• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانستني هاي حيوانات

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Annapaquin :
من سرچ كردم.
نتيجه هم اين بود:
شمپانزه، دلفين، نهنگ و خوك باهوش ترين حيوانات هستند.
ولي يه جاي ديگه دلفين رو حساب نكرده بود.
باور کن من اونها رو تو اون برنامهه دیدم که راجع به حیوانات باهوش بود ... رو اختاپوس زیاد تاکید کرد ...
من سرچ کردم ولی چیزی گیر نیاوردم هنوز :blink:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اين هم هست:
شمپانزه، اورانگوتان، گوريل، ميمون، سگ، گربه، راكون، خوك، فيل و اسب ۱۰ تا از باهوشترين حيوانات هستند.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از IcedAngel :
باور کن من اونها رو تو اون برنامهه دیدم که راجع به حیوانات باهوش بود ... رو اختاپوس زیاد تاکید کرد ...
من سرچ کردم ولی چیزی گیر نیاوردم هنوز :blink:
ولي طوطي رو كه گفتي باهوشه اشتباه بود.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Annapaquin :
اين هم هست:
شمپانزه، اورانگوتان، گوريل، ميمون، سگ، گربه، راكون، خوك، فيل و اسب ۱۰ تا از باهوشترين حيوانات هستند.
یه سوال احمقانه ...
میمون کدوم حیوونه ؟! مگه به یه خانواده از حیوانات نمیگن میمون ؟! مثلا" گوریل ... شامپانزه ... و و و
تو لیستت نوشتی میمون :blink:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از IcedAngel :
یه سوال احمقانه ...
میمون کدوم حیوونه ؟! مگه به یه خانواده از حیوانات نمیگن میمون ؟! مثلا" گوریل ... شامپانزه ... و و و
تو لیستت نوشتی میمون :blink:
من اين رو توي يه سايت پيدا كردم.:blink:
ولي به احتمال زياد خبر اولي درست تره.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
شمپانزه، دلفين، نهنگ و خوك باهوش ترين حيوانات هستند.
اين رو توي روزنامه شرق نوشته بود.
به نظرم اعتبار خبرش زياده.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
در مورد گروههاي مختلف حيوانات فرق دارد .
به عنوان مثال در پرندگان با هوش ترين پرنده كلاغ است .
اينجا را ببينيد .

www.bbc.co.uk/persian/science/ story/2005/02/050222_aa_animals.shtml

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
من جدی برام سوال ایجاد شد ... اینی که وجید گفت گیجم کرد !!!!!! :blink: حیوونی به اسم میمون داریم یا به یک طبقه از حیوانات میگن میمون ؟! مثصلا" شامپانزه و گوریل و اورانگوتان !!! میمون کدوم بود ؟! به خانواده اینها میگن میمون یا حیوونی به اسم میمون وجود داره ؟؟؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
در مورد گروههاي مختلف حيوانات فرق دارد .
به عنوان مثال در پرندگان با هوش ترين پرنده كلاغ است .
اينجا را ببينيد .

www.bbc.co.uk/persian/science/ story/2005/02/050222_aa_animals.shtml
بي بي سي كه فيلتر شده بود.
ولي اين حرف شما توي مقاله صفحه قبل بود.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
من جدی برام سوال ایجاد شد ... اینی که وجید گفت گیجم کرد !!!!!! حیوونی به اسم میمون داریم یا به یک طبقه از حیوانات میگن میمون ؟! مثصلا" شامپانزه و گوریل و اورانگوتان !!! میمون کدوم بود ؟! به خانواده اینها میگن میمون یا حیوونی به اسم میمون وجود داره ؟؟؟
از آقا بهروز بپرس.
ولي فكر كنم هموني كه تو مي گي درسته.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ميمون ها به گروه و طبقه اي از حيوانات اطلاق مي گردد كه البته با هم تفاوت هايي هم دارند .

ميمون هاى بزرگ ( Apes ) كه از جمله شامل گوريل ها، شمپانزه ها و اورانگ اوتان ها هستند كه انسانها نوع تكامل يافته از اين طبقه مي باشند .

ميمون هاى پست تر كه شامل نژادهاي گيبون و سيامانگ مي باشند .

دانشمندان تصور مى كنند پيرولاپيتكوس ها پس از آغاز تكامل ميمون هاى پست تر در مسيرى جداگانه و پيش از ايجاد تنوع در ميان ميمون هاى بزرگ و پيدايش اورانگ اوتان ها، گوريل ها، شامپانزه ها و البته انسان ها، زندگى مى كرده اند پروفسور مويا - سولا گفت: پيرولاپيتكوس احتمالاً آخرين جد مشترك ميمون هاى بزرگ و انسان هاست يا كاملاً به آن نزديك است

