peymanofficial
Registered User
100 تومن
100 تومن
سلام
برای شما مقدوره ک از اپل استور خرید کنین؟
ممنون
اولی و دومی رو خرید نداریم سومی 14 دلاره . 55 تومن در میاد براتونپیمان قیمت این سه تا رو جدا بهم بده Amazon.com: Mini Dv Camcorder DVR Video Digital Camera 30 Fps Dc: Camera & Photo Amazon.com: Sole Trader New Iphone 4/4s Protective Case Copper Batman Aluminum Metal Skin Cover in Black: Cell Phones & Accessories Amazon.com: [NEW RELEASE] RINGKE FUSION® Google Nexus 5 Case Bumper [BLACK] The Best Selling Shock Absorption Bumper + Anti Scratch Clear Back Panel + Design It Yourself Premium Hybrid Hard Case [Eco/DIY Package] for Google Nexus 5: Cell Phones & Ac
آقا چرا برای یک جنس 15 دلاری از آمازون 55 در میاد هزینه هاش بعد برای من که 12 دلاره از فروشگاه مشابه آمریکایی هزینش تا ایران 120 تومن در میاد؟خیلی ستمه اینطوری که :یاز اخرین مورد قیمت میدم :
25دلار با پست تا امارات 120 تومن تا امارات با کارمزد
مشابه بالا
23 دلار 124 تومن تا امارات
81.5 دلار 300 تومن تا امارات
120 تومن تا امارات
کل : 157.5 دلار تا امارات معادل 610 هزار تومن تا ایران
2690 تومن2690 تومن/998 تومن/خواهش میکنم در موردی که فرمودید ایشون از ما خرید دارن در حال حاضر برای همین مبلغ پایین شد/ممنونآقا چرا برای یک جنس 15 دلاری از آمازون 55 در میاد هزینه هاش بعد برای من که 12 دلاره از فروشگاه مشابه آمریکایی هزینش تا ایران 120 تومن در میاد؟خیلی ستمه اینطوری که :یآق هزینه تمام و کمال این سه تا جنس تا ایران به صورت جداگونه چه قدر در میاد؟Xbox One | Buy Microsoft Xbox One in Dubai UAE | Best PricePlayStation 4 | Buy PS4 (PlayStation 4) in Dubai UAE | Best PriceSony PS Vita | Buy Sony PS Vita in Dubai UAE | Best Priceراستی ببخشید هی مزاحم میشیم و خرید میثر نمیشه ها!
تا بیادایران این قیمته ؟فعلا فقط سایت اماراتی میفروشه در میاد 1830 تومن
سلام
اینم اون لینکی که خواسته بودین...
iPhone 5s 32GB Silver (CDMA) Verizon Wireless - Apple Store (U.S.)
ممنون میشم براورد کنین و واسم پ.خ کنین
پیشاپیش ممنونم
عزیز گوشی قراردادی خرید نداریمدوست عزیز براورد قیمت این مورد رو هم محبت میکنین؟ممنون
بله با هزینه ارسالش اینقدرهتا بیادایران این قیمته ؟
aido.comمیشه سایتشو لینک کنید آقا پیمان؟
110 تومن قیمت و ارسالش میشه تا امارات . از اونجام چون پستش نمی صرفه باید صبر کنید که مسافری بیاددوست عزيز مثلان بخام چند ميشه Sent from my iPhone using Tapatalk