• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خوش آمدگويي

متولد چه سالی و چه دهه ای هستی؟

• Total voters
    316

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آره بابا ! پيره ! چون همشهريمونه من زيادي باهاش راحتم وگرنه تو خيالم دقيقا يه اشكان گنده گنده كه 10 برابر من سيبيل داشته باشه تصور دارم ازش !
دل آدم مهمه ! جوونه ديگه . بر منكرش لعنت كه اين اشكان از خيلي ها جوون تره !

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
به نام خدا!!!
نام: بهار
نام خانوادگي: زنبوريان
محل تولد: شيراز، بيمارستان حافظ! (من از بچگي به شعرهاي حافظ علاقه مند بودم!)
علايق: ملكه بودن! وزير انتخاب كردن! پوز زدن! (خصوصا از نوع تخته ايش! خصوصاتر زدن پوز بدجنسها!)، تلخك تلخك گفتن به اون يكي آرش! شمردن تعداد علامت تعجب هاي شار، آواتار گردي، كامنت گذاشتن نامحدود... اينترنت نامحدود. فيلم سازي! ورزش انبوه! مدرسه نرفتن. ور رفتن با موبايل هاي خارجي دايي ها و خاله ها! (به اميد روزي كه خودم موبايل دار شم!) حرف زدن هاي سه- چهار ساعته با مشاور اعظمم! (؟!) كراس بك!! بيلي! مسخره كردن لر ها! سون آپ دوليتري. طغرل، هاپوم گوگل. انواع اقسام سگ جات علي خصوص ترير ها! مينيماليزم! بادكنك، شمع، موسيقي و فيلم و كتاب هر از گاهي! اسب آبي، زرافه، گوزن، رفيقام!! تير اندازي با تفنگ ساچمه ای! سنسی! پول، آب هويج بستني، هوبورگ و كلـــــــي چيز ديگه!
يه بار ديگه مكتبم "گوزيسم" رو هم ياد آور ميشم!
ديگه......
القاب! ببوشكا، ببوشي(خلاصه شده ببوشكا) ، ببو! (خلاصه شده ببوشي)، ببي(اصلاح شده ببو!)
اسمايلي مورد علاقه!: وينكي كه سابقا داشتيم! و انواع دو نقطه دي ها!
همه چیز گفتم دیگه؟

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نقل از bahar13 :
به نام خدا!!!
نام: بهار
نام خانوادگي: زنبوريان
محل تولد: شيراز، بيمارستان حافظ! (من از بچگي به شعرهاي حافظ علاقه مند بودم!)
علايق: ملكه بودن! وزير انتخاب كردن! پوز زدن! (خصوصا از نوع تخته ايش! خصوصاتر زدن پوز بدجنسها!)، تلخك تلخك گفتن به اون يكي آرش! شمردن تعداد علامت تعجب هاي شار، آواتار گردي، كامنت گذاشتن نامحدود... اينترنت نامحدود. فيلم سازي! ورزش انبوه! مدرسه نرفتن. ور رفتن با موبايل هاي خارجي دايي ها و خاله ها! (به اميد روزي كه خودم موبايل دار شم!) حرف زدن هاي سه- چهار ساعته با مشاور اعظمم! (؟!) كراس بك!! بيلي! مسخره كردن لر ها! سون آپ دوليتري. طغرل، هاپوم گوگل. انواع اقسام سگ جات علي خصوص ترير ها! مينيماليزم! بادكنك، شمع، موسيقي و فيلم و كتاب هر از گاهي! اسب آبي، زرافه، گوزن، رفيقام!! تير اندازي با تفنگ ساچمه ای! سنسی! پول، آب هويج بستني، هوبورگ و كلـــــــي چيز ديگه!
يه بار ديگه مكتبم "گوزيسم" رو هم ياد آور ميشم!
ديگه......
القاب! ببوشكا، ببوشي(خلاصه شده ببوشكا) ، ببو! (خلاصه شده ببوشي)، ببي(اصلاح شده ببو!)
اسمايلي مورد علاقه!: وينكي كه سابقا داشتيم! و انواع دو نقطه دي ها!
همه چیز گفتم دیگه؟
تخفيف جايز نيست !14 ساله اوكچولو !

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
عجب علايقي داري! من كه اصلا نميدونم اين چيزايي كه نوشتي چي هستن!

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
اي بابا ..... ما هم , " هم پياله " ي چه بزرگوارايي بوديم و خودمون خبر نداشتيم !!!!! ( به خدا تو پياله اش چاييه چايي ! ... نه ...... !)
راستي الان كه دارم اين خط رو مينويسم , استاد شجريان اينجا ( كنار دست من ! از تو رايانه ! ) داره ميخونه : " روز وصل دوستداران ياد باد ........ ياد باد آن روزگاران ياد باد " !!! ( به جون كي قسم بخورم كه شانسيه ؟!! , جون خودم ؟! )..... به جون " صدام " اين اتفاقيه ها ! , الكي كه حافظ , حافظ نشده ! .... ( اصلا چه ريطي داشت به ننه ي " بيل گيتز " ؟!!! , پس لطفا پيدا كنيد " دختر پرتقال فروش " را !!! .... طفلكي دنبال مادرشه كه گم شده ! (حاچ زنبور عسل ! ))

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از black_jack_of_black_city :
جدي اشكان 35 سالته؟
چيه مگه ، دل باس جون باشه كه هست. تازه اول چل چليمه :blink: :wacko: . كاكو جون چاكرتيم ، سبيلت چرب بادا :D :p . اين بهار هم اگه دستم بهش برسه اينقدر بخوردش آب هويج ميدم كه از 10 كيلومتر آب هويج فروشي هم رد نشه. :hmm: :ph34r:

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اصلا بهار تو بايد بري عروسك بازي تو رو چه به اينترنت ، اصلا من نميدونم اين احسان چرا بهار راه داده تو . يه شرط سني چيزي بايد اينجا اعمال بشه .

براي جنسيت مرد : داشتن زن و دو بچه
داشتن سيبيل به طول حداقل نيم متر(كاكو جان داري منو)
حداقل سن : 30 سال :)
تريپ : اسپورت باحال

جنسيت زن : داشتن شوهر و دو بچه
مانتو تا مچ پا (اسلامي شده)
حداقل سن : 28 سال :)
تريپ : باكلاس و ترو تميز
-------------------------------------------------------------------
بهار همين حالا ميري بيرون يا سن واقعيت رو ميگي فهميدي(من كه ميدونم چن سالته :p :D :lol: :happy: )

شرايط اعلام شده من : جنسيت

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Sabzine :
اي بابا ..... ما هم , " هم پياله " ي چه بزرگوارايي بوديم و خودمون خبر نداشتيم !!!!! ( به خدا تو پياله اش چاييه چايي ! ... نه ...... !)
راستي الان كه دارم اين خط رو مينويسم , استاد شجريان اينجا ( كنار دست من ! از تو رايانه ! ) داره ميخونه : " روز وصل دوستداران ياد باد ........ ياد باد آن روزگاران ياد باد " !!! ( به جون كي قسم بخورم كه شانسيه ؟!! , جون خودم ؟! )..... به جون " صدام " اين اتفاقيه ها ! , الكي كه حافظ , حافظ نشده ! .... ( اصلا چه ريطي داشت به ننه ي " بيل گيتز " ؟!!! , پس لطفا پيدا كنيد " دختر پرتقال فروش " را !!! .... طفلكي دنبال مادرشه كه گم شده ! (حاچ زنبور عسل ! ))
سبزينه عزيز ! شما هم يكم (نترس بابا ! يه كم كه ايراد نداره ! ) خودتو معرفي كن ديگه !
چاكر استادم هستيم . ديدي داره تو بم چيكارا ميكنه ؟ اگه افتخاري بود هر روز تلويزيون نشونش ميداد !!!! <lol>

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از iranvig :
اصلا بهار تو بايد بري عروسك بازي تو رو چه به اينترنت ، اصلا من نميدونم اين احسان چرا بهار راه داده تو . يه شرط سني چيزي بايد اينجا اعمال بشه .

براي جنسيت مرد : داشتن زن و دو بچه
داشتن سيبيل به طول حداقل نيم متر(كاكو جان داري منو)
حداقل سن : 30 سال :)
تريپ : اسپورت باحال

جنسيت زن : داشتن شوهر و دو بچه
مانتو تا مچ پا (اسلامي شده)
حداقل سن : 28 سال :)
تريپ : باكلاس و ترو تميز
-------------------------------------------------------------------
بهار همين حالا ميري بيرون يا سن واقعيت رو ميگي فهميدي(من كه ميدونم چن سالته :p :D :lol: :happy: )

شرايط اعلام شده من : جنسيت
اشكان جان زياد سخت نگير اگه اينطوري باشه پس بايد احسان از اين فورم هم بره بيرون ;) :lol:
راستي بهار شما مگه شيرازي هستش؟ ديگه كي ساكن شيرازه يا استان فارس هستش؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من ترانه 15 سال دارم!
شوخي کردم!
نام: امين
نام خانوادگي: به تو چه؟؟؟
علايق: همه چي!

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
كاكو جان ... ياسر خان , (درسته ديگه ؟ ) ما چاكريم .... هر چي شما امر بفرمائين ...
اما وسط اين زمستون آفتابي (!) , اين " بهار " مشكوك ميزنه ها ! :eek: ..... با اون چيزايي كه من تو تاپيك " نمايشنامه_ فيلمنامه " خوندم و تا اونجا كه حافظه ي ضعيفم ياري ميكنه ايشون در مورد داريوش مهرجويي ( دزدي كردن آثارش از ديگران و .... ) , در مورد فيلمهاي قديمي مهرجويي مث پري ( ور بپري) , جشنواره هاي قبلي و ... گفته بود , خدايي به 15 سال اونم با 3 روز تخفيف, نميخوره , ميخوره ؟ ( 20 تا علامت تعجب به انضمام 10 تا علامت سوال !) .... ديگه ما بعد " 40 " سال (!) گدايي , ميدونيم شب جمعه , هشتمين روز هفته ميشه ! ( به خدا من 40 سالم نيست ها , اشكان خان نگران نباشن , بزرگ جمع از همه لحاظن , يهو به بقيه بر نخوره !)
لطفا " بهار " هم( در اولين فرصت ) از خودش دفاع كنه . ( تو رو خدا فقط دفاع لطفا ! .... درسته كه بهترين دفاع حمله اس :blink: , اما اين يه بار رو لطفا بيخيال ! , فقط دفاع ! )

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اسم(نام):ممد
وضعيت تحصيلي و غير تحصيلي:توي هپروتي بس سنگين!(يه جايي بين بودنو و نبودن!!)
علاقمندي:بازي كردن 7/24

راستي چرا وزنو نميگين؟؟
وزن:145 كيلو(اصلا هم احتياج به علامت تعجب نداره)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

راستي چرا وزنو نميگين؟؟
:blink: احتمالا اسمتو اشتباه نوشتي!
تو حسين رضازاده نيستي؟ :rolleyes:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mammad :

راستي چرا وزنو نميگين؟؟
جدي ؟ واقعا تو اينقد سنگيني ؟ بابا كشتي گير !

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
تخفيف جايز نيست !14 ساله اوكچولو !

تو يه وقت نري دنبال مغازه دار شدن و اين صوبتا.. فكرشم نكن! پرسيدي اونو؟

اين بهار هم اگه دستم بهش برسه اينقدر بخوردش آب هويج ميدم كه از 10 كيلومتر آب هويج فروشي هم رد نشه.

به خدا اصلا حواسم نبوووود! هر چند پشيمون هم نيستم!

راستي بهار شما مگه شيرازي هستش؟ ديگه كي ساكن شيرازه يا استان فارس هستش؟

بله من شيرازي هستش!!! استاد صفرويك هم همين طور ... كلا هر كي تخته اش خوب بود بدون يه رگش شيرازيه! ;)

اما وسط اين زمستون آفتابي (!) , اين " بهار " مشكوك ميزنه ها ! ..... با اون چيزايي كه من تو تاپيك " نمايشنامه_ فيلمنامه " خوندم و تا اونجا كه حافظه ي ضعيفم ياري ميكنه ايشون در مورد داريوش مهرجويي ( دزدي كردن آثارش از ديگران و .... ) , در مورد فيلمهاي قديمي مهرجويي مث پري ( ور بپري) , جشنواره هاي قبلي و ... گفته بود , خدايي به 15 سال اونم با 3 روز تخفيف, نميخوره , ميخوره ؟ ( 20 تا علامت تعجب به انضمام 10 تا علامت سوال !) .... ديگه ما بعد " 40 " سال (!) گدايي , ميدونيم شب جمعه , هشتمين روز هفته ميشه ! ( به خدا من 40 سالم نيست ها , اشكان خان نگران نباشن , بزرگ جمع از همه لحاظن , يهو به بقيه بر نخوره !)
لطفا " بهار " هم( در اولين فرصت ) از خودش دفاع كنه . ( تو رو خدا فقط دفاع لطفا ! .... درسته كه بهترين دفاع حمله اس , اما اين يه بار رو لطفا بيخيال ! , فقط دفاع !

اشتباه شد آقا جان! اشتباه تايپي بود... 51 رو نوشتم 15 ... شرمنده!

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از Kako :
جدي ؟ واقعا تو اينقد سنگيني ؟ بابا كشتي گير !

ببين اين ممد حق امثال من و تو رو خورده ها ;) :lol: من با 190 تا قد استخونام مونده 78 كيلوم

راستي اسم اين تاپيكو بذارين "بيا تو asl بده" ;)

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
به نقل از bahar13 :
بله من شيرازي هستش!!! استاد صفرويك هم همين طور ... كلا هر كي تخته اش خوب بود بدون يه رگش شيرازيه!
در كل مردمون با هالي هستن اين مردمون شيراز .....خدايي خيلي خيلي با صفان , از دلايل خون گرم بودن و با صفا بودنشون همين بس كه : شبا كه ميشه همشون ميان هر جا كه يه خورده "دار و درخت" هست ( حتي وسط بلوار خيابونا !) ميشينن , گل ميگن و گل ميشنفن ( يعني يه چيزي ميگم , يه چيزي نمي شنوين !) , عين ما تهراني ها نيستن كه ..... ! , شيراز فقط بهار ( منظورم فصل بهاره ها , يهو گير الكي ندين ! ) . ولي خدايي شيرازي ها بايد قدر كرايه تاكسي هاي شيراز رو بدونن , مفت مفته ( هنوز كورسي 50 تومنه ديگه ؟! , نه ؟ ) , عين تهران نيس كه واسه يه تيكه راه تموم جيبات خالي شه ( ما بد بخت شديييييييم ) و مجبور شي بقيه ي راه رو پياده گز كني ! ( بعضي وقتا هم وايسي كنار خيابون تا ...... . استغفر الله !)
در ضمن بهار خانم مث كه چن وقته تخته " مارس " نشدي خيالات ورت داشته ؟ ( دفعه ي چندمه كه داري اينو ميگي ! ) , نخير عزيز من اينجا اين خبرا نيس ! ( بر و بچه هاي تهران همه رو سوكس ميكنن ! :blink: ( ما فرانتس كافكا نيستيم !!!!!!))

بالا