راستش یه مشکلاتی برام پیش اومد به رشته مم علاقه نداشتم دیگه ادامه ندادم.نه خیلی ناراحت شدن ولی دیگه قانعشون کردم.ایشالله بعدا میخوام دوباره درس بخونمدادا پدرت استاد دانشگاست خودت دانشگاهو ول کردی؟ گذاشتن؟
راستش یه مشکلاتی برام پیش اومد به رشته مم علاقه نداشتم دیگه ادامه ندادم.نه خیلی ناراحت شدن ولی دیگه قانعشون کردم.ایشالله بعدا میخوام دوباره درس بخونمدادا پدرت استاد دانشگاست خودت دانشگاهو ول کردی؟ گذاشتن؟
عزیزم کسی که تو داروخونه کار میکنه فقط کافیه بتونه اسم داروها رو بخونه
کار دکتر داروساز که 210 واحد دانشگاهی پاس کرده و 4 تا پایان نامه ارایه کرده چیز دیگریه.دیگه از این مقایسه ها جایی نکن زشته
باز این رشته و دانشگاشو به رخمون کشید:general509::general208:آخ جون الان دعوا میشه
بابا انقدر روی رشتتون تعصب نداشته باشید...شما دیگه روی دهاتیا رو سفید کردید با این تعصباتتون . اصلا برق شریف بدترین رشته و دانشگاهه. خوبه ؟
راستش یه مشکلاتی برام پیش اومد به رشته مم علاقه نداشتم دیگه ادامه ندادم.نه خیلی ناراحت شدن ولی دیگه قانعشون کردم.ایشالله بعدا میخوام دوباره درس بخونم
بعدا دیگه حال درس خوندن نیست که. هرچی الان خوندی، خوندیراستش یه مشکلاتی برام پیش اومد به رشته مم علاقه نداشتم دیگه ادامه ندادم.نه خیلی ناراحت شدن ولی دیگه قانعشون کردم.ایشالله بعدا میخوام دوباره درس بخونم
بعدا دیگه حال درس خوندن نیست که. هرچی الان خوندی، خوندی
کوچیک شما 23 سالشما چند سالته ؟
کوچیک شما 23 سال
هیچ وقت دیر نیست.ایرانی می تواندبعدا دیگه حال درس خوندن نیست که. هرچی الان خوندی، خوندی
من مکانیک میخوندم.نصفشم پاس کردم ولی دیگه دیدم علاقه ندارم گفتم مرگ یه بار شیون یه بار مگه آدم چند بار زندگی می کنه که بخواد به زور درس بخونه دیگه عطاشو به لقاش بخشیدم
سرور مایی ! چی میخوندی ؟ خدمت رفتی ؟ متاهلی ؟
دادا رشته ها علوم پایه مرد نر میخواهدو گاوه کهن. سختیش از اون مکانیک کمتر نیستمن مکانیک میخوندم.نصفشم پاس کردم ولی دیگه دیدم علاقه ندارم گفتم مرگ یه بار شیون یه بار مگه آدم چند بار زندگی می کنه که بخواد به زور درس بخونه دیگه عطاشو به لقاش بخشیدم
نه مشکل اصلیم همین خدمته که حوصله ندارم برم واسه این عوضیا خرحمالی کنم.نه مجردم خوشبختانه
آره دقیقا!آدم همیشه بعد چند سال میفهمه که تصمیمات قبلیش درست بوده یا غلط.بعدم تو ایران علوم پایه رو متاسفانه انقد آوردن پایین که همه تا جایی که میتونن فکر میکنن باید برن فنی بخونن علوم پایه مال رتبه های بده.وگرنه من با رتبه ام شاید فیزیک یا ریاضی شریف قبول میشدم ولی حماقت کردم نرفتم
تکلیف خدمتت رو معلوم کن که اگه یه موقع خواستی بری از کشور دستت بسته نباشه ! بعدشم یه یا علی بگو بشین پای درس عین تراکتور بخون ! متاسفانه تو ایران چون دقیق
اطلاع رسانی نمیشه و از یه طرف دیگه خود آدم هم موقع انتخاب رشته جوون هستش دقیقا نمیدونه اصلا رشته ها چی هستند . فرق علوم پایه با علوم کاربردی چیه و ..... . تو
ایران اگه بخت یارت باشه و خودت اهل مطالعه باشی تازه تو 25 سالگی میفهمی چه رشته ای به گروه خونیت میخوره .
اون که صد در صد.علوم پایه سخت ترین رشته هان.ولی خب واقعا شیرینندادا رشته ها علوم پایه مرد نر میخواهدو گاوه کهن. سختیش از اون مکانیک کمتر نیست
دادا رشته ها علوم پایه مرد نر میخواهدو گاوه کهن. سختیش از اون مکانیک کمتر نیست
داروخانه که اگر مجوز بتونی بگیری و تو یه شهر شلوغ یکی از پردرآمدترین شغلها میشه
هول نداره داداش !!!داداش یه یا اللهی ! چیزی ! هول کردیم .
آره دقیقا!آدم همیشه بعد چند سال میفهمه که تصمیمات قبلیش درست بوده یا غلط.بعدم تو ایران علوم پایه رو متاسفانه انقد آوردن پایین که همه تا جایی که میتونن فکر میکنن باید برن فنی بخونن علوم پایه مال رتبه های بده.وگرنه من با رتبه ام شاید فیزیک یا ریاضی شریف قبول میشدم ولی حماقت کردم نرفتم
آره منم از همین ریاضیات پیچیدش میترسم واقعا مخ یاتاقان میسوزونه
علوم پایه خدایی از رشته های فنی سخت ترند . 4 سال واحدهای سنگین پاس میکنی آخرش هم هیچ چی . علوم پایه یا باید نیتت دانشمند شدن باشه یا واقعا ازش لذت
ببری وگرنه وسطش میبری . مثلا من زمانیکه فیزیک میخوندم خود سختی مباحث فیزیک به کنار باید میشستی یه کوه هم از مباحث ریاضیاتو میخوندی . مثلا میخواستی خیر
سرت یه مسئله از مکانیک همیلتونی حل کنی اول باید میرفتی 10 تا مبحث کوفت و زهرمار ریاضی میخوندی تا فقط اطلاعات پایه رو پیدا کنی .مثلا الان یه نظریه تو فیزیک
هست به نام ابر ریسمان . خود ریاضیدان ها کف کردند که این نظریه چه حجم عظیمی از ریاضیات رو بلعیده . اصلا برای یه سری از بخش های این نظریه هنوز ریاضی وجود
نداره . ریاضیدان ها تازه نشستن براش ریاضی بسازن .
هول نداره داداش !!!
کسی که وارد تاپیک میشه پست اول استارتر محترم رو می خونه و جواب اون رو میده !
توقع ندارید که حتما باید جواب پستای بعدی رو بده و یا تو بحث بقیه شرکت کنه ؟
شما وقتی اومدی یا اله گفتی ؟