آقا ما دونفري يه اكانت داريم ميگيريم 1 ماهه...
يه نفرمون كمه حالا هركي ميخواد شريك بشه سريع به من خبر بده.
ای روتو برم بچه
دیگه بعضیا شورش رو در میارن
من قبلا با آقا رضا با آی دی زازا هماهنگ کرده بودم که ایشون مسیول کارها بشن
بعدش رضا جان گفتش که این آقا یا پسر بچه میتونه تهیه کنه اونم بدون
پوینت با اینکه ته دلم راضی نبودش گفتم باشه رضا جان هر جور نظر جمع هستش( میتونم تمام پی ام ها رو اینجا بگذارم )
بعدش آقا رضا شماره حساب سیبا این بچه رو گرفتن و به بنده دادن (من کارتم گم شده برای همین شماره خود حساب رو خواستم)
من هم با اینکه خدا شاهده امروز کار زیاد داشتم برای اینکه بد قول نشم صبح رفتم حول و هوش یک ساعت و ربع یک ساعت و نیم تو صف بانک الاف شدم تا نوبتم شد اونایی که الان رفتن بانک میدونن دم عید چه خبره
حالا بعد از اینهمه سر پا وایستادن و تو نوبت بودن رسیدم میگه این شماره غلط هستش گفتم با اسم نمیشه گفتش نه
خلاصه اعصابم اساسی ریختش به هم اومدم خونه بازم گفتم شاید من اشتباه کردم بگذار برم باز چک کنم
فیش هم هنوز تو دستم بودش اومدم دیدم نه خود شمارست
خودتون رو بگذارین جای من
آخه بچه جون تو که هنوز اینقدر بزرگ نشدی که بدونی بقیه الاف شما نیستن یه ذره فکر و (شع ....) داشته باش مسولیت داشته باش همینجوری ور میداری شماره مینویسی نمی گی طرف برای اینکه بد قول نشه هزار جور کارش میزنه بعدش ور میداری بدون توجه کیلیویی شمار مینوسی عین خیالت هم نیست
من نمیخواستم چیزی بگم ولی اعصابم وقتی بهم ریخت که دیدم با وقاهت تمام اومدی اینجا میگی ما دو نفریم یه نفرمون کمه (دلیلش رو بگو)
بعدش آخه چقدر میتونی پر رو باشی به جای معذرت خواهی اینجوری
از اون بد تر آخه من نمیدونم از کجا اومدی من شرمنده رضا جان شدم
آخه چرا رضا جان باید از من معذرت بخواد تو پی ام اون بنده خدا چه گناهی کرده
خوب بزرگ منشیش هست
ولی کارت اصلا درست نبودش سعی کن تو زدگی آیندت کمی این قواعد رو رعایت کنی
بازم از رضا جان ممنونم
اینم از یه کار کوچولو که وقتی پای یه بچه بی مسولیت توش میوفته اینجوری میشه
هیچ موقع نمیخواستم همچین پستی داشته باشم ولی اعصابم رو اینقدر ریخته بهم که مجبور شدم