• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
پیمان مامانینا گفتن سفارش های فشن 71 بمونه تا علی امسپرس ها برسه- میتونی یک چک کنی ببینی موقعیت سفارشهام چیه؟

راستی اینا رو هم از آمازون یک قیمت بده. دیدم نوشته 3 روز free shipping گفتم شاید برام ارزونتر بیفته:

Amazon.com: Call of Duty Black OPS II Nylon Tri-Fold Wallet: Everything Else
Amazon.com: I LOVE ANIME Pinback Button 1.25" pin / badge Heart Manga Otaku Shonen Ai Emo: Everything Else
Amazon.com: DIY Naruto Costume, Naruto Cosplay : Naruto Gloves, Kakashi Gloves, Ninja Gloves (Size 16 X 10 Cm): Everything Else
Amazon.com: TheLees Mens Casual Long Sleeve Stripe Patched Fitted Dress Shirts: Clothing مشکی سایز مدیوم یا یو اس اسمال
Amazon.com: TheLees Men's Luxury Buckle Hooded Slim Sweatshirt: Clothing مشکلی سایز یو اس اسمال
Amazon.com: TheLees Men's slim fit basic dress Shirt: Clothing مشکی سایز یو اس اسمال
http://www.amazon.com/Plus-Size-Ponte-Overlay-Dress/dp/B00EZPCAUE سایز 16 پلاس رنگ DEEP OCEAN
http://www.amazon.com/Roamans-Womens-Ruffle-Shirtdress-Denim/dp/B00FFB4DCK سایز 2پلاس DARK HUNTER

فقط تروخدا ارزون بزن دیگه پول نداریم

Last edited:

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
مال من یکدونش رسید فقط پیمان اینا دونه ای میان؟چون من 30 تا سفارش دادم دونه ای بیاد پول پست ایران فقط باید 660 هزارتومن پول بدم

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
مال من یکدونش رسید فقط پیمان اینا دونه ای میان؟چون من 30 تا سفارش دادم دونه ای بیاد پول پست ایران فقط باید 660 هزارتومن پول بدم
علی اکسپرس فقط اونم اگه فروشگاه یکسان انتخاب کنید با یه بسته میاد . یس استایل که کلی باس بفرسته آمریکا هم سعی میکنم مسافری بدم بیاد که پول تو ایران ندی

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
حاجی حالا کفشا ما برسه چقدر باید پول پست بدیم یا از ما رایگان هست

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
هزینه های پست 801 رو هم بهم میدی؟

این پست گند ترین سازمان ایرانه از منطقه 15 پستی تا منطقه 3 و 4 ازم 22000 تومن گرفت والا ما جنس از بندر عباس میخریم پول پستش نهایت 10 تومن میشه این یکی داخل شهر 22 تومن میگیره

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
پیمان مامانینا گفتن سفارش های فشن 71 بمونه تا علی امسپرس ها برسه- میتونی یک چک کنی ببینی موقعیت سفارشهام چیه؟

راستی اینا رو هم از آمازون یک قیمت بده. دیدم نوشته 3 روز free shipping گفتم شاید برام ارزونتر بیفته:

Amazon.com: Call of Duty Black OPS II Nylon Tri-Fold Wallet: Everything Else
Amazon.com: I LOVE ANIME Pinback Button 1.25" pin / badge Heart Manga Otaku Shonen Ai Emo: Everything Else
Amazon.com: DIY Naruto Costume, Naruto Cosplay : Naruto Gloves, Kakashi Gloves, Ninja Gloves (Size 16 X 10 Cm): Everything Else
Amazon.com: TheLees Mens Casual Long Sleeve Stripe Patched Fitted Dress Shirts: Clothing مشکی سایز مدیوم یا یو اس اسمال
Amazon.com: TheLees Men's Luxury Buckle Hooded Slim Sweatshirt: Clothing مشکلی سایز یو اس اسمال
Amazon.com: TheLees Men's slim fit basic dress Shirt: Clothing مشکی سایز یو اس اسمال
Amazon.com: Plus Size Ponte Knit Overlay Dress: Clothing سایز 16 پلاس رنگ DEEP OCEAN
Amazon.com: Roamans Women's Plus Size Ruffle Shirtdress By Denim 24/7: Clothing سایز 2پلاس DARK HUNTER

فقط تروخدا ارزون بزن دیگه پول نداریم
هیچ کدوم فری شیپینگ ندارن که :(

FATAL1TY

Registered User
لایک‌ها
13
کاش جواب پیامو مسیج های ما رو هم میدادید!!! :hmm:

آقا پیمان اگه خرید هالیستر مارو نزدید دبگه نزنید، Free Shipping رو برداشته یه جند ساعته، دیگه برام نمیصرفه!!

ممنون

Last edited:

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
پیمان عیب نداره بدون فری شیپینگ بده

بعدا یک تخفیف ازت میگیرم یا اگر مسافر داشتی بده مسافر بیاره هزینه حمل امارات تا ایزانو ندم

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
کاش جواب پیامو مسیج های ما رو هم میدادید!!! :hmm:

آقا پیمان اگه خرید هالیستر مارو نزدید دبگه نزنید، Free Shipping رو برداشته یه جند ساعته، دیگه برام نمیصرفه!!

ممنون
خریدتون انجام شده بود
به خدا دیگه من یه ذره باید استراحت بکنم که :( :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا