• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

delasofus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام وخسته نباشید...این کیف گوشی رو لطفا بگید هزینه تمام شدش چقدر میشه ؟
http://uae.souq.com/ae-en/sony-xper...-smart-window-function-scr24-white-7758924/i/
http://uae.souq.com/ae-en/sony-style-up-cover-scr24-xperia-z3-white-7615110/i/
حالا من متوجه نشدم فرقشون چیه که اختلاف قیمت دارن !!!
در ضمن اگه سایت دیگه ای پیدا کردین که قیمتش مناسب تر بشه ممنون میشم...

Last edited:

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
دوستان روش ارسال پیام خصوصی چطوریه؟ من تو این سایت نتونستم روشش را پیدا کنم.

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

marmarak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه سوال داشتم.میتونین جواب بدین؟
من 100 دلار لباس از علی اکسپرس سفارش دادم به دوتا ادرس .هر دوش به اسم خودم .ایا باید گمرک بدم؟ چون شما تو ساییتون نوشتین به هر ادرس فیزیکی میشه 50 دلار سفارش داد اما نگفتین به دو تا اسم مختلف.حالا من میترسم جنسامو نگه دارن.میشه راهنماییم کنین؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
با سلام وخسته نباشید...این کیف گوشی رو لطفا بگید هزینه تمام شدش چقدر میشه ؟
http://uae.souq.com/ae-en/sony-xper...-smart-window-function-scr24-white-7758924/i/
http://uae.souq.com/ae-en/sony-style-up-cover-scr24-xperia-z3-white-7615110/i/
حالا من متوجه نشدم فرقشون چیه که اختلاف قیمت دارن !!!
در ضمن اگه سایت دیگه ای پیدا کردین که قیمتش مناسب تر بشه ممنون میشم...
ارسال شد
سلام
پول واریز شد.
لطفاً پیام خصوصی را چک کنید.
بعله ارسال شد
سلام من یه سوال داشتم.میتونین جواب بدین؟
من 100 دلار لباس از علی اکسپرس سفارش دادم به دوتا ادرس .هر دوش به اسم خودم .ایا باید گمرک بدم؟ چون شما تو ساییتون نوشتین به هر ادرس فیزیکی میشه 50 دلار سفارش داد اما نگفتین به دو تا اسم مختلف.حالا من میترسم جنسامو نگه دارن.میشه راهنماییم کنین؟
اگه از طریق ما سفارش داده باشید خیر در غیر این صورت بستگی به مواردی دارد که در سایتمون توضیح داده شده

mohammad gtx

Registered User
لایک‌ها
37

amrhpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر من حدود صد دلار سفارش بدم هزینه کل اون تا درب منزل چقدر میشه؟ گمرک هزینه ای دریافت میکنه؟
ممنون

marmarak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارسال شد

بعله ارسال شد

اگه از طریق ما سفارش داده باشید خیر در غیر این صورت بستگی به مواردی دارد که در سایتمون توضیح داده شده
شرمندم دوباره میپرسم .من سایتتونو زیر و رو کردم اما تو قسمت قوانین گمرکی نوشته 50 دلار به هر ادرس شامل گمرک نمیشه.باز یه جا نوشتین کلا خرید های اینترنتی چون روشون میخوره هدیه شامل گمرک نمیشن.من الان نمدونم شامل گمرک میشه یا خیر؟
انشالا به کارت بازرگانی که احتیاج نداره؟ یه دنیا ممنونتون میشم اگه جواب بدین.

marmarak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارسال شد

بعله ارسال شد

ببینید من 6 مدل لباس سفارش دادم برای بوتیکم جمعا 100 دلار و خرده ای شد .یکی به ادرس خونه خودمون و یکی به ادرس خونه عموم.هر دو رو به اسم خودم زدم.اولین بسته به دستم رسید .اما بقیش نیومد و پستچی زنگ زد و گفت باید صبر کنیم تا بقیش بیاد ببینیم چقد سفارش دادی.خیلی نگرانم که نکنه گمرک بگیرن.اگه بگیرن چقد باید بدم؟ یه موقع نمیگن کارت بازرگانی دارم یا نه؟ خیلی نگرانم .این عکسی که اپلود میکنم تو سایت رهگیری بهم داده که نوشته Payment of charges .معنیشو نمیدونم.منتظر راهنماییتونم

فایل های ضمیمه

• fgcg.PNG
    fgcg.PNG
    36.1 KB · نمایش ها: 10

mohammad gtx

Registered User
لایک‌ها
37

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
اگر من حدود صد دلار سفارش بدم هزینه کل اون تا درب منزل چقدر میشه؟ گمرک هزینه ای دریافت میکنه؟
ممنون
لطف کنید لینک محصول رو بدید
ببینید من 6 مدل لباس سفارش دادم برای بوتیکم جمعا 100 دلار و خرده ای شد .یکی به ادرس خونه خودمون و یکی به ادرس خونه عموم.هر دو رو به اسم خودم زدم.اولین بسته به دستم رسید .اما بقیش نیومد و پستچی زنگ زد و گفت باید صبر کنیم تا بقیش بیاد ببینیم چقد سفارش دادی.خیلی نگرانم که نکنه گمرک بگیرن.اگه بگیرن چقد باید بدم؟ یه موقع نمیگن کارت بازرگانی دارم یا نه؟ خیلی نگرانم .این عکسی که اپلود میکنم تو سایت رهگیری بهم داده که نوشته Payment of charges .معنیشو نمیدونم.منتظر راهنماییتونم
خوب اشتباه شما این بوده که خودتون این کارو کردید به هوای ارزون تر شدن منتهی الان باید چند برابر اون هزینه رو بدید
نگران نباشید . برید دفتر پستی منطقه و توضیح بدید که اینا نمونه جنس هستن و ارزش تجاری ندارن و بگید که نمیدونستید قواعد پستی رو
اگه گفتن باید بدید پول رو بگید بسته رو نمیخواهید و برگشت بزنن که در این صورت اکثرا میدن بهتون منتهی دیگه به خودتون نمیتونید هیچ جنسی بیارید و نهایتشم پس میفرستن به چین
ممنون
124
200

bi5tvxq

Registered User
لایک‌ها
35

marmarak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف کنید لینک محصول رو بدید

خوب اشتباه شما این بوده که خودتون این کارو کردید به هوای ارزون تر شدن منتهی الان باید چند برابر اون هزینه رو بدید
نگران نباشید . برید دفتر پستی منطقه و توضیح بدید که اینا نمونه جنس هستن و ارزش تجاری ندارن و بگید که نمیدونستید قواعد پستی رو
اگه گفتن باید بدید پول رو بگید بسته رو نمیخواهید و برگشت بزنن که در این صورت اکثرا میدن بهتون منتهی دیگه به خودتون نمیتونید هیچ جنسی بیارید و نهایتشم پس میفرستن به چین
ممنون

خیلی ممنونم از پاسخگوییتون. میشه اخرین سوالمو جواب بدین.اینکه اگه برگشت بزنن پول پست به چین رو نمیگیرن؟ و جنسا برسه چین پولو به حسابم برمیگردونن؟

marmarak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنونم از پاسخگوییتون. میشه اخرین سوالمو جواب بدین.اینکه اگه برگشت بزنن پول پست به چین رو نمیگیرن؟ و جنسا برسه چین پولو به حسابم برمیگردونن؟

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
بنده حدود یک هفته هست پول را واریز کرده ام. فرم سفارش و کد پیگیری خبری نیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا