بعیده عزیزسلام مجدد.اگر نميشه اورد ممنون ميشم بفرماييد
رنگ و سایز مورد نظرتون رو برام پخ کنید که بهتون روش رو بگمممنونشرمنده جواب شما رو نديدم چجوري بايد استارت كنم براي خريد؟ در ضمن رنك وسايزش رو بايد خدمتتون عرض كنم
متاسفانه صندوق پیام های خصوصیتون پر شده مجبورم اینجا بهتون بگم / مبلغ برآوردی رو به شماره حساب ما موجود رد این لینک از خارج | خرید از سایت های معتبر اینترنتی سراسر دنیا: شماره حساب ها / واریز کنید شماره پیگیری رو برام ارسال کنید انجام میشهرنگ TNF BLACK / NAUTICAL BLUEسایز M
مشکلی نداره عزیز . فرق چندانی نمیکنه چون اطلاعات کالاتون معلومه . بازم اگه تفاوتی کرد بهتون اطلاع میدیم حتمامیتونید بعد از واریز از طریق شماره های ما در سایت هم بهمون اطلاع بدیدممنونفردا واريز كنم مشكلي نيست؟ ضمنا بفرماييد چقدر ممكنه با قيمت براوردي اختلاف پيدا كنه؟
اولی : 139 تومندومی : 113 تومن
فعلا فقط سایت اماراتی میفروشه در میاد 1830 تومنسلام دوست عزیز خسته نباشید میخواستم بدونم یه جنسیو مثل پلی 4 که قیمتش حدودا 400 دلار هست برام بیارین چقدر برام تموم میشه
دوستان مدتی هست با آقای پیمان امیری کار میکنم و زحمت خریدهام را بر دوششون میندازم .
ایشون بسیار مودب و صبوری هستند و ایشون تا الان بالای 1400 دلار پرداخت را برام انجام دادند که بخشیش از چیش و بخش دیگرش از آمریکا بوده .
البته ایشون را از قبل نمیشناختم و در همین تاپیک با ایشون آشنا شدم ولی معلومه آدم دقیقو کار بلدی هستند .Invoice تمام خریدها بعد خرید برام ارسال شده و اگر موردی داشتم کامل پیگیری کردند .
فقط خواستم با زدن این پست ازشون تشکر کنم .
پخ دادم خدمتونامکان سفارش nexus 5 از آمریکا رو هم دارید ؟
آقا پیمان من ساعت رو میخوام شرایط رو پ خ کنید
دوتا سوال هم دارم
از علی اکسپرس 10 مورد لباس سفارش بدم میارید؟
2 اینکه یک موتورولا motog بخوام چند در میاد تا تهران خیابان جمهوری؟
من اگر شما اوکی باشیو چند مورد رو شروع کنیم سفارشهام بعضا زیاده