• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خونه مجردی، بایدها نبایدها و چالش های پیش رو

ANewDayHasCome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من شرایطم اینطوریه که الان خونه دارم،یعنی پدرم برام خریده ولی هنوز راجب اینکه در آینده میخوام مجرد زندگی کنم هیچ صحبتی باهاشون نکردم.
جدا از این موضوع میخوام بدونم حال که از شر کرایه خونه و رهن خلاص شدم به طور متوسط چقدر در ماه هزینم میشه؟من اصلا اهل دختر و اینچیزا نیستم و اهل هیچ خلافی هم نیستم فقط از تنهایی خوشم میاد.از نظر کاری هم الان که نه اما حدس میزنم در آینده بتونم با حقوقی در حدود 2-3 تومن شروع کنم و فکر نکنم از نظر مالی هرچقدر هم که بخوام ریخت و پاش کنم مشکلی برام پیش بیاد.به نظرتون چه محدودیت هایی ممکنه برام ایجاد بشه؟اگر مشکل مالی پیش نیاد آیا امیدی هست که بتونم اونطور که میخوام به زندگی مجردی ادامه بدم یا اینکه در آخرش باید تسلیم ازدواج بشیم؟

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
دوستان به هیچ وجه فکر تنها زندگی کردن رو نکنید.چون حتی اگه باهوشترین و قویترین آدم هم باشید نهایتا بعد از چندسال از پا درمیاد و افسردگی میگیرید.طوری که حوصله و انگیزه هیچ کاری رو نخواهید داشت.
تنها بودن در یک خونه 24 ساعته باعث فکر زیاد و نداشتن تنوع و هم صحبت هست و باعث تخریب مغز میشه! انسان باید صحبت کنه تا خالی بشه چه در خوشی و چه در غم و ناراحتی !! علاقه به تنهایی خوبه اما در حد متعادل و متعارف نه طوری که مرتاز بشی!
البته برای انتخاب هم خونه حتما باید دقت کنید از بین رفیق های قدیمیتون شخص مورد نظرتون رو انتخاب کنید به هیچ وجه از رفقای جدید که سن دوستتون باهاشون کمه انتخاب نکنید برای هم خونه شدن یعنی بطور خلاصه با کسی هم خونه بشید که روحیات و خلقیات عقاید و کلا همه چیش مثل شما باشه.چون اگه حتی در یک مسئله اختلاف نظر و اختلاف رفتار داشته باشید. نمیتونید باهم کنار بیاید و اعصاب همدیگه رو خرد میکنید!

اگه هم در نهایت رفیق یا دوست قدیمی نداشتید که مثل شما باشه و باهاش تفاهم داشته باشید و بخواید باهاش هم خونه بشید.لااقل سعی کنید وقتی تنهایی زندگی میکنید بین دوستای جدیدتون هرچند وقت کسایی رو دعوت کنید به خونتون تا با شما معاشرت داشته باشن بیان چند ساعت یک روز دو روز پیشتون باشند و برن. البته طرفی که به عنوان مهمان میاد خونه شما باید توجه کنید اخلاقیاتش مثل شما باشه مثلا اگه اون آدمیه اهل خلافه یا مثلا اهل دود و دمه یا ...اهل س/ک/س و چه میدونم اینجور چیزهاست باید مراقب باشید که خونه شمارو پاتوق قرار نده و شمارو وسیله ندونه.یعنی بطور شفاف تر بگم فقط بخاطر شما باهاتون ارتباط داشته باشه و سالم باشه

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
اگه هم در نهایت رفیق یا دوست قدیمی نداشتید که مثل شما باشه و باهاش تفاهم داشته باشید و بخواید باهاش هم خونه بشید.لااقل سعی کنید وقتی تنهایی زندگی میکنید بین دوستای جدیدتون هرچند وقت کسایی رو دعوت کنید به خونتون تا با شما معاشرت داشته باشن بیان چند ساعت یک روز دو روز پیشتون باشند و برن. البته طرفی که به عنوان مهمان میاد خونه شما باید توجه کنید اخلاقیاتش مثل شما باشه مثلا اگه اون آدمیه اهل خلافه یا مثلا اهل دود و دمه یا ...اهل س/ک/س و چه میدونم اینجور چیزهاست باید مراقب باشید که خونه شمارو پاتوق قرار نده و شمارو وسیله ندونه.یعنی بطور شفاف تر بگم فقط بخاطر شما باهاتون ارتباط داشته باشه و سالم باشه

گذشت اون زمان که رفاقتای سالم بود الانه همه دنبال رفیق با خونه خالی میگردن !

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
بستگی به محیط زندگی هم داره ... مثلا همینجایی که من هستم ، اگه خونه مجردی داشته باشم همه جور حرفی برام در میارن :general707:

خونه مجردی خوبه ، اما نه به مدت طولانی زندگی کنی داخلش ... از نظر من تا زمانی که بشه متاهل شد !

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
الان خونه مجردي براي بعضي از دخترها مزيت يه پسر محسوب ميشه
طرف ميگه خونه نداري پس بمون تو كف!

البته پسرهاي زيادي هم هستن كه بخاطر شرايطشون ميتونن (نه لزوما پول ،تيپ هم به شدت موثره) خونه مجردي داشته باشن و خوب حسابي استفادشو ببرن!
ازين دخترا هم زيادن لزوما هم نبايد از يه شهر ديگه بياد،شده مادر طرف در جريان بوده و...
البته اگه شانس مارو داشته باشن كه طرف هنوز خونت نيومده ميگه حاملس و اويزون ميشه

نبودن در كنار خانواده تورو محتاج به بودن در كناره ديگران ميكنه (چه رفيق،يه دختر)
و ممكنه به خودت بياي و ببيني كه همجوره داري باج ميدي كه طرفات باهات باشن!
و اخرشم اون خلا نبودن پيش خانواده رو جبران نميكنن
از طرفي هم بايد از يه جايي شروع كرد به نظر من!

Sent from my iPad using Tapatalk

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
عزیز دل 5 ملیون جور کن به بابات میگی میخوام خونه بگیرم اگه تفهیم شد که شد اگه نشد فوقش میخواد حمایت مالیش رو برداره دیگه. خب برداره، اگه یه شغل داشته باشی مشکلی نیست. یه خونه 40 50 متری اجاره میکنی هم تجربت توی همه چیز بالا میره هم به خودت بیشتر متعهد میشی. باباتم کم کم باهات اوکی میشه همچنین همه از اراده ای که داری جا میخورن و یه شخصیت دیگه ای برات قائل میشن. اینارو تجربه کردم که میگم. فکر میکنی خانواده من راضی بودن؟
روت یه جور دیگه حساب میکنن، اگه بتونی رو پای خودت بایستی هم همینکه بشنون مستقل شدی دخترا هم واست سر و دست میشکنن. از ما گفتن بود...
من با شناختی که از بابام دارم خونه مجردی هم بگیرم بابام واسم بپا میذاره که کجاها میرم و چیکارا میکنم ، 24ساعته هم زنگ میزنه و به بهانه های مختلف میکشونتم خونه
الان با این اوصاف من باید چیکار کنم که خلاص شم؟

mmawwe

Registered User
لایک‌ها
12
من خودم اصولا آدمیم که تنهایی و سکوت رو به شلوغ بازی یا تبعیت از خانواده رو ترجیح میدم به خصوص وقتی میبینم از نظر روحیات اخلاقی 180 درجه باهاشون متفاوتم ولی بازم هیچوقت فکر خونه مجردی نیستم و به بقیه هم پیشنهاد میکنم نباشن ! علتش هم اینه که شاید آدم تو جوونی براش سخت باشه با افرادی که باهاش سازگار نیستن زندگی کنه ولی خونه جدا گرفتن یک جور پاک کردن مسئله هست تا حل مسئله .

بلاخره اکثر آدما تو سن جوونی یک سری تناقض ها تو زندگیشون براشون پیش میاد ولی آدم باید فکری برای راه حلی باشه که بتونه به زندگیش هدف بده نه اینکه صرفا گذران زندگی رو شاهد باشه . نظر من برای افرادی مثل خودم اینه که اگه مشکل خونوادگیشون شدید هست حداقل به فکر ازدواج با فردی که از نظر روحی مثل خودشون باشه باشن یا اگه هم میخوان جدا زندگی کنن ولی نمیخوان مسئولیت یکی دیگه رو دوششون باشه برن بگردن خونه های دانشجویی و .. پیدا کنن چون آدم تنها باشه هم برای خودش سخته هم مردم و خونواده انقدر پشت سرت حرف میزنن که همون زندگی هم که میکنی کوفتت میکنن :general710:

Del Monte

Registered User
لایک‌ها
283
ما رفتیم تو یه بنگاه گفتیم یه واحد نقلی یا سوییت میخوایم برای خرید
یه جوری نگاه میکرد انگار جزامی هستیم یا میخوایم خونه تیمی درست کنیم
تازه این خرید بود اجاره اگه میخواستیم که معلوم نبود میخواد چکار کنه
یکی نیست بگه به شما چه
البته منطقه به منطقه فرق میکنه
مثلا بالا شهر بری این مسئله هضم شده هست و حتی برای اجاره هم بخوای فکر نکنم مشکلی باشه

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
ما رفتیم تو یه بنگاه گفتیم یه واحد نقلی یا سوییت میخوایم برای خرید
یه جوری نگاه میکرد انگار جزامی هستیم یا میخوایم خونه تیمی درست کنیم
تازه این خرید بود اجاره اگه میخواستیم که معلوم نبود میخواد چکار کنه
یکی نیست بگه به شما چه
البته منطقه به منطقه فرق میکنه
مثلا بالا شهر بری این مسئله هضم شده هست و حتی برای اجاره هم بخوای فکر نکنم مشکلی باشه
یه رفیق دارم جریان تاسیس شرکت کامپیوترشونو تعریف میکرد خیلی جالب بود. هرجا میرفتن بنگاهیه میپرسیده برای چی میخواین ؟ میگفتن برای دفتر شرکت. میگفته اوه اوه پس رفت و آمدتون زیاده.سند مسکونی نمیتونید بگیرید. میگفتن نه ! رفت و آمدش کمه. بنگاهیه میگفته پس خونه مجردی میخواین !!! میگفتن نه بابا ! یه جا میخوایم چهار تا کامپیوتر و دستگاه برقی بذاریم و چند جلسه در هفته قرار بذاریم. میگفته واییییی میخواین تو خونه مسکونی کارخونه بزنید ؟؟!!:general304:

extract

Registered User
لایک‌ها
109
باسلام و صلوات خدمت دوستان عزیز:goatee:
......
- از این صوبتا
بدرود هموطن
:confused:
باید ها: باید به کسی نگیم ک خونه مجردی داریم
نباید ها: نباید ب کسی بگیم ک خونه مجردی داریم
چالش ها: اگه کسی بفهمه ک ما خونه مجردی داریم! خصوصا افراد خانواده!!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
باید ها: باید به کسی نگیم ک خونه مجردی داریم
نباید ها: نباید ب کسی بگیم ک خونه مجردی داریم
چالش ها: اگه کسی بفهمه ک ما خونه مجردی داریم! خصوصا افراد خانواده!!
نام کاربری شما، منو یاد خودم میندازه
احتمالش هست که نام کاربری منم شما رو یاد خودتون بندازه
اگه خواستی میتونیم تاق بزنیم

extract

Registered User
لایک‌ها
109
نام کاربری شما، منو یاد خودم میندازه
احتمالش هست که نام کاربری منم شما رو یاد خودتون بندازه
اگه خواستی میتونیم تاق بزنیم
نام کاربری باحالی دارین
جدا؟ میشه تعویض کرد؟
مگه همچین امکانی هم داریم؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
نام کاربری باحالی دارین
جدا؟ میشه تعویض کرد؟
مگه همچین امکانی هم داریم؟
واسه فروم که تعریف نشده
شما پسوردتو میذاری تو پاکت میفرستی واسه من، من هم پسوردمو میفرستم برای شما
ولی اول شما باید بفرستی
m141.gif

extract

Registered User
لایک‌ها
109
واسه فروم که تعریف نشده
شما پسوردتو میذاری تو پاکت میفرستی واسه من، من هم پسوردمو میفرستم برای شما
ولی اول شما باید بفرستی
m141.gif
:D
این باید رو خوب اومدی
حالا چرا باید اول من؟

MEISAM.ZX

Registered User
لایک‌ها
10
خونه مجردی گزینه خوبیه هرکس میتونه اقدام کنه رضایت بخشه ولی در ابتدا شما باید هدفت رو مشخص کنی و برنامه ریزی اقتصادی و تفریحی داشته باشی تا به طرف کارهای خلاف کشیده نشی و حدودا هرماه برای یک نفر 100 الی 300 هزارتومن خرج داره و خرجای بیشتر بستگی به طرفی داره که چجوری خرج کنه.

xms

Registered User
لایک‌ها
387
رواج مصرف مواد مخدر در خانه‌های مجردی

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از انهدام 60 کارگاه تولید شیشه در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه خراسان شمالی، دکتر علیرضا جزینی در همایش نقش طلایه داران تبلیغ و ترویج سبک زندگی اسلامی و دوری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد با اشاره به اینکه تغییر الگوی مصرف مواد مخدر از سنتی(تریاک) به صنعتی(شیشه)یک خطر است افزود: ساخت شیشه در مکانهای مختلف همچون محیط منزل، خیابان و بین راه نیز امکان پذیر است.

وی ادامه داد: طی سال گذشته 395 کارگاه تولید شیشه معدوم شد.

وی اظهار کرد: مبارزه با مواد مخدر وجود دارد اما تهدید همچنان باقی است.

جزینی با اشاره به اینکه در کشور افغانستان در سال 2.13، 5500 تن مواد مخدر تولید و در حال حاضر این میزان به 6000 تن رسیده است، بیان کرد: 2.9هزار هکتار از اراضی کشاورزی این کشور اختصاص به کشت خشخاش دارد.

وی تصریح کرد: طی سال گذشته 573 تن مواد مخدر با منشا تریاک کشف شده است به طوری که با برنامه‌ریزیهای خوبی که انجام شده، 70درصد کشفیات در مرزها انجام می‌شود.

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه تهدید استعمال مواد مخدر در حوزه‌های دانش آموزی و دانشجویی وارد شده است تاکید کرد: یک درصد از دانش آموزان به ورطه اعتیاد افتاده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: یک میلیون و 350هزار معتاد شناسایی شده‌اند که خیلی از آنها تحت پوشش مراکز درمانی هستند.

وی توضیح داد: شش هزار مرکز درمانی در کشور توسط سازمانهای مردم نهاد و غیردولتی راه‌اندازی شده‌اند که باید موضوع مشارکت مردم در حوزه مبارزه با مواد مخدر روز به روز افزایش یابد.

جزینی تاکید کرد: یکی از محورهای مهم در حوزه مشارکت اجتماعی برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد، مشارکت اجتماعی است، مردم باید به ما اعتماد کنند و این فرایند را مهار کنند.

وی خاطرنشان کرد: خانه‌های مجردی به خصوص در کلانشهرها یکی از معضلات فعلی جامعه ما در این حوزه است به طوری که مواد مخدر در این خانه‌ها رواج پیدا کرده است.

وی با تاکید بر اینکه ما باید برای رفع مشکل مواد مخدر، اعتیاد و مشکلات روحی، الگوی تفریح سالم را داشته باشیم، تصریح کرد: الگوی تفریح سالم و نشاط اجتماعی باید در بین جوانان رواج پیدا کند که متاسفانه در این حوزه خلا وجود دارد و الگوی خاصی برای آن نداریم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه 91 درصد از معتادان ما مرد هستند توضیح داد: آمار زنان معتاد طی سالهای اخیر دو برابر شده است و از سوی دیگر هر سه ساعت یک معتاد جان خود را از دست می‌دهد.

به گفته وی، مرگ و میر ناشی از اعتیاد در رتبه دوم کشور قرار دارد.

وی افزود: نشستهای بی در و پیکری که در بین جوانان وجود دارد یکی دیگر از معضلات اعتیاد است، بطوری که جوانان ما قدرت نه گفتن را ندارند.

وی خاظرنشان کرد: نه گفتن باید در جوانان ما تقویت شود.

جزینی در خاتمه توضیح داد: 80 درصد از افراد معتادی که اقدام به ترک اعتیاد خود کرده بودند دوباره معتاد شده‌اند و فقط 20 درصد در ترک اعتیاد موفق بوده‌اند.

انتهای پیام

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
8 ساله خونه مجردی دارم ( از 18 سالگی ) !
اولش زرگنده بود الان فرید افشاره ظفر
هرکی سوالی چیزی داشت بپرسه بنده هستم
اینم بگم هیچی آشپزی بلد نیستم . بانوانه گرامی واسه همین موقع هستن

xms

Registered User
لایک‌ها
387
مسیرهای قاچاق در آشنایی دختران و پسران/ افزایش خانه‌های مجردی

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی، گفت: رابطه ثبت نشده و بدون قاعده زن و مرد از گذشته به این شکل وجود داشته است، اما در حال حاضر این موضوع شکل عرفی به خود گرفته، ولی هنوز در کشور ما فراگیر نشده است.

مرتضی میرباقری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه ازدواج سفید یک مساله فراگیر در ایران نیست، گفت: اگر قرار باشد برای موضوعاتی که در برخی مناطق و به صورت خیلی خاص به وجود می‌آید، به عنوان یک مساله فراگیر نگاه کنیم، از مسائل با اهمیت‌تر غافل می‌شویم. این موضوع اصلا در کشور ما زیاد نیست و نمی‌خواهیم مثل یک جریان قابل توجه به آن نگاه کنیم. البته اگر چنین مساله‌ای وجود داشته باشد حتما آن را بررسی خواهیم کرد.

وی با اشاره به افزایش خانه‌های مجردی و گرایش جوانان به این سبک زندگی، افزود: وجود این خانه‌ها مسائل خاص خود را دارد که مشکلات اساسی را ایجاد می‌کند و ما از این مسائل آگاهیم.

مسیرهای قاچاق برای آشنایی دختران و پسران ایجاد شده

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی با بیان اینکه مساله ازدواج سپید اولویت اصلی ما نیست، گفت: در مورد اصل ازدواج ایجاد تسهیلات لازم و زمینه‌سازی آشنایی سالم دختران و پسران به عنوان اولویت‌های اول ما مطرح می‌شود. **** آشنا کردن دختران و پسران دچار اشتباه شده است و مسیرهای قاچاق در این زمینه فراهم شده است.

میرباقری درخصوص اعتیاد به الکل در ایران و آغاز به کار اولین مرکز ترک الکل، گفت: این موضوع یک گرفتاری است که به شکل خزنده رو به شیوع است و قبل از مواجهه با این آسیب درصدد آن هستیم تا با آموزش به مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان از شیوع آن پیشگیری کنیم تا آسیب‌ها به حداقل برسد.

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی، فرهنگی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های زیادی به خصوص در مناطق غربی کشور در حوزه جلوگیری از ورود مشروبات الکلی و برخورد با باندهای قاچاق سازماندهی شده ، انجام می‌شود ولی باید اطلاع‌رسانی نیز داشته باشیم. در این خصوص بد نیست یکی ، دو مرکز در مقام پایلوت یکسری کارهایی برای ترک اعتیاد به الکل انجام دهند.

انتهای پیام

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
ازدواج سفید ؟

انوقت این ازدواج معمولی که ننه باباهای ما میکردن چیه اسمش ؟ شاید ازدواج قرمز ؟ بالاخره یه خون و خونریزی میشه دیگه اولش .

بالا