• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
جناب chinship عزیز
aliexpress در کدام کشور واقع شده؟
و چند روز طول میکشد تا کالا مورد نظر به دست ما برسد؟
و ایا aliexpress اجناسش معتبر است؟
اگر از Amazon امریکا سفارش دهیم چند روزه میرسد؟ و به طور نرم چقدر هزینه ارسال بیشتر میشود؟
ممنون

سلام.
ارسال شد خدمتتون دوست عزیز.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

سلام.
در حال حاظر فقط از سایت های معرفی شده در پست اول خرید انجام میشه دوست عزیز. خرید از سایر سایت هایی که کاربر معرفی میکنه هم فقط در صورتی که ارسال به ایران داشته باشه انجام خواهد شد.
موفق باشید

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
سلام.
مبارک شما هم باشه و بسیار ممنون بابت اطلاع و امتیاز.

نکته : جهت اطلاع بعضی از دوستان که چند روزی رو صرف زیر سوال بردن بنده کرده بودند در حالی که اصلا مشتری بنده هم نبودند! : این دوست عزیز 2 عدد تبلت داشتند و بابت هر کدوم 75000 تومن پرداخت کردن. 18000 تومن این 75000 تومن هزینه ترخیص هست. یعنی به هر تبلت 57000 تومن گمرکی خورده.
***** در حالی که قیمت هر تبلت این دوست عزیز بالای 200 دلار بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!****

تمام دوستانی که سوالی دارند و یا نکته مبهمی براشون وجود داره در خدمتشون هستم . عزیزانی هم که مشتری بنده هستند با نهایت توان در خدمتشون بوده، هستم و خواهم بود./
اما دوستانی که خودشون خرید میکنن و یا مشتری همکار دیگه ای هستند لطفا رعایت کرده و به هیچ عنوان هزینه های زیادی که ازشون گرفتن رو به پای بنده نزارن! چه بسا که بنده با توجه به اطلاعات نوشته شده در پست اول تاپیک و همچنین از روی تجربه کاری همواره تا حد توان در ضمینه آگاه سازی مشتریان در مورد هزینه ها تلاش کردم. بنا بر این اولا اگر نیتشون تصحیح اطلاعات بنده و آگاه سازی سایر دوستان هست لطفا فقط و فقط
مدرک مستند ارائه کنند تا به اطلاع سایر دوستان برسونم و ثانیا عصبانیت خودشون رو سر بنده خراب نکنند ! ! ! در صورتی که سوالی وجود داره در خدمت هستم. اما اینکه بدون مدرک قصد کل کل وجود داشته باشه و صرفا به نیت به کرسی نشوندن حرف ! و خراب کردن جو و به انحراف کشوندن موضوع تاپیک از این به بعد تمام این موضوعات و صحبت های ارسال شده چه بصورت عمومی و چه بصورت خصوصی در صورتی که همراه با مدرک نباشند بدون اطلاع و پاسخ حذف خواهند شد. و بنده به هیچ عنوان مسئول پاسخگویی به این دسته از دوستانی که سندی بابت صحبتهاشون ارائه نمیکنند و همه چیزو از قبیل تعرفه واردات قطعی رو با خرید های اینترنتی یا بسته های هدیه پستی قاطی کرده و اشتباه میگیرند! و حاظر به قبول واقعیت هم نیستند! نیستم. که صرفا این عملشون باعث تلف کردن وقت بنده در رسیدگی به امور سایر عزیزان خواهد شد.
با تشکر
کلا بی خیال بشیم بهتر هست ببخشید

Last edited:

amin13720

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز دو بسته اولی بعد از 31 روز به دستم رسیدن
ایشون واقعا فروشنده بااخلاق و پاسخگویی هستند
امتیاز بازارچه هم لحاظ شد
خیلی ممنون

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
دوست عزیز دو بسته اولی بعد از 31 روز به دستم رسیدن
ایشون واقعا فروشنده بااخلاق و پاسخگویی هستند
امتیاز بازارچه هم لحاظ شد
خیلی ممنون

سلام.
مبارک باشه.
لطف دارید. انجام وظیفه بوده.
بابت امتیاز هم ممنونم.
موفق باشید

ali_rrr

Registered User
لایک‌ها
207
سلام.
در حال حاظر فقط از سایت های معرفی شده در پست اول خرید انجام میشه دوست عزیز. خرید از سایر سایت هایی که کاربر معرفی میکنه هم فقط در صورتی که ارسال به ایران داشته باشه انجام خواهد شد.
موفق باشید

خب این سایت ارسال به ایران رو نداره؟

SHAM

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوست عزیز
چند دستگاه می خواستم خریداری کنم
http://www.aliexpress.com/item/Quality-4axis-cnc-machine-with-rotary-device/2017981604.html
http://www.aliexpress.com/item/5-axis-cnc-machine/1071494490.html
یکی از این دستگاه ها free shipping یکی هم 1175 ولی اندازه بسته بندی آن ها را
برای اولی
Package Size:
1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
و برای دومی
Package Size:
70cm x 70cm x 70cm (27.56in x 27.56in x 27.56in)
نوشته شده در سایت

چند سوال
برای حمل نقل دستگاه ها مبلغ بیشتری نباید بدم چون سایز بسته بندی شده دستگاه ها خیلی بیستر از این هایی است که خودش نوشته
برای این مبالغ بالا کارمزدتان تخفیف هم هست
این دستگاه ها از گمرک بخوان ترخیص کنم مشکل بر نمی خورم (دستگاه مشکل واردات به ایران ندارد و مشابه آن ها وارد میشود)
گمرکی دستگاه ها چطور حساب می شود
از سایت alibaba هم می خوام خرید کنم شما خرید دارید؟

