• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
عزیز اگر امکان داره جواب ما هم بده .ممنون

عزیز برای من نمیصرفه یا شما اگر برای من خوب شما بگید فلان قیمت نهایتش میگم نه نه شما میخوای چیزی از دست بدی نهمن اگرم برای شما نمیصرفه تا برم از یکی دیگه درخواست کنم.

حدود 380 تومن ( بر اساس وزن دقیقش معلوم میشه )

shinji mikami

Registered User
لایک‌ها
56
حدود 380 تومن ( بر اساس وزن دقیقش معلوم میشه )
واقعا نمیصرفه ...اخه بر چه مبنایی جنسی که کمتر از 100 گرم وزن داره و قیمتش 40 دلاره باید اینقدر هزینه بشه کرایه پستش از امریکا مگه چقدره اخه مگه جسد میخوان بفرستن
امیدوارم که یه روز ایرانم وارد تجارت جهانی بشه تا این دلال بازیها که باعث منفعت یک عده شده بر چیده بشه.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
واقعا نمیصرفه ...اخه بر چه مبنایی جنسی که کمتر از 100 گرم وزن داره و قیمتش 40 دلاره باید اینقدر هزینه بشه کرایه پستش از امریکا مگه چقدره اخه مگه جسد میخوان بفرستن
امیدوارم که یه روز ایرانم وارد تجارت جهانی بشه تا این دلال بازیها که باعث منفعت یک عده شده بر چیده بشه.

مینمم پست از آمریکا 40 دلاره . و مینمم پست از امارات 75 تومن . حالا شما حساب کن من چقدر گفتم
ضمنا اون روزی که مملکت آزاد باشه آرزو میکنم فکر مردم مام درست شه که بی دلیل کسی رو دلال خطاب نکنن
باید پستتون رو ریپورت میکردم اما میزارم به حساب ناآگاهیتون
بدرود

poopak

Registered User
لایک‌ها
27

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام قيمت لينك لينك زير را مي خواستم . اگر ازش دو تا بخوام دستمزد شما اضافه مي شه چيزي بهش يا نه

Free Shipping Lenovo A820 1.2GHZ Mtk6589 Quad core 1G RAM 8.0MP Android Smartphone GPS Multiple Language Russia Hebrew Polish-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com

برای یک عدد : 490 هزار تومن
برای دو عدد : 960 هزار تومن

مبنای محاسبش در پست 1 توضیح داده شده که البته برای یک سفارشه . اما بنده برای شما (که دو سفارشه ) رو هم با همون رنج 1 سفارش حساب کردم به عنوان تخفیفتون

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
یعنی اون ۷۰۰ گرم و ۲۰۰ گرم که زیرشون نوشته درست نیست؟

در مورد تی شرت هم پخ زدم
جواب دادم خبر ندادید
راجع به اینها بهترین راه اینه که سفارش بدید بعد از معلوم شدن وزن و قیمت دقیق پرداخت کنید

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

FATAL1TY

Registered User
لایک‌ها
13
ممنم از دوست خوبمون یه سفارش از آمریکا رو دادم، ممنون از پشتیبانی و همکاری خوبتون:D

سپاس

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
اگر از جایی خودمون خرید بکنیم و لینک رو بگذاریم شما پرداخت میکنید؟هزینه به چه صورت هست؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
ممنم از دوست خوبمون یه سفارش از آمریکا رو دادم، ممنون از پشتیبانی و همکاری خوبتون:D

سپاس
تایید میشه . بلافاصله بعد از ثبت فاکتور براتون ارسال میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا