• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کالاهای شما از چین ، امارات ، آمریکا و اروپا و انجام کلیه خدمات ارزی با کارمزد بسیار مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
پیمان مامانینا گفتن سفارش های فشن 71 بمونه تا علی امسپرس ها برسه- میتونی یک چک کنی ببینی موقعیت سفارشهام چیه؟

راستی اینا رو هم از آمازون یک قیمت بده. دیدم نوشته 3 روز free shipping گفتم شاید برام ارزونتر بیفته:

Amazon.com: Call of Duty Black OPS II Nylon Tri-Fold Wallet: Everything Else
Amazon.com: I LOVE ANIME Pinback Button 1.25" pin / badge Heart Manga Otaku Shonen Ai Emo: Everything Else
Amazon.com: DIY Naruto Costume, Naruto Cosplay : Naruto Gloves, Kakashi Gloves, Ninja Gloves (Size 16 X 10 Cm): Everything Else
Amazon.com: TheLees Mens Casual Long Sleeve Stripe Patched Fitted Dress Shirts: Clothing مشکی سایز مدیوم یا یو اس اسمال
Amazon.com: TheLees Men's Luxury Buckle Hooded Slim Sweatshirt: Clothing مشکلی سایز یو اس اسمال
Amazon.com: TheLees Men's slim fit basic dress Shirt: Clothing مشکی سایز یو اس اسمال
Amazon.com: Plus Size Ponte Knit Overlay Dress: Clothing سایز 16 پلاس رنگ DEEP OCEAN
Amazon.com: Roamans Women's Plus Size Ruffle Shirtdress By Denim 24/7: Clothing سایز 2پلاس DARK HUNTER

فقط تروخدا ارزون بزن دیگه پول نداریم

780 تومن خرید و کارمزدش میشه مورد یکی مونده به آخرم نداره سایز 16 عزیز

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

188 دلار با مالیات امریکاش میشه قیمت خرید و کارمزد تو امریکا که بعدا پستش دقیق معلوم شه برات در میاد 655 تومن با تخفیف
برای اینکه واسه شما و چنتا دیگه از بچه ها ارسالش ارزون تر بیوفته بار شما رو میکس میکنیم که پستشم اونقدر بالا نیوفته
ممنون

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
188 دلار با مالیات امریکاش میشه قیمت خرید و کارمزد تو امریکا که بعدا پستش دقیق معلوم شه برات در میاد 655 تومن با تخفیف
برای اینکه واسه شما و چنتا دیگه از بچه ها ارسالش ارزون تر بیوفته بار شما رو میکس میکنیم که پستشم اونقدر بالا نیوفته
ممنون

پیمان جان واریز شد داداش
شماره فیش 219169
سفارشو بده بیاد

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
عزیز سایزاشو دقیق بگو الان که بزنم
چون دو تا سایز داره هر لباس

Amazon.com: Call of Duty Black OPS II Nylon Tri-Fold Wallet: Everything Else این که کیف پوله هیچی سایز ندارع
Amazon.com: TheLees Mens Casual Long Sleeve Stripe Patched Fitted Dress Shirts: Clothing سایز large/us small رنگ navy
Amazon.com: TheLees Men's Luxury Buckle Hooded Slim Sweatshirt: Clothing ساز large/us medium رنگ black
http://www.amazon.com/Roamans-Womens-Ruffle-Shirtdress-Denim/dp/B00FFB4DCK سایز 2x plus رنگ dark hunter

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
خب رنگ charcoal رو سفارش بده همون اولیه از سمت چپ

من دارم میرم کاری بود مسیج بده

FCPERSPOLIS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
Amazon.com: [180 Days Warranty] Zerolemon Samsung Galaxy Note 3 10000mah Extended Battery with NFC + Zeroshock Shockproof/Dustproof Rugged Case. Includes 10000mah Battery, Holster Kickstand, with Screen Protector Hybrid Cover. World's Highest Cap
اقا قیمت این جنس چقدر میشه و اینکه ایا از سایت دیگه ای نمیشه ارزون تر گرفت یا حداقل شیپینگش پایین تر باشه مثل همین سایتای چینی
270 تومن .اگه رو سایتای چینی هستش که لینک بدید

anoosh01

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
فکر کنم یا پیامهای من به شما نمیرسه یا ماله شما به من
قیمت اون لینک اماراتو برای 1 بسته 4 پوندی بفرمایید واریز میکنم
ممنون

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
فکر کنم یا پیامهای من به شما نمیرسه یا ماله شما به من
قیمت اون لینک اماراتو برای 1 بسته 4 پوندی بفرمایید واریز میکنم
ممنون
سلام عزیز و پوزش بابت تاخیر به خاطر مشکلات پرشین تولز بود
والا قیمتی که من گفتم برای حالت مسافری بوده باید چک کنم ببینم میتونه این وزن رو بیاره یا خیر
فردا ایشالا اعلام میشه بهتون
ممنون

raptorex

Registered User
لایک‌ها
41
پیمان یک چک میکنی ببینی سفارشهای من کی میرسه؟

حدود 26 قلم جنسه با شما قراره بیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا