• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
فاميلي كه فقط دخالت كند بهتر است رابطه را قطع كنيم . اصلا خانواده نبايد دخالتي توي رابطه دو انسان داشته باشد . دو انسان ميخواهند زندگي مشترك داشته باشند نه دو خانواده .
خانواده هيچ دخالتي نبايد داشته باشد تا كي ميخواهيد جهان سومي باشيد!
يكم پيشرفت كنيد يكم تمدن داشته باشيد هنوز خيلي ها در جامعه ما مثل ٨٠ سال پيش فكر ميكنند !
آقا وقتي دو نفر عاقل و بالغ ازدواج ميكنند با توانايي مالي و مستقل تاكيد ميكنم عاقل و بالغ ، ديگر امور به خانواده اونها هيچ ارتباطي ندارد. اون ٢ نفر هستند كه درباره زندگي خود تصميم ميگيرند نه ديگران !
هدف اصلي فقط زندگي مشترك بوده باقي حرف ها حرف مفت هست.
بعضي ها فقط حرف مفت ميزنند ! پيشرفت كنيد تمدن داشته باشيد ول كنيد حرف هاي مفت را !

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ازت نمی‌خواهم تمدن داشته باشی یا تو 80 سال پیش زندگی نکنی و یا حرف مفت نزنی فقط سعی کن تو نوشته های‌ات کمی شعور داشته باشی!

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
ازت نمی‌خواهم تمدن داشته باشی یا تو 80 سال پیش زندگی نکنی و یا حرف مفت نزنی فقط سعی کن تو نوشته های‌ات کمی شعور داشته باشی!

هيسسسسسس ! حرف مفت آيا؟!

باشد كه متمدن شويم و پيشرفت كنيم و جبهه نگيريم سعي كنيم منطقي باشيم .
... يادمان باشد با احمق بحث نكنيم و بگذاريم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي كند!
افراد بسيار انگشت شماري هستند كه از زمان خود جلوتر فكر ميكنند ...
اين آخرين پست بنده در اين تاپيك بود بيش از اين وقت ندارمو اينجا تلفش نميكنم ...

Last edited:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
هيسسسسسس ! حرف مفت آيا؟!

باشد كه متمدن شويم و پيشرفت كنيم و جبهه نگيريم سعي كنيم منطقي باشيم .
... يادمان باشد با احمق بحث نكنيم و بگذاريم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي كند!
افراد بسيار انگشت شماري هستند كه از زمان خود جلوتر فكر ميكنند ...
اين آخرين پست بنده در اين تاپيك بود بيش از اين وقت ندارمو اينجا تلفش نميكنم ...

جالبه که خودت را جلوتر از زمان خودت حساب میکنی و متمدن و غیر جهان سومی!؟ آره از نوشته‌ها و نظرات کاملاً مشخصه!

آره هر وقت یاد گرفتی بدون توهین کردن با دیگران بحث کنی بیا تو این تاپیک!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
شما انگار توی این جامعه زندگی نمیکنیا !!!:p اگه شوهره بچه ننه و دهن بین نباشه و استقلال مالی داشته باشه خانواده داماد کوچکترین اهمیتی واسه عروس خانم نداره ! سال تا سال هم که اونا رو نبینه عین خیالش نیست !:D

اون موقع هم بهونه میاریم خانوادت به ما اهمیت نمیده
زنیم دیگه
دنبال بهانه میگردیم
ته دلمون بهش افتخار میکنیم بابت استقلالش ولی خودمونو لوس میکنیم :D

sin eater

Registered User
لایک‌ها
42
تمام شماهایی که دم از استقلال و مردونگی و.... میزنید خوب میدونید که ازدواج در ایران یعنی وصلت دو خانواده! و قطع رابطه هم پیامدهای احساسی شدید و به مرور مشکلات اساسی برای زوج رو همراه داره پس این بحث الکیو تموم کنیم:cool:

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
یک جامعه‌شناس راه‌حل برون رفت از بحران افزایش سن ازدواج را خواستگاری دختران از پسران عنوان کرد و گفت: در حال حاضر فاصله سن بلوغ تا ازدواج 15 الی 17 سال شده است و با توجه به تغییرات جامعه و حرکت به سوی مدرنیته برای کم کردن این فاصله سنی، دختران نیز در صورت لزوم باید بتوانند از پسران خواستگاری کنند و این مسئله باید در جامعه فرهنگ‌سازی شود.

