nima1111
Registered User
- نوشتهها
- 385
- لایکها
- 15
آقا زشته این حرفا چیه تو یه محیط عمومی میزنید
شاید حرفاتون درست باشه ولی :
جز راست نباید گفت / هر راست نشاید گفت
کدوم حرف؟؟؟!!!
من طی چند سال مطالعه و تحقیق روی دخترهای فامیل که ازدواج کردند
فهمیدم که اگه شوهرش همچین به صورت محکم و اساسی باهاش نزدیکی
کنه ، همچین علاقه ای نسبت به شوهرش پیدا میکنه که نگو و نپرس
یعنی فقط کافیه از شوهرش بدگویی کنی اون موقع است که دهنت رو سرویس
میکنه. اما اگه شوهرش باهاش خیلی آرام نزدیکی کنه که خوشش نیاد
ازش نفرت پیدا میکنه و همین سرآغاز طلاق و بدبختی آینده است.
به قول دکتر ..... استاد درس تنظیم خانواده ما
سفت بزن تا خوب زندگی کنی -------------------- شل بزن تا ابد بردگی کنی
البته ببخشید که اینقدر رک صحبت کردم ولی دیگه این یک قانون اثبات شدس
و هر کس این مورد رو به طور اساسی رعایت کنه دیگه دختر زیاد به پول و
شیک پوشی و بقیه چیزها گیر نمیده.
بابا حاج منصور من فکر می کردم کمرت قوی تر از این حرفها باشه
یه دو سه تا موز بخور بعد یک ساعت صبر کن همه چیز ردیف میشه
ولی در مورد زن شوهر دار همانطور که خودت گفتی ممکنه شر بشه
پس طرف زن شوهر دار به هیچ عنوان نروید که عین باطلاق میمونه:hmm:
داوود جان شما هم نقطه نظراتت رو در این زمینه بگوdark-alex عزیز این ... چیزها چیه می گی
عینهو دکتر روازاده صحبت می کنی
هرکس سلیقه ایی داره و شما داری تعمیم می دی به همه
کسی توجه نکنه
داوود جان شما هم نقطه نظراتت رو در این زمینه بگو
100% این حرفا باید زده بشهموز اتفاقا زیاد میخورم. باشگاه بدنسازی برم فایده ای داره برای این کار؟ منظورم همین کمر هست که میگی قوی میشه. اتفاقا توی باشگاه یکی از حرکاتمون همین تقویت فیله بود. خیلی سخت بود. من زیاد کار نکردم
شروین جان هرجا میریم میگن این حرفا رو نزنید. پس ما کجا باید این حرفا رو بزنیم؟ این اطلاعات مهم رو که برای شروع یک زندگی مشترک حتما لازمه که بدونی از کجا به دست بیاریم؟ الان من اطلاعات خوبی از دوستمون دارک آلکس گرفتم که حتما در آینده خیلی به دردم میخوره
منصور جان ، تنوع باید باشه
از اون مهمتر ، رابطه قبل سوسک هست
اگه شما به طور مثال قبلش کلی بگو و بخند و تفریح و ... و بعد رقص و نوازش زیاد قبل سوسک داشته باشی ، به راحتی اوج لذت می رسه و نیاز به حرکت های خرکی نیست
مگه 30 سال قبله که طرف یه تیکه تریاک می انداخت و می رفت روی کار
کل فرآیند آخری نهایت 3 تا 5 دقیقه هست ، ولی فرآیند قبلش حداقل نیم ساعت تا 1 ساعت هست ( از نوازش گرفته تا رقص و بگو بخند و شوخی و .... )
فیلم های پو ر ن که می بینید ، همش دروغ و ... هست و البته بزرگنمایی ، یکی از دلایلی که نباید فیلم پورن تو زندگی وارد بشه همین هست ، توقعات 2 طرف کاذب بالا می ره ، در صورتی که اون هنرپیشه ها شاید نزدیک به 5 بار ارضا بشند تا یک صحنه فیلم برداری بشه ( با کلی اسپری و ..... ) زیاد نمی شه وارد جزئیات شد و الی می گفتم چقدر دروغ و بزرگ نمایی هست
