ینی از 18 سالگی؟ شرا؟من توی این 30 سال عمرم 12 ساله که خونه مجردی دارم
ینی از 18 سالگی؟ شرا؟من توی این 30 سال عمرم 12 ساله که خونه مجردی دارم
توی امضام مشخصه ! من میتوانمینی از 18 سالگی؟ شرا؟
خوشا به حالت که رستگار شدیمن از اول مهر تا الان دارم توی یه خونه کلنگی با دوستم مجردی زندگی میکنم..
زندگی که چه عرض کنم پادشاهی میکنم!
گاهی فشار بی پولی مارا مجبور کرد که سویا سرخ کنیم بخوریم ولی روح در آرامشه!!
کسی که بخواد سیگار بکشه خانواده هم نمیتونه جلوش رو بگیره! اما کسی که بخواد ازادی و استقلال رو حس کنه خانواده نمیزاره!در دنیای مدرن آن طرف آبها، کودک از همان بچگی میآموزد که خانواده تا سن 18 سالگی همراه او خواهد بود. وقتی به سن قانونی رسید اگر دوست داشت، میتواند مستقل شود. اما همه سیستم آموزشی و حمایتی آن کشورها، او را برای این استقلال آماده میکنند. در واقع او به سن استقلال میرسد و از خانواده جدا میشود. این جدا شدن معنایش با فرار از خانواده که در کشور ما باب شده است فرق دارد.
جوان امروزی ایرانی از خانواده گریزان است چون نه او و نه والدینش آموزش ندیدهاند که چگونه به استقلال فردی احترام بگذارند و حد و حدود آن را رعایت کنند
خانواده سنتی ایرانی بر مبنای دور هم نشینی و دور هم زندگی کردن تعریف شده است. بزرگ خاندان در رأس است و بقیه در شکلی دایرهای، گرد او زندگی میکنند یا همه در یک خانه بزرگ و یا در یک محله که خانههای فامیل نزدیک به هم است و همه با هم در ارتباط هستند.
در زندگی سنتی ایرانی هیچگاه فرزندان از خانواده جدا نمیشوند و قبل از ازدواج خانهای برای خود مهیا نمیکنند که در اصطلاح امروزی به آن «خانه مجردی» میگویند.در تعریف سنتی خانواده ایرانی، دختر و پسر اگر هم به سن قانونی رسیده باشند و یا حتی از آن هم عبور کرده باشند، باز هم در کنار پدر و مادر خود زندگی میکنند.
در این نوع زندگی هر چند دنیای اطراف مدرن شده است و کار و کاسبی و سفرهای درون شهری، زمانبندی و دور هم جمع شدن اعضای خانواده را محدود کرده است اما اعضای خانواده تلاش میکنند حداقل یک وعده غذایی را کنار هم بخورند
اما واقعیت این است که خانواده سنتی ایرانی در گذر ایران از سنت به مدرنیته بیشترین آسیب را دیده است.حالا دیگر کمتر جوانی، بخصوص پسران تمایل دارند که در کنار خانواده زندگی خود را سپری کنند.
آنها خانواده را مانعی برای آزادی میدانند.آنها دوست ندارند که کسی از آنها سوال کند؛ کجا میروی؟ کی برمیگردی؟ چه برنامه تلویزیونی یا فیلمی را تماشا میکنی؟ چه میخوری؟ با چه کسانی دوست هستی؟ با چه کسانی مراوده داری؟و...
جوانها به دنبال آزادی هستند
در این خانههای مجردی اول از همه بساط دود مهیا میشود؛ از سیگار آغاز میشود و به قلیان و گاهی به چیزهای دیگر ختم میشود.نوشیدنیهای هیجانزا هم که جای خود را دارد.در این میان ارتباطات غیر عرف هم به وجود میآید! جوان است و آزادی میخواهد و خانههای مجردی اوج آزادی را نصیب او میکند.
جوانی که این آزادی را تجربه کرده است، دیگر تن به ازدواج نمیدهد. ازدواج او را به دام میاندازد او را متعهد میکند. دوباره زنی به نام همسر پیدا میشود که از او سوال میکند! و جوان نمیخواهد پاسخگو باشد. او میخواهد هر زمانی هر کاری دوست داشت انجام دهد بی اما و بی اگر...
شما که اینطوری فکر میکنی میتونی مستقل بشی. اگه بخوای همه چی خودش جور میشه.خیلی وقته این نتیجه رسیدم این کلمه " خونه مجردی " خیلی مسخرست . خوب یعنی چی خونه مجردی ؟ آدم که قرار نیست تا 100 سالگی با والدینش زندگی کنه . ولی متاسفانه تو فرهنگ ما ایرانی ها تا وقتی که ازدواج نکنی شرایط برای مستقل زندگی کردن مهیا نیست
کلی دردسر و چالش جلو پات هست. وقتی مجرد باشی و صحبت از مستقل شدن بزنی همه اولین چیزی که به ذهنشون میرسه اینه که ...........
خنده دارتر اینه که خونه اجاره کردن برای یه مجرد داستان خاص خودش رو داره مگر اینکه وضعیت مالی خوبی داشته باشی تا بخوای خونه بخری
من هم که نه قصد دارم ازدواج کنم , نه میتونم مستقل بشم (شرایط خانواده) فعلا که آویزونیم بین این دوتا
رفیق مشکل گرفتن خونه و مسائل مالی نیست . مشکل اینه که نمیشه این رو به بابام تفهیم کردشما که اینطوری فکر میکنی میتونی مستقل بشی. اگه بخوای همه چی خودش جور میشه.
اصلا هم داستان نداره، با بنگاهی هماهنگ کن مجردی به صابخونه میگی دو نفریم قراردادم دونفر مینویسی، صابخونه که هرروز پا نمیشه بیاد ببینه شما چند نفرید. اینچیزا مشکلی نداره پول زیاد هم نمیخواد فقط باید بتونی از نظر اقتصادی مستقل باشی یعنی یه کار و درامدی داشته باشی.
عزیز دل 5 ملیون جور کن به بابات میگی میخوام خونه بگیرم اگه تفهیم شد که شد اگه نشد فوقش میخواد حمایت مالیش رو برداره دیگه. خب برداره، اگه یه شغل داشته باشی مشکلی نیست. یه خونه 40 50 متری اجاره میکنی هم تجربت توی همه چیز بالا میره هم به خودت بیشتر متعهد میشی. باباتم کم کم باهات اوکی میشه همچنین همه از اراده ای که داری جا میخورن و یه شخصیت دیگه ای برات قائل میشن. اینارو تجربه کردم که میگم. فکر میکنی خانواده من راضی بودن؟رفیق مشکل گرفتن خونه و مسائل مالی نیست . مشکل اینه که نمیشه این رو به بابام تفهیم کرد
حمایت مالی رو خوب اومدی !!عزیز دل 5 ملیون جور کن به بابات میگی میخوام خونه بگیرم اگه تفهیم شد که شد اگه نشد فوقش میخواد حمایت مالیش رو برداره دیگه. خب برداره، اگه یه شغل داشته باشی مشکلی نیست. یه خونه 40 50 متری اجاره میکنی هم تجربت توی همه چیز بالا میره هم به خودت بیشتر متعهد میشی. باباتم کم کم باهات اوکی میشه همچنین همه از اراده ای که داری جا میخورن و یه شخصیت دیگه ای برات قائل میشن. اینارو تجربه کردم که میگم. فکر میکنی خانواده من راضی بودن؟
روت یه جور دیگه حساب میکنن، اگه بتونی رو پای خودت بایستی هم همینکه بشنون مستقل شدی دخترا هم واست سر و دست میشکنن. از ما گفتن بود...
زرشــــــــــــــــــــــــــــــــکخانه های مجردی مُردابی که معصومیت جوانان ما را می بلعد.
با 5 ملیون میشه خونه اجاره کرد|:عزیز دل 5 ملیون جور کن به بابات میگی میخوام خونه بگیرم اگه تفهیم شد که شد اگه نشد فوقش میخواد حمایت مالیش رو برداره دیگه. خب برداره، اگه یه شغل داشته باشی مشکلی نیست. یه خونه 40 50 متری اجاره میکنی هم تجربت توی همه چیز بالا میره هم به خودت بیشتر متعهد میشی. باباتم کم کم باهات اوکی میشه همچنین همه از اراده ای که داری جا میخورن و یه شخصیت دیگه ای برات قائل میشن. اینارو تجربه کردم که میگم. فکر میکنی خانواده من راضی بودن؟
روت یه جور دیگه حساب میکنن، اگه بتونی رو پای خودت بایستی هم همینکه بشنون مستقل شدی دخترا هم واست سر و دست میشکنن. از ما گفتن بود...