اره برادر! چی میخوای؟dadash foroshandeye tablet hasty ?
بله موجوده! 50 تومن!سلام باطری تبلت
Huawei MediaPad 7 Lite
رو موجود داری ؟ قیمتش چنده ؟ باتشکر
برادر اینی که شما میگی قبلا تولید شده و اسمش power bank ائه! منتها با باطری موازی نشده با قسکت ورودی تغذیه بالانس شده!سلام
منم یه تبلت هوآوی مدیا پد دارم، می خواستم ببینم میشه یه باتری رو موازی با باتری تبلت(خارج از تبلت قرار بگیره)ببندم؟ مشکلی براش پیش نمیاد؟
بیشترین ظرفیتی که برای باتری دارین چنده و قیمتش چنده؟
ممنون
اشتباه عکس میندازین!سلام خسته نباشی
داداش من چندبار درخواست دادم پاسخ ندادین. LCD تبلت دایا میخواستم. عکسشم گذاشتم. قیمتشو بفرمایید
سلام
من یه تبلت ILIFE هفت ایتچی دارم که فقط تاچش شکسته
پارت رو تاچش ZCC-1948 V2 هست اگه دارید ممنون میشم.
با تشکر.
ال سی دی گوشی a7100 چینی کسی داره؟گوشی 4 روز بیشتر نخریدم از دستم افتاد ال سی دی از کار افتاد؟اگر کسی داره لطفا بگه؟
ال سی دی گوشی a7100 چینی کسی داره؟گوشی 4 روز بیشتر نخریدم از دستم افتاد ال سی دی از کار افتاد؟اگر کسی داره لطفا بگه؟
کدوم نسل برادر؟سلام
باتری تبلت نکسوس 7 رو میخواستم.
پیغام دادم!سلام
آقا لطف کنید پیام خصوصی رو چک کنید جواب منو بدین ممنونم
پیغام دادم!کسی نیست جواب بده
مه اینه که کجای تبلت ریبون میخوره و چند چینه و شامل چیپ هست یا نه!خب چ مدلی عکس بگیرم ازش؟ چندتا دیگه گرفتم فرستادم
برادر من باطری اصلی و ارجینال تبلت های 10 سامسونگ رو دارم که 2تا باطری 76 در 125 ائه! قطرشم مشابه تبلت خودته! دیدم که برای U30 ازش استفاده کردن جاهای مختلف! الان تک فروشیم 35 ائه ولی ست کامشو بخوای بهت 60 میدم! قیمت دلاریشو چک کن ببین حدودا من 1/3 قیمت دلاری میدم:سلام .
تبلت من اسمش cube هست و دو تا باطری 125mm*66mm داره که خروجی ولتاژ برابر 7.4 و آمپر اون 7200 میلی آمپره . که فک می کنم باطری ها 3.7 ولتی به صورت سری باشن که شده 7.4
حالا اگه یه همچین چیزی که شامل دو باطری با سایز های بالا که خروجیشون 7.4 ولت و آمپراژ اون ها هم بالای 7000 میلی آمپر باشه قیمتش چند در میاد ؟؟؟؟؟
تو اینترنت مدل الجی رو دیدم که دوتاییش باهم با آمپراژ 12000 حدود 17 دلار می شد !!!!
http://www.aliexpress.com/item/7-4V...tes-66MM-3-7MM-Length-125MM-2/1635161114.html
ضمنا ضخامتشون هم 37mm هستش .
برادر باطری 2200 براش دارم 25 تومن و 3000 دارم 30 تومن!سلام خسته نباشید منم یه تبلت q75 دارم که باطریش خرابه.باطریشو دارید شما؟؟اگه اره ممنون میشم یکی واسم بفرستید