peymanofficial
Registered User
پخ دادمعزیز جان سلام خسته نباشی
عزیز من از این 50 تا بخوام چقدر میشه به طور کل هزینش ؟
http://www.amazon.com/Premium-Chrome...5164786&sr=1-1
پخ دادمعزیز جان سلام خسته نباشی
عزیز من از این 50 تا بخوام چقدر میشه به طور کل هزینش ؟
http://www.amazon.com/Premium-Chrome...5164786&sr=1-1
پیمان مامانینا گفتن سفارش های فشن 71 بمونه تا علی امسپرس ها برسه- میتونی یک چک کنی ببینی موقعیت سفارشهام چیه؟
راستی اینا رو هم از آمازون یک قیمت بده. دیدم نوشته 3 روز free shipping گفتم شاید برام ارزونتر بیفته:
Amazon.com: Call of Duty Black OPS II Nylon Tri-Fold Wallet: Everything Else
Amazon.com: I LOVE ANIME Pinback Button 1.25" pin / badge Heart Manga Otaku Shonen Ai Emo: Everything Else
Amazon.com: DIY Naruto Costume, Naruto Cosplay : Naruto Gloves, Kakashi Gloves, Ninja Gloves (Size 16 X 10 Cm): Everything Else
Amazon.com: TheLees Mens Casual Long Sleeve Stripe Patched Fitted Dress Shirts: Clothing مشکی سایز مدیوم یا یو اس اسمال
Amazon.com: TheLees Men's Luxury Buckle Hooded Slim Sweatshirt: Clothing مشکلی سایز یو اس اسمال
Amazon.com: TheLees Men's slim fit basic dress Shirt: Clothing مشکی سایز یو اس اسمال
Amazon.com: Plus Size Ponte Knit Overlay Dress: Clothing سایز 16 پلاس رنگ DEEP OCEAN
Amazon.com: Roamans Women's Plus Size Ruffle Shirtdress By Denim 24/7: Clothing سایز 2پلاس DARK HUNTER
فقط تروخدا ارزون بزن دیگه پول نداریم
پیمان اینا رو اوکی کن هزینه نهایی رو بگو تا بانک بازه برم بریزم:
Amazon.com: Call of Duty Black OPS II Nylon Tri-Fold Wallet: Everything Else
Amazon.com: TheLees Mens Casual Long Sleeve Stripe Patched Fitted Dress Shirts: Clothing سایز مدیوم رنگ NAVY
Amazon.com: TheLees Men's Luxury Buckle Hooded Slim Sweatshirt: Clothing سایز مدیوم رنگ مشکی
Amazon.com: Roamans Women's Plus Size Ruffle Shirtdress By Denim 24/7: Clothing سایز 2 پلاس رنگ DARK HUNTER
188 دلار با مالیات امریکاش میشه قیمت خرید و کارمزد تو امریکا که بعدا پستش دقیق معلوم شه برات در میاد 655 تومن با تخفیف
برای اینکه واسه شما و چنتا دیگه از بچه ها ارسالش ارزون تر بیوفته بار شما رو میکس میکنیم که پستشم اونقدر بالا نیوفته
ممنون
عزیز سایزاشو دقیق بگو الان که بزنمپیمان جان واریز شد داداش
شماره فیش 219169
سفارشو بده بیاد
عزیز سایزاشو دقیق بگو الان که بزنم
چون دو تا سایز داره هر لباس
سومی سایزی که میخوای نداره که با رنگ مشکیAmazon.com: Call of Duty Black OPS II Nylon Tri-Fold Wallet: Everything Else این که کیف پوله هیچی سایز ندارع
Amazon.com: TheLees Mens Casual Long Sleeve Stripe Patched Fitted Dress Shirts: Clothing سایز large/us small رنگ navy
Amazon.com: TheLees Men's Luxury Buckle Hooded Slim Sweatshirt: Clothing ساز large/us medium رنگ black
Amazon.com: Roamans Women's Plus Size Ruffle Shirtdress By Denim 24/7: Clothing سایز 2x plus رنگ dark hunter
فاکتور ایمیل شد براتخب رنگ charcoal رو سفارش بده همون اولیه از سمت چپ
من دارم میرم کاری بود مسیج بده
خریدتون انجام شده بود
به خدا دیگه من یه ذره باید استراحت بکنم که :|
270 تومن .اگه رو سایتای چینی هستش که لینک بدیدAmazon.com: [180 Days Warranty] Zerolemon Samsung Galaxy Note 3 10000mah Extended Battery with NFC + Zeroshock Shockproof/Dustproof Rugged Case. Includes 10000mah Battery, Holster Kickstand, with Screen Protector Hybrid Cover. World's Highest Cap
اقا قیمت این جنس چقدر میشه و اینکه ایا از سایت دیگه ای نمیشه ارزون تر گرفت یا حداقل شیپینگش پایین تر باشه مثل همین سایتای چینی
260 تومن با تخفیف ویژهadidas AR 3.0 Shoes
ممنون میشم
260 تومن با تخفیف ویژه
275 تومندست شما درد نکنه
اینم قیمت میدین لطفا"؟ (سایز مدیوم، شیپینگ رو زده $5.95)
Amazon.com: 'Mango Women's Animal Print Bomber Jacket: Clothing
سلام عزیز و پوزش بابت تاخیر به خاطر مشکلات پرشین تولز بودسلام
فکر کنم یا پیامهای من به شما نمیرسه یا ماله شما به من
قیمت اون لینک اماراتو برای 1 بسته 4 پوندی بفرمایید واریز میکنم
ممنون