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام دوست عزیز
چند دستگاه می خواستم خریداری کنم
http://www.aliexpress.com/item/Quality-4axis-cnc-machine-with-rotary-device/2017981604.html
http://www.aliexpress.com/item/5-axis-cnc-machine/1071494490.html
یکی از این دستگاه ها free shipping یکی هم 1175 ولی اندازه بسته بندی آن ها را
برای اولی
Package Size:
1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
و برای دومی
Package Size:
70cm x 70cm x 70cm (27.56in x 27.56in x 27.56in)
نوشته شده در سایت

چند سوال
برای حمل نقل دستگاه ها مبلغ بیشتری نباید بدم چون سایز بسته بندی شده دستگاه ها خیلی بیستر از این هایی است که خودش نوشته
برای این مبالغ بالا کارمزدتان تخفیف هم هست
این دستگاه ها از گمرک بخوان ترخیص کنم مشکل بر نمی خورم (دستگاه مشکل واردات به ایران ندارد و مشابه آن ها وارد میشود)
گمرکی دستگاه ها چطور حساب می شود
از سایت alibaba هم می خوام خرید کنم شما خرید دارید؟

سلام.
دومی که ارسال نداره.
باقی مسائل هم براتون ارسال شد.

Masoud 206-16v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33

مینا اردستانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوعددتبلت سفارشی ماهم امروزرسیدندوتحویل گرفتیم.پست هم ازهرکدام ازتبلتها75هزارتومان گرفت.ممنون وسپاس ازدوست عزیز جناب عبدلی که زحمت کشیدند وهرموقع که سوالی داشتیم دراسرع وقت بلافاصله جوابگوبودند ودرکل ازایشان راضی هستم.امتیازایشان هم لحاظ شد
فکر نکنم گمرکی اینقدر باشد برای یک تبلت 280 دلاری42 هزارتومان گمرکیش شده چطور 75 دادید ازتون زیاد گرفته عموی من تو گمرک هست و اطلاع داره از قیمت ها

ritzdvb

Registered User
لایک‌ها
17
خداوکیلی برای هرتبلت75هزارتومان دادم تازه متصدی هم دوست یکی ازآشنایان بود وسفارش هم شده بودیم:general208:

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
آقای Parsa هرچی. به زبون بنده لطفا اولا احترامت رو نگه دار و از راهی که اومدی برگرد. و همچنین به زبون خودت روتو کم کن. پاسخ دوست عزیزمون در مورد تبلت ها فکر میکردم برا همیشه لبهاتو به هم گره زده باشه که دیگه صدایی ازت شنیده نشه! تا دیروز بخش نامه بخش نامه کرد نا و تعرفه 100 درصدیشون مارو خفه کرده بود! الان که دیدن ضایع کردن اومدن میگن تعرفه تبلت 4 درصد هست! جناب آقای دهن بین و از دنیا بیخبر لطفا در جایی که تعلق بهش نداری ورود نکن 1 و 2 در مورد چیزی که سر ازش در نمیاری حرف بیخودی تحویل ملت نده! شما هنوز خبر نداری که اون 100 درصد چیه این 4 درصد چیه! اصلا چی به چیه و اومدی برا من نسخه میپیچی ؟ تو هنوز نمیدونی مالیات بر ارزش افزوده و حق سهم هلال احمر و باقی موارد که به این درصد اضافه میشن چی هست اونوقت حرف از تخصص در ضمینه سهولت خرید های اینترنتی میزنی؟! شما که این قدر قولی بفرما !!! این میدون! ببینیم چند مرده حلاجی! کلید کرده به بخش نامه ای که خودشم تا حالا ندیده! یکی یه چیز بهش گفته پیچونده باشتش که الحق کارشو بلد بوده! و منم باید از اول میگفتم آقا حق با تو . برو به سلامت و بابت صراحت کلام و صحت عملم برا خودم شر درست نمیکردم! اومده سر جنگ با من برداشته! به من چه که سر شما کلاه گذاشتن مرد مومن؟؟؟ شمایی که خودت رو متخصص علوم ارزی میدونی!!یا در کاری که به تیپ بدنیت و عقلیو شخصیتیت نمیخوره داخل نشو برا خودت یا برو باز به همون سهولت بخر باز کلاه پشمی واسه زمستونت سرت کنن.! مگه من کارتو انجام دادم که دادو بیدادت رو اینجا را انداختی؟؟!!
شما رو به شخصه چه مشتری بنده باشی چه نباشی وقت پیچوندنت که بشه پیچ که هیچی به شکل کنسرو درت میارم!
بله. پستت رو هم طبق گفتم به سرعت پاک کردم. مشتریان بنده هم از سطح درک و فهم و دانش بسیار بالایی برخوردارند که با دیدن حرف های صد من یه غاز یه کاربر 0 اعتباری جو گیر نشند!
شما هم این کارا چی هست . بفرما سر همون چغندر کاشتند! تا نرخ تعیین کردن برا ملت!
لطفا دفعه آخر هم باشه داخل تاپیک بنده یا بصورت خصوص و ... پیامی ارسال میکنی . هرچند میدونم رو که نیست داری! سنگ پاست! این بارم ضایع شدی میری دنبال یکی دیگه یه چیز جدید ازش بشنوی بیای اینجا شاخو شونه بکشی! لطفا در مسیری که بهت تعلق داره حرکت کن. همونطر که بهت گفتم پاسخ هر پیامت دندون شکن خواهد بود. بخصوص اونهایی که چرندیاتت رو توش بلغور کرده باشی.
یا حق

Last edited:
بالا