برادر شرمنده دیر پاسخ میدم ولی خداوکیلی خسته شدم زا بس توضیح دادم! اینقدرا پیچیده نیست موضوع! شما عکسات هیچکدوم از خواسته های منو براورده نمیکنه! اولا عکست از ریبون از سمتیه که بدرد من نمیخوره! اینوری که شما گذاشتی زده پین 1 انورم قاعدتا زده چند تا پین داره! از رو برد میشه فهمید 61 پین داره ولی بازم از عکسای شما نمیشه فهمید کدوم قسمت برد (با چه فاصله ای لبه ها و گوشه ها) تاچ متصل شده! محل اتصال فوق العاده مهمه!
عکس!
اره 100% اوکیه! حتی اگر بخوای ریسک کنی میشه 2تا 2200 هم بست روش!قیمتس که مشکلی نداره اونوقت اینا صد درصد روش کار میکنه دیگه؟؟3000 بهتر از 2200 هستش؟؟
خیلی بعیده پیدا کنی! کلا قطعه فروش های بازار کابل فلت و ریبون رو موجود ندارن! اکثر LCD ها یه تیکه هستن!سلام،
آقا من این ریبون ال سی دی رو نیاز دارم. خواستم ببینم احیاناً شما دارینش یا می دونین از کجا میشه جورش کرد؟
مرسی
سلام
اقا اینم عکسای دقیقتر
واینکه روی برد تعداد پین هارو زده 60 و 61...
تاچ تبلت target /؟ media yek
پس همون ارزونه (2200) برای کافیه! در اصل هم شبیه همین روش بوده و اضافه نیست! بهت تخفیفم میدم و اون 20 حساب میکنم!حاجی ریسکو ولش کن واسه کسی میخام خود تبلت مگه چقد میارزه.چجور هماهنگ کنیم واسه ارسال؟؟تبلت پیرکاردین هم از این مدلاش که میفروشن همه یکی داره قیمت باطریشو میخام بدونم چنده فک کنم 3000 باشه
تبلت پیرگاردین pc704p دو سیم کارت ضربه خورده همونطورکه تو عکس معلومه بهاین حال روروز افتاده تاچش سالمه وکلا داره بدون مشکل کار میکنه فکرکنم lcd اون شکسته قیمت lcd این مدلچه قدره و شما دارید؟مشاهده پیوست 600311
iهمه مدلارو ندارم ولی بعضی مدلاش مثه سیم کارت خور ها قطعاتشون موجوده!جسارتا ایسوس چیزی دارین؟
شماره حساب داخل این تاپیک هست برادر:خب شماره حسابتو بی زحمت پخ کن!!!ممنون!!!آدرسم میفرستم واست بعدش!!!