• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داروخانه

miim

Registered User
لایک‌ها
451
دادا پدرت استاد دانشگاست خودت دانشگاهو ول کردی؟ گذاشتن؟
راستش یه مشکلاتی برام پیش اومد به رشته مم علاقه نداشتم دیگه ادامه ندادم.نه خیلی ناراحت شدن ولی دیگه قانعشون کردم.ایشالله بعدا میخوام دوباره درس بخونم

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
عزیزم کسی که تو داروخونه کار میکنه فقط کافیه بتونه اسم داروها رو بخونه
کار دکتر داروساز که 210 واحد دانشگاهی پاس کرده و 4 تا پایان نامه ارایه کرده چیز دیگریه.دیگه از این مقایسه ها جایی نکن زشته:D

ببخشید که این جوری صحبت میکنم ولی خدایی داروسازی عین سوپر مارکتیه . الان توی غرب فروشندگی خودش یه رشته ی دانشگاهیه ولی این دلیل نمیشه که ما فروشندگی
رو از لحاظ بار علمی رشته ی خیلی بنیادینی به حساب بیاریمش درسته مورد نیاز اجتماع هست ولی وقتی که میخوایم ارزش گذاری علمی کنیم نمیتونیم جایگاه خاصی براش در
نظر بگیریم . حتی رشته ی هتلداری توی بعضی از کشورها یه گرایش داره به نام گارسونی که اونم اتفاقا 210 تا واحد درسی داره و حتی همین گرایش گارسونی هم تا مرحله ی
مستر براش دروس تعریف شده . داروسازی هم عین پزشکی بیشتر خدمات رسانی هستش تا علم و چون به نسبت علوم پایه تعاملشون با اجتماع و عموم مردم زیادتره مردم هم
همه اکتشافات و اختراعات رو میزارن به پای این رشته ها . مثلا اکثر داروهای جدید و تکنیک های درمانی در رشته هایی مثل فیزیک و شیمی و مخصوصا زیست سلولی و مولکولی
( گرایش های ژنتیک و بیوفیزیک و خصوصا بیوشیمی و .....) ابداع میشه و در آخر امتیازش به پای داروسازی نوشته میشه .

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
آخ جون الان دعوا میشه :D

بابا انقدر روی رشتتون تعصب نداشته باشید...شما دیگه روی دهاتیا رو سفید کردید با این تعصباتتون :D. اصلا برق شریف بدترین رشته و دانشگاهه. خوبه ؟ :D
باز این رشته و دانشگاشو به رخمون کشید:general509::general208:

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
راستش یه مشکلاتی برام پیش اومد به رشته مم علاقه نداشتم دیگه ادامه ندادم.نه خیلی ناراحت شدن ولی دیگه قانعشون کردم.ایشالله بعدا میخوام دوباره درس بخونم

شما چند سالته ؟ :D

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
بعدا دیگه حال درس خوندن نیست که. هرچی الان خوندی، خوندی

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

چرا حالش نباشه . آدم بخون باشه تو هر سنی میخونه . الان توی غرب یه سری دانشگاه دارند تاسیس میکنند تنها برای افراد بالای 50 سال که احساس پیری و گوشه گیری نکنند .
من الان تازه خودم میخوام پاشم برم از اول یا ادبیات فارسی بخونم یا ریاضی محض شایدم فلسفه .

miim

Registered User
لایک‌ها
451
هیچ وقت دیر نیست.ایرانی می تواند:D
من خودم فقط به درد علوم پایه میخورم.عاشق ریاضی و فیزیک و شیمی ام.با رشته های فنی آبم تو یه جوب نمیره

miim

Registered User
لایک‌ها
451

سرور مایی ! چی میخوندی ؟ خدمت رفتی ؟ متاهلی ؟
من مکانیک میخوندم.نصفشم پاس کردم ولی دیگه دیدم علاقه ندارم گفتم مرگ یه بار شیون یه بار مگه آدم چند بار زندگی می کنه که بخواد به زور درس بخونه دیگه عطاشو به لقاش بخشیدم:D
نه مشکل اصلیم همین خدمته که حوصله ندارم برم واسه این عوضیا خرحمالی کنم.نه مجردم خوشبختانه:D

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

تکلیف خدمتت رو معلوم کن که اگه یه موقع خواستی بری از کشور دستت بسته نباشه ! بعدشم یه یا علی بگو بشین پای درس عین تراکتور بخون ! متاسفانه تو ایران چون دقیق
اطلاع رسانی نمیشه و از یه طرف دیگه خود آدم هم موقع انتخاب رشته جوون هستش دقیقا نمیدونه اصلا رشته ها چی هستند . فرق علوم پایه با علوم کاربردی چیه و ..... . تو
ایران اگه بخت یارت باشه و خودت اهل مطالعه باشی تازه تو 25 سالگی میفهمی چه رشته ای به گروه خونیت میخوره .

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
من مکانیک میخوندم.نصفشم پاس کردم ولی دیگه دیدم علاقه ندارم گفتم مرگ یه بار شیون یه بار مگه آدم چند بار زندگی می کنه که بخواد به زور درس بخونه دیگه عطاشو به لقاش بخشیدم:D
نه مشکل اصلیم همین خدمته که حوصله ندارم برم واسه این عوضیا خرحمالی کنم.نه مجردم خوشبختانه:D
دادا رشته ها علوم پایه مرد نر میخواهدو گاوه کهن. سختیش از اون مکانیک کمتر نیست

miim

Registered User
لایک‌ها
451

تکلیف خدمتت رو معلوم کن که اگه یه موقع خواستی بری از کشور دستت بسته نباشه ! بعدشم یه یا علی بگو بشین پای درس عین تراکتور بخون ! متاسفانه تو ایران چون دقیق
اطلاع رسانی نمیشه و از یه طرف دیگه خود آدم هم موقع انتخاب رشته جوون هستش دقیقا نمیدونه اصلا رشته ها چی هستند . فرق علوم پایه با علوم کاربردی چیه و ..... . تو
ایران اگه بخت یارت باشه و خودت اهل مطالعه باشی تازه تو 25 سالگی میفهمی چه رشته ای به گروه خونیت میخوره .
آره دقیقا!آدم همیشه بعد چند سال میفهمه که تصمیمات قبلیش درست بوده یا غلط.بعدم تو ایران علوم پایه رو متاسفانه انقد آوردن پایین که همه تا جایی که میتونن فکر میکنن باید برن فنی بخونن علوم پایه مال رتبه های بده.وگرنه من با رتبه ام شاید فیزیک یا ریاضی شریف قبول میشدم ولی حماقت کردم نرفتم

اون که صد در صد.علوم پایه سخت ترین رشته هان.ولی خب واقعا شیرینن

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

علوم پایه خدایی از رشته های فنی سخت ترند . 4 سال واحدهای سنگین پاس میکنی آخرش هم هیچ چی . علوم پایه یا باید نیتت دانشمند شدن باشه یا واقعا ازش لذت
ببری وگرنه وسطش میبری . مثلا من زمانیکه فیزیک میخوندم خود سختی مباحث فیزیک به کنار باید میشستی یه کوه هم از مباحث ریاضیاتو میخوندی . مثلا میخواستی خیر
سرت یه مسئله از مکانیک همیلتونی حل کنی اول باید میرفتی 10 تا مبحث کوفت و زهرمار ریاضی میخوندی تا فقط اطلاعات پایه رو پیدا کنی .مثلا الان یه نظریه تو فیزیک
هست به نام ابر ریسمان . خود ریاضیدان ها کف کردند که این نظریه چه حجم عظیمی از ریاضیات رو بلعیده . اصلا برای یه سری از بخش های این نظریه هنوز ریاضی وجود
نداره . ریاضیدان ها تازه نشستن براش ریاضی بسازن .

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
داداش یه یا اللهی ! چیزی ! هول کردیم .
هول نداره داداش !!!
کسی که وارد تاپیک میشه پست اول استارتر محترم رو می خونه و جواب اون رو میده !
توقع ندارید که حتما باید جواب پستای بعدی رو بده و یا تو بحث بقیه شرکت کنه ؟
شما وقتی اومدی یا اله گفتی ؟

• Like
Reactions: a13

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
آره دقیقا!آدم همیشه بعد چند سال میفهمه که تصمیمات قبلیش درست بوده یا غلط.بعدم تو ایران علوم پایه رو متاسفانه انقد آوردن پایین که همه تا جایی که میتونن فکر میکنن باید برن فنی بخونن علوم پایه مال رتبه های بده.وگرنه من با رتبه ام شاید فیزیک یا ریاضی شریف قبول میشدم ولی حماقت کردم نرفتم

جلوی ضرر رو هر وقت بگیری سوده ! الانم بشینی پاش باور کن رتبه ات بهتر میشه ! ایرانه که همه فکر میکنند اگه 18 سالگی نرند دانشگاه دیگه رسوای عالم اند . مثلا خود ادوارد ویتن یکی از فیزیکدان های مخ نظریه ی ابر ریسمان اول میره لیسانس تاریخ میگره و فوق لیسانسش رو هم علوم سیاسی شرکت کرده بوده که تازه به فیزیک علاقمند میشه . حسابشو بکن طرف تازه تو 24 سالگی فیزیک خوندن شروع کرده . الان مدال فیلدز ریاضی رو هم برده که مثل نوبل واسه ی علوم هستش و اگه 2 تا فیزیکدان زنده ی گنده تو جهان باشند یکیشون اینه !

miim

Registered User
لایک‌ها
451

علوم پایه خدایی از رشته های فنی سخت ترند . 4 سال واحدهای سنگین پاس میکنی آخرش هم هیچ چی . علوم پایه یا باید نیتت دانشمند شدن باشه یا واقعا ازش لذت
ببری وگرنه وسطش میبری . مثلا من زمانیکه فیزیک میخوندم خود سختی مباحث فیزیک به کنار باید میشستی یه کوه هم از مباحث ریاضیاتو میخوندی . مثلا میخواستی خیر
سرت یه مسئله از مکانیک همیلتونی حل کنی اول باید میرفتی 10 تا مبحث کوفت و زهرمار ریاضی میخوندی تا فقط اطلاعات پایه رو پیدا کنی .مثلا الان یه نظریه تو فیزیک
هست به نام ابر ریسمان . خود ریاضیدان ها کف کردند که این نظریه چه حجم عظیمی از ریاضیات رو بلعیده . اصلا برای یه سری از بخش های این نظریه هنوز ریاضی وجود
نداره . ریاضیدان ها تازه نشستن براش ریاضی بسازن .
آره منم از همین ریاضیات پیچیدش میترسم واقعا مخ یاتاقان میسوزونه
ریاضی مهندسی رو دو بار ورداشتم نتونستم پاس کنم:D

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
هول نداره داداش !!!
کسی که وارد تاپیک میشه پست اول استارتر محترم رو می خونه و جواب اون رو میده !
توقع ندارید که حتما باید جواب پستای بعدی رو بده و یا تو بحث بقیه شرکت کنه ؟
شما وقتی اومدی یا اله گفتی ؟

آقا حالا چرا میزنی داداش ! بچه که زدن نداره ! من خودم اومدم تو تاپیک چنان یا الله گفتم که تاپیک های بقلی هم 6 متر پریدند هوا ! :p

بالا