peymanofficial
Registered User
لینکتون رو برام بفرستید براورد میکنماگر از جایی خودمون خرید بکنیم و لینک رو بگذاریم شما پرداخت میکنید؟هزینه به چه صورت هست؟
لینکتون رو برام بفرستید براورد میکنماگر از جایی خودمون خرید بکنیم و لینک رو بگذاریم شما پرداخت میکنید؟هزینه به چه صورت هست؟
آقا پیمان من یکدونه از این بخوام چند در میاد و تا دم محل کارمون بیاد چقدر هزینش میشه؟
Amazon.com: U Watch Smartwatch for Iphone/android Phones Bluetooth Smart Watch - Alarm Anti-lost (Black): Cell Phones & Accessories
56 دلاره درسته ؟ چون لینک خرید نداید
تایید میشه . بلافاصله بعد از ثبت فاکتور براتون ارسال میشه
چرا میشه مشکلی نداره 310 تومن میشهآره 56 دلاره
نمیشه خریدش؟
284 دلاره برای پست معمولیش که 3-4 هفته میرسه در میاد که میشه 920 تومن با تخفیف زیاد امروز311 دلار با پست 7 روزه در میاد 1010 تومن با تخفیف برای امروزبا سلام و خسته نباشید قیمت اخر اینو میخوام و کی میرسه هزینه نهایی Umi Cross MTK6589T quad core 1.5Ghz Andriod 4.2 phone 13MP 2GB RAM 32GB ROM 6.44" IPS 3G,gps, wifi, bluetooth 0301122-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
متسفانه در مورد پست ایران به خصوص تهران کاری نمیشه کردمبارکتون باشهآقا پيمان بسته ما هم رسيد دستتون درد نكنه اما پست 24/500 ازم پول گرفت نامرد!!!
چرا میشه مشکلی نداره 310 تومن میشه
هیچ ربطی به دلار نداره . 56 دلار قیمت جنس . 40 دلار قیمت ارسالش تا امارات - 70 تومن تا ایران . حالا شما حساب کن گرون گفتم یا بهتون تخفیف دادم . البته میتونم یه تخفیفی هم بهتون بدمببخشید فقط یک سوال با دلار چند تومن حساب کردید؟چون با دلار 5000 تومن هم این قیمت نمیشه
هیچ ربطی به دلار نداره . 56 دلار قیمت جنس . 40 دلار قیمت ارسالش تا امارات - 70 تومن تا ایران . حالا شما حساب کن گرون گفتم یا بهتون تخفیف دادم . البته میتونم یه تخفیفی هم بهتون بدم
200 دلاره براتون در میاد 795 هزار تومن . بین 3-4 هفته200 دلار + 40 دلار پستش تا امارات + پست از امارات به ایران + کارمزد ( با تخفیف 50% تو این هفته )سلام دوست عزیز اگر ممکنه این لینک رو برای من براورد زمان وقیمت کنید.ممنونFree Shipping on New Men’s Thermoball Jacket | The North Face
15 تومن میتونم تخفیف بدم بهتون . از سر و تهش بزنمببین آخرش چند میتونی بدی من یکدونه بگیرمنکسوس 5 مشکی هم قیمت دارین از یک سایتی که ارزون باشه؟
اولی : 59 + شیپینگ داخل آمریکا ( 7 ) = 66 + 35 دلار هزینه ارسال تا امریکا = 101 دلار + ارسال از امارات و کارمزد = 395 تومندومی : 38 + 7 = 45 +35 دلار ارسال = 80 + ارسال و کارمزد = 345 تومن