باز این زبون نفهم اومد اینجا! مرتیکه جلبک حتما باید چیز سنگین بارت کنم جمع کنی خودتو ؟ کدوم دیوانه ای مثل تو برا این خریدا دلار 3200 حساب میکنه که من کنم مغز شتری ؟؟؟؟ تو حساب کن آتیش بزن به مال ت!
مرتیکه دیوانه! همچین سوزشگاهش آتیش گرفته نمیدونه چیکار کنه! هی خودتو به این در اون در میکوبی نفله نشی یه وقت؟!! میترسم لوازم پزشکی رو برات با گمرکی 100 درصدی حساب کنن! رو حساب بخشنامه ا ی که داران! زیاد بره تو پاچت هم سنگین میشی ، زمینگیر میشی، میوفتی از یه طرف ! جا سوختنتم برات دردسر ساز میشه ها!
شفافیت نرخ کاری من هم باعث سو استفاده امثال توی هویج میشه 1. 2 به تو یکی هیچ ربطی نداره! برا مشتریان شفاف خواهد شد!
100 بار بت گفتم تورو چه به این کارا! بس که ضعف قوای فکری و درکی و شعور داری! خروسک ؟ تا 1000 دلار قابل ترخیص هست اون هم درصورتی که تجاری محسوب نشه. یعنی 1000 تا لباس و نمیتونی بیاری تجارت کنی! کشتی خودتو با لباس! مثلا یدونه لباس تا 1000 دلار باشه رو میتونی بگیری. اونم نه با تعرفه توهمی 100 درصدیت! با 13 درصد نرمال د ر دلار مبادله ای ! 8 درصد هم شاید بهت بدن! 6 هم شاید بدن! اینو دیگه باید از اون عمویی که کرده تو پاچت بپرسی! نه از نرخ تو سایت گمرک ! اگه بیشتر از 13 هم زدن برو بازرسی اونجا نذر و نیاز کن حاجت میگیری. البته اگه برا تو یکی 200 درصد هم حساب کنن حق دارن! که یکاری باهات کرده باشن دیگه به پستشون نخوری!!! . اینم خودت یاد بگیر که اومدی همکار شدی اطلاعاتت بالا باشه . به دوستای کارگردانتم بگو تو آموزششون ازش استفاده کنن. فقط لطفا حق کپی رایت رعایت شه!
د رمورد ادب هم تویی که باید 50 60 ترمی رو پاس کنی شاید فرجی شه برات! من دارم به زبون خودت باهات حرف میزنم! بچه های اینور یکی از چیز هایی رو که ادب میدونن ، رو نشون ندادن به امثال توه! 100 بار بت گفتم برو هر کار دلت میخواد کن. تشریفتو اینجا نیار! مریضی ؟ دخیل بستی ؟ شفا میخوای ؟ دنبال آب میگردی برا جا سوزشتت ؟ ازم میخوای اون پولی که ازت گرفتن رو بهت برگردونم ؟ میخوای برم وزیر صنعتو معدن رو بزنم اون تعرفه 100 درصد رو برات 0.1 درصد حساب کنن؟ دوست داری؟ !
افتاد خرمگس معرکه ؟؟
باز ضایع شدی؟؟
آقا پست نده اینجا! واسه چی نمیفهمی تو ؟ لیاقت تاپیک ساختن نداری؟ برو بساز توش هر کار دلت میخواد کن! جیگرکی بزن. نون بده دست مردم! آب حوض خالی کن! دردت چیه که راسته راتو کردی اینجا! عجب گرفتاری شدیم از دست یه سری افراد بی نمک پر ادعای از خدا بی خبر !