• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
[h=2]ثبت نام دوره جدید کارگاه خانواده نوپا[/h]
میلاد امام هادی علیه السلام شاد و مبارک باد

سلام

این کارگاه آموزشی به لطف و عنایت خدای متعال؛ با هدف آشنایی خانواده های نوپا و تازه تاسیس با "مفاهیم"، "آداب" و "مهارت های" اساسی و ضروری زندگی مشترک، -به صورت شخصی و غیرسازمانی- برنامه ریزی و تاکنون چهار دوره از آن اجرا شده است.
در این کارگاه مجموعه ای از مباحث تربیتی و اخلاقی و روان شناسی و بعضا فقهی مورد بحث قرار می گیرد.
موضوع محوری مباحث هر جلسه یکی از حوزه های ارتباطی مانند: گفتگو، مناسبات و ارتباط با خانواده ها و فامیل، مسائل مذهبی و یا امور اقتصادی و مالی و... با توجه به نتایج "پیش تست" و طرح مسائل و مشکلات از سوی زوج های جوان، اولویت های مباحث برای طرح در کارگاه مشخص می شود و مشارکت افراد در کلاس سهم به سزایی در انتخاب و سیر مباحث دارد.

هرچند معمولا افراد این میزان از اختیار در کلاس را در طول دوران تحصیل خود تجربه نکرده اند و کار برای مدرس سخت می شود اما کارایی بالا و موثر این روش سختی های اجرای آن را توجیه می کند.

برای آشنایی بیشتر و ثبت نام در خانواده نوپا به وب سایت:
www.Shahab-Moradi.ir
مراجعه نمایید.

شاد باشید

باسلام مجدد خدمت حاج اقا مرادي ۱.من دختري ۱۹ ساله وچادري و سر بزيري هستم ۲ .دانشجوي ترم ۳ مديريت دولتي۳.دو ماه پيش پسري ۲۹ساله ۴.با مدرک ديپلم۵.داراي شغل و ماشين يک ماه پيش در خيابان در حضور من و مادرم خواستگاري کرد .مادرم با مهرباني بخاطره اختلاف سني جواب رد داد .در طول اين دو ماه او به دنبال من مي ايد تا مرا راضي کند و من در طول اين مدت هيچ توجهي به او نداشتم که بعدها متوجه شدم که خانه اش نزديک خانه ي ماست و يک سال شايد بيشتر است که مرا دنبال مي کند. ۷. حالا من از شما سوالي دارم وقتي اوبا ماشينش مياد جلوي دانشگاه حتي داخل دانشگاه و سر کلاس مياد و حاضر نيست با مادرم در اين باره صحبت کند من بايد چه رفتاري کنم ۸.ايا رفتارم تا حالا صحيح بوده لطفا کمکم کنيد من ۴ ساليست که پدرم را از دست دادم و مشاوري ندارم .شما رو خيلي قبول دارم لطفا راهنماييم کنيد .خواهش ميکنم.
شهاب مرادی :

سلام/ دخترم رفتارش محترمانه و معقول نیست بیشتر تظاهر یک شیدایی است تا انتخاب معقول و مسئولانه. مزاحم تلقی اش کن.

نمیگه بشین باش حرف بزن ببین حرف حسابش چیه!میگه تلقیش کن بره پی‌ کارش

کارگه برق ما داشتیم الان کارگاه ازدواج میذارن! :D

همه‌چیو همه بلدن شما کارو اینا جور کن ببین اصلا کسی‌ می‌تونه به این اوضاع ازدواج کنه ک حالا بیاد کارگاه ثبتنام کنه!

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
خفن هستم
43 ساله
داغ و آتشی
برای دوستی پایدار تماس بگیرید

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
جواب بدین دیگه اه

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

در کل فرقی نداره انگار دو مورد داشتیم تو فامیل یکی با 1 سال اختلاف و یکی هم با 6-7 سال اختلاف . زندگیشونم با بقیه زیاد فرقی نداشته تا حالا .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
هیچ فرقی نمیکنه
از اشناها هستن خانوم 7 سال بزرگتره به قدری زندگیشون در رفاه و ارامش که حد نداره
نفرم میشناسم اقا بزرگتر بوده یه روز خوش ندارن
ا
انسان باید ادم باشه فهم داشته باشه شعور و اخلاق داشته باشه باقیش فرعیات

Sent from my Awesome LG P713

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
هیچ فرقی نمیکنه
از اشناها هستن خانوم 7 سال بزرگتره به قدری زندگیشون در رفاه و ارامش که حد نداره
نفرم میشناسم اقا بزرگتر بوده یه روز خوش ندارن
ا
انسان باید ادم باشه فهم داشته باشه شعور و اخلاق داشته باشه باقیش فرعیات

آخه مشکل این تو جوامع شرقی مثه ایران خانوما با چند تا عامله که مدیریت مرد بر زندگی رو میپذیرن،البته قطعی نیست ولی اکثریت خانومایی که من دقت کردم اینطوری بوده :
پول
وضعیت اجتماعی
قد و قامت و هیکل
سن !

معمولا خانوم ها دوست دن به مرد تکیه کنن و این حس تکیه معمولا برا خانوم ها تو مردهای کوچیک تر از خودشون پیش نمیاد،ینی عامیانه بخوام بگم از مرد حساب نمیبرن و اینجاس که مشکل پیش میاد...

دقت کنید چندین و چند بار از کلمه «معمولا» استفاده کردم،پس یقینا مثال نقض حرف های منم وجود داره

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آخه مشکل این تو جوامع شرقی مثه ایران خانوما با چند تا عامله که مدیریت مرد بر زندگی رو میپذیرن،البته قطعی نیست ولی اکثریت خانومایی که من دقت کردم اینطوری بوده :
پول
وضعیت اجتماعی
قد و قامت و هیکل
سن !

معمولا خانوم ها دوست دن به مرد تکیه کنن و این حس تکیه معمولا برا خانوم ها تو مردهای کوچیک تر از خودشون پیش نمیاد،ینی عامیانه بخوام بگم از مرد حساب نمیبرن و اینجاس که مشکل پیش میاد...

دقت کنید چندین و چند بار از کلمه «معمولا» استفاده کردم،پس یقینا مثال نقض حرف های منم وجود داره

تا حدودی قبول دارم رفیق اما من فکر میکنم جدا تز سریال های ماهواره و مسایل زیبایی روز دنیا و تم جدید دنیای مدرن که به زیبایی خیلی اهمیت میده الان چه خانوما چه اقایون در باطنشون دنبال کسی هستن که بشون وفادار باشه قابل اعتماد باشه و اینجور اعتماد و تکیه رو بیشتر میپسندن تا قدو هیکل و این چیزا که هیچکدوم ضامن ارامش و اسایش نیست

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
تا حدودی قبول دارم رفیق اما من فکر میکنم جدا تز سریال های ماهواره و مسایل زیبایی روز دنیا و تم جدید دنیای مدرن که به زیبایی خیلی اهمیت میده الان چه خانوما چه اقایون در باطنشون دنبال کسی هستن که بشون وفادار باشه قابل اعتماد باشه و اینجور اعتماد و تکیه رو بیشتر میپسندن تا قدو هیکل و این چیزا که هیچکدوم ضامن ارامش و اسایش نیست

دقیقا شما درست میگی...
اصل هموناییه که گفتی،ولی افسوس و صد افسوس که ملاک ها معمولا غلطه،که اگر درست بود وضع جامعمون این نمیشد،این همه طلاق،خیانت در ازدواج،دعوا و ...
و مشکل اصلی که من تو خانومای این دوره میبینم حساسیت و زود رنجیه فراوونشونه،جوری که به اکثرشون نمیشه گفت بالا چشمتون ابروس !
سریعا به جدل و دعوا ختم میشه
آقایونم که تو این دوره کمی سست عنصر شدن و معمولا تو همین دعوا ها و جدل ها تو رابطه شل میشن و خیانت ها و پنهان کردنا آغاز میشه ...
کلا تو دوره گذار از سنتی به سمت مدرن هستیم،دوره ای که خانوما م مردی میخوان که عین سگ کار کنه وخرجشون رو بده،هم اینکه عین جوامع اروپایی به زنشون آزادی کامل در تصمیم گیریو رفتار بدن
مردام میخوان زنشون عین جوامع اروپایی تحصیل کرده و هیکل فیتنسی باشن در عین حال سر به زیر و ساکت و مطیع و تو خونه ای باشه !
اینا میشه جمع اضداد و همینا معمولا میشه ریشه ی اختلافات

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140

لایک !!!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تا حدودی قبول دارم رفیق اما من فکر میکنم جدا تز سریال های ماهواره و مسایل زیبایی روز دنیا و تم جدید دنیای مدرن که به زیبایی خیلی اهمیت میده

یعنی تو سینمای خودمون اینطور نیست ؟ شما میتونی یه مورد بازیگر زن جوان و جدید تو سینمای ایران نشون بدی که هلو نباشه ؟!:rolleyes:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یعنی تو سینمای خودمون اینطور نیست ؟ شما میتونی یه مورد بازیگر زن جوان و جدید تو سینمای ایران نشون بدی که هلو نباشه ؟!:rolleyes:

دوست من سریال های ماهواره و! نگفتم با! گفتم و یعنی اونا و اینا
سریال های خودمون که اصلا ارزش صحبت نداره هرچند اینام پر این مفاهیم
منظور اینه که دنیا در ظاهر به سمت خیانت زیبایی برنزه شدن لاغری این چیزا میره اما در باطن هممون دنبال ارامشیم
ارامشم با اعتماد و این چیزا بدست میاد

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
ازدواج امر مقدسی هست و نباید مسائل ظاهری اینقد توش اهمیت داشته باشه
قیافه و قد و هیکل نهایتا یه ماه اول جذابیت داره بعدش چی؟ اخلاق و باطن طرف باید در درجه اول قرار بگیره
من خودم سال 86 ازدواج کردم . قدم 190 هست و لاغر هم نیستم ولی خانومم قدش 156 سانت و لاغره . یعنی ظاهری من و اون شاید هیچ تناسبی با هم نداشته باشیم ولی من خودم رو خوشبخت ترین مرد دنیا میدونم به خاطر داشتن همچین همسری
هیچ مشکلی هم با هم نداریم . یه پسر کوچولو شیطون هم داریم که زندگی رو بسیار شیرین تر کرده

اینقد تو قید قیافه و ظاهر نباشید. ببینید کنار کی میتونید به آرامش برسید . کی اخلاقش شبیه شماست .

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
سلام
ازدواج امر مقدسی هست و نباید مسائل ظاهری اینقد توش اهمیت داشته باشه
قیافه و قد و هیکل نهایتا یه ماه اول جذابیت داره بعدش چی؟ اخلاق و باطن طرف باید در درجه اول قرار بگیره
من خودم سال 86 ازدواج کردم . قدم 190 هست و لاغر هم نیستم ولی خانومم قدش 156 سانت و لاغره . یعنی ظاهری من و اون شاید هیچ تناسبی با هم نداشته باشیم ولی من خودم رو خوشبخت ترین مرد دنیا میدونم به خاطر داشتن همچین همسری
هیچ مشکلی هم با هم نداریم . یه پسر کوچولو شیطون هم داریم که زندگی رو بسیار شیرین تر کرده

اینقد تو قید قیافه و ظاهر نباشید. ببینید کنار کی میتونید به آرامش برسید . کی اخلاقش شبیه شماست .
خانومتون خونه دار هستن یا کارمند ؟
اینو جواب بده تا سوال بعدیمو بپرسم

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
خانومتون خونه دار هستن یا کارمند ؟
اینو جواب بده تا سوال بعدیمو بپرسم

در حال حاضر خونه دار هست ولی تحصیلات داره و منم هیچوقت مخالف کارکردنش نبودم . یه بازه هایی کار میکرد یه جاهایی ولی مناسب نبود و خارج شد .

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
در حال حاضر خونه دار هست ولی تحصیلات داره و منم هیچوقت مخالف کارکردنش نبودم . یه بازه هایی کار میکرد یه جاهایی ولی مناسب نبود و خارج شد .

یعنی چی که اجازه ندادید کار کنه؟:eek:

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
یعنی چی که اجازه ندادید کار کنه؟:eek:

فکر میکنم اشتباه متوجه شدید
عرض کردم من اجازه دادم و مخالفتی نکردم ولی خودش فعلا دوست نداره کار کنه و میخواد وقتش رو بیشتر بذاره برای پسرمون

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
فکر میکنم اشتباه متوجه شدید
عرض کردم من اجازه دادم و مخالفتی نکردم ولی خودش فعلا دوست نداره کار کنه و میخواد وقتش رو بیشتر بذاره برای پسرمون

یعنی من نمی فهمم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا