PremiumDomains
Registered User
دوستانی که خونه مجردی دارن شبها تنهایی ترس نداره ؟
تنهایی زندگی کردن خیلی بد هستش و آدم همش به فکر و خیال می افته ( روانی میشه ) !!!
بنظر من مجردی و تنهایی جزء دردسر و خراب شدن فکر و روان آدم هیچ سودی نداره ....
البته هر کسی سلیقه خاص خودش رو داره
نه من نمیگم هر کسی تنها زندگی میکنه روانی هستش !!!اقا ایولا دیگه ما هم روانی کردی رفت :دی
درکل خوبه.چون کسی نیست بگه چیکار کن چیکار نکن
دخل و خرجت دست خودت و برای خودت
بنده 8 سال مجردی و تنها زندگی کردم. اگر بتونی خرجتو در بیاری ساعث میشه که بهتر بتونی مفهوم زندگی و زحمت کشیدن و پول در آوردن رو بفهمی. بسیار خود ساخته بار میای. البته تمام اینها منوط به فکر سالم و سازنده هستش. والا میتونه آدم رو نابود کنه و به فاحشه خونه یا پاتوق معتادین و ... تبدیل بشه. وقتی جرجیتو خودت درآوردی قدر زخمات پدر و کلا نگهداری از پول و ارزششو بیشتر می دونی و وقتی از غذا پختن خسته شدی و رو به غذاهای بیرون با قیمتهای گزاف آوردی اون وقت قدر زحمات مادرت رو بیشتر میدونی.باسلام و صلوات خدمت دوستان عزیز:goatee:
نظرات و تجربیات شما عزیزان در مورد چالش های پیش روی مستقل زندگی کردن بصورت مجرد رو خواستاریم:goatee:
.
- کلا پیشنهاد میشه؟
- چقدر سخته؟
- هزینه ها چقدر خواهد بود؟
- چه پیش نیازهایی لازمه تا شدنی باشه؟
- کارهای خونه چقدر زمانبر خواهد بود؟
- نظر شما درموردش چیست:goatee:
- از این صوبتا
.
بدرود هموطن
بنده 8 سال مجردی و تنها زندگی کردم. اگر بتونی خرجتو در بیاری ساعث میشه که بهتر بتونی مفهوم زندگی و زحمت کشیدن و پول در آوردن رو بفهمی. بسیار خود ساخته بار میای. البته تمام اینها منوط به فکر سالم و سازنده هستش. والا میتونه آدم رو نابود کنه و به فاحشه خونه یا پاتوق معتادین و ... تبدیل بشه. وقتی جرجیتو خودت درآوردی قدر زخمات پدر و کلا نگهداری از پول و ارزششو بیشتر می دونی و وقتی از غذا پختن خسته شدی و رو به غذاهای بیرون با قیمتهای گزاف آوردی اون وقت قدر زحمات مادرت رو بیشتر میدونی.
در خصوص هزینه هاش هر جور بخوای می تونی زندگی کنی. سوای اجاره خونه و قبوض و خرجهای متفرقه با ماهی 100000 تومان میشه زندگی کرد و با ماهی 10000000 تومان هم میشه کم آورد. میشه با لباسهای کثیف ساخت و یا با دست شست میشه ماشین لباسشویی خرید. چون پسر مجرد زیاد حوصله شستن لباس و ظرف معمولا نداره.
در کل به نظر من اگر با حساب و کتاب و فکر درست انجام بشه اثرات مثبت زیادی داره.
نه من نمیگم هر کسی تنها زندگی میکنه روانی هستش !!!
بعضی ها شرایط زندگی شون اینه و راهی جزء تنهایی زندگی کردن رو ندارن ....
در کل تنهایی خوب نیست , انسان موجودی اجتماعی هستش و کوچکترین اجتماع همون خونه آدم و خانواده هستش !!!
تا زمانیکه مجبور نیستید این کارا رو نکنید بهتره , ازدواج کنه آدم سر و سامون بگیره خیلی بهتره ...
عزیز بنده سال 1385 با ماهی 30000 تومان زندگی می کردم. هستند آدمهایی که همینم ندارن. یک عدد نون سنگگ واسه ظهر و شب(صبح شکم گرسنه). خامه عسلی هم 1200 تومان و پنیر ******* هم 1300 تومان برای دو وعده. اینجوری میشه زنده موند. یک بسته کتلت آشغال برای طبخ حدود 7000 تومان توش 10 عدد هستش. یه مدل آشغال ترش هم هست حدود 4000 تومان. روغن سرخ کردنی هم برای یک ماه 4000 تومان. هر روز دو عدد کتلت. تخم مرغ 18 عدد حدود 5000 تومان. یعنی هر عدد حدود 300 تومان. دوتا ظهر و دو تاشب با یک عدد نان سنگک.با 90 درصد حرفاتون موافقم تا اونجایی که گفتین با صد تومن میشه زندگی کرد!!!
آقا دوباره حساب کن جونه من.نون خشکم بخوری انقدر نمیشه آخه
دقیقا اگر برای فرار از تنهایی ازوداج کنید و هنوز حتی از نظر مالی و روحی برای پذیرش مسئولیت زود باشه , زندگیتون متلاشی میشه و آرزوی همون نون خشک اما با آرامش در دوره مجردی رو خواهید داشت.آقا با حرفت موافقم ولی الان شرایط من اینه یعنی مجرده مجرد
ولی ازدواجم بنظرم از چاله به چاهه.یه زمانی میگفتن طرفو زن بدیم آدم شه
پ.ن:دوستان مجرد و تنها بگن اوقات بیکاریشون چجوری میگذره.تفریحشون چیه