مجید ابهری در گفت‌وگو با خبرنگار«جوانان»‌ خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: در حال حاضر از موانع ازدواج می‌توان به سه عامل اشاره کرد؛ یکی موانع محیطی و عوامل بازدارنده اقتصادی مانند بیکاری، کافی نبودن حقوق یا گرانی مسکن و عامل دوم سنت‌های غلط خانوادگی مانند مهریه‌های غیرمتعارف و هزینه‌های وحشتناک مراسم ازدواج است که باعث می‌شود پسر تا پایان عمر در حال پرداخت اقساط یک شب عروسی باشد.

وی افزود: عامل سوم به مسائل تربیتی و علل رفتاری برمی‌گردد که امروزه 70 درصد از جوانان از پذیرفتن مسئولیت و اداره یک خانواده وحشت دارند و زندگی‌های مجردی آنان را بد عادت کرده است و در این میان والدین مقصران اصلی هستند.

ابهری با بیان اینکه از کودکی باید مسئولیت‌پذیری را به کودک آموخت، اظهار کرد: مسائل بسیار کوچکی در تربیت کودکان می‌تواند در مسئولیت‌پذیری جوانان در آینده موثر باشد. به طور مثال سپردن وظیفه آبیاری و رسیدگی به یک گلدان می‌تواند در مسئولیت‌پذیری کودک موثر باشد.

85 درصد از ازدواج‌های خودگزین به طلاق می‌انجامد

این جامعه‌شناس با بیان اینکه کمرنگ شدن مهارت‌های زندگی و بی‌توجهی به ارزش‌های فرهنگی و اخلاقی باعث شده است تا بسیاری از جوانان در انتخاب همسر، سلیقه والدین را نپذیرند، افزود: به همین منظور تمایل به حضور در سایت‌های همسریابی بیشتر شده و افراد در فضای مجازی یا کوچه و خیابان به دنبال همسر هستند و در این راستا تحقیقات نشان داده است که 85 درصد از ازدواج‌های خودگزین که بر اساس معیارهای مادی و ظاهری صورت گرفته، در ظرف کمتر از پنج سال به طلاق منجر شده است.

وی افزود: سایت‌های همسریابی به ایجاد رابطه میان دختر و پسرمشغول هستند و هیچ نهاد نظارتی بر آنها نظارت ندارد.

ابهری در مورد پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان مبنی بر راه‌اندازی سایت‌های همسریابی در ذیل مراکز مشاوره، ادامه داد: باید یک کارگروه تخصصی به بازنگری صلاحیت موسسان و گردانندگان این سایت‌ها بپردازد و در صورت تایید و تصویب، سایت‌های مجاز اعلام شوند. در حال حاضر اطلاعات داده شده از سوی جوانان در این سایت‌ها خصوصا پسران معمولا نادرست است.

وی با اعتقاد به اینکه به شدت مخالف ازدواج از طریق فضای مجازی است، اظهار کرد: در فضای مجازی در صحت اطلاعات افراد هیچ‌گونه تضمینی وجود ندارد و اکثر اطلاعات همچون تحصیلات، درآمد و سن به دروغ ثبت می‌شود.

این جامعه‌شناس با اشاره به وظایف وزارت ورزش و جوانان در این زمینه، اظهار کرد: سیاست‌زدگی نهادهای فرهنگی در گذشته باعث شده تا بسیاری از نهادها و سازمان‌ها از وظایف اصلی خود دور شوند. از جمله وزارت ورزش و جوانان که بهتر است امور جوانان از مقوله ورزش جدا شود واین مسئله را بر اساس 30 سال سابقه پژوهشی در خصوص آسیب‌های اجتماعی بیان می‌کنم.

ابهری با بیان اینکه وام ازدواج در دولت‌های گذشته یک تعارف اجتماعی بوده است، تاکید کرد: افراد برای دریافت مبلغ سه میلیون تومان وام که هیچ دردی را دوا نمی‌کند، آنقدر درگیر بروکراسی اداری می‌شوند که پشیمان می‌شوند.

وی افزود: وام ازدواج باید حداقل 10 میلیون تومان بدون بهره با اقساط بلندمدت باشد و در خصوص مسئله مسکن نیز، مسکن‌های ارزان قیمت به شرط تملیک به جوانان ارائه شود تا بتواند ازدواج جوانان را تسهیل کند.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
با این وضعیت کار و با این وضعیت حقوق و با این وضعیت گرانی و با این وضعیت مسکن، می‌گویند پسر‌ها مسئولیت‌پذیر نیستند و برای همین ازدواج نمی‌کنند؟!

