• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خونه مجردی، بایدها نبایدها و چالش های پیش رو

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,193
لایک‌ها
16,499
- اگه گشاد باشی خونه تو دستت راحت میگنده.. لباس های کثیف- ظروف نشسته.. پوست تخم مرغ هایی که کف آشپزخونه ریخته.و.. ولی اگه تمیز باشی یا حداقلی هر دو سه روز در میون خونه رو یه لیسی بزنی خوبه..

- بدترین قسمتش غذا درست کردنه.. مطمئن باش خیلی زود از تخم مرغ و سیب زمینی زده میشی...باید غذا درس کردن رو یاد بگیری و مهمتر از اون باش حال کنی چون خیلی از وقتت رو میگیره.. پس ترجیحا زمانی از روزتون رو که قراره فکر کنین بیا با موبایلتون با اون یارو صحبت کنید.. باید با زمان غذا درست کردن ادغامش کنین..

-یکی از بهترین و یا بدترین چیزاش خود تنهاییه.. میتونه شما رو به تفکر و مطالعه ی خودتون برسونه یا اینکه با خودتون حرف بزنید و یا فکرتون سراغ مرور بدبختی ها و خاطرات گذشته و عقده ها بره... (آهنگ غمگین زیاد گوش ندید..بخصوص آخر شب)

- اگه زیاد اهل بیرون رفتن نیستید مواظب باشید خُلقیات اجتماعیتون تحلیل نره که بیچاره میشین..من حدود 3 ماه خونه نشین بودم و اجتماعی ترین جایی که میرفتم مغازه یا نونوایی بوده..(بجز بازار رفتن بخاطر موارد خیلی اجباری)
بعد اون سه ماه وارد جامعه که شدم از همه میترسیدم.. روابط عمومی و شوخی و خیلی چیزای ساده رو بلد نبودم... اینطوری شده بودم >>> :|

- بجر موارد خیلی ضروری نذارید دوستانی که میان خونه شب بمونن.. اینطوری روشون باز میشه... خونه ای هم که پاتوق شد خلوت کردنش بدون ناراحتی کار حضرت فیله..
دورهمی ها رو طوری برنامه ریزی کنید که بچه ها منتظر تعارف شما باشن..

عادت کنید چیزای گرون و قیمتی رو همیشه توی کمد بذارید و کلیدش هم پیش خودتون باشه.. حتی روزایی که تنها بودید..این دخترای *نده خیلی دستشون کجه..

و در آخر : هرچیزی که شرایط کف دستی رو براتون محیا میکنه رو از بین بببرید وگرنه اگه روزی 3 باز نزنید تمام روز رو اذیت میشید..

(ببخشید گوز گوز زیادی کردم.. :d )
 

peyman1989

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2013
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
15
-
- باید غذا درس کردن رو یاد بگیری و مهمتر از اون باش حال کنی چون خیلی از وقتت رو میگیره.. پس ترجیحا زمانی از روزتون رو که قراره فکر کنین یا با موبایلتون صحبت کنید.. باید با زمان غذا درست کردن ادغامش کنین..

-یکی از بهترین و یا بدترین چیزاش خود تنهاییه.. میتونه شما رو به تفکر و مطالعه ی خودتون برسونه یا اینکه با خودتون حرف بزنید و یا فکرتون سراغ مرور بدبختی ها

- اگه زیاد اهل بیرون رفتن نیستید مواظب باشید خُلقیات اجتماعیتون تحلیل نره
:d )

نکات خوبي بود و با چندتاش خيلي حال کردم،تنهايي سازندست ،ولي زياديش مخربه

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
چرا خانه‌های مجردی زیاد شد؟ :p


یک جامعه شناس گفت: احیاء برخی از سنت‌ها از راهکارهای معضل خانه‌های مجردی در شهرها است.



مهدی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار«جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان شمالی، با اشاره به اینکه معضل خانه‌های مجردی معلول یک سری از علت‌ها در جامعه است، افزود: برای حل این مشکل ابتدا باید این علت‌ها در جامعه مرتفع شود.



وی با تاکید بر اینکه همیشه فرهنگ‌های سنتی دست و پا گیر نیستند و می‌توانند کارکردهای مثبت داشته باشند، ادامه داد: می توان برای رهایی از این معضل بزرگ نرمش و چرخش هایی را در فرهنگ های سنتی ایجاد و از آن استفاده کرد.



نوری با بیان اینکه بحث مهاجرت افراد از روستا به شهرها یکی دیگر ازعلل به وجود آمدن این معضل در جامعه هستند، اظهار کرد: متاسفانه عملکرد دولت‌ها در گذشته به منظور پیش گیری از مهاجرت جوانان از روستا به شهرها مطلوب نبوده است.



وی توضیح داد: جلوگیری از مهاجرت افراد از روستا به شهرها و یا از شهرهای کوچک تر به شهرهای بزرگ، یکی از راهکارهای حل این معضل است.



این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه دولت مردان باید بر روی مسائل اقتصادی جوانان حساس باشند، تصریح کرد: وضعیت بد اقتصادی، بالارفتن سن جوانان و عدم توانایی آنها برای تشکیل زندگی مشترک و خانواده به علت پایین بودن توان مالی عوامل زمینه ساز معضل خانه‌های مجردی است.



وی تاکید کرد: خانواده‌ها بر روی دختران و پسران خود که در شهرهای دیگر در منازل استیجاری به همراه چندین نفر دیگر در حال درس خواندن هستند نظارت و کنترل کافی داشته باشند.



نوری گفت: متاسفانه تعدادی از خانواده‌ها این آگاهی را ندارند که فرزند آنها با چه کسانی هم خانه شده است و از اینکه فرزند آن ها در شهری دیگر در حال درس خواندن هستند خوشحالند.



انتهای پیام
 

nimaspp

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2013
نوشته‌ها
713
لایک‌ها
737
خیلی هم خوب و عالیه. خونه مجردی گرفتن و مستقل شدن بجز روحیه گرفتن و اعتماد بنفس گرفتن مزایای دیگه ای هم داره که نمیشه همش رو گفت.
چیزهایی هم که دوستان گفتن باید بلد باشی یا داشته باشی بعد خونه بگیری اینطوری نیست، شما مستقل شو اینارم یاد میگیری.
من حدود 5 ساله مجردی زندگی میکنم و از خونواده هم سه کورس ماشین فاصله دارم :) قبلا آشپز انواع تخم مرغ بودم ولی الان خانومای فامیل چند وقت یکبار زنگ میزنن دستور پخت غذاهای مختلف رو به سبک من ازم میگیرن!!!
البته هزینه زیاده، ماهی راحت 1.5 خرجم میشه، بقول خودت نمیدونم اصلا چطوری جور میشه :D ولی خب جور میشه، کار که داشته باشی و اقتصادت مستقل باشه همه چی جوره...
ممکنه تنهایی دیوونت کنه ولی خب نمیکنه چون بلخره یه دوس دختری چندتا دوست پسری چیزی هستن که بیان و برن (مثل ما عزلت نشین تارک دنیا که نیستی :D)
.
بنظر من آدم 20 سالش که شد باید تمام زندگیش مستقل و جدا بشه، تو خونه ی بابائه بمونی که چی؟ خرجت رو بابا بده منتش رو به جون بخری، همه جوره باهاشون بسازی آخرشم از بیکاری مامانه واست دنبال زن میگرده، بجای اینکه مستقل شی و حال دنیا رو ببری میفتی توی منجلابی که عمرت رو گذاشتی تموم شد رفت (نکته: زن گرفتن) بخاطر ببخشید س...ک...س خودتو بدبخت میکنی نه تجربه ای داری تو چرخوندن زندگی نه درامد تثبیت شده ای داری نه اصلا شخص محکمی هستی دختر مردم + خودت رو بیچاره میکنی! :cool: (وام ازدواج هم میدن خیر سر پدرشون پول یخچال منم نمیشه! o_O)
.
خلاصه زندگیتو بساز اونطوری که میخوای. البته عرضه و جسارت میخواد
 

ibest

کاربر فعال ادبیات
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
14,900
لایک‌ها
11,872
محل سکونت
0098
خونه مجردی چند نفر باشه خوبه - چون تنها همیشه مشکل غذا درست کردن و هزینه است و چند نفر هم اگه همشهری باشند بهتره - زبون همو بهتر میفهمند و چند اتاق داشته باشه برای اضافه کاری دوستان ک مزاحم شما نشن یا بلعکس - ظرف و لباس هم هست
ولی خوب دیگه محدویت ندارید هر کاری خواستید میتونید انجام بدید
ولی در کل تجربه خوبیه
 

دکوراسیون آشپزخانه

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2014
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
4
سن
39
محل سکونت
تهران
خیلی آسون نیست. همه کارهات را خودت به تنهایی باید بکنی و تنهایی واقعا به آدم فشار میاره.
 

esmigel

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,444
لایک‌ها
417
سن
45
محل سکونت
زاهدان
من 3 ساله خونخ مجردی دارم...یعنی مجبورم...تقدیر اینجوری بود واسه ما...
خونه مجردی اگه رفیق باز باشی زود به ....میری!...افسردگی...تنهایی...گرسنگی....خدانکنه مثل من گشاد باشی! بیچاره ای...ماه اول عشق دنیا رو میکنی ولی کم کم مشکلات میاد جلوت.....البته به خیلی چیزای دیگم ربط داره... اینکه کدوم شهر باشی ووووو
ولی خونواده یه چیز دیگست....تا وقتی چیزی رو داری قدرشو نمیدونی اما همینکه.....................ای بابا مارو یاده جوونیامون انداختی!!!!
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ابتلا به افسردگی نتیجه زندگی در خانه‌های مجردی :D



یک روانشناس گفت: زندگی در خانه‌های مجردی می‌تواند موجب شود که فرد نتواند خلاء عاطفی و روحی خود را به گونه‌ای مناسب پر کند و نتیجه این وضعیت ابتلا به اضطراب و افسردگی ناشی از دوری از ارتباطات بین فردی است.



دکتر ناصر قاسم‌زاد در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: در سال‌های اخیر به علت افزایش سن ازدواج، تطابق نداشتن وضعیت فکری، هویتی، روحی و روانی فرزندان با والدین شاهد رشد چشمگیر خانه‌های مجردی به ویژه در کلانشهرها هستیم. به گونه‌ای که در بسیاری از این خانه‌ها جوانان در سنین بالای 27 سال زندگی می‌کنند.





سبک زندگی خانه‌های مجردی زمینه سوءاستفاده جنسی را فراهم می‌کند


وی در ادامه گفت: زنان مطلقه یا دخترانی که سن ازدواج آن‌ها سپری شده است نیز به زندگی در خانه‌های مجردی روی آورده‌اند؛ البته زندگی در این خانه‌ها در سنین پایین باعث بروز آسیب‌ها و بزه‌هایی در سطح جامعه می‌شود که به آسیب روانی فرد و خانواده می‌انجامد. درکل سبک زندگی خانه‌های مجردی به گونه‌ای است که خطراتی جوانان را تهدید می‌کند و زمینه سوءاستفاده جنسی و برقراری روابط خارج از عرف را فراهم می‌کند.





حل مشکلات ازدواج پدیده خانه‌های مجردی را کاهش می‌دهد


قاسم‌زاد با بیان این که زندگی در کنار خانواده دوره خاص خود را دارد، تصریح کرد: باید تلاش کنیم که مشکلات ازدواج جوانان را حل کنیم تا کمتر با پدیده‌ خانه‌های مجردی مواجه شویم؛ چرا که برخی افراد به دلایل مختلف از ازدواج منصرف می‌شوند و به زندگی تجردی روی می‌آورند. برخی از آنان به علت مشکلات شخصیتی و بعضی از این افراد هم به دلیل تجربه‌های تلخ از زندگی مشترک قبلی خود زندگی مجردی را ترجیح می‌دهند.





ازدواج در جامعه به مقوله‌ای پیچیده و مبهم تبدیل شده است


وی تصریح کرد: ازدواج در جامعه ما به مقوله‌ای پیچیده و مبهم تبدیل شده است، درحالیکه فرد برای ازدواج به امنیت اقتصادی، شغلی و هویتی و زمینه‌های مختلف تامین اجتماعی نیازمند است؛ اما دولت نمی‌تواند پاسخگوی این نیازها باشد. در سال‌های پیش تاکید کردیم که ایران جامعه‌ای جوان دارد که در صورت مراقبت نکردن از آن ها بروز برخی از آسیب‌ها اجتناب‌ناپذیر است و در حال حاضر می‌بینیم که کم توجهی به نیاز آن‌ها و نبود تامین اجتماعی باعث شده است که ازدواج به پدیده ای دست نیافتنی برای بسیاری از جوانان به ویژه در کلانشهرها تبدیل شود و همین امر منشاء بروز آسیب‌های اجتماعی، اختلالات عاطفی و روانی، اضطراب و افسردگی شده است.





ضرورت تشکیل نهادی مشترک برای آسیب شناسی ازدواج جوانان


این روانشناس با اشاره به ضرورت تشکیل نهادی مشترک به منظور آسیب شناسی ازدواج جوانان و پی‌ریزی الگویی صحیح برای حل مشکلات موجود، تصریح کرد: لازم است نهاد مشترکی از دستگاه‌های مختلف ازجمله نهادهای اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی تشکیل شود و با توجه به بروز برخی مسائل مانند سونامی ایدز، افزایش اعتیاد و فرزندان طلاق، عزم خود را برای حل مشکلات موجود جزم کنند.



وی افزود: آمارهای متعددی درباره طلاق بیان می‌شود، بنابراین چگونگی ازدواج امر مهمی است و هر نوع ازدواجی تایید نمی‌شود، چرا که ازدواجی پایدار خواهد بود که براساس شناخت، علاقه و شخصیت سالم دو طرف شکل بگیرد.



قاسم‌زاد در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا وزارت ورزش و جوانان می‌تواند زمینه ازدواج صحیح را فراهم کند، گفت: برای حل مشکلات این حوزه همکاری بین بخشی برای آسیب‌شناسی مسایل ازدواج جوانان و پی‌ریزی یک الگوی مناسب لازم است و وزارتخانه‌هایی چون فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و سازمان تبلیغات اسلامی باید در این زمینه مشارکت کنند.



انتهای پیام
 

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
17 آگوست 2006
نوشته‌ها
447
لایک‌ها
329
چه چرندياتى! كى گفته زندگى تو خونه مجردى افسردگى مياره؟! چرت و پرت محض. من سه سال مجردى زندگى كردم خيلى هم شاد و شنگول بودم از تمام دوستاى متاهل و مجرد كه با خانواده زندگى ميكردند شنگول تر بودم حتى نسبت به قبل خودم. از يه سنى به بعد مستقل نشدن خودش افسردگى مياره.
 

ali sam

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2013
نوشته‌ها
121
لایک‌ها
29
محل سکونت
زاهدان
افسردگی و مشکلات زیادی بوجود میاره..تا یه ماه خوشی...البته بستگی به خیلی چیزا داره
 

ibest

کاربر فعال ادبیات
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
14,900
لایک‌ها
11,872
محل سکونت
0098
افسردگی و مشکلات زیادی بوجود میاره..تا یه ماه خوشی...البته بستگی به خیلی چیزا داره
من تا حالا ندیدم کسی افسردگی پیدا کنه
همه کیفشون کوکه 2 خونه مجردی
ولی مطلق نیست
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
5,573
لایک‌ها
31,849
محل سکونت
Sin City
کی میگه افسردگی میاره o_O اونایی افسرده میشن که تک تنها زندگی میکنن بدون روابط اجتماعی . من خونمون یه موقعهایی خالی میشد عشق دنیا رو میکردم اصلا حال میکنم تنها زندگی کنم هر وقت هم دوست داشتی رفیقات یا عشقتو بیار خونه زندگی بکن
فقط مشکل غذا درست کردن و تمیزکاری داره
ولی کلا عشقه
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
توضیح گلزاری درباره پدیده «هم خانه بودن»


محمود گلزاری- معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان توضیحاتی در مورد موضعگیری برخی رسانه‌ها برای اظهار نظرش درباره پدیده «هم خانه بودن» توضیحاتی ارائه کرد.



به گزارش سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) ، محمود گلزاری در نامه ای که نسخه‌ای از آن برای ایسنا ارسال شد، آورده است:

«به نام خدا



بعد از مصاحبه مطبوعاتی اینجانب در تاریخ چهارم دی ماه و موضعگیری در خصوص پدیده «هم خانه بودن» تا امروز سه موج رسانه‌ای راه افتاده که در خصوص آنها توضیح می‌دهم.

موج اول: تنها چند روز پس از مصاحبه مطبوعاتی سایت مشرق نیوز و به نقل از آن سایت‌های دیگری همچون تسنیم، جهان نیوز، هم‌اندیشی، خیبرآنلاین، افسران جنگ نرم و... صحبت‌های اینجانب را «در تعارض با آرا فرهنگ دینی و اسلامی» کشور دانست. این سایت در ابتدا با اشاره به فرمایشات مقام معظم ***** در سفر به خراسان شمالی در مذمت خانه‌های مجردی با سخنان اینجانب به گونه‌ای عمل کرده که گویی حرف‌های بیان شده در مصاجبه مطبوعاتی در تعارض با فرمایشات معظم له است.

این سایت آورده است: « محمود گلزاری در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سوال روزنامه «شرق» درباره ظهور و بروز خانه‌های مجردی و زندگی جوانان زیر یک سقف بدون ازدواج می گوید: «این پدیده در دنیا رو به گسترش است و بخشی از آن به خاطر مشکلات ازدواج است. این مساله چندان در ایران فراگیر نیست اما می‌توان همان تعداد را هم سامان داد تا خارج از چارچوب اخلاقی و فرهنگی جامعه نباشند.»وی در ادامه تاکید کرد: «این موضوع چندان هم نگران‌کننده نیست و می‌توان آن را سامان داد. نباید آنها را به گوشه رینگ آسیب‌های اجتماعی ببریم و از دست بدهیم بلکه باید جوانان را در اردوگاه خودمان قرار دهیم.»

سایت مشرق در ادامه می‌نویسد: «نکته جالب این پاسخ آن است که وی (یعنی بنده) خانه‌های مجردی را به عنوان «خانواده‌های سفید» در مقابل «خانه های سیاه» به عنوان خانه‌هایی که جوانان بر اساس فرهنگی ایرانی اسلامی و با شیوه مشروع و قانونی ازدواج می کنند؛ قرار می دهد.»

همانطور که ملاحظه می‌شود در نقل قول از صحبت‌های اینجانب نه تنها مواضع ضد اسلامی و مغایر با فرهنگ ایرانی دیده نمی‌شود بلکه چند مساله نمایان است: 1- این پدیده به رغم افزایش در سایر کشورها در ایران زیاد نیست.2- این پدیده را می توان طوری ساماندهی کرد تا خارج از چارچوب اخلاقی و فرهنگی جامعه نباشد. 3- نباید جوانان را از دست بدهیم بلکه آنها را باید در اردوگاه خودمان(یعنی **** اسلامی) قرار دهیم.

متاسفانه این سایت و سایر سایت‌های همسو در ادامه این مواضع در دروغی آشکار با نسبت دادن عبارت «خانه‌های سفید» به اینجانب دست به تحریف اتفاقات کنفرانس مطبوعاتی زدند.

عبارت «خانه‌های سفید» را خبرنگار یکی از جراید در سوال خود بیان کرد که در حقیقت تعبیر یکی از جامعه‌شناسان کشور در خصوص پدیده «هم‌خانه بودن» است نه « خانه‌های مجردی». متاسفانه بعد از این تحریف آشکار و به قاعده « چون احسن اوست اکذب او» عبارت « خانه‌های سیاه» را نیز از خودشان ساختند.

این در حالی است که با مراجعه به خبرگزاری‌های رسمی کشور از جمله ایسنا، فارس، مهر، ایرنا، خبرآنلاین و... مشخص می‌شود که این عبارت به هیچ عنوان از اینجانب نیست و اصلا عبارت خانه‌های سیاه نیز در جلسه به کار برده نشده است.

البته اینجانب پس از شکل‌گیری این هجمه‌ها قصد پاسخگویی در فضای رسانه‌ای کشور را نداشتم و تنها در جلسه‌ای در دفتر مقام معظم ***** پاسخ مکتوب این تحریف را به برخی از مسئولان کشور از جمله معاون محترم اداره بررسی‌های دفتر مقام معظم *****، معاون محترم دادستان کل کشور، معاون محترم سازمان بسیج کشور، ریاست محترم پلیس امنیت اخلاقی، معاون محترم سازمان پیشگیری از جرم قوه قضاییه، معاون محترم سیما، معاون محترم سازمان تبلیغات اسلامی، معاون محترم وزیر کشور و مشاور محترم وزیر ارشاد اسلامی ارائه و متعاقب آن نیز این پاسخ را خدمت جناب آقای بیژن نوباوه -نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس- ارسال کردم.

موج دوم: در یکی از برنامه‌های سیمای جمهوری اسلامی این تحریف به نقل از بنده گفته شد. بعد از آن نیز سرکار خانم طبیب‌زاده - نماینده محترم تهران- در تذکری به « وزیر محترم ورزش و جوانان نسبت به اظهار نظر معاونت محترم این وزارتخانه در مورد خانه‌های مجردی» واکنش نشان دادند.

مدیران ارشد سازمان صدا و سیما اینجانب را به عنوان همکار سابق خود سالهاست که می‌شناسند و از زمان پذیرش مسئولیت جدید نیز لطف بسیار داشته‌اند و قرار است همکاری‌های گسترده‌ای میان وزارت ورزش و جوانان و صداوسیما صورت گیرد.

سرکار خانم طبیب‌زاده نیز سالهاست که با مواضع اینجانب آشنا هستند و در وزارت ورزش و جوانان تلاش کرده‌ایم از نظرات ایشان در مسائل زنان و جوانان استفاده کنیم. انتظار می‌رفت ایشان قبل از موضعگیری بر اساس مطالب بولتن‌های خبری از خود اینجانب سوال می‌کردند تا سوء تفاهمی پیش نیاید.

موج سوم: پس از یک ماه از مصاحبه مطبوعاتی بار دیگرسایت دیده-بان و این بار نیز به صورت زنجیره‌ای سایت‌های همسویی چون صراط نیوز، جهان نیوز، افکار نیوز و.. با انتشار گزارشی با عنوان «رویکردهای وزارت جوانان؛ از اختلاط تا خانه مجردی» نوشته‌اند:« اخیراً از وزارت جوانان دولت یازدهم، مواضعی به گوش می رسد که بر شدت این نگرانی می افزاید. مسئولین وزارت جوانان، با کتمان نگرانی مذکور، این پدیده را طبیعی دانسته و عامل اصلی آن را استقلال طلبی جوانان می دانند، که بایستی به آن احترام گذاشت. این موضع، زمانی نگران کننده تر می شود که از خانه های مجردی به عنوان خانواده های سفید یاد می شود و دغدغه مسئولین، حرکت به سمت قانونی و شرعی نمودن هم خانگی یک دختر و پسر می گردد.»

به همین جهت و برای روشن شدن افکار عمومی و رفع نگرانی از متدین و آنانی که دغدغه‌شان فارغ از خط‌کشی‌های سیاسی است نکاتی را عرض می‌کنم:

«هم خانه بودن» نوعی از زندگی کردن یک دختر و یک پسر زیر یک سقف بدون تشریفات ازدواج رسمی است که به آن cohabitation می‌گویند و نباید آن را با خانه¬های مجردی که در بعضی موارد به مفهوم محل تجمع دختران و پسران بی¬بند و بار به کار می‌رود یکی دانست.

در اردیبهشت سال 90 در شماره 43 ماهنامه سپیده دانایی به مدیرمسئولی اینجانب ضمن نقد و بررسی این پدیده در سطح جهان 22 آفت هم‌خانگی را منتشر کردیم. برخی از این آفت‌ها عبارتند از:« احتمال بیشتر طلاق در زندگی مشترک، افسردگی و اضطراب، مسئولیت¬پذیری کمتر، نارضایتی والدین و...»

آنچه در مصاحبه مطبوعاتی گفته اظهار نظر در خصوص پدیده «هم‌خانگی» بود نه « خانه‌های مجردی».

اما در خصوص خانه‌های مجردی که منتقدان آن را دستمایه حملات خود قرار داده‌اند باید بگویم که بنده نظراتم را در مهرماه سال 92 در گفت‌وگو با سایت مقام معظم ***** و در راستای تبیین فرمایشات معظم له بیان کرده‌ام. در آن مصاحبه تفصیلی « افزایش ناراحتی‌های فردی و اجتماعی، حس تنهایی، گرایش به انواع اعتیادها، کاهش مهارت‌های اجتماعی، گرایش به رفتارهای پرخطر جنسی و بی‌نظمی» را مهم‌ترین آفات زندگی مجردی دانستم.

آنان که با یادداشت‌ها و مواضع اینجانب در طول 30 سال گذشته آشنا هستند به خوبی می‌دانند که در خصوص مساله خانواده، جوانان و ازدواج همیشه توجه به مبانی اسلامی مهمترین دغدغه‌ام در تبیین این مسایل بوده است.

در پایان امیدوارم همه منتقدان و دلسوزان در مواضع خود به دور از گرایش‌های سیاسی اخلاق و سیره امامان معصوم(ع) را مورد توجه قرار دهند. آنجا که امیر المومنین علی(ع) در خطبه 41 نهج البلاغه می-فرمایند: « اَیُّهَا النّاسُ، مَنْ عَرَفَ مِنْ اَخیهِ وَثیقَةَ دین وَ سَدادَ طَریق فَلایَسْمَعَنَّ فیهِ اَقاویلَ الرِّجالِ. اَما اِنَّهُ قَدْ یَرْمِی الرّامی، وَ تُخْطِیءُ السِّهامُ، وَ یُحیکُ الْکَلامُ، وَ باطِلُ ذلِکَ یَبُورُ، وَ اللّهُ سَمیعٌ وَ شَهیدٌ : ای مردم، آن کس که از برادرش استواری در دین و درستی راه را می داند نباید گفتار بیهوده مردم را در حق او بشنود. بدانید که تیرانداز گاهی تیر می اندازد و تیرش به خطا می رود سخن هم (هرچه باشد) اثر می گذارد ولی نادرست آن از بین می رود، و خداوند شنوا و شاهد است.»

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جدیدترین آمارها از تجرد قطعی زنان و مردان


بر اساس نتایج سرشماری سال 90، آستانه تجرد قطعی مردان کشور در سال 1390 در گروه سنی 44-40 و در زنان 49-45 قرار دارد. در اغلب استان‌های کشور آستانه سن تجرد قطعی مردان در سن 39-35 و 44-40 و برای زنان در سن 44-40 و 49-45 سال است.



به گزارش سرویس «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سهم زنان 15-19 سال ازدواج کرده (پیشرسی ازدواج) در سال 1390، 21.4 درصد بوده است. استان خراسان رضوی با 32.3 درصد بیشترین و استان ایلام با 12 درصد کمترین سهم را از پیشرسی ازدواج زنان داشته است.



میانگین سن در اولین ازدواج کشور در بین مردان پس از روندی کاهش تا سال 1365 در دهه اخیر افزایش داشته و از 23.8 درصد در سال 1365 به 26.5 درصد در سال 1390 افزایش یافته است. در مقابل، میانگین سن ازدواج زنان همواره روندی افزایشی داشته و از 19 سال به رقم 23.5 درصد رسیده است.



میانگین سن ازدواج بر اساس نتایج سرشماری 1390 در سطح استان‌های کشور از الگوی متفاوتی تبعیت می‌کند. به عبارتی، استان ایلام بیشترین سن در اولین ازدواج برای مردان (28.7 درصد) و زنان (26.4 درصد) برخوردار است. کمترین میانگین سن ازدواج برای مردان به استان خراسان جنوبی (24.6 درصد) و برای زنان به استان یزد (21.9 درصد) اختصاص دارد.



از سوی دیگر نسبت جنسی از 104 درسال 85 به 102 در سال 90 و بعد خانوار در سال 85 از 4.3 فرزند به 3.5 فرزند در سال 90 کاهش یافته است. حجم جمعیت فعال از نظر اقتصادی در بخش فعال از سال 85 تا سال 90 از 35.8 به 32.3 مورد کاهش یافته است؛ اما فرصت‌های شغلی برای مردان به مراتب بیشتر از زنان بوده است و نرخ مشارکت اقتصادی کشور از سال 1385 تا سال 1390 روندی رو به کاستی داشته و از 40 درصد در سال 85 به 37 درصد در سال 90 رسیده و نرخ بیکاری کشور از حدود 11.3 در سال 85 به 12.3 درصد در سال 90 افزایش یافته است.





نسبت سنی


بر اساس نتایج سرشماری سال90، هر قدربه سال‌های اخیر نزدیک می‌شویم از سهم جمعیت جوان کاسته شده و بر تعداد و نسبت سالخوردگان افزوده شده است. میانه سنی جمعیت در سال 2000 برای ایران 21.3 سال بود که پیش‌بینی می‌شود در سال 2050 به 34 سال افزایش یابد. علاوه بر آن تفاوت قابل ملاحظه‌ای بین شاخص‌های سالخوردگی زنان و مردان مشاهده می‌شود که مهم‌ترین علت آن زنانه شدن جمعیت سالخورده است.



نسبت وابستگی سالمندان در سرشماری سال 1390 با اندکی افزایش در هر دو جنس همراه بوده که در مقابل نسبت وابستگی کم‌سالان در هر دو جنس کاهش اساسی داشته است. نسبت وابستگی کم‌سالان در مردان (33.5 درصد) بالاتر از زنان (32.3) است، در حالی که نسبت وابستگی سالخوردگان زن (8.1) اندکی بالاتر از مردان (8.0) است که این مساله پیامد گذار در ساختار سنی ایران از جوانی به سالخوردگی را نشان می‌دهد.





مهاجرت


مهاجرت پدیده‌های جنس گزین است و در آن مردان حضور بیشتری دارند. بررسی علل مهاجرت نشان می‌دهد که زنان و مردان انگیزه‌های مهاجرتی متفاوتی دارند.



زنان همانند مردان در فرآیند مهاجرت فعال نیستند و بیشتر نقش تبعی دارند، با این حال حدود یک سوم زنان به دلایلی غیر از تبعیت از خانوار مهاجرت کرده‌اند.

علاوه بر این‌ها، نتایج سرشماری 1390 نشان داد که مردان و به ویژه زنان در فرآیند مهاجرت می‌توانند نقش‌های متفاوتی داشته باشند که داشتن هر کدام از آنها به یکسری تعیین کننده‌های اجتماعی و جمعیتی بستگی دارد.



به گزارش ایسنا، آمارهای ارایه شده برگرفته از چکیده مقالات همایش تحلیل یافته‌های سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1390 است.

انتهای پیام
 

abdolrahim1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2009
نوشته‌ها
1,579
لایک‌ها
326
کی میگه افسردگی میاره o_O اونایی افسرده میشن که تک تنها زندگی میکنن بدون روابط اجتماعی . من خونمون یه موقعهایی خالی میشد عشق دنیا رو میکردم اصلا حال میکنم تنها زندگی کنم هر وقت هم دوست داشتی رفیقات یا عشقتو بیار خونه زندگی بکن
فقط مشکل غذا درست کردن و تمیزکاری داره
ولی کلا عشقه
اره این غذا چیکار باید کرد ؟:دی
 

ibest

کاربر فعال ادبیات
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
14,900
لایک‌ها
11,872
محل سکونت
0098
اره این غذا چیکار باید کرد ؟:دی
چند تا راه حل داره
بعضی از دوستان ک اشپری بلد نبودن دوستام درست میکردند و بعضی ها مسئول خرید بودن
2 از همکلاسی بخوای غذا درست کند
د * توصیه نمیشه *
3 سلف سرویس دانشگاه
 

آریائی

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2013
نوشته‌ها
32
لایک‌ها
55
برای چند روز تنها بودن و تنوع خوبه ولی دائم تنها زندگی کردن خیلی سخته
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
علل زندگی در خانه‌های مجردی o_O



یک جامعه شناس گفت: فقدان شغل، روند رو به رشد فردگرایی، استقلال طلبی، افزایش آمار طلاق و پیامدهای آن برای فرد و خانواده باعث شده است که جوانان عطای زندگی مشترک را به لقای آن ببخشند و برای رهایی از انتقادات پدر و مادر، خود را به زندگی مجردی محکوم کنند.

دکتر سعید معیدفر در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: جامعه ایران در مسیر تحول است و این تغییرات نتایجی را در پی دارد که یکی از این نتایج، رواج نوع خاصی از سبک زندگی است چرا که امروز روند فردگرایی در زندگی مدرن در حال تقویت شدن است و افراد به سمت حفظ آزادی‌های فردی و شرایطی که بتوانند بدون هیچ مزاحمی منویات و سلایق خود را اعمال کنند، گرایش پیدا کرده‌اند.



وی در ادامه گفت: این روند مغایر با زندگی گذشته ایرانیان است چرا که در گذشته افراد گرایش داشتند هر چه بیشتر خود را به دیگران شبیه کنند و علاقه‌ای به شناخته شدن به عنوان فردی متمایز در جامعه نداشتند و حتی تلاش برای تمایز، ویژگی بدی تلقی می‌شد.



معیدفر با بیان این که امروزه تمایز به یک ارزش تبدیل شده است، اظهار کرد: افراد پیوسته علاقه به شناخته و متمایز شدن دارند. البته برخی افراد تابع مد هستند و تلاش می‌کنند از این طریق با دیگران یکی شوند اما در کل گرایش به تمایز یافتگی است. جامعه شناسان نیز معتقدند که یکی از ویژگی‌های جامعه مدرن تمایزیافتگی و گونه‌ای از این تمایزیافتگی، «زندگی مجردی» است.



این جامعه شناس با بیان این که فرد در زندگی مجردی عامل مزاحمی ندارد، تصریح کرد: او در این نوع زندگی می‌تواند به دلخواه خود رفتار کند.



معیدفر با اشاره به دلایل دیگر تمایل برخی جوانان به زندگی در خانه‌های مجردی اظهار کرد: موانع فراوانی برای زندگی مشترک در جامعه ما وجود دارد چرا که امروز کشور درگیر مشکلات اقتصادی است و افراد از نظر میزان تورم و اشتغال فشارهای زیادی را در جامعه تحمل می‌کنند. از سوی دیگر متاسفانه زمینه‌های اشتغال همگانی در جامعه ما به ویژه برای زنان فراهم نیست، در این شرایط افراد حتی در صورت اشتغال تنها قادر به پرداخت هزینه‌های خود هستند و نمی‌توانند یک خانواده را اداره کنند.



وی اضافه کرد: در کشورهای غربی هم دختر و هم پسر کار می‌کنند و آنان می‌توانند با مشارکت یکدیگر هزینه‌های زندگی مشترک را بپردازند ولی فرصت‌های شغلی در ایران حتی برای پسران نیز اندک است و آنان در صورت اشتغال نیز نمی‌توانند هزینه‌های یک خانواده را تامین کنند بنابراین گرایش آن‌ها به ازدواج کاهش می‌یابد.



معیدفر درباره علل دیگر زندگی مجردی گفت: با افزایش سن افراد نمی‌توانند در خانه پدری زندگی کنند و استقلال و آزادی خود را نیز تامین کنند، بنابراین زندگی مجردی را انتخاب می‌کنند تا از استقلال برخوردار باشند.



این جامعه‌شناس با اشاره به افزایش آمار «طلاق» در کشور اظهار کرد: امروزه حتی کسانی نیز که ازدواج کرده‌اند با مشکلات فراوانی روبرو هستند از سوی دیگر میزان طلاق بین جوانان بسیار بالاست، چرا که زمینه‌های لازم برای انتخاب همسر مناسب فراهم نیست. آمار طلاق، جوانان مجرد را به وحشت انداخته است چرا که طلاق تبعات اجتماعی سنگینی دارد بنابراین افراد مجرد تلاش می‌کنند تا حد امکان زندگی مشترک را به تعویق بیندازند.



معیدفر با اشاره به سایر تبعات زندگی مجردی اظهار کرد: زندگی مجردی به تدریج باعث دور شدن فرد از متن جامعه می‌شود، بنابراین جنبه با جمع بودن، همزیستی،‌ تحمل دیگران در او کاهش می‌یابد. این وضعیت برای جامعه نیز می‌تواند خطرناک باشد چون جامعه فرایندی است که در آن افراد در تعامل با یکدیگر قرار می‌گیرند و همزیستی را می‌آموزند و مسوولیت اجتماعی را می‌پذیرند؛ نتیجه این وضعیت رشد و توسعه کشور است.



وی افزود: رواج زندگی مجردی موجب می‌شود که زندگی اجتماعی که به خانواده کاهش یافته است به افراد تقلیل یابد چرا که در کشور ما تنها نهاد قوی "خانواده" است. اگر خانواده نیز به تدریج از هم گسیخته شود و روحیه فردگرایی در آن وسعت یابد دیگر جایی برای تجربه با هم بودن وجود ندارد و هویت جمعی به هویت فردی کاهش می‌یابد. در این شرایط برای فرد تفاوت نمی‌کند که در ایران زندگی کند یا در کشور دیگری چون آنچه که باعث تعلق به کشور و جامعه می‌شود با هم بودگی آدم‌ها است.



معیدفر در پایان تاکید کرد: ازهم‌گسیختگی خانواده باعث می‌شود که هویت ملی و جمعی برای همیشه از بین برود، بنابراین حفظ نهاد خانواده از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.



انتهای پیام
 

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
65
لایک‌ها
40
من توی این 30 سال عمرم 12 ساله که خونه مجردی دارم
 
بالا