• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خودرو تا قیمت 19 میلیون

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
به زودی خودرو اسپرت و زیبای mazda2 با قیمت 20 تا 24 میلیون عرضه میشه
که چیز فوقالعاده زیبا ومدرنیه

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
این جمله دروغ دوستان ایرانخودرویی هست. امنیت بالای سمند! ماشین هندونه نیست که بزنی به بدنه اش سفت باشه بگی خوبه!

ایرانخودرو هنوز که هنوزه جرائت نکرده سمند رو بفرسته تست تصادف ازش بگیرند. خیلی به امنیتش نمیشه اعتماد کرد. 206 حداقل 4 تا ستاره ایمنی از موسسه معتبر داره. همینطور ریو و ورنا و ال 90 ولی این امن بودن سمند اونهم به خاطر حرفهای تبلیغاتی خنده داره

این صحبت های منیه که سالها تو صنعت خودرو سازی کشور کار کردم و میدونم چه دزدیها و نامردیهایی تو این صنعت انجام میشه

جواب اين پست ارسال نشده. خوب الان كمي هم اين پست اديت شده.

من مطمئنم كه تمامي تستهاي سمند در انگليس انجام شده. در نمايشگاه خودرو فيلم تستهاي Cruch سمند رو هم ديدم. يه سايتي هم عكي تستهاي سمند رو با زانتيا مقايسه كرده بود كه سمند بسيار ايمن تر بود.

طراحي جديد تر سمند نسبت به 405 و ساير خودرو ها و درنظر گرفتن ضريب ايمني بالا، ضخامت بدنه و حجم قطعات بدنه سمند، ايمني بالائي به اين خودرو داده است.

من در تمامي تصادفاتي كه آشنايان با سمند داشتند به امنيت اون اعتقاد پيدا كردم. حال در صورت تجهيز به Airbag به دروغهاي ديگران كاري ندارم، ميشه مثل يه تانك روش حساب كرد.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
قبلاً هم گفتم ، بدنه محکم و هيکل گنده ماشين نميتونه دليل ايمنی باشه
در مبحث ايمنی ، نيروی وارد شده به اتاق ماشين و سرنشين مهمه ،نه تغيير شکل ظاهری ماشين

هنوز هم با بعضی از دوستان که برخورد ميکنم ،زانيتا رو به عنوان يک ماشين بسيار ايمن قبول دارند فقط به دليل ظاهر گول زننده اش.

تا تست تصادف به استاندارد های دقيقش انجام نشه ،نميشه راجع به ايمنی سمند نظر داد
برای ميزان ايمنی يه ماشين اصلاً نميشه با تصادف های پيرامون خودمون نظر بديم

دوسته بنده چند سال پيش تو جاده با پرايد با 150 تا با کاميون تصادف کرد ،به جز مقداری براده آهن از ماشين هيچی نموند ،اما خودش فقط جفت پاش شکست و جون سالم به در برد،يعنی الان ميتونيم بگيم پرايد ماشين ايمنی هست؟

اون فيلم تست تصادف سمند هم دقيقاً معلوم نيست کجا و به چه شکل و با چه معياری(سرعت-نوع مانع) انجام شده،در صورتی که در تست زانتيا همه چيز مشخص است

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من مطمئنم كه تمامي تستهاي سمند در انگليس انجام شده. در نمايشگاه خودرو فيلم تستهاي Cruch سمند رو هم ديدم. يه سايتي هم عكي تستهاي سمند رو با زانتيا مقايسه كرده بود كه سمند بسيار ايمن تر بود.

دوست عزیز قبلا هم عرض کردم این حرف دروغه! اگه انجام شده بود ایرانخودرو و صدا و سیما که هیچی خود رییس جمهور میومد این خبر خوش رو اعلام میکرد. یک چند تا عکس و فیلم هست ولی هیچکدوم تست تصادف استاندارد و معتبر جهانی نیست.

این سایتش هست :

http://www.euroncap.com/home.aspx

هر خودرویی که تست شده رو میتونید توش پیدا کنید. من مطمئنم و مدیر عامل ایرانخودرو قسم حضرت عباس خورده و سر پیچ یا ابوالفضل میگیم نداره دیگه ...

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
این هم برای اونهایی که تست تصادف ساختگی سمند رو دیدن و باور کردن.

این یک عکس از تست تصادف تویوتا یاریس هست. هر تست تصادفی که میبینید به لولوی موسسه تست کننده که روی خودرو درج میشه توجه کنید همچنین نتایج تست رو همیشه میشه توی سایت موسسه دید:

toyota-yaris-crash-test.jpg

http://www.euroncap.com/tests/toyota_yaris_2005/246.aspx

حالا عکس تست تصادفی که ایرانخودرو ساخته رو ببینید بدون آرم و لوگو حتی فیلمش رو هم ببینید به سرعت بسیار کم خودرو در لحظه تصادف پی میبرید:

6gvy90n.jpg

Last edited:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
این هم برای اونهایی که تست تصادف ساختگی سمند رو دیدن و باور کردن.

این یک عکس از تست تصادف تویوتا یاریس هست. هر تست تصادفی که میبینید به لولوی موسسه تست کننده که روی خودرو درج میشه توجه کنید همچنین نتایج تست رو همیشه میشه توی سایت موسسه دید:

toyota-yaris-crash-test.jpg

http://www.euroncap.com/tests/toyota_yaris_2005/246.aspx

حالا عکس تست تصادفی که ایرانخودرو ساخته رو ببینید بدون آرم و لوگو حتی فیلمش رو هم ببینید به سرعت بسیار کم خودرو در لحظه تصادف پی میبرید:

6gvy90n.jpg

تستهاي سمند در انگلستان و در يكي از گرونترين موسسات تست بنام مايرا انجام شده است. مايرا يك شركت تست مورد تائيد موسسات گواهي دهنده بوده و تستها قابل استناد مي باشد.
حالا اگر لوگو نداره يا به آينه اش CD وصل نكرده :p و اينجور چيزا، بخاطر اينكه تويوتا تو ژاپن و سمند در انگليس تست شده و اين دليل نميشه كه ساختگي يا غير استاندارد باشه.:wacko:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
چرا هیشکی اینو یادش نبود ؟؟
gol%202005%20(01).jpg

تو ایران بهش ظلم شده ...:eek:

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
آخرش چيزي گرفتي يا هنوز همه سركاريم.

نه فدات شم چرا سر کار ؟ بخدا خودمم موندم هر کدوم از دوستانی که راهنمایی میکنن یه چیزی میگن تا میام به نتیجه برسم یه دوست دیگه یاد منصرف میکنه . باور کن خودمم موندم :(

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
تستهاي سمند در انگلستان و در يكي از گرونترين موسسات تست بنام مايرا انجام شده است. مايرا يك شركت تست مورد تائيد موسسات گواهي دهنده بوده و تستها قابل استناد مي باشد.
حالا اگر لوگو نداره يا به آينه اش CD وصل نكرده :p و اينجور چيزا، بخاطر اينكه تويوتا تو ژاپن و سمند در انگليس تست شده و اين دليل نميشه كه ساختگي يا غير استاندارد باشه.:wacko:

لوگوی شرکت تست کننده از مهمترین چیزها هست. اینکه به این قضیه منیخندید از بی اطلاعی شماست لوگو ها رجیستر شده است و شامل قانون کپی رایت و هر کسی نمیتونه الکی روی خودروی تولیدیش بچسبونه. نداشتن لوگو دقیقا نشاندهنده جعلی بودن تستهاست

حرف شما کاملا اشتباهه سمند تست تصادف معتبر و استانداردی روش انجام نشده. اگر خلاف اینه با ارائه سایت تست کننده و درج مشخصات دیگران را مستفیض فرمایید در غیر اینصورت از پخش شایعات خودرو سازها به صرف اینکه رفتید تا نمایشگاه خودروی تهران و یک خودکار و یک بروشور تبلیغاتی گرفتید خودداری کنید.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان من یه سوال دیگه هم واسم پیش اومده سمند lx-tu5 با سمند ال ایکس e7 چه فرقی میکنه از لحاظ کیفیت و یه سوال دیگه اینکه سمند اتومات اپشن دار قیمتش چند هست و اینکه ایا سمند اتومات اپشن دار گاز سوز هم ارائه میشه

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان من یه سوال دیگه هم واسم پیش اومده سمند lx-tu5 با سمند ال ایکس e7 چه فرقی میکنه از لحاظ کیفیت و یه سوال دیگه اینکه سمند اتومات اپشن دار قیمتش چند هست و اینکه ایا سمند اتومات اپشن دار گاز سوز هم ارائه میشه

سه نوع موتور رايج بر روي سمند:
XU7 همان موتورهاي قديمي 405 هستند كه بر روي پارس و سمند هم نصب مي شود. 1800 سي سي 100 اسب بخار
EF7 موتور پايه گاز سوز كه اخيراً و براي اولين بار در دنيا طراحي و در مرحله توليد انبوه قرار دارد. مزيت اصلي اين موتورها عدم افت توان زياد در هنگام مد گاز سوز مي باشد. (برخلاف ساير خودروها)
TU5 موتورهاي پژو 206 است كه بر روي تيپ 5 و 6 و اغلب 206 سدان نصب مي گردد. با توجه به طراحي جديدتر نسبت به ساير موتورهاي قبلي پژو با حجم موتور و مصرف بنزين كمتر توان بيشتري حدود 110 اسب بخار دارد.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون دوست عزیز فقط اگه میشه در مورد 2 سوال دیگم هم راهنماییم کنید . یعنی اگه گاز سوز بخوام برم سراغ همون ای7 ؟ و بعد اینکه e7 اپشن دار و اوتمات هم اراوه میشه ؟ اخه اینجوری که من دارم برسی میکنم پارس هیچ برتری نسبت به سمند نداره جز چند نفر که در مورد ظاهرش صحبت کردن که بهتره من اینطور حساب کردم حالا که فرقی ندارن و سمند موترش هم پایه گاز سوز هست و این یه حسن به حساب میاد خوب نهایتا 2 میلیون میزارم رو پول ال ایکس یه اپشن دار میگیرم که باز هم از پارس ارزونتر میشه فقط میخوام بدونم سمند گاز سوز اتومات هم داره یا سمند اتومات فقط روی موتور tu5 ارائه میشه
لطفا نظرتون رو در مورد چیزی که گفتم رو بگید . ممنون:happy:

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
راستی این مزدا 2 کی میخواد به بازار بیاد ؟ به نظر ماشین خوبی میاد و کم مصرف هست اگه قیمتش تو محدوده 20 باشه خیلی میرزه

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون دوست عزیز فقط اگه میشه در مورد 2 سوال دیگم هم راهنماییم کنید . یعنی اگه گاز سوز بخوام برم سراغ همون ای7 ؟ و بعد اینکه e7 اپشن دار و اوتمات هم اراوه میشه ؟ اخه اینجوری که من دارم برسی میکنم پارس هیچ برتری نسبت به سمند نداره جز چند نفر که در مورد ظاهرش صحبت کردن که بهتره من اینطور حساب کردم حالا که فرقی ندارن و سمند موترش هم پایه گاز سوز هست و این یه حسن به حساب میاد خوب نهایتا 2 میلیون میزارم رو پول ال ایکس یه اپشن دار میگیرم که باز هم از پارس ارزونتر میشه فقط میخوام بدونم سمند گاز سوز اتومات هم داره یا سمند اتومات فقط روی موتور tu5 ارائه میشه
لطفا نظرتون رو در مورد چیزی که گفتم رو بگید . ممنون:happy:

يه سري به اين سايت بزن. مشخصات همه خودرو ها و سمند رو داره.

http://www.ikco.com/Products/Fa/Models.aspx

مطمئنم قيمت تمام شده سمند از پارس بيشتره. چون امكانات امنيتي و طراحي جديد و تعداد قطعاتش خيلي بيشتره. داشبورد و خيلي از قطعاتش هم گرونتره.

موتور EF7 بسيار جديد و ايده آل است. فقط اگر بخاطر جديد بودنش يكسري ايرادات اوليه نداشته باشه واقعاً عاليه.
دنده اتومات فعلاً فقط بر روي موتورهاي TU5 است. فكر كنم الان فقط پارس و 206 اتوماتيك توليد ميشه و سمند اتوماتيك در سايت فروش نيست.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
اخه تو سایت سمند اتومات هم بود ولی روی موتور tu5 . راستی من منظورم از سمند همون ال ایکس هست وتمام سوالاتم در مورد ال ایکس هست فکر میکن شما منظورمو اشتباه برداشت کردید و جواب و لینکی رو که دادید در مورد سمند معمولی هست

ممنون بابت راهنمایی تقریبا دارم به نتیجه میرسم . نگفتید ایا اطلاعی از تاریخ عرضه مزدا 2 دارید ؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
اخه تو سایت سمند اتومات هم بود ولی روی موتور tu5 . راستی من منظورم از سمند همون ال ایکس هست وتمام سوالاتم در مورد ال ایکس هست فکر میکن شما منظورمو اشتباه برداشت کردید و جواب و لینکی رو که دادید در مورد سمند معمولی هست

ممنون بابت راهنمایی تقریبا دارم به نتیجه میرسم . نگفتید ایا اطلاعی از تاریخ عرضه مزدا 2 دارید ؟

اگر سمند دنده اتومات توليد بشه فقط بر روي موتورهاي TU5 است. اما الان براي فروش نداره. ايميل بده برايت بفرستم.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
اگر سمند دنده اتومات توليد بشه فقط بر روي موتورهاي TU5 است. اما الان براي فروش نداره. ايميل بده برايت بفرستم.

[email protected]
این ایمیلم هست عزیز فقط خواهشا واسه موضوع یه چیز تابلو بزار که بتونم پیداش کنم اخه ایمیل زیاد واسم میاد نمیدونم کجا عضو شدم پدرمو در اوردن بس که ایمیل چرت میفرستن

ممنونم بابت راهنماییهاتون

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
[email protected]
این ایمیلم هست عزیز فقط خواهشا واسه موضوع یه چیز تابلو بزار که بتونم پیداش کنم اخه ایمیل زیاد واسم میاد نمیدونم کجا عضو شدم پدرمو در اوردن بس که ایمیل چرت میفرستن

ممنونم بابت راهنماییهاتون

ليست آخرين قيمتها و شرايط رو برات فرستادم. براي اينكه اسم تابلوئي هم باشه عنوان زير رو زدم. حتما پيداش مي كني:

SAMAND Price +18 +18 +18 +18
;)

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
ليست آخرين قيمتها و شرايط رو برات فرستادم. براي اينكه اسم تابلوئي هم باشه عنوان زير رو زدم. حتما پيداش مي كني:

SAMAND Price +18 +18 +18 +18
;)

ممنون عزیز خیلی لطف کردی امیدوارم بتونم محبتهای شما و دوستان رو جبران کنم با این اسم حتما پیداش میکنم چون غلط اندازه:D
من دارم میرم دانشگاه تا 5 شنبه شب . خوش باشید

بالا