه user pass رو گم کنیم، اشتباه باشه یا کسی پسورد رو عوض کنه یا به هر علتی نتونیم وارد بشیم آیا راه برگشتی هم داره که باز هم اکانت رو بتونیم استفاده کنیم؟

باز هم ممنون از جواب دوستان

نيما جان شرمنده // میدونم خيلی دير شده // ولی راست'ش الان ديدم پست رو

1: يه اکانت 1 ماهه 3 نفری خريديم [ مدتی پيش ]
2: گويا روزی 3 گيگ [ نهايت ] میتونی dl داشته باشی که ما 3 نفر میشه روزی 1 گيگ
3: داره ديگه :د 3 گيگ در روز
4: خود'م که زياد وارد نيستم ، دوستان بهتر میدونن / محدوديت از چه نظر !؟ رنج IP و غيره !؟ راست'ش به ما که گير نداد // محدوديت حجمی هم که روزی 3 گيگ
5: چون من ثبت نکردم اکانت رو نمیدونم تیپ بک 'ش به چه صورت هست (!؟) قاعدتا ای-میل اوليه میشه // ولی اطمينان ندارم

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
- برای 5 روز 25 گیگ دانلود میتونید انجام بدید / حالا دوست دارید یه روزه تموم بشه یا بین 5 روز تقسیمش کنید/.
- از نظر استفاده هم زمان روی چند PC مشکلی نداره/. میتونید 10 نفر هم از اکانت استفاده کنید/.
- قدیم به این صورت نبود و اگه اکانت هم زمان از 2 IP استفاده میشده سریعا Suspend میشد. اما میشد لینک Premium در اختیار بقیه گذاشت!/. که الان دقیقا بر عکس شده . !!! اگه کانت و شیر کنی مشکلی پیش نمیاد :D اما لینک Premium بدی دانلود نمیشه./.

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکانت شریکی رپیدشیر دات کام می خوام ADSL 128 دارم

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
آقا ما 2 نفر هستیم که از قبل اکانت شریکی داشتیم - جفتمون هم adsl داریم ولی حجم دانلودمون رو به خاطر شریکی بودن زیاد نمی کنیم / خلاصه هوای هم رو داریم و مثل دو تا برادر به هم اعتماد داریم - شما هم مایلید به جمعمون بپیوندید و 4 تایی 1 اکانت .com بگیریم ؟ سهم دانلود هر کدوم هم میشه 1.25

بالا