کسی که توانایی کمی تو فرآیند آخر داره ، باید قبلش بیشترین پیشنوازی و ... داشته باشه
دیگه این حرکت های عجیب قریب نداره
تایید میشه.منصور جان ، تنوع باید باشه
از اون مهمتر ، رابطه قبل سوسک هست
اگه شما به طور مثال قبلش کلی بگو و بخند و تفریح و ... و بعد رقص و نوازش زیاد قبل سوسک داشته باشی ، به راحتی اوج لذت می رسه و نیاز به حرکت های خرکی نیست
مگه 30 سال قبله که طرف یه تیکه تریاک می انداخت و می رفت روی کار
کل فرآیند آخری نهایت 3 تا 5 دقیقه هست ، ولی فرآیند قبلش حداقل نیم ساعت تا 1 ساعت هست ( از نوازش گرفته تا رقص و بگو بخند و شوخی و .... )
فیلم های پو ر ن که می بینید ، همش دروغ و ... هست و البته بزرگنمایی ، یکی از دلایلی که نباید فیلم پورن تو زندگی وارد بشه همین هست ، توقعات 2 طرف کاذب بالا می ره ، در صورتی که اون هنرپیشه ها شاید نزدیک به 5 بار ارضا بشند تا یک صحنه فیلم برداری بشه ( با کلی اسپری و ..... ) زیاد نمی شه وارد جزئیات شد و الی می گفتم چقدر دروغ و بزرگ نمایی هست
کسی که توانایی کمی تو فرآیند آخر داره ، باید قبلش بیشترین پیشنوازی و ... داشته باشه
دیگه این حرکت های عجیب قریب نداره
اون وخ ما که بنیه کافی برای این کار نداریم چه خاکی تو سرمون کنیم؟ من که عین لاکپشت میمونم. همه کارام صحنه آهسته هست
اوه مای گاد! من خودمو بکشم نمیتونم هیکلم رو مثه این کنم. تازه قدم هم کوتاس. پس هیچی دیگه. بریم بمیریم سنگین تریم. گور بابای ازدواج
حتما یه چیزی بودم که این مدلیش گیرم اومده :hmm::lol:
:blink: نه مرسی:f34r:
عاقلان دانند!
اگر همه ی این نکات مثبت رو هم داشته باشه مطمئنا از نظر شنوایی مشکل داره که میتونه زخم زبون های تورو تحمل کنه
میخوای کمرت قوی شه ، برو تریاک بکش... فقط ممکنه ع*نت هم سفت بشه ، بیشتر تو دستشویی بمونی...موز اتفاقا زیاد میخورم. باشگاه بدنسازی برم فایده ای داره برای این کار؟ منظورم همین کمر هست که میگی قوی میشه. اتفاقا توی باشگاه یکی از حرکاتمون همین تقویت فیله بود. خیلی سخت بود. من زیاد کار نکردم
میتونستی به جای اینکه رأی بدی ، View Poll Resaults رو بزنی...2ومین رتبه مال اکسیه:دی
من دادم همون اکسیه:دی هر چند مال دختراست ولی ما نظر دادیم ببینم چی به چیه:دی
این نام کروز اسکل قدش 150 هم نیست،
عمو منصور قدت چنده؟؟
منصور ناراحت نباش، این نام کروز اسکل قدش 150 هم نیست، بر ورزش کن، سعی کن از روز قبل بهتر باشی و فراموش نکن همیشه یه پله ی بالاتر برای رفتن وجود داره که جای تو اونجاست
میخوای کمرت قوی شه ، برو تریاک بکش... فقط ممکنه ع*نت هم سفت بشه ، بیشتر تو دستشویی بمونی...