خب اول از همه مخصوصا کاربر عزیز
m4hd! به خاطر اطلاعات مفیدشون تشکر می کنم.
در ثانی از کسانی هم که بحث کارشناسی در مورد مضرات داروسازی
، رشته های شیمی ، فیزیک و برق شریف که کاملا مربوط به تایپیک بود انجام دادن هم تشکر می کنم !!!!
اما خب یه دستمون خیلی حرف قشنگی زد گفت توی ایران تازه در سن 25 سالگی میفهمی که چه رشته ای باید بخونی.البته خود ماها هم کم مقصر نیستیم
اما یه مورد خیلی جالب رو به شما می گم یکی از آشنا های ما به مادرم گفت بود از یه متخصص خیلی معروف توی شهر شنیده که درآمد ماهیانش 40 میلیونه ولی دوستش که دراوسازی خونده ماهی 150 میلیون در میاره (لازم به ذکره که منبع موثقه).اونوقت همین متخصص که ماهی 40 میلیون درآمد داره الان افسوس میخوره که چرا داروسازی نخونده.تازه گفته بود وقت آزاد دوستش که دارو سازی خونده از اون خیلی بیشتره و....
البته مطمنا دلیل نمیشه که هرکی داروسازی خوند میلیونر یا میلیاردر بشه.ولی بنظرم خوندنش الان نسبت به دندونپزشکی(توی شهر ما که به شدت داره اشباع میشه ، احتمالا بقیه جاهها هم همین طور باید باشه) ، تخصص پزشکی (سال های سال باید درس سخت بخونی) و پزشک عمومی (این رشته خیلی وقته که وضعش خراب شده)... توجیح بشتر و آینده بهتری هم داره
ولی بهترین نوع درس خوندن ، درس خوندنی که طرف با عشق و علاقه یه رشته رو ادامه بده.من داروسازی رو دوست دارم
بازهم خوشحال میشم عزیزانی که اطلاعات دقیق و موثقی دارن کمک کنند.بقیه دوستان هم اگر دوست دارن بحث های حاشیه ای داشته باشن لطفا با هم کل کل نکنن
موفق باشین