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
اون موقع هم بهونه میاریم خانوادت به ما اهمیت نمیده
زنیم دیگه
دنبال بهانه میگردیم
ته دلمون بهش افتخار میکنیم بابت استقلالش ولی خودمونو لوس میکنیم :D

برا همینه دقیقا که ما مردا ازدواج رو برای بدترین دشمنانمون هم آرزو نمیکنیم .

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
برا همینه دقیقا که ما مردا ازدواج رو برای بدترین دشمنانمون هم آرزو نمیکنیم .

البته باید گفت که این وضعیت طی همین چندسال اخیر بوجود اومده....

الان یکی از راه های خودکشی ازدواج شده:)....خدا نصیب گرگ بیابون نکنه همچین امر خیری رو:D

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
سنگ کوهت در و گوهر است خاک دشتت بهتر از زر است
سلام دوستان
من یک سوال دارم که برام بسیار مهم هست
برای ازدواج 2 نفر که نه اسلام و نه هیچ دین دیگه رو قبول ندارند و فقط یکتا پرست هستند ، چطور میشه با هم ازدواج کنند؟
به دلیل مزخرفاتی که در خطبه عقد هست و توهین به عشق و عاشق و معشوق محسوب میشه (ترجمه اش کنید به فارسی متوجه منظورم میشید) به هیچ وجه این 2خانواده نمیخوان آخوند در مراسم حضور داشته باشه و خطبه عربی عقد (یا ترجمه اش) خونده بشه
مراسم مد نظر ، یک مراسمی مثل ازدواج غربی هاست که از بوسه و عشق و محبت صحبت میکنند نه از نکاح (سپو#ختن)
پس چندتا چیز مهمه :
1-آخوند و ملا در مراسم شرکت نکنه
2-خطبه عقد دین اسلام یا ترجمه اش به هیچ عنوان خونده نشه
3-ازدواج رسمی ثبت بشه

آیا راهی میشناسید؟

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
سلام دوستان
برای ازدواج 2 نفر که نه اسلام و نه هیچ دین دیگه رو قبول ندارند و فقط یکتا پرست هستند ، چطور میشه با هم ازدواج کنند؟
به دلیل مزخرفاتی که در خطبه عقد هست و توهین به عشق و عاشق و معشوق محسوب میشه (ترجمه اش کنید به فارسی متوجه منظورم میشید) به هیچ وجه این 2خانواده نمیخوان آخوند در مراسم حضور داشته باشه و خطبه عربی عقد (یا ترجمه اش) خونده بشه
مراسم مد نظر ، یک مراسمی مثل ازدواج غربی هاست که از بوسه و عشق و محبت صحبت میکنند نه از نکاح (سپو#ختن)
پس چندتا چیز مهمه :
3-ازدواج رسمی ثبت بشه

آیا راهی میشناسید؟

کشورمون اقلیت زیاد داره با یکی از این ها صحبت کنید شاید مراسم ازدواج یکیشون با چیزایی که شما میخواید سازگاری داشته باشه .
ازدواج اسلامی که راهی جز همونایی که گفتید نداره .

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
سلام خیلی ممنون راه خوبیه به فکر این نیفتاده بودم ولی مسئله اینه اقلیت هایی که من میشناسم میدونم یا زرتشتی هستن یا مسیحی یعنی به هر حال یک دین خاص بوده
ففط یک نفر رو میشناسم که عقدش به روش مرسوم انجام شده و عروسی به اصطلاح مدل غربی

مهم اینه که ازدواجتون به رسمیت شناخته شه تو ایران . که بعدا از نظر قانونی مشکلی پیش نیاد براتون .
حالا شما که اعتقاد قلبی به دین خاصی ندارید دیگه لازم نیست که حتما به اون اقلیت گرایش داشته باشید .
مثلا همین اقلیت مسیحی خوب هست فکر میکنم براتون.

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
مهم اینه که ازدواجتون به رسمیت شناخته شه تو ایران . که بعدا از نظر قانونی مشکلی پیش نیاد براتون .
حالا شما که اعتقاد قلبی به دین خاصی ندارید دیگه لازم نیست که حتما به اون اقلیت گرایش داشته باشید .
مثلا همین اقلیت مسیحی خوب هست فکر میکنم براتون.
درود بر شما و متشکرم
بله مهم اینه به رسمیت شناخته بشه و در شناسنامه ثبت بشه
منظورتون رو گرفتم متشکرم فکر کنم بهترین راه باشه متشکرم

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
سلام دوستان
پس چندتا چیز مهمه :
3-ازدواج رسمی ثبت بشه

آیا راهی میشناسید؟
اگه دست به جایی بند نشد
شما ازدواجو بکن خب هر جور که دوست دارین بعد یه دقیقه وقت بزارین سوری اخونده هم باشه برا رسمیت تحمل کنین این دیگه چیزی نیست که نشه باهاش کنار اومد ده دقیقه شما عروس خانومو پدر عروس خانوم سوری پیش حاجی تموم میشه دیگه!
البته خودم بسیار احترام دارم برا دین خودم و شرعیات حتمی رو خودم تموم شرعیاتو اجرا میکنم
ولی به نظرم به قول شما خب برا اقلیتا باید راهی هم باشه دیگه تا رو به سیاه بازی نیارن که مثل اینکه هم هستش بالا خودتون اشاره کردید

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
اگه دست به جایی بند نشد
شما ازدواجو بکن خب هر جور که دوست دارین بعد یه دقیقه وقت بزارین سوری اخونده هم باشه برا رسمیت تحمل کنین این دیگه چیزی نیست که نشه باهاش کنار اومد ده دقیقه شما عروس خانومو پدر عروس خانوم سوری پیش حاجی تموم میشه دیگه!
البته خودم بسیار احترام دارم برا دین خودم و شرعیات حتمی رو خودم تموم شرعیاتو اجرا میکنم
ولی به نظرم به قول شما خب برا اقلیتا باید راهی هم باشه دیگه تا رو به سیاه بازی نیارن که مثل اینکه هم هستش بالا خودتون اشاره کردید

کاملن درست میفرمایید
متشکرم

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
کاملن درست میفرمایید
متشکرم

دوست عزیز چن نکته برای شما:
1. اصلا برای عقد نیازی به حضور آخوند نیست
2. در اسلام واقعی، نیازی نیست که عقد عربی خونده بشه و یا حتما اون جملاتی که مرسوم هست، گفته بشه. اقرار طرفین به اینکه طرف مقابل رو بعوان همسر قبول داشته باشن کافیه
3. شما میتونید یه برگ صورتجلسه تنظیم کنید که نوشته شده باشه شما عقد کردین یعنی خطبه خوندین، و چند نفر شاهد+خودتون ذیلش رو امضا بفرمائید و به محضر ارائه بدین و عقدتون ثبت بشه، به همین راحتی و لذت ببرید

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
دوست عزیز چن نکته برای شما:
1. اصلا برای عقد نیازی به حضور آخوند نیست
2. در اسلام واقعی، نیازی نیست که عقد عربی خونده بشه و یا حتما اون جملاتی که مرسوم هست، گفته بشه. اقرار طرفین به اینکه طرف مقابل رو بعوان همسر قبول داشته باشن کافیه
3. شما میتونید یه برگ صورتجلسه تنظیم کنید که نوشته شده باشه شما عقد کردین یعنی خطبه خوندین، و چند نفر شاهد+خودتون ذیلش رو امضا بفرمائید و به محضر ارائه بدین و عقدتون ثبت بشه، به همین راحتی و لذت ببرید

سلام عزیز میشه میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید؟ یعنی در مورد خط سوم
راستی بسیار متشکرم

Last edited:

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
سلام عزیز میشه میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید؟ یعنی در مورد خط سوم
راستی بسیار متشکرم

ببینید شما یک برگ مینویسید با محتوای اینکه: شما + خانمتون عقد کردین با شهادت چند نفر شاهد بر این قضیه
هم شما 2نفرتون و هم شاهدین امضا میکنن.
بعد
شما اون برگه رو میبرید محضر + (2نفر شاهد اگه خواستن)
عقد شما ثبت میشه

البته ولی دختر هم باید امضا کنه برگه رو یا خودش بیاد محضر

Last edited:

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
ببینید شما یک برگ مینویسید با محتوای اینکه: شما + خانمتون عقد کردین با شهادت چند نفر شاهد بر این قضیه
هم شما 2نفرتون و هم شاهدین امضا میکنن.
بعد
شما اون برگه رو میبرید محضر + (2نفر شاهد اگه خواستن)
عقد شما ثبت میشه

البته ولی دختر هم باید امضا کنه برگه رو یا خودش بیاد محضر
خیلی خیلی ممنونم از این راه هیچ اطلاعی نداشتم متشکرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا