saeedtz
Registered User
- نوشتهها
- 4,554
- لایکها
- 6,804
[h=2]ثبت نام دوره جدید کارگاه خانواده نوپا[/h]
میلاد امام هادی علیه السلام شاد و مبارک باد
سلام
این کارگاه آموزشی به لطف و عنایت خدای متعال؛ با هدف آشنایی خانواده های نوپا و تازه تاسیس با "مفاهیم"، "آداب" و "مهارت های" اساسی و ضروری زندگی مشترک، -به صورت شخصی و غیرسازمانی- برنامه ریزی و تاکنون چهار دوره از آن اجرا شده است.
در این کارگاه مجموعه ای از مباحث تربیتی و اخلاقی و روان شناسی و بعضا فقهی مورد بحث قرار می گیرد.
موضوع محوری مباحث هر جلسه یکی از حوزه های ارتباطی مانند: گفتگو، مناسبات و ارتباط با خانواده ها و فامیل، مسائل مذهبی و یا امور اقتصادی و مالی و... با توجه به نتایج "پیش تست" و طرح مسائل و مشکلات از سوی زوج های جوان، اولویت های مباحث برای طرح در کارگاه مشخص می شود و مشارکت افراد در کلاس سهم به سزایی در انتخاب و سیر مباحث دارد.
هرچند معمولا افراد این میزان از اختیار در کلاس را در طول دوران تحصیل خود تجربه نکرده اند و کار برای مدرس سخت می شود اما کارایی بالا و موثر این روش سختی های اجرای آن را توجیه می کند.
برای آشنایی بیشتر و ثبت نام در خانواده نوپا به وب سایت:
www.Shahab-Moradi.ir
مراجعه نمایید.
شاد باشید
باسلام مجدد خدمت حاج اقا مرادي ۱.من دختري ۱۹ ساله وچادري و سر بزيري هستم ۲ .دانشجوي ترم ۳ مديريت دولتي۳.دو ماه پيش پسري ۲۹ساله ۴.با مدرک ديپلم۵.داراي شغل و ماشين يک ماه پيش در خيابان در حضور من و مادرم خواستگاري کرد .مادرم با مهرباني بخاطره اختلاف سني جواب رد داد .در طول اين دو ماه او به دنبال من مي ايد تا مرا راضي کند و من در طول اين مدت هيچ توجهي به او نداشتم که بعدها متوجه شدم که خانه اش نزديک خانه ي ماست و يک سال شايد بيشتر است که مرا دنبال مي کند. ۷. حالا من از شما سوالي دارم وقتي اوبا ماشينش مياد جلوي دانشگاه حتي داخل دانشگاه و سر کلاس مياد و حاضر نيست با مادرم در اين باره صحبت کند من بايد چه رفتاري کنم ۸.ايا رفتارم تا حالا صحيح بوده لطفا کمکم کنيد من ۴ ساليست که پدرم را از دست دادم و مشاوري ندارم .شما رو خيلي قبول دارم لطفا راهنماييم کنيد .خواهش ميکنم.
شهاب مرادی :
سلام/ دخترم رفتارش محترمانه و معقول نیست بیشتر تظاهر یک شیدایی است تا انتخاب معقول و مسئولانه. مزاحم تلقی اش کن.
نمیگه بشین باش حرف بزن ببین حرف حسابش چیه!میگه تلقیش کن بره پی کارش
کارگه برق ما داشتیم الان کارگاه ازدواج میذارن!
همهچیو همه بلدن شما کارو اینا جور کن ببین اصلا کسی میتونه به این اوضاع ازدواج کنه ک حالا بیاد کارگاه ثبتنام کنه!