919
Registered User
- نوشتهها
- 160
- لایکها
- 3
سلام...
اقا رضا گفتن كه اشتباه شده. ولي من نميدونم چطور اقا رضا به همون شماره پرداخت كردن.
شما اصلا منو ميشناسي كه اينجوري با من حرف ميزني ؟؟؟؟
بچه؟؟؟؟ شايد اشتباه كردم با يوزر اصلي اينجا پست ندادم. داري به من آيين زندگي درس ميدي؟؟؟؟
متاسفانه افراد مثل شما زياد شدن.اينجا سايبره سعي كن يه جوري به افراد اطمينان كني و گرنه نبايد بياي اينجا...
دوست ندارم اينجا ادامه بدي اگه بازم حرفي داري pm بده.
موفق باشيد.
هیچ کدوم از این حرفایی که الان گفتین ارتباطی به حرفای بنده نداشت
اولا آقا رضا کارت به کارت پرداخت کردن من گفتم کارتم گم شده شما هم یه شماره دادین بدون توجه و دقت من رفتم بدون کارت به اون شماره حساب واریز کنم (معلوم نیست حواست کجا هست لااقل پست رو درست میخوندی بالا هم گفتم کارتم گم شده و گرنه شماره حساب نمیخواستم شماره کارت کافی بود) این اشتباه اول تو این پست
شناختن به دیدن نیست عزیز جان مثلا خودت میگی دنیای سایبر هست تو این دنیای مجازی افراد رو از روی پست و نوع کارهاشون و نگاشتن و ره چیزی که مربوط به این ادیتور و متن میشه , میشه شناخت
اشتباه کردین یا نکردین اون مسیله شخصی خودتون هستش ولی همین 2 تا آی دی داشتن خودش نشون از مسیله داره
جمله آخر هم که اصلا ربطی به گفته های بنده نداشت اصلا موضوع اطمینان در کار نیست یعنی این پستی که من بالا زدم به اطمینان مربوط نمیشه به این ارتباط پیدا میکنه
که چقدر یه فرد میتونه بی مسیولیت باشه و وقت دیگران برای اهمیت نداشته باشه میتونی پست بالای من رو چند بار از روش بنویسی بلکه متوجه شدی
و اما در مورد اطمینان اصلا من خودم گفتم زازا و خودم و نینوکس با اینکه شما 3 پست داشتین اصلا مسیله مهمی هم نیست مگه میخوایم چقدر پول معامله کنیم
مسیله که من روش حساسم و شما دست روش گذاشتی و من فوق العاده متنفر هستم از اینجور افراد اینه که وقت و زحمت یه فرد براشون بی اهمیت هستش منی که خودم رو مسیول میدونم برم پول رو سر وقت به حساب شما واریز کنم و از کارهام بزنم انتظار دارم طرف مقابل هم ارزش بر این کار بگذاره نه اینکه این برخورد رو داشته باشه
که خوب نمیخوام توهین کنم ولی این مسیله بر میگرده به تربیت فرد
بگذریم
دوست داشتن یا نداشتن شما برای بنده اهمیتی نداره که شما بخواین بگین من ادامه بدم یا ندم
این حرفهایی هست که باید گفته میشد بلکه کمی در شما اثر داشته باشه
خودت رو یک لحظه بگذار جای من این مراحل رو مرور کن
البته حس مسولیت داشتن چیزه مهمی هستش شما باید داشته باشی تا متوجه منظور من بشی
به هر حال گفتی ها رو گفتم نیازی به پی ام هم نیست
بحثی هست مشخص و بیننده خودش قضاوت خواهد کرد
ای خدا از دست یه سری هاااااااا