• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
پیمان جان اون سه تا رو قیمت دادی 680 تومن اینم اضافه کنم بگو کلا چقدر بریزم الان میرم بانک بریزم

boot brown size 8 (39)
Elegant Full Grain Leather Pointed Toe Flat Women Boots Genuine Leather Ankle Length Black Brown Color Factory Wholesale-in Boots from Shoes on Aliexpress.com

78 دلار هم این میشه = 255 + 680 = 935 -5 = 930 تومن عزیز

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
پیمان من الان فیل شکن ندارم حاجی

اون سه تای قبلی رو کفش سفیده رو سایز 4 میخوام نه 5

این رو هم که قیمت بده

boot brown size 8 (39)
Elegant Full Grain Leather Pointed Toe Flat Women Boots Genuine Leather Ankle Length Black Brown Color Factory Wholesale-in Boots from Shoes on Aliexpress.com

این جدیده رو هم من دسترسی به سایت ندارم ولی این کد جنس رو میخوام: 1506993328 رنگ آبی سایز 5

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
930 تومن اونا میشه اون آخری رو هم نرخ بده که کد جنس رو دادم

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
عزیز جسارتا تو این سایت
custom gaming laptops - Welcome to Sager Notebooks
امکان کاستمایز هم هست
تو بخش شیپینگش اسم ایران هم بود میخاستم بدونم میشه از این کمپانی مستقیم خرید کرد یا نه؟
ممنون

تو خیلی از سایت ها هست اسم ایران اما ارسال نمیشه . اکثر این سایت ها حتی ارسال جهانی هم نداره . حالا اگه شما اینو میخوای قطعی همه لینکهاتو برام بفرست یه نگاه دقیق کنم ببینم به صرفه ترین حالتش کدومه

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
واریز کردم داداش

اینا شد سفارشهام
pirahan black xxxl
2013 New arrival brand fashion spring autumn plus size women clothing one piece knit plus size slim dress 2xl,3xl,xxxxl.5xl-inDresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.com
pirahan meshki rahrah size l
Plus size clothing loose knitted long sleeve basic full dress twinset slim autumn one piece dress WLWC046-inDresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.com
kafsh sefid size 4
Pointy Flats new fashion gold metal cap ankle strap pointed toe flat shoes women's no heels shoes flats black white size 40-inFlats from Shoes on Aliexpress.com

boot brown size 8 (39)

یکدونه هم کد 1506993328 رنگ آبی سایز 5

فقط داداش اگر اون سفارش آمازون منو هنوز نگرفتی با گیفت گوگل تعویض کن اگر گرفتی که هیچی

مبلغ 1056000 تومن هم به کارتت واریز شد شماره فیش : 206328

آدرس اینام که داری

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
new arrivel Cube A5300 Talk 5H MTK6589 Quad Core 3G 5.5 inch smart phone Dual Camera Dual SIM Android 4.2 Bluetooth GPS 1G/4G-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com
سلام جناب این گوشی به همراه فلیپ کاورش واسه ما چقد در میاد؟؟یعنی دست من برسه هزینه نهاییش چقد میشه؟؟بعد اینکه چند روزه میرسه؟؟البته تو این سایت چند تا آفر واسه این گوشی هست اما واسه من مهم نیست کدومش رو میگیری من فقط خود گوشی و فلیپ کاورش رو میخوام..

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
واریز کردم داداش اینا شد سفارشهامpirahan black xxxl2013 New arrival brand fashion spring autumn plus size women clothing one piece knit plus size slim dress 2xl,3xl,xxxxl.5xl-inDresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.compirahan meshki rahrah size lPlus size clothing loose knitted long sleeve basic full dress twinset slim autumn one piece dress WLWC046-inDresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.comkafsh sefid size 4Pointy Flats new fashion gold metal cap ankle strap pointed toe flat shoes women's no heels shoes flats black white size 40-inFlats from Shoes on Aliexpress.comboot brown size 8 (39)Elegant Full Grain Leather Pointed Toe Flat Women Boots Genuine Leather Ankle Length Black Brown Color Factory Wholesale-in Boots from Shoes on Aliexpress.comیکدونه هم کد 1506993328 رنگ آبی سایز 5فقط داداش اگر اون سفارش آمازون منو هنوز نگرفتی با گیفت گوگل تعویض کن اگر گرفتی که هیچیمبلغ 1056000 تومن هم به کارتت واریز شد شماره فیش : 206328آدرس اینام که داری
انجام شد . فاکتور هاا ارسال میشن عزیز

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
new arrivel Cube A5300 Talk 5H MTK6589 Quad Core 3G 5.5 inch smart phone Dual Camera Dual SIM Android 4.2 Bluetooth GPS 1G/4G-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com
سلام جناب این گوشی به همراه فلیپ کاورش واسه ما چقد در میاد؟؟یعنی دست من برسه هزینه نهاییش چقد میشه؟؟بعد اینکه چند روزه میرسه؟؟البته تو این سایت چند تا آفر واسه این گوشی هست اما واسه من مهم نیست کدومش رو میگیری من فقط خود گوشی و فلیپ کاورش رو میخوام..

پاسخ داده شد
ممنون

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
مرسی پیمان جان فقط داداش از علی اکسپرس چند روزه میرسه؟

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
پیمان جان هر موقع تونستی و وقت داشتی سفارشهای منو هرچی مونده میشه فاکتورشو بفرستی؟میخوایم جمع و جور کنیم ببینیم چیا خریدیم

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
پیمان جان هر موقع تونستی و وقت داشتی سفارشهای منو هرچی مونده میشه فاکتورشو بفرستی؟میخوایم جمع و جور کنیم ببینیم چیا خریدیم
چشم حتما براتون ارسال میکنم تا اخر شب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا