peymanofficial
Registered User
قابل اعتماد کههست اما ارسال مستقیم به ایران نداره باید ارسال بشه به امارات پستش فقط 50 دلارهسلاملینک زیر قابل اعتماده برای خرید؟HTC J Z321E (Red) - Uniqbe.com
قابل اعتماد کههست اما ارسال مستقیم به ایران نداره باید ارسال بشه به امارات پستش فقط 50 دلارهسلاملینک زیر قابل اعتماده برای خرید؟HTC J Z321E (Red) - Uniqbe.com
حداقل سفارشش 500 عدده .سلاماقا ما یدونه از اینا میخوایمSmart Card Reader Atm Card Reader For All Chip Cards(n58) - Buy Atm Card Reader,Credit Card Reader,Bank Chip Card Reader Product on Alibaba.comهزینشو حساب میکنی چقدر میشهممنون
خب ما یدونشو میخوایم باید چیکار کنمحداقل سفارشش 500 عدده .
120 تومن عزیز
انجام میشه فاکتور ارسال میشه . لطف کنید فقط پستتون رو ویرایش کنید . ممنونواریز شد شماره پیگیری: ۳۳۴۴۱۸۶۸۰۱۲۶ممنون از شماراستی سایز xxl
از علی اکسپرس بدیدخب ما یدونشو میخوایم باید چیکار کنمتو سایتای دیگه پیدا کنم میشه؟
سفارشات اقایان مظفر و اقای شفیعی فر ثبت و فاکتور ها ارسال شد
قابل اعتماد کههست اما ارسال مستقیم به ایران نداره باید ارسال بشه به امارات پستش فقط 50 دلاره
سفارشات اقایان مظفر و اقای شفیعی فر ثبت و فاکتور ها ارسال شد
پیام خصوصی دادم آقا پیمان، چک بفرمایید :blush:
همشون انجام شده بود . مابقی ارسال شدپیمان جان داداش پست 606 من 5 تا سفارش + یک کیس یا گیفت کارت بود
اینویسی که فرستادی 4 تاست یکدونه رو جا انداختی
خوب میخرید . بالاتر از این میشهداداش ممنون
یک لطف دیگر هم بکن بگو گیفت اپل و گوگل پلی 10 دلاری چند میزنی؟ من گوگل پلی رو تهران میخرم 33000 تومن