دوست عزیزادرستو میشه بدی حضوری مزاحمت بشم یه تست بکنی ببینیpچیزی داری براش یا نه...!
فرستاده شده از GT-I9100ِ من با Tapatalk
برارد بهتره حضوری ببری طبقه سوم علالدین دنبال قطعه اش باشی چون اخرشم ممکنه من 10 مدل قطعه بیارم و یهش نخوره! اگر دقیق میدونستم بهش چی میخوره برات جور میکردم!
سلام میشه با من تماس بگیرید یا شماره بدید تماس بگیریم
علیرضا احسانی مقدم قم 09124519921
نخیر نمیشه!
سلام به دوستان .اگه میشه کمکم کنید .یه تبلت سامسونگ دارم که زیاد شارژ شد و دو سه تا قطعه روی برد سوخت . بردم برای تعمیر گفتن باید برد عوض بشه ! قیمت برد مدل سامسونگ gt p 5100 تا چقدره ؟ برد شو ندارید . کمکم کنید مشکلش هم اینه که وقتی صفحه روشن میشه با نور زیاد صفحه خاموش میشه ولی با نور کم یا وقتی نور تبلت پایین باشه صفحه خاموش نمیشه و با نوذر کم کار میکنه . اگه میشه کمکم کنید . اگه هزینه زیاد باشه قطعاتشو میفروشم . منتظر پاسخ .
قطعاتشو بفروشی احتمالا بصرفه تره!
سلام
باطری 3.7 ولت 3650 میلی آمپر تبلتztoch دارید و قیمتش چنده.
ممنون
برادر باطری تبلتت اندازش 3.2 × 50 × 145 میله! بعید همچین چیری تو بازار باشه!
سلام من یه 6 ماه پیش یه fonepad7 asus گرفتم حالا صفحش یه ترک برداشته یه قسمت از تاچشم از کار اوفتاده میخواستم بدونم تامیرش چند در میاد اگه نمیصرفه چند میخرن همه چیش سالمه تصویرم کامل میده ممنون میشم راهنماییم کنید
با آواژنگ تماس گرفتی ببینی چقدر میگن؟
سلام تبلت teclast p85 hd باتریش 3 دقیقه بیشتر نگه نمیداره بعد ناگهانی خاموش میشه بعد روشن شدن 2دقیقه بعد خاموش میشه. میخواستم بپرسم باتریش عمرشو کرده یا مشکل از جای دیگه هست؟ در ضمن اگه خواستین بخرید حدود قیمتش چند میشه؟
یه تبلت دیگه از همین مدل دارم ic سوخته و دکترا جواب کردن .بیزحمت قیمت اینم اگه خواستی اس یا ایمیل بده 09378210864
احتمال فراوون باطریشه! باید سایز باطریشو بگی یا عکس ازش بزاری من دقیق بگم هست یا نیست!
سلام به همگی
من یک تبلت چینی دارم باطری خراب شده می خواستم ببینم شما باطریشو دارید ممنون از لطفتون.
3.7 ولت 3650 میلی آمپر با ابعاد 15 در 5 سانتیمتر تبلت ztoch
و یک سوال داشتم اگه باطری با آمپر پایینتر یا بالاتر روی این تبلت بندازیم مشکلی براش بوجود میاد بازم ممنون.
مشگل باطری من هم مثل کاربر (qodratsh) ، وقتی باهاش کار میکنی یکدفعه شارژش خالی میشه ولی وقتی با اهم متر
ولتاژ اونو اندازه میگیرم 3.7 ولته.
پاسخ دادم بالاتر!
سلام استاد
مرسی که این قطعات رو به مردم میرسونین
این باطری رو هم دارین ؟
مدل تبلت Ntouch N8
اینم عکس از باطریش که باد کرده :|
خیلی ممنون
برادر سایز باطری شما 3.6×66×103 ائه! من باطری های موجودم هیچکدوم فیت این نیستن و بعیدم میتونم خیلی جا داشته باشه که بزرگتر توش جا کنم! الان این 3تا سایز رو دارم:
2.8×65×113 2200میلی آمپرساعت 25 تومن!
4.5×72×82 3000میلی آمپرساعت 30 تومن!
3.6×76×120 2200میلی آمپرساعت 35 تومن!
سلام.
ال سی دی و تاچ تبلتfreelander مدل px2 موجود دارید....
عکس باید بزارید! پست اول توضیح دادم!