• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
فکر نکنم گمرکی اینقدر باشد برای یک تبلت 280 دلاری42 هزارتومان گمرکیش شده چطور 75 دادید ازتون زیاد گرفته عموی من تو گمرک هست و اطلاع داره از قیمت ها
سلام.
قوانین بسته های پستی یه جورایی متفاوت هست در هر منطقه و هر زمان. ممکنه بابت دو تبلت یکسان در شیراز همین امرروز و همین ساعت کلا بگیرن 50 اما در تهران بگیرن 80. ازش گذاری بر اساس معیار های مسئول ارزش گذاری در بخش گمرکی همون منطقه هست. ممکنه یکی بگه این دستگاه 50 دلار پولشه. یکی بگه 200 دلار. هرچند میشه بر اساس مواردی ، کمی در مورد قیمت ها تجدید نظر کنن. قیمت طبق اطلاعی که بنده از نرخ ها و اضافات مواردی که بهش میخوره دارم نرمال هست. هرچند مورد هم بوده در استان دیگه ای 40 تومن گرفتن. اما خوب نظر با نظر متفاوت هست.

m.mohebbi

Registered User
لایک‌ها
376
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استارتر عزیز.
الان هم میشه از فستیوال چین خرید کرد؟
سایت علی اکسپرس منظورمه.

تشکر.

m.mohebbi

Registered User
لایک‌ها
376
سایت علی اکسپرس منظورمه.

تشکر.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سایت علی اکسپرس منظورمه.

تشکر.

سلام.
نه متاسفانه. فستیوال تموم شده اما در این مکان میتونید اجناس با تخفیف روزانه و هفتگی رو ببینید و بخرید :

http://activities.aliexpress.com/superdeals.php

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

d.o.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

mehdi60-0

Registered User
لایک‌ها
106
سلام من دنبال یک تبلت ارزان 10 اینچی با یک گوشی 5 اینچی که دوربین قابل قبولی داشته باشه هستم لطف کنید قیمت این چند قلم را بگید
http://www.aliexpress.com/item/Orig...oid-4-4-2-Unlocked-3G-Mobile/32222650190.html
http://www.aliexpress.com/item/Pre-...-Android-4-4-1G-RAM-8G-ROM-5/32217081002.html
http://www.aliexpress.com/item/High...RE-5-supper-IPS-1920-1080-2GB/2051284224.html
واین تبلت ورزن بلوتوث دار
http://www.aliexpress.com/item/Allw...3-Android-4-4-Smart-Tablet-pc/2049930377.html

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
سلام مورد 7 از 9 سفارش اولِ من رسید
خیلی ممنونم
فقط یه توضیح بدم خدمت دوستان سقف قیمت برای هر کالایی با هر وزنی زیر 50 دلار مبلغ 25000 تومن هستش و در واقع نباید برای کسی هزینه بالا اخذ بشه جهت ترخیص و تحویل درب منزل من تو گمرک پست یزد و یک استان دیگه به بازرسی شکایت کردم و نرخی که میدونستم قانونا باید بگیرن رو دادم
پیشنهاد میشه طبق نرخنامه پست و بند 7 که خدمات جانبی گمرکات غیر پاکتی هست جلو برید و اگر درب منزل بسته رو تحویل شما دادن با قیمت گزاف مثلت برای زیر 250 گرم از تحویل بسته خودداری کنید و با مراجعه به پست و اطلاعات کامل در جریان بازرسی و حراست قرارشون بدید تا هزینه اضافی ازتون گرفته نشه

مسئول بخش امانات و گمرکات کشور بمن تلفنی گفتن هزینه درب منزل از 3 تومن تا 6 تومن برای استانها متغیرِ و هزینه حق العمل ترخیص کالا (با گمرکی اشتباه گرفته نشه) از 6 تومن تا همون سقف 25 هست که گفتن تقریبا هیچ استانی بالای 15 نمیگیره و بعضی استانها مثل خوزستان و هرمزگان و شیراز هم کلا نمیگیرن و فقط هزینه تحویل درب منزل محاسبه میشود

mark007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
parsa هرچی. انگار تویی که بد جوری آتیش گرفتی ! هی چپ و راست از این پیام های چرت و پرت ارسال میکنی! عقل کلی که تا خرخرقه سرت کلاه گذاشتن بنده مسئول نیستم!! برو برا همون افراد شاخو شونه بکش. چون من به شخصه صرفا دارم رعایت ادب و احترام تاپیک رو میکنم. شما هم تا 100 سال دیگه 2000 مقاله در سطح بین المللی ارائه کنی باز هیچی بارت نیست. هی میری تو تاپیک قوانین پستی 4 تا چیز میشنوی جو میگیرتت که بله من هرکول! پس لطف کن اون خروجگاه هرزت رو ببند و مزاحم بنده نشو .
باید هم دوستات بسازن! شما که به شخصه اندازه این حرفا نیستی! فقط بلدی از دیوار اینو اون بالا بری! جهت اطلاعات هم الان کلی مقاله و آموزش در این ضمینه موجود هست! حیف که از دنیا پرتی! در ضمن بنده نه فقط از علی اکسپرس بلکه اگه چشمات رو باز کنی میبینی که از بسیار سایت های دیگه از جمله آمازون هم خرید میکنم! وجودتش رو نداری قد این صحبت ها!
کمتر هم از اینو اون مایه بزار که این این حرفو زده اون اون حرفو زده! همین که دوستان میان اطلاع میدن از پرداختی هاشون برات به توان 3500 کفایت میکنه . دوست عزیزمون در مورد تعرفه ترخیص اطلاع دادن و راهنمایی کردن ، این آقا هنوز تو تفکر بخش نامه ای هست که انگار فقط به پست اونا نازل شده! و 4 درصد گمرکیش هست!!!! نظر شده ای دیگه حتما! مرد مومن ، میگن ترخیص نه گمرکی. آخه یه آدم چقدر میتونه از مرحله شوت باشه! . بس که قدرت فهمت پایین هست متوجه نمیشی!
سر از تخم در نیاورده! خودش یه بار خرید نکرده! نمیدونه خرید چی هست! خریدار به کی میگن! و ... دم از فوق تخصص بودن میزنه! بله بنده ادعا دارم و روی تو یکی رو چندین بار هم کم کردم! بس که روت سنگ پاست!

برو بساز. برو کارگردانی کن. برو تبلیغات تلویزیونی بده. برو هر کار دلت میخواد بکن! نه تو بلکه بسیاری دیگه هم بودن از این ادعا ها داشتن و بعدا فهمیدن چیکار کردن!
ارزش خوندن هم نداشتن پستات همون 2 خط اولو دیدم فهمیدم باز هزیون داری میگی! فقط همین که ادعای لفظت میشه برو با یکی کل کل کن که فیتیله پیچت نکنه تو 3 ثانیه اول! اینجا از اون جاها نیست! و تو هم بازیگر نقش اول فیلمای اکشن نیستی!

اینقدر که خرید برات و اون دوستات آسون بوده و د راین حد از چندو چون کار آگاه بودین اینطوری کردن تو پاچتون! وای بحال اینکه بلد نبودین!

در ضمن : برای به زبون آوردن واژه بابا اون هم با اشاره به بنده دهنت رو بیش از 10 میلیون بار با گلاب در ابتدا آب بکش. وگرنه مجبور که بشم شان و شخصیت خانوادگیت رو به رخت خواهم کشید که لایقش هستی. افتاد جوجه خروس ؟؟

با اجازه یکی از دوستان محترم در استفاده از متن امضاشون :
با نادان بحث نکن...بگذار در حماقت خود بماند و خوش باشد!

یا حق

Last edited:

mohsenlin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
Elephone P10 P10C من این گوشی رو تو علی اکسپرس پسندیدم . میتونین کل قیمت واریزی من رو بفرمایید

بالا