Chilbuk
Registered User
- نوشتهها
- 228
- لایکها
- 190
:lol::lol::lol:ایشان به عمل صیغه معتقدند
:lol::lol::lol:ایشان به عمل صیغه معتقدند
دستشو که بگیری برید سر زندگی..یه مدت که با هم زندگی کنید به شناخت کاملا کامل از همدیگه می رسیدچطور میشه طرف مقابل را شناخت؟
(حرف و ادعا که زیاد است پس بر اساس حرف های خودش نمیشه شناخت درستی به دست آورد! پس چطور باید اخلاق و روحیات طرف مقابل مان را پیش از عقد بشناسیم)
دستشو که بگیری برید سر زندگی..یه مدت که با هم زندگی کنید به شناخت کاملا کامل از همدیگه می رسید
شناختن طرفت سخت ترین مرحله قبل ازدواجه...اینو حل کنی بقیش حله
Davoodi_onlineبالاخره دوست آغاز کننده تاپیک رفتن خونه ی بخت؟ :lol:
چطور میشه طرف مقابل را شناخت؟
(حرف و ادعا که زیاد است پس بر اساس حرف های خودش نمیشه شناخت درستی به دست آورد! پس چطور باید اخلاق و روحیات طرف مقابل مان را پیش از عقد بشناسیم)
برای شناخت طرف مقابل باید به خانوادش نیگا کنی
مثلا دختر الگوش مادرش هست وقتی مادرش یکسره تو خونه با باباش دعوا میکنه این کار رو اونکار میکنه مسلما دختر هم بعدا تکرار میکنه
اگه مادرزن رو بشناسی اون موقع میتونی دختر رو هم بشناسی
یک نکته دیگر این است که مرد یا زنی که با خانوادهاش مشکلات شدید دارد به درد زندگی مشترک نمیخورد چون با همسرش هم مشکلات شدید خواهد داشت!
دوستان 72 عدد سکه برای مهریه خوبه ؟ زیاد نیست ؟
در کل
مبارکه داداش....
ایشاا... که قسمت ما نشه:دی
خوبه داداش .....به نظرم
ممنون هنوز خبری نیست
قبله به نظرم نقطه گذاشتی یعنی با شک گفتی آیا ؟
دوستان اجاره نشینی تو تهران سخته ؟ من تا حالا تجربه نداشتم
دوستان 72 عدد سکه برای مهریه خوبه ؟ زیاد نیست ؟
در کل
اره برادر من زنش 5 سال بزرگتره زندگیشون هم عالیه.اينجا كسي هست خانومش از خودش بزرگتر باشه ؟
من هر زوجيو ديدم كه دختره بزرگتره زندگيشون از هر لحاظ بهتره.
يكي از مشكلات جامعه سنتي ما اينه كه هميشه پسر بايد بزرگتر باشه. يكي از دلايلش هم خيلي واضح بر ميگرده به زير شكم.
چرا این تاپیک لایک نداره؟؟چون بیچاره ها تازه وقتی زن گرفتن متوجه میشن چه غلطی کردن!
خودمم دیدمDavoodi_online
تاریخ عضویتNovember 26th, 2005
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایتFebruary 20th, 2010 | 12:41 AM
داداش نترس برید دادگاه اجازه عقد بگیرید .اگه بخواهید سرنوشتتون رو بسپارید به دعوا های زنانه عمرتون تلف شد.حتما ازدواج کنید .خانواده هاتون هم مجبور میشن قبول کنن