• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sin eater

Registered User
لایک‌ها
42
:blink::blink:

داداش خطرناکیا.شوما اون اسید پاشه نیستی که از قصاص در رفت؟ هی میگن متال گوش ندینا:f34r:

:lol: اسید خزه همون ضرب و شتم خفن خوبه:happy: متال که زندگیمه مگه میشه زندگی نکرد

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

Moseley

Registered User
لایک‌ها
39
بدون رضایت والدین زندگیتون اخر وعاقبت خوشی نداره سعی کنید با دلایل منطقی یا خوتون را مجاب کنبد یا والدینتون را...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بله رضایت والدین مهمه اما کسانی هستند که بزور همسری که نمی خواهی برات انتخاب میکنند و نمیزارن به اون کسی که از ته قلب مبخوای برسی ولی درکل رضایت والدین ملاکه

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
اگه با اونی که خودت دوسش داری و خانواده ها نمیخوانش،ازدواج کنی،زندگیت میشه جهنم.
این حرفا هم همش الکیه که من با خانواده اون چیکار دارم یا از خانواده خودم میبرم و بیخیالشون میشم.نه الان دیگه دوره و زمونه اون حرفا گذشته.دخالتها خییییلی شدید شده و زندگیها هم خیییلی وابسته به هم دیگه.
پس سعی نکن خانواده هارو روبروی خودتون قرار بدین،سعی کنین که اونا هوادار و پشتتون باشن،چون اول و آخر حرف و عمل اوناس که آرامش و اعصابه راحتو بهتون میده....

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
اگه با اونی که خودت دوسش داری و خانواده ها نمیخوانش،ازدواج کنی،زندگیت میشه جهنم.
این حرفا هم همش الکیه که من با خانواده اون چیکار دارم یا از خانواده خودم میبرم و بیخیالشون میشم.نه الان دیگه دوره و زمونه اون حرفا گذشته.دخالتها خییییلی شدید شده و زندگیها هم خیییلی وابسته به هم دیگه.
پس سعی نکن خانواده هارو روبروی خودتون قرار بدین،سعی کنین که اونا هوادار و پشتتون باشن،چون اول و آخر حرف و عمل اوناس که آرامش و اعصابه راحتو بهتون میده....

حرف مفت !

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763

من با حرف‌تان موافقم
زندگی تو ایران دونفره نیست و خانواده‌های دو طرف می‌تونند زندگی آن دو نفر را بهتر یا بدتر کنند

در ضمن کسی که بامخالفت خانواده اش با کسی ازدواج میکنه از همون اول زندگی حمایت خانواده‌اش را از دست میدهد و این تنها شدن در زندگی مشترک برای‌اش نقطه ضعف میشه!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
من با حرف‌تان موافقم
زندگی تو ایران دونفره نیست و خانواده‌های دو طرف می‌تونند زندگی آن دو نفر را بهتر یا بدتر کنند

در ضمن کسی که بامخالفت خانواده اش با کسی ازدواج میکنه از همون اول زندگی حمایت خانواده‌اش را از دست میدهد و این تنها شدن در زندگی مشترک برای‌اش نقطه ضعف میشه!
حمایت خانواده ؟ منظورتون دقیقا چه نوع حمایتیه ؟:rolleyes:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
حمایت خانواده ؟ منظورتون دقیقا چه نوع حمایتیه ؟:rolleyes:

اگر حمایت نکنند :

احترامی به تازه عروس نمی‌گذارند او را در مهمانی‌ها تحویل نمی‌گیرند در مراسم جشن عقد و عروسی او شرکت نمی‌کنند با رفتارهای سرد و بد او، حال او را چه در مراسم و چه در زندگی می‌گیرند کادو و هدیه‌ایی به او در مراسم نمی‌دهند یا با دادن کادوی خیلی کم ارزش به او بی‌احترامی می‌کنند با بدگویی پیش دیگران دید دیگر افراد فامیل را نسبت به او خراب می‌کنند سعی می‌کنند هیچ کمکی به او در زندگی نکنند نه در جهیزیه آوردن و چیدن، نه کمکی در زمان بارداری و تولد فرزند و نگهداری از نوزاد (در مواقعی که همسر کار می‌روند و ...) و ...

