• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JAN LAK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش خسته نباشی
قیمت تمام شدش تا کرج دم خونه چقد میشه و اینکه ایا با سیمکارتای ایران جواب میده؟و از نظر کیفیت خوبه ایا؟از جنسای ایران بهتره؟
به نظرتون از چه سایتی خرید کنم بهتره و قیمتشم مناسبتره؟
و اینکه قیمتهایی که میگید به تومنه دیگه نه؟
با تشکر

http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Grand-Factory-Unlocked/dp/B00OKU5RPE/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1423817271&sr=1-1&keywords=SAMSUNG GALAXY PRIME

Last edited:

d.o.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

iman_agc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید..این اجناسی که سفارش بدیم چقدر گمرک بهش میخوره معمولا؟ چند درصد؟ هزینش چجوری محاسبه میشه؟

d.o.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام لطفا قیمت این رو لطف کنید. چندتا هم قبلا براتون فرستادم لطفا قیمتش رو لطف کنید

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
من از دوشنبه تا حالا منتظرم پاسخ شما هستم ولی هنوز خبری نیست؟

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
من از دوشنبه تا حالا منتظر پاسخ شما هستم ولی هنوز خبری نیست؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام داداش خسته نباشی
قیمت تمام شدش تا کرج دم خونه چقد میشه و اینکه ایا با سیمکارتای ایران جواب میده؟و از نظر کیفیت خوبه ایا؟از جنسای ایران بهتره؟
به نظرتون از چه سایتی خرید کنم بهتره و قیمتشم مناسبتره؟
و اینکه قیمتهایی که میگید به تومنه دیگه نه؟
با تشکر

http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Grand-Factory-Unlocked/dp/B00OKU5RPE/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1423817271&sr=1-1&keywords=SAMSUNG GALAXY PRIME

1050 تومن میشه براتون تحویل ایران

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

با سلام به ترتیب
7300
7150
6890
5790

کلیه قیمت ها تحویل ایران هستش و با مالیات آمریکا حساب شده

سلام خسته نباشید..این اجناسی که سفارش بدیم چقدر گمرک بهش میخوره معمولا؟ چند درصد؟ هزینش چجوری محاسبه میشه؟

اگه از چین باشه موقع تحیل هزینه ارسالش رو پست ازتون میگیره
اگه از جاهای دیگه باشه تحویل از ما هستش و گمرکی و ... نداره

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
میخواستم بدونم محصولی که من سفارش داده بودم الآن در چه وضعیتی است؟
یعنی میخواستم بدونم به سمت ایران ارسالش کردید یا نه؟
محصولم این بود:
http://www.amazon.com/FootSmart-FST275-Gel-Callus-Cushions/dp/B000KPMGZM/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1422027088&sr=8-10&keywords=metatarsal pad

سلام
لطفا وضعیت سفارش من را هم اعلام فرمایید. با این که ایمیل خودم را براتون ارسال کردم ، هنوز خبری نداده اید.
لینک سفارش:
http://www.triabeauty.com/home-laser-hair-removal

هر دو مورد ارسال شدن به امارات . بعد از تحویل ارسال مییشن به سمت ایران و ما خودمون اطلاع میدیم بهتون . ممنون

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
3550 میشه عزیز

سلام لطفا قیمت این رو لطف کنید. چندتا هم قبلا براتون فرستادم لطفا قیمتش رو لطف کنید
قیمت دادم عزیز
هر مورد که قطعی هست کمی تخفیف هم داره

سلام عزیز
مدل کاستومایز براتون 1290 در میاد عزیز

simorgh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
هر دو مورد ارسال شدن به امارات . بعد از تحویل ارسال مییشن به سمت ایران و ما خودمون اطلاع میدیم بهتون . ممنون
سلام
با تشکر
لطفا روال کامل ارسال کالا را شرح دهید تا افرادی که مانند بنده کالایی را سفارش میدهند ،مطلع شوند و اینقدر پست برای پیگیری سفارش خود نزنیم. ضمناً زمان حدودی تحویل سفارشات از کشورهای مختلف را هم اعلام فرمایید.

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
داداش منم بالای ۱۰ تا جنس تا امروز به ایشون سفارش دادم و الان هم جنس تو راه دارم ولی من و شما کاری به مراحل ارسال و چگونگی اون نداربم و شاید ایشون دوست نداشته باشه چند و چون کارش رو توضیح بده من که هر وقت جنس سفارش دادم و پول واریز کردم بعد از مدتی حالا یکی دو هفته کم یا زیاد از تاریخی که فرمودن جنس رسیده و به محض رسیدن خوشون باهاتون تماس میگیرن و ادرسو بهشوم میدین جنس میاد در خونتون
موفق باشی

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
در صمن یه موردی که واقعا نمیشه زمان دقیق یا حدودی هم گفت ابنه که شرکتهای پست زمان ارسالشون قطعی نیست مثلاوقتی جنس از علی اکسپرس سفارش میدین زمان رسیدن را بین ۱۵ تا ۶۰ روز زده؟؟؟؟؟خوب واقعا نمیشه روی هیچی حساب کرد حالا شسما حساب کنید جنسی که از امریکا تا ایران میاد و دو تا سه بار با پست کشورهای مختلف جابجا میشه دیگه واقعا زمان مشخص نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا