• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانستنیهای ورزشی

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
دوست عزیز آخه کدام آدم عاقلی برای چنین جهنمی هزینه میکنه ؟!! :blink: نمی دونم تصور شما از دوره رنجری چی هست ولی من به شخصه تنها به زیپ لاین مرگبار، پرش از پشت کامیون، پرش از ارتفاع، پرش از هواپیما،دوندگی های بی امان، گرفتن مار و عقرب و رتیل و ... که هیجانش زیاده فکر می کردم و نمی دانستم باید دو ماه بی خوابی بکشم و در حالی که چشمام بعد از سه ساعت خواب باز نشده باید مثل چی به سمت نا کجا آباد بدوم و بدتر از همه لحظه ای رو تصور کن که زیر نور شدید آفتاب و شن داغ از تشنگی دهانت به شدت خشک شده و داری نفس نفس می زنی یک نفر جلوت آب یخ بخوره و بقیش رو بریزه زمین و هر نیم ساعت یکبار آب خنک بیارند ولی همش رو جلوی چشات خالی کنند و آخرش بعد از چندین بار خالی کردن آب یخ کمی آب جوش شور بهت بدهند که مثل زهر ماره و باید با اون تا فردا صبح صبر کنی تا بهت آب بدن یک هفته همین طور گشنه و تشنه باید طاقت بیاری (تنها راهش هم نوشیدن ادرار خودت هست چون بقیه روش ها مثل گیرآوردن شتر و کندن چاه و ... همیشه جواب نمیده) در ضمن تو هر دوره 5 تا 20 درصد افراد گروه کشته و 5 تا 30 درصد هم قطع عضو و بعضی مواقع هم نفراتی روانی می شوند تا الان دوره ای نبوده که کشته و مجروح نداشته باشه فکر نمیکنم هیچ کسی بخواهد چنین شرایطی رو حتی برای یک بار همکه شده تجربه کنه مگر در صورت اجبار و یا عدم اطلاع.

کشته بشه! :lol:
شما زیاد call of duty بازی می کنی!

شاش خودش رو بخوره که چی بشه؟ به طعمش عادت کنه!؟ :D
تو ادرار آدم 2% نمک وجود داره, خوردنش نه تنها تشنگی رو رفع نمی کنه تازه طرف رو تشنه تر هم می کنه!

اینی که شنیدی شاش رو می خورن داستانش فرق می کنه! مربوط به فضا نوردان هست که جاشون محدوده باید ادرارشون رو تصفیه کنند و بخورند

تو این تمرینات سرعت عمل, آمادگی جسمی و Accuracy تیراندازی طرف رو بالا می برن.

تشنگی بدن بهش که چی بشه!؟ کلیه هاش از کار بیافته؟
بدن آدم که در برابر تشنگی عادت نمی کنه, یه مقدار مشخص آب احتیاج داره, حالا طرف تشنگی بکشه کلیه هاش به فنا می ره, رنجر بدون کلیه به چه درد می خوره؟

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
شغل باحالیه بادیگاردی :) خیلی دوس دارم تجربه کنم

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
سلام خدمت همگی سوالی که دارم اینکه به نظر شما شغلی بنام بادیگاردی در ایران داریم و اگه داریم به چه صورته و با چه درآمدی ؟ چون از نظر جثه و ورزشی که دارم پتانسیل بادیگارد شدن رو دارم که البته قبلش باید دوره های مربوطه اش رو طی کنم . در کل آیا ارزششو داره براش وقت بزارم ؟

ايران رو نميدونم ولی دبی که عاليه همچيشون مجانيه غذا، مشروب(صد البته تو اوقات مرخصی) خانمای خيلی خوب، رفت و آمد
ماهی 10000 درهم رو ميگيرن البته اينا شب کارن تو بار و ديسکو و اينجور جاها

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
اقا ببخشید وسط بحثتون میپرم ولی اینجا واقعا امیر کبیره ؟ :blink:
اینا چنین کارایی کردن ملت نخوردنشون ؟!؟!؟!
این کشته هم من نتونستم درک کنم !
ینی بچه مردمو میبرن به خاطر تمرین دادن میکشن؟؟؟؟
مگه فیلمنامست ؟!
صاحب نداره اون بیچاره ؟! :eek::eek::eek:

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
اقا ببخشید وسط بحثتون میپرم ولی اینجا واقعا امیر کبیره ؟ :blink:
اینا چنین کارایی کردن ملت نخوردنشون ؟!؟!؟!
این کشته هم من نتونستم درک کنم !
ینی بچه مردمو میبرن به خاطر تمرین دادن میکشن؟؟؟؟
مگه فیلمنامست ؟!
صاحب نداره اون بیچاره ؟! :eek::eek::eek:
آره بابا امیرکبیره:D
منم موندم کسی کاریشون نداشته:wacko:

Shahab-A

Registered User
لایک‌ها
7
نینجا مگه ماله جاپن نیست پس اینا چه جوری نینجا شدن !
شرمنده ها داداشا تو ذهنم خیلی چرخ میخوره

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
هنوز تو شوکم من !
اراک و از این کارا ؟!؟!؟!
اونم کجا !!!!!!
امیر کبیر :blink: فکنم یه گردان پشت دوربین هواشونو داشتن کسی نزدیک نشه :D
بابا یه روز صب تا شب اونجا وایسی 20 بار صحنه ی تعقیب و گریز پلیس و ... میبینی :wacko:
نینجا مال جاپونه ولی یه چیزی که هست اینه که : هنر نزد ایرانیان است و بس :D

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
فک کنم واسه این کر یه سری از دوره های تکاوری و زندگی در شرایط سخت **** رو بگزرونی خوب باشه. البته مربی هم میشناسم که سلاح و دفاع شخصی یاد میده مثل سلاح تونفا البته واسه نگهبانها و مسیولین حراست جاهای معمولی مثل شرکتها و بیمارستانها و این چیزا. اگه خواستی شمارشونو بهت بدم

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
۱-بهبود وضعیت حافظه: تحقیقات اثبات کرده است که با انجام منظم ورزش میزان اکسیژن و انرژی دریافتی مغز به صورت قابل توجهی افزایش می‌یابد که این امر در بهبود وضعیت حافظه و همچنین بهبود وضعیت یادگیری بسیار موثر است البته نباید فراموش شود که انجام یک ورزش سنگین درست قبل از یک فعالیت شدید مغزی مثلاً امتحان می‌تواند باعث خستگی فیزیکی شود تا اینکه شما را باهوش‌تر کند که این وضعیت نهایتاً باعث کاهش راندمان شما می‌شود

improve-memory.jpg

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
2-بهبود وضعیت فیزیولوژی بدن: کارهای روزانه به خصوص آن دسته از کارهایی که باعث می‌شوند که سیستم استخوان‌بندی بدن از حالت نرمال خارج شود و همین امر موجب آسیب دیدن بدن می‌شود از این رو تحقیقات جدید نشان می‌دهد که با انجام منظم ورزش می‌توان پسچر بدن و سیستم استخوان‌بندی بدن را به حالت نرمال برگرداند و با تقویت عضلاتی که این وظیفه را بر عهده دارند در این راستا گام نهاد.

posture.jpg

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
-افزایش اعتمادبه‌نفس: با انجام ورزش بدن انسان به شکل مناسبی در خواهد آمد که این امر موجب ایجاد رضایت درونی و متعاقباً افزایش اعتمادبه‌نفس می‌شود از طرف دیگر انجام ورزش به خصوص در ورزشگاه‌ها و سالن‌های بدن‌سازی باعث ایجاد نوعی رابطه‌ی اجتماعی برای شخص شده و این امر حس زنده بودن و از آن مهم‌تر حس اعتمادبه‌نفس بیشتر به انسان می‌دهد.

confidence.jpg

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
-کاهش استرس: همه‌ی ما در زندگی روزمره مدام در حال دست و پنجه نرم کردن با مشکلات هستیم از این رو دچار استرس درونی می‌شویم که یکی از راه‌های کم کردن آن انحراف ذهن خود به دیگر مسایل است که ورزش می‌تواند این نقش را برای ما بازی کند و با ورزش می‌توانیم از استرس خود کم کنیم.

De-stress.jpg

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
۵-کمک به خواب راحت‌تر: تحقیقات نشان می‌دهد که انجام ورزش باعث می‌شود که انسان شب‌ها راحت تر بخوابد و در کل انجام ورزش یکی از درمان‌های بی‌خوابی است که در حال حاضر توسط بعضی از پزشکان تجویز می‌شود البته این را هم باید مدنظر قرار داد که انجام ورزش درست قبل از خواب می‌تواند نتیجه‌ای عکس دهد و نه تنها باعث بهبود وضعیت خواب نشود بلکه باعث بی‌خوابی نیز گردد از این رو بهترین زمان ورزش کردن صبح و یا عصر توصیه می‌شود.

sleep.jpg

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
۶-افزایش انرژی و استقامت بدن: بر خلاف تصورات بسیاری از مردم ورزش می‌تواند باعث کاهش انرژی در بدن شود ولی واقعیت چیز دیگری است و تحقیقات پژوهشگران نشان می‌دهد که ورزش مداوم باعث افزایش استقامت و در نتیجه افزایش انرژی دریافتی و مصرفی بدن شود که تمام این امور به تولید اسید لاکتیک در بدن بازمی‌گردد.

Energy.jpg

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
- بهبود توانایی زناشویی: با انجام روزانه‌ی ورزش شما می‌توانید به بهبود جریان خون در بدن خود کمک کنید که این مطلب کلید حل مشکلات جنسی در انسان‌ها است پس با انجام روزانه‌ی ورزش توانایی‌های جنسی خود را می‌توانید بالا ببرید.

214.jpg

Last edited:

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
- افزایش ایمنی بدن: تحقیقات اخیر ثابت کرده است که افرادی که ورزش می‌کنند نصف افرادی که ورزش نمی‌کنند دچار سرماخوردگی می‌شوند که البته این نسبت برای دیگر بیماری‌ها فرق می‌کند ولی در کل ثابت‌شده که ورزش کردن یکی از بهترین راه‌های پیشگیری از بیماری است.

Sickness.jpg

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
-افزایش طول عمر: بررسی‌ها نشان می‌دهند که افرادی که منظم ورزش می‌کنند به صورت میانگین دارای عمر بیشتر و صد البته باکیفیت تر نسبت به افرادی که ورزش نمی‌کنند هستند پس اگر خواهان طول عمری دارای کمیت همراه باکیفیت هستید پس همین امروز ورزش کردن را آغاز کنید.

Living-longer.jpg

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
۱۰-ایجاد احساس شادی: با توجه به خواصی که ورزش کردن برای انسان به همراه دارد می‌توان گفت که برایند آن‌ها شاید ایجاد احساس شادی و رضایت درونی از خود باشد که به جرئت می‌توان گفت جزو بالاترین نعمت‌های خداوند به بشر است پس ورزش کردن یکی از ارزان‌ترین و کارامدترین راه‌ها برای شاد زیستن و بهتر زیستن است.

face-funny-3.jpg

Last edited:

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
[h=1]برای داشتن اندامی متناسب این 7ماده خوراکی را بعد از ورزش نخورید [/h]

184992.jpg

روی فرم بودن فقط این نیست که بصورت مرتب تمرینات ورزشی داشته باشید. این فقط نیمی از نبرد است. برای اینکه خودتان را متناسب نگه دارید, باید ترکیبی از تمرینات با وزنه و هوازی با **** غذایی سالم داشته باشید. ورزش و **** غذایی تان باید با هم تناسب داشته باشند, برخی از مواد غذایی خاص است که باید قبل از تمرین مصرف کنید تا به شما انرژی و تمرکز کافی در طول تمرین را بدهد. همچنین, برخی از مواد غذایی خاص است که باید بعد از تمرین روزانه تان از آنها اجتناب کنید تا اینکه تمام زحماتی که در باشگاه کشیدید از بین نرود.

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
1 - غذاهای فرآوری شده نمک دار
عادی است که بعد از یک برنامه تمرینی هوس ماده غذایی شور بکنید, وقتیکه عرق می کنید نه تنها آب بدنتان را از دست می دهید, بلکه برخی مواد غذایی از جمله (پتاسیم) را هم از دست می دهید. خوردن یک ماده غذایی سالم بعد از تمرین می تواند پتاسیم بدنتان را مجددا به صورت طبیعی و سریع تامین کند, اینکار بدون نیاز به مواد غذایی با کالری بالا بخوبی امکان پذیر است. موز, که به خاطر داشتن پتاسیم بالا شناخته شده است, بهترین گزینه ممکن است, اما میوه های خشک شده هم می تواند جایگزین مناسبتری نسبت به مواد غذایی شور باشد.

بالا