پيرولاپيتكوس چيست

دانشمندان بقاياى يك پستاندار اوليه را كشف كرده اند كه نه تنها ممكن است جد انسان، بلكه همچنين جد ميمون هاى بزرگ از جمله شمپانزه ها و گوريل ها نيز بوده باشد. اسكلت ناقص اين «حلقه گم شده» ۱۳ ميليون ساله توسط باستان شناسانى كه سرگرم حفارى در يك محوطه باستانى در نزديكى بارسلون بودند كشف شد. جزئيات اين اكتشاف هيجان آور در مجله «ساينس» منتشر شده است. محققان مى گويند كه اين موجود احتمالاً نر، ميوه خوار و اندكى كوچكتر از شمپانزه بوده است. باستان شناسان تازه حفارى را آغاز كرده بودند كه دندان اين موجود از زير زمين ظاهر شد. ادامه جست وجوها به كشف يكى از كامل ترين اسكلت هاى موجود از ميمون هاى دوره ميوسين (از ۵/۵ تا ۲۲ ميليون سال قبل) منجر شد.سالوادور مويا- سولا از موسسه باستان شناسى ميگوئل كروسافانت در بارسلون و همكارانش پس از كشف دندان، بخش هايى از جمجمه، قفسه سينه، ستون فقرات، دست ها، پاها و ساير استخوان هاى آن را كشف كردند. آنها اين موجود را به خانواده و گونه كاملاً جديدى كه «پيرولاپيتكوس كاتالايونيكوس» (Pierolapithecus catalaunicus) نامگذارى شده است نسبت داده اند.

براساس شواهد ژنتيكى و ساير شواهد تصور مى شود كه ميمون هاى بزرگ ۱۱ تا ۱۶ ميليون سال قبل از گروه ميمون هاى پست تر جدا شده باشند. بنابراين جالب است كه موجودى مانند پيرولاپيتكوس درست در همين فاصله ظاهر مى شود.

پروفسور بيگان : به نظر من اين احتمال وجود دارد كه اين موجود در مسير تكامل به سوى ميمون هاى آفريقايى و
انسان بوده باشد زمين در دوران ميوسين را به واقع مى توان كره ميمون ها لقب داد. در آن مقطع از تاريخ زمين تا ۱۰۰ گونه مختلف از ميمون ها در جهان كهن، از فرانسه گرفته تا چين و از كنيا گرفته تا ناميبيا جولان مى دادند.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
• وزن مغز گوريل ۶۰۰ گرم است و مغز فيل يك هزارم وزن بدن اوست.

• سگها دنيا را بيرنگ و مات مي بينند د آنها نزديك بين بوده و تنها سايه هاي خاكستري رنگ را تشخيص مي دهند.

• ماهي قزل آلا يكي از بهترين و معروفترين ماهيهاي پرورشي آبهاي شيرين است و نوع رنگين كمان آن نخستين بار از آمريكا به نقاط ديگر برده شده است.

• فيل از گوشهايش بعنوان تهويه هوا نيز استفاده ميکند د فيل دماي بدنش را توسط گوشهايش متعادل نگه ميدارد ، چون سطح بزرگي دارد که حيوان ميتواند از طريق آن گرماي بدنش را کاهش دهد.

• حيواناتي چون سگ و گربه تنها از طريق نفس زدن تند ، تند به دفع گرماي بدن خود مي پردازند و بدين علت است که سگ در هواي گرم دهان خود را باز کرده و له له مي زند ، تا بدينگونه از حرارات و گرماي بدن خود بکاهد.

منبع:http://weblog.dezfoul.net/

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اين خيلي جالبه:

• بعضي از پرندگان چنان درجه حرارت بدنشان بالاست که مجبورند براي حفظ اين گرما ، غذاي زيادي بخورند بطوريکه اگر شما بخواهيد باندازه اين نوع پرندگان غذا بخوريد بايد در هر وعده غذا حداقل ده کيلو غذا بخوريد.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
anna آواتار قبلیه جالب تر نبود؟:p :D :f34r: ;) :wacko: :lol:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
• جانوري موسوم به راکون قبل از صرف غذا، حتما بايد ابتدا غذاي خود را با آب بشويد.
• يک زنبور ناگزير است دو ميليون دفعه روي گلها بنشيند تا بتواند يک ليوان عسل توليد کند.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
• مار ناشنوا ست و محيط اطراف خود را با ارتعاشاتي که از زمين دريافت ميکند احساس ميکند.

• زالو در يک دفعه ۲ تا ۳ سانتيمتر مکعب خون مي مکد و بعد از آن يک سال تمام چيزي نميخورد.

• کنه که حشره اي ريز است، ميتواند يک سال تمام بدون غذا زنده بماند.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
زالو در يک دفعه ۲ تا ۳ سانتيمتر مکعب خون مي مکد و بعد از آن يک سال تمام چيزي نميخورد.

کنه که حشره اي ريز است، ميتواند يک سال تمام بدون غذا زنده بماند.
واقعا اين دو تا خيلي عجيبن...

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
• شاخ گرگدن گر چه شبيه استخوان است اما در واقع توده اي از موهايي است که محکم در هم تنيده شده است.

• زمانيکه گورخرها گله ايي در کنار هم مي ايستند با خطهايي که به بدن دارند در همديگر ادغام ميشوند و اين باعث ميشود که حيوانات درنده نميتوانند جهت شکار آنها تمرکز حواس کنند.

• طول بدن تمساح به ۵ متر و وزن آنها بيش از پانصد و بيست کيلوگرم هم مي رسد تمساح ها براحتي در آب شنا ميکنند و با بستن پرده گوش و بيني خود ميتوانند بيش از يکساعت نفس خود را در سينه حبس کنند و زير آب بمانند.

بالا