محافظ جنیفر :lol: این بابا رو تو افغانستانم راه نمیدن تا برسه امریکا
محافظ جنیفر :lol: این بابا رو تو افغانستانم راه نمیدن تا برسه امریکا
بدون مدرک این حرف ارزشی نداره...نه داداش حقیقت داره .
بدون مدرک این حرف ارزشی نداره...
منم بادیگارد ارنولد بودم تو ویکیپدیا ثبت شده
فیلم . عکس .یعنی شما ویکی پدیا رو هم قبول نداری ؟ توی ویکی پدیا ثبت شده . منظورت از مدرک چیه ؟
فیلم . عکس .
یعنی شما ویکی پدیا رو هم قبول نداری ؟ توی ویکی پدیا ثبت شده . منظورت از مدرک چیه ؟
پاپاراتزی ها ازش عکس دارن درحال جارو کردن در خونه جنیفراونا نزد جنیفر محفوظ
Sent from my Awesome LG P713
فامیل دووور چقدر دور ؟این احمد ایراندوست فامیلایه دور ما هستش یه چاخانایی میگه یه بار گفت مایک تایسون رفیقمه تو امریکا پول نداشت من بهش قرض دادم :lol::lol::lol:
تو دبی واقعا بادیگارد بود توی کافه ها و بارها ولی تو امریکا رو بعید میدونم
باباش خدا بیامرز یه عکس داره که با تختی داره کشتی میگیره این عکس رو من تو خونشون دیدم
فامیل دووور چقدر دور ؟
هاژِی ببین این فامیلتون چندتا عکس شخصی و spycam از جنیفر نداره ؟
دقیق بخوام بگم احمد ایراندوست میشه پسرداییه عمه ام ! حالا چرا پسردایی بابام نمیشه ؟ چون مادر عمه م با مادر بابام یکی نبودن (پدربزرگم 4 تا زن داشت ) شد معما :wacko: بگذریم
ما رابطه نداریم باهاشون
منظور از بادیگارد نه اینکه شب پیش جنیفر میخوابیده شاید مثلا دربونه دم در خونشون بوده :happy: یا یه چیزی تو همین مایه ها
حالا چن تا عکس خواستیما ازتدقیق بخوام بگم احمد ایراندوست میشه پسرداییه عمه ام ! حالا چرا پسردایی بابام نمیشه ؟ چون مادر عمه م با مادر بابام یکی نبودن (پدربزرگم 4 تا زن داشت ) شد معما :wacko: بگذریم
ما رابطه نداریم باهاشون
منظور از بادیگارد نه اینکه شب پیش جنیفر میخوابیده شاید مثلا دربونه دم در خونشون بوده :happy: یا یه چیزی تو همین مایه ها