• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خونه مجردی، بایدها نبایدها و چالش های پیش رو

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من از اول مهر تا الان دارم توی یه خونه کلنگی با دوستم مجردی زندگی میکنم..
زندگی که چه عرض کنم پادشاهی میکنم!
گاهی فشار بی پولی مارا مجبور کرد که سویا سرخ کنیم بخوریم ولی روح در آرامشه!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من از اول مهر تا الان دارم توی یه خونه کلنگی با دوستم مجردی زندگی میکنم..
زندگی که چه عرض کنم پادشاهی میکنم!
گاهی فشار بی پولی مارا مجبور کرد که سویا سرخ کنیم بخوریم ولی روح در آرامشه!!
خوشا به حالت که رستگار شدی
کدوم شهر ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
خونه کلنگی در باغ بهادران از توابع زرین شهر هستیم..
یک روستای تازه شهر شده ست..
از اول مهر اومدیم که تا آخر اسفند انیمیشن سازی کینم..
بعدش که دیگه نصف خانواده م میان اینجا و ما باید برگردیم اهواز..
ولی کم کم دارم می افتم روی غلطک ایشالا سال دیگه این موقع یه خونه 50 متری رهن از خودم دارم..

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خونه مجردی بزرگترین نعمتی ک می‌تونه نصیب هر جوونی بشه

فقط ببینید ک ۲روز خانواده می‌رن سفر چه آرامشی چه لذتی برقراره :rolleyes:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من 28 سالمه 5 سال تو شهرستان خونه مجردی داشتم ولی حال نداد!!
ولی حتما حتما یکی دوسال تو تهران خونه مجردی میگیرم بعد ازدواج میکنم

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
من الان تقریبا 5 ساله که یه آپارتمان خریدم که یه خونه داشته باشم برای روز مبادا o_O.بلافاصله هم مبلش کردم با تمام وسایل .ولی فقط پول شارژ ماهانه برام موند :D سالی یبار میرم توش اونم وقتی که همسایه های خونه والدینم ساخت و ساز داشته باشن یا این بالایی دهاتیمون بخواد تغییر دکوراسیون بده:rolleyes: ،وگرنه با خانواده خیلی راحت ترم. چکاریه آدم بره تنهایی زندگی کنه بعدش تازه چند تا دوست رو بیاره که تنها نباشه ! خب تو خونه تنها نیستم دیگه. تازه رودربایستی با کسی هم ندارم. تازه اون دوستی که انقدر علاف باشه که بلند شه بیاد خونه آدم محض دور هم بودن که دوست نیست.دهاتیه !:D

• Like
Reactions: poq

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
در دنیای مدرن آن طرف آبها، کودک از همان بچگی می‌آموزد که خانواده تا سن 18 سالگی همراه او خواهد بود. وقتی به سن قانونی رسید اگر دوست داشت، می‌تواند مستقل شود. اما همه سیستم آموزشی و حمایتی آن کشورها، او را برای این استقلال آماده می‌کنند. در واقع او به سن استقلال می‌رسد و از خانواده جدا می‌شود. این جدا شدن معنایش با فرار از خانواده که در کشور ما باب شده است فرق دارد.
جوان امروزی ایرانی از خانواده گریزان است چون نه او و نه والدینش‌ آموزش ندیده‌اند که چگونه به استقلال فردی احترام بگذارند و حد و حدود آن را رعایت کنند

خانواده‌ سنتی ایرانی بر مبنای دور هم‌ نشینی و دور هم زندگی کردن تعریف شده است. بزرگ خاندان در رأس است و بقیه در شکلی دایره‌ای، گرد او زندگی می‌کنند یا همه در یک خانه بزرگ و یا در یک محله که خانه‌های فامیل نزدیک به هم است و همه با هم در ارتباط هستند.
در زندگی سنتی ایرانی هیچ‌گاه فرزندان از خانواده جدا نمی‌شوند و قبل از ازدواج خانه‌ای برای خود مهیا نمی‌کنند که در اصطلاح امروزی به آن «خانه مجردی» می‌گویند.در تعریف سنتی خانواده ایرانی، دختر و پسر اگر هم به سن قانونی رسیده باشند و یا حتی از آن هم عبور کرده باشند، باز هم در کنار پدر و مادر خود زندگی می‌کنند.
در این نوع زندگی هر چند دنیای اطراف مدرن شده است و کار و کاسبی و سفرهای درون شهری، زمان‌بندی و دور هم جمع شدن اعضای خانواده را محدود کرده است اما اعضای خانواده تلاش می‌کنند حداقل یک وعده غذایی را کنار هم بخورند
اما واقعیت این است که خانواده سنتی ایرانی در گذر ایران از سنت به مدرنیته بیشترین آسیب را دیده است.حالا دیگر کمتر جوانی، بخصوص پسران تمایل دارند که در کنار خانواده زندگی خود را سپری کنند.
آنها خانواده را مانعی برای آزادی می‌دانند.آنها دوست ندارند که کسی از آنها سوال کند؛ کجا می‌روی؟ کی برمی‌گردی؟ چه برنامه‌ تلویزیونی یا فیلمی را تماشا می‌کنی؟ چه می‌خوری؟ با چه کسانی دوست هستی؟ با چه کسانی مراوده داری؟و...
جوان‌ها به دنبال آزادی هستند

در این خانه‌های مجردی اول از همه بساط دود مهیا می‌شود؛ از سیگار آغاز می‌شود و به قلیان و گاهی به چیزهای دیگر ختم می‌شود.نوشیدنی‌های هیجان‌زا هم که جای خود را دارد.در این میان ارتباطات غیر عرف هم به وجود می‌آید! جوان است و آزادی می‌خواهد و خانه‌های مجردی اوج آزادی را نصیب او می‌کند.
جوانی که این آزادی را تجربه کرده است، دیگر تن به ازدواج نمی‌دهد. ازدواج او را به دام می‌اندازد او را متعهد می‌کند. دوباره زنی به نام همسر پیدا می‌شود که از او سوال می‌کند! و جوان نمی‌خواهد پاسخگو باشد. او می‌خواهد هر زمانی هر کاری دوست داشت انجام دهد بی اما و بی اگر...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
در دنیای مدرن آن طرف آبها، کودک از همان بچگی می‌آموزد که خانواده تا سن 18 سالگی همراه او خواهد بود. وقتی به سن قانونی رسید اگر دوست داشت، می‌تواند مستقل شود. اما همه سیستم آموزشی و حمایتی آن کشورها، او را برای این استقلال آماده می‌کنند. در واقع او به سن استقلال می‌رسد و از خانواده جدا می‌شود. این جدا شدن معنایش با فرار از خانواده که در کشور ما باب شده است فرق دارد.
جوان امروزی ایرانی از خانواده گریزان است چون نه او و نه والدینش‌ آموزش ندیده‌اند که چگونه به استقلال فردی احترام بگذارند و حد و حدود آن را رعایت کنند

خانواده‌ سنتی ایرانی بر مبنای دور هم‌ نشینی و دور هم زندگی کردن تعریف شده است. بزرگ خاندان در رأس است و بقیه در شکلی دایره‌ای، گرد او زندگی می‌کنند یا همه در یک خانه بزرگ و یا در یک محله که خانه‌های فامیل نزدیک به هم است و همه با هم در ارتباط هستند.
در زندگی سنتی ایرانی هیچ‌گاه فرزندان از خانواده جدا نمی‌شوند و قبل از ازدواج خانه‌ای برای خود مهیا نمی‌کنند که در اصطلاح امروزی به آن «خانه مجردی» می‌گویند.در تعریف سنتی خانواده ایرانی، دختر و پسر اگر هم به سن قانونی رسیده باشند و یا حتی از آن هم عبور کرده باشند، باز هم در کنار پدر و مادر خود زندگی می‌کنند.
در این نوع زندگی هر چند دنیای اطراف مدرن شده است و کار و کاسبی و سفرهای درون شهری، زمان‌بندی و دور هم جمع شدن اعضای خانواده را محدود کرده است اما اعضای خانواده تلاش می‌کنند حداقل یک وعده غذایی را کنار هم بخورند
اما واقعیت این است که خانواده سنتی ایرانی در گذر ایران از سنت به مدرنیته بیشترین آسیب را دیده است.حالا دیگر کمتر جوانی، بخصوص پسران تمایل دارند که در کنار خانواده زندگی خود را سپری کنند.
آنها خانواده را مانعی برای آزادی می‌دانند.آنها دوست ندارند که کسی از آنها سوال کند؛ کجا می‌روی؟ کی برمی‌گردی؟ چه برنامه‌ تلویزیونی یا فیلمی را تماشا می‌کنی؟ چه می‌خوری؟ با چه کسانی دوست هستی؟ با چه کسانی مراوده داری؟و...
جوان‌ها به دنبال آزادی هستند

در این خانه‌های مجردی اول از همه بساط دود مهیا می‌شود؛ از سیگار آغاز می‌شود و به قلیان و گاهی به چیزهای دیگر ختم می‌شود.نوشیدنی‌های هیجان‌زا هم که جای خود را دارد.در این میان ارتباطات غیر عرف هم به وجود می‌آید! جوان است و آزادی می‌خواهد و خانه‌های مجردی اوج آزادی را نصیب او می‌کند.
جوانی که این آزادی را تجربه کرده است، دیگر تن به ازدواج نمی‌دهد. ازدواج او را به دام می‌اندازد او را متعهد می‌کند. دوباره زنی به نام همسر پیدا می‌شود که از او سوال می‌کند! و جوان نمی‌خواهد پاسخگو باشد. او می‌خواهد هر زمانی هر کاری دوست داشت انجام دهد بی اما و بی اگر...
کسی که بخواد سیگار بکشه خانواده هم نمیتونه جلوش رو بگیره! اما کسی که بخواد ازادی و استقلال رو حس کنه خانواده نمیزاره!
چون اختلاف سن بین بچه ها پدر مادرا زیاد و از اون مهمتر پدر و مادر تو جوونی هرکاری دوس داشتن کردن اما دوس ندارن بچه ها یکم راحت باشن بهتر خونه ها جدا باشه

Sent from my Awesome LG P713

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خیلی وقته این نتیجه رسیدم این کلمه " خونه مجردی " خیلی مسخرست . خوب یعنی چی خونه مجردی ؟ آدم که قرار نیست تا 100 سالگی با والدینش زندگی کنه . ولی متاسفانه تو فرهنگ ما ایرانی ها تا وقتی که ازدواج نکنی شرایط برای مستقل زندگی کردن مهیا نیست :oops:
کلی دردسر و چالش جلو پات هست. وقتی مجرد باشی و صحبت از مستقل شدن بزنی همه اولین چیزی که به ذهنشون میرسه اینه که ...........:mad:
خنده دارتر اینه که خونه اجاره کردن برای یه مجرد داستان خاص خودش رو داره o_O مگر اینکه وضعیت مالی خوبی داشته باشی تا بخوای خونه بخری
من هم که نه قصد دارم ازدواج کنم , نه میتونم مستقل بشم (شرایط خانواده) :( فعلا که آویزونیم بین این دوتا

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
خیلی وقته این نتیجه رسیدم این کلمه " خونه مجردی " خیلی مسخرست . خوب یعنی چی خونه مجردی ؟ آدم که قرار نیست تا 100 سالگی با والدینش زندگی کنه . ولی متاسفانه تو فرهنگ ما ایرانی ها تا وقتی که ازدواج نکنی شرایط برای مستقل زندگی کردن مهیا نیست :oops:
کلی دردسر و چالش جلو پات هست. وقتی مجرد باشی و صحبت از مستقل شدن بزنی همه اولین چیزی که به ذهنشون میرسه اینه که ...........:mad:
خنده دارتر اینه که خونه اجاره کردن برای یه مجرد داستان خاص خودش رو داره o_O مگر اینکه وضعیت مالی خوبی داشته باشی تا بخوای خونه بخری
من هم که نه قصد دارم ازدواج کنم , نه میتونم مستقل بشم (شرایط خانواده) :( فعلا که آویزونیم بین این دوتا
شما که اینطوری فکر میکنی میتونی مستقل بشی. اگه بخوای همه چی خودش جور میشه.
اصلا هم داستان نداره، با بنگاهی هماهنگ کن مجردی به صابخونه میگی دو نفریم قراردادم دونفر مینویسی، صابخونه که هرروز پا نمیشه بیاد ببینه شما چند نفرید. اینچیزا مشکلی نداره پول زیاد هم نمیخواد فقط باید بتونی از نظر اقتصادی مستقل باشی یعنی یه کار و درامدی داشته باشی.

آره منم بدم میاد میگن خونه مجردی. من الان سالهاست که تنها زندگی میکنم. توی آپارتمانم نه تنها مشکلی ندارم تازه شخصیت محبوبم هستم :D ینی گفتم میخواد برم همه ناله کردن!
خلاصه خیلی خوبه مستقل باشی و مهمترین قضیه هم همین خونه گرفتنه. خونواده هم بعد از مستقل شدن خودشون اوکی میشن تازه مهربونترم میشن.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
شما که اینطوری فکر میکنی میتونی مستقل بشی. اگه بخوای همه چی خودش جور میشه.
اصلا هم داستان نداره، با بنگاهی هماهنگ کن مجردی به صابخونه میگی دو نفریم قراردادم دونفر مینویسی، صابخونه که هرروز پا نمیشه بیاد ببینه شما چند نفرید. اینچیزا مشکلی نداره پول زیاد هم نمیخواد فقط باید بتونی از نظر اقتصادی مستقل باشی یعنی یه کار و درامدی داشته باشی.
رفیق مشکل گرفتن خونه و مسائل مالی نیست . مشکل اینه که نمیشه این رو به بابام تفهیم کرد

alavlav

Registered User
لایک‌ها
23
خانه های مجردی مُردابی که معصومیت جوانان ما را می بلعد.

• Like
Reactions: xms

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
رفیق مشکل گرفتن خونه و مسائل مالی نیست . مشکل اینه که نمیشه این رو به بابام تفهیم کرد
عزیز دل 5 ملیون جور کن به بابات میگی میخوام خونه بگیرم اگه تفهیم شد که شد اگه نشد فوقش میخواد حمایت مالیش رو برداره دیگه. خب برداره، اگه یه شغل داشته باشی مشکلی نیست. یه خونه 40 50 متری اجاره میکنی هم تجربت توی همه چیز بالا میره هم به خودت بیشتر متعهد میشی. باباتم کم کم باهات اوکی میشه همچنین همه از اراده ای که داری جا میخورن و یه شخصیت دیگه ای برات قائل میشن. اینارو تجربه کردم که میگم. فکر میکنی خانواده من راضی بودن؟
روت یه جور دیگه حساب میکنن، اگه بتونی رو پای خودت بایستی هم همینکه بشنون مستقل شدی دخترا هم واست سر و دست میشکنن. از ما گفتن بود...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
عزیز دل 5 ملیون جور کن به بابات میگی میخوام خونه بگیرم اگه تفهیم شد که شد اگه نشد فوقش میخواد حمایت مالیش رو برداره دیگه. خب برداره، اگه یه شغل داشته باشی مشکلی نیست. یه خونه 40 50 متری اجاره میکنی هم تجربت توی همه چیز بالا میره هم به خودت بیشتر متعهد میشی. باباتم کم کم باهات اوکی میشه همچنین همه از اراده ای که داری جا میخورن و یه شخصیت دیگه ای برات قائل میشن. اینارو تجربه کردم که میگم. فکر میکنی خانواده من راضی بودن؟
روت یه جور دیگه حساب میکنن، اگه بتونی رو پای خودت بایستی هم همینکه بشنون مستقل شدی دخترا هم واست سر و دست میشکنن. از ما گفتن بود...
حمایت مالی رو خوب اومدی !! o_O
استاد من 10 سالی میشه که روی پای خودم هستم , روی کاغذ همه چیز به همین راحتیه ولی در مورد من داستان به این سادگی که شما میگی نیست .

خانه های مجردی مُردابی که معصومیت جوانان ما را می بلعد.
زرشــــــــــــــــــــــــــــــــک

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
با 5 ملیون میشه خونه اجاره کرد|:

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
عزیز دل خب اگه بخوای بری وسط تهران که با ۵۰ تومنم نمیشه. اطراف تهران هرجایی که عشقت بکشه خونه ی ۴۰ تا ۵۰ متری با ۵ تومن ماهی ۲۰۰ تا ۳۰۰ چرا که نه میدن خوبم میدن :)

xms

Registered User
لایک‌ها
387
افزایش شمار خانه‌های مجردی درپی خلا ارتباطی جوانان با خانواده

یک روانشناس گفت: امروزه جوانان آنقدر دچار آسیب‌های روحی مانند مشکلات هویت یابی هستند که به اوقات فراغت خود چندان اهمیت نمی‌دهد و برخی از آنان در این ایام به مصرف قلیان و سیگار می‌پردازند. در واقع اوقات فراغت در حیطه تصور جوانان کمرنگ شده است.

دکتر مهدی بیاتی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود:‌ دولت اگر دغدغه‌های جوانان را در زمینه‌هایی مانند سربازی و تحصیل رفع کند، آنان می‌توانند اوقات فراغت خود را به خوبی در کنار خانواده سپری کنند. این در حالیست که بسیاری جوانان در حال حاضر با خانواده خود ارتباط عاطفی ندارند و تعداد خانه‌های مجردی افزایش یافته است.

بیاتی با اشاره به وضعیت خانواده‌های ایرانی اظهار کرد: برخی از خانواده‌ها برای جوانان برنامه خاصی ندارند چون گرفتار مشکلات هستند از سوی دیگر سبک زندگی و شیوه‌های ارتباطی نیز با گذشته تفاوت پیدا کرده است و فرزندانی که رابطه خوبی با والدین خود ندارند، بیشتر احتمال دارد دچار بزهکاری و مشکلات اجتماعی شوند.

جوان باید به نیازهای عاطفی و روانی خود پاسخ مثبت ‌دهد

وی با بیان اینکه بر اساس قانون اساسی دولت باید مسکن و شغل را برای افراد جامعه فراهم کند، تاکید کرد: جوان باید مراحل جوانی را طی کند و از زندگی لذت ببرد و بتواند به نیازهای عاطفی و روانی خود پاسخ مثبت ‌دهد، اگر دولت طبق قانون اساسی نیاز افراد به مسکن و اشتغال را تامین کند و آنان دغدغه‌هایی مانند گرفتن وام ازدواج را نداشته باشد، فرصت برقراری ارتباط موثر با خانواده خود را پیدا می‌کنند.

این روانشناس افزود: اگر امنیت روانی خانواده تامین و به نیازهای اساسی جوانان پاسخ داده شود، برخورد همدلانه در خانواده جای توبیخ فرزندان را بگیرد و خانواده‌ها وجود نیازهای فطری جوانان را بپذیرند، جوانان می‌توانند اوقات فراغت خوبی را همراه خانواده خود سپری کنند.

وی اضافه کرد:‌ خانواده‌ها باید بپذیرند که جوانان نیاز‌های فطری دارند که باید در زمان خود برآورده شود و در صورتی که توانایی برآوردن آنها را ندارند به این نیازها احترام بگذارند.

بیاتی در پایان گفت: ممکن است نوع لباس پوشیدن جوانان با سایر افراد متفاوت باشد. بنابراین باید به جای توبیخ کردن آنان به نیازهایشان احترام بگذاریم چرا که این کار باعث استحکام بیشتر رابطه جوان با اعضای خانواده‌اش می‌شود.

انتهای پیام

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
الان خیلی زیاد شده
مخصوصا تو تهران
حتی دیدم دختره دانشجویه 19-20 ساله همینجوری میره خونه یه پسره دیگه که خونه مجردی داره زندگی میکنه
به پدر مادرشم الکی میگه خونه دانشجویی گرفتم !

بالا