سلام وحید خان. خوبی ؟ آقا برد تبلت وینتاچ q74 نرسید دستت ؟ میخواستم تاچ q75 دوباره سفارش بدم اگه نمیرسه تاچ و سفارش بدم . اگه رسیده برد و قیمت مناسب و جدید میدی ؟ هزینه پست یادم رفته چقدر بود؟راستی تاچ q75 داری دیگه تموم که نکردی ؟
سلام برادر.. مخلصیم.. نه حاجی هنوز برد کیو74 نرسیده! تقاضا برای بردش کمه وارد کننده زیاد رغبت نمیکنن بیارن! اسکرین شکسته اشم پیدا نمیشه چون نسبتا محکمه! ولی تاچ کیو75 موجوده! پستم میشه حدود 6 تومن..سلام وحید خان. خوبی ؟ آقا برد تبلت وینتاچ q74 نرسید دستت ؟ میخواستم تاچ q75 دوباره سفارش بدم اگه نمیرسه تاچ و سفارش بدم . اگه رسیده برد و قیمت مناسب و جدید میدی ؟ هزینه پست یادم رفته چقدر بود؟راستی تاچ q75 داری دیگه تموم که نکردی ؟
عکس از محل اتصال به تبلت داری برادر؟سلام. من LCD تبلت daya 7 اینچ میخوام. قیمتشو بفرمایید
خیلی ممنون از جوابتون2200 که 100% توش جا میشه! باطری خودشم البته 2200 ائه! ولی اگر 3000 یا حتی 3500 جا میشد طبیعتا خیلی بهتر بود!
اگر خواستی بیار برات تعویض کنم!خیلی ممنون از جوابتون
خب من یکی از اینا میخوام پس ... فقط خودتون تعویضم میکنید ؟ که حضوری بیارم خدمتتون ؟
شبیه Q75 تقریبا! حدود 70 الی 75 باید باشه LCD اش!سلام وحیدجان
این عکس تبلت دایاست که براش LCD میخوام
برادر من پست اول نوشتم محل اتصالش به اسکرین و برد مهمه ها! الان عکس ریبون خالی به چه در من میخوره؟ تازه اونجاییشم که بدرد میخوره مخدوشه (روروی اونجا که نوشته 1 مخدوشه و احتمالا نوشته شده بوده 30 که نشون دهنده تعداد پین ریبونه!)
نه متاسفانه! برید طبقه سوم علادین احتمالا پیدا میکنید!سلام داداش
داداش ال سی دی اس4 مینی چینی رو داری یه قیمت به ما بدی ؟
عکس ازش میتونی بزاری؟ خود ریبون و محل اتصال مهمه!ok dadash Man Qom nabodam ke az shoma khastam
اره میشه! تقریبا 90% اسکرین های هم رزولوشن بهم یخورن!آقا کسی lcd آینال Ax1 رو داره؟اگه نه میشه مدلای دیگه رو بهش خوروند؟
پیغام دادم!درود....
داداش من یک تبلت q75 سری اولی که اومد دارم. 8گیگ هست. روی جعبش هم اون بارکدی که مدلش رو روش زده نداره. منم نمیدونستم مدلاش با هم فرق داره. از سایت خودش یک رام جدید براش دانلود کردم و نصب کردم. تاچش بر عکس شد. چندتا رام دیگه دانلود کردم همش بر عکس بود تا اینکه یک رام پیدا کردم که تاچش درست کار میکرد. اما تصویر 5-6میلیمتر به سمت چپ حرکت کرده. و چرخشش هم کار نمیکنه. بقیه رامها رو میریزم همین طور تصویر فیکس نیست و تاچش برعکس فقط یک رام که تاچش درست کار میکنه تصویر فیکس نیست. و یک رام که تصویر درسته و همه چیش کار میکنه ولی تاچش کار نمیکنه با موس کار میکنه.
با این رام که تاچش درسته خیلی هنگ میکنه و زود باطری خالی میکنه.
رمش رو زد 512مگ ولی 386مگ هست.
میخواستم ببین این تعمیر میکنید یا برمیدارید یک تبلت دست دوم دیگه بهم ببدید. رمش واقعا 512مگ باشه
این گذاشتم بالای سرم آخر شب میخوام بخوابم باهاش کتاب میخونم. و کمی نت میگردم. خیلی کتابهام با این خوندم.
ممنون میشم یک راه حلی بهم بدید.
سایزشو میتونی بگی؟ یا بگی چقدر جا داره تبلتت؟سلام اقا خسته نباشی
یه مدت بود تبلتم روشن نمی شد منم بیخیالش شدم تا اینکه چند روز پیش باتریش باد کرد
باتری مدل این داری ؟
مدل تبلتم هم vodafone
نه متاسفانه این مدل رو فقط خود نمایندگی میاره!با سلام
تاچ و ال سی دی تبلت asus fonepad7 رو میخواستم موجود هست برادر؟
asus fonepad7-k00e(me372cg
عکس گرفتم اگه لازم باشه بگید email کنم
ممنون
7 اینچسایزشو میتونی بگی؟ یا بگی چقدر جا داره تبلتت؟
نه متاسفانه این مدل رو فقط خود نمایندگی میاره!
لول.. منظورم سایز باطری بود:دی اندازه بگیر با خط کش ببین چقدر طول عرض خالی داره برای باطری!7 اینچ
با 8 گیگ حافظه داخلی
))))))))))لول.. منظورم سایز باطری بود:دی اندازه بگیر با خط کش ببین چقدر طول عرض خالی داره برای باطری!