در اطرافیان و اشنایان دقت کن ببین عروسی که از اول زندگی باهاش مشکل دارند را چطور اذیت می‌کنند دیگه!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
در اطرافیان و اشنایان دقت کن ببین عروسی که از اول زندگی باهاش مشکل دارند را چطور اذیت می‌کنند دیگه!
دقت کردم ! این فقط در حالتیه که پسره خیلی بچه ننه باشه در غیر اینصورت نمیتونن:p

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دقت کردم ! این فقط در حالتیه که پسره خیلی بچه ننه باشه در غیر اینصورت نمیتونن:p

این حرف شما یعنی :

وقتی خانواده‌تان احترامی به تازه عروس نمی‌گذارند او را در مهمانی‌ها تحویل نمی‌گیرند در مراسم جشن عقد و عروسی او شرکت نمی‌کنند با رفتارهای سرد و بد او، حال او را چه در مراسم و چه در زندگی می‌گیرند کادو و هدیه‌ایی به او در مراسم نمی‌دهند یا با دادن کادوی خیلی کم ارزش به او بی‌احترامی می‌کنند با بدگویی پیش دیگران دید دیگر افراد فامیل را نسبت به او خراب می‌کنند سعی می‌کنند هیچ کمکی به او در زندگی نکنند نه در جهیزیه آوردن و چیدن، نه کمکی در زمان بارداری و تولد فرزند و نگهداری از نوزاد (در مواقعی که همسر کار می‌روند و ...)

با این کارها، اگر شما بچه ننه باشید همسرتان ناراحت می‌شود و اگر شما بچه ننه نباشید ناراحت نمی‌شود؟!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
این حرف شما یعنی :

وقتی خانواده‌تان احترامی به تازه عروس نمی‌گذارند او را در مهمانی‌ها تحویل نمی‌گیرند در مراسم جشن عقد و عروسی او شرکت نمی‌کنند با رفتارهای سرد و بد او، حال او را چه در مراسم و چه در زندگی می‌گیرند کادو و هدیه‌ایی به او در مراسم نمی‌دهند یا با دادن کادوی خیلی کم ارزش به او بی‌احترامی می‌کنند با بدگویی پیش دیگران دید دیگر افراد فامیل را نسبت به او خراب می‌کنند سعی می‌کنند هیچ کمکی به او در زندگی نکنند نه در جهیزیه آوردن و چیدن، نه کمکی در زمان بارداری و تولد فرزند و نگهداری از نوزاد (در مواقعی که همسر کار می‌روند و ...)

با این کارها، اگر شما بچه ننه باشید همسرتان ناراحت می‌شود و اگر شما بچه ننه نباشید ناراحت نمی‌شود؟!

شما انگار توی این جامعه زندگی نمیکنیا !!!:p اگه شوهره بچه ننه و دهن بین نباشه و استقلال مالی داشته باشه خانواده داماد کوچکترین اهمیتی واسه عروس خانم نداره ! سال تا سال هم که اونا رو نبینه عین خیالش نیست !:D

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
شما انگار توی این جامعه زندگی نمیکنیا !!!:p اگه شوهره بچه ننه و دهن بین نباشه و استقلال مالی داشته باشه خانواده داماد کوچکترین اهمیتی واسه عروس خانم نداره ! سال تا سال هم که اونا رو نبینه عین خیالش نیست !:D

به نظر میاد شما تو این جامعه زندگی می‌کنی! پس حق با شماست!

نیازی به قانع کردن شما ندارم!

adroit11

Registered User
لایک‌ها
7
به نظر میاد شما تو این جامعه زندگی می‌کنی! پس حق با شماست!

نیازی به قانع کردن شما ندارم!

ای بابا خب راست میگه دیگه اگه داماده بچه ننه نباشه که این حرفا درسته :D

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
این حرف وقتی درست است که داماد علاوه بر بچه ننه، بچه فامیل‌اش دیگر نباشد!

یعنی ارتباط‌اش را با فامیل‌ خودش قطع کند!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

اتفاقا عروس خانمها دقیقا همینو میخوان حتی روشنفکرترینهاشون !!:lol:

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109

فاميلي كه فقط دخالت كند بهتر است رابطه را قطع كنيم . اصلا خانواده نبايد دخالتي توي رابطه دو انسان داشته باشد . دو انسان ميخواهند زندگي مشترك داشته باشند نه دو خانواده .
خانواده هيچ دخالتي نبايد داشته باشد تا كي ميخواهيد جهان سومي باشيد!
يكم پيشرفت كنيد يكم تمدن داشته باشيد هنوز خيلي ها در جامعه ما مثل ٨٠ سال پيش فكر ميكنند !
آقا وقتي دو نفر عاقل و بالغ ازدواج ميكنند با توانايي مالي و مستقل تاكيد ميكنم عاقل و بالغ ، ديگر امور به خانواده اونها هيچ ارتباطي ندارد. اون ٢ نفر هستند كه درباره زندگي خود تصميم ميگيرند نه ديگران !
هدف اصلي فقط زندگي مشترك بوده باقي حرف ها حرف مفت هست.
بعضي ها فقط حرف مفت ميزنند ! پيشرفت كنيد تمدن داشته باشيد ول كنيد حرف هاي مفت را !

Sent from my iPad using Tapatalk HD

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
دختره باکره مهریش رو اگر اجرا بزاره نصف میشه
عجیبه که تو این مطلب ذکر نشده

Sent from my GT-I9100

آفرین ! به نکته خیلی ظریفی اشاره کردی ! هر مطلبی رو که توی دنیای مجازی میبینیم و میخونیم که نباید باور کنیم :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا