• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانستنی های تغذیه و گفتگو در مورد **** های غذایی مختلف

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
سلام
ببخشيد كه انقدر دير به دير ان لاين مي‌شم!
دوست من! حالا ناراحت نشو، من كه نمي‌خواستم شما رو نا اميد كنم!;)
توي اين چند روز گذشته من با چند تا از دوستان و همكاران خودم مشورت كردم و در مورد سوال شما كمي بيشتر با هم گفتگو كرديم.
در مورد رژيم دكتر اتكينز نظر دوستانم هم اين بود كه از نظر علمي مردوده (همون مباحثي كه من مطرح كرده بودم) اما گفته شد كه به هر حال اين يك روشي است كه فرد اگه نخواد در طولاني مدت و به دفعات از اون استفاده كنه، مي‌تونه بلا اشكال باشه. چون بعضي از مردم اصولا كم طاقت هستن! و حوصله‌ي كار طولاني مدت و حركت لاك پشتي اصلاحات رفتاري رو ندارن، براي همين سراغ چنين رژيم هايي مي‌رن!
اما تاكيد مي‌كنم كه به شرط اين كه زياد استفاده نشه و فرد هم توجه كنه كه ممكنه بعد از كنار گذاشتن رژيم به وزن قبلي و حتي بالاتر! برگرده.

اگه سوال ديگري داشتيد در حد توانم در خدمت هستم.
موفق باشيد. :)
من هم که گفتم خدمت شما !
عزیز شما میدونید دقیق ترین فرمولی که برای حساب کالری مورد نیاز بدن دادن چیه ؟
ممنون میشم بهم بدین ( در یک جایی لازمش دارم ! )
منتظرم

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
منتظرم همچنان

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
یک سوال؟
چایی و قهوه و ماست کربوهیدارت داره؟
میشه در **** غلط دکتر اتکینز چایی و قهوه و ماست هرچه قدر آدم بخواد بخوره؟

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
یک سوال؟
چایی و قهوه و ماست کربوهیدارت داره؟
میشه در **** غلط دکتر اتکینز چایی و قهوه و ماست هرچه قدر آدم بخواد بخوره؟
البته mori.54 بیشتر اطلاع دارند .

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
چایی کالریش خیلی کمه و در حد صفر هست .
هر فنجان قهوه دارای تقریبا 2 کالری هست .
خیر . ماست که اصلا ولی چایی و قهوه در بعضی از بدن ها میشه و بعضی بدن های دیگه نمیشه ( در اصل کافیین هست که از این قانون پیروی میکنه نه چایی و قهوه )
بعضی از **** گیرندگان اتکینز دوست دارند بدونند که خوردن الکل موردی داره در **** یا نه !؟
الکل خودش یک منبع تامین کننده انرژی مثل گلوکز و چربی هست ! و هنگامی که شما در **** اتکینز الکل مصرف میکنید . سوختن جربی هاتون متوقف شده و شروع به سوزاندن الکل میکنید ! در بعضی اوقات دوباره بدن به حالت وزن کم کردن بر میگردد ولی در بعضی از اوقات وزن کم کردن کم یا کاملا متوقف میشه ! پس توصیه نمیشه ...

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
یک مطلب دیگه .
**** اتکینز چطور کار میکنه :
اتکینز اینجوری ادعا میکنه که وقتی شما مقدار کمی کربوهیدرات میخورید بعد از 48 ساعت تا حداکثر 4-5 روز ( بستگی به متابولیسم بدن داره ) شما وارد حالت کتوز میشید . در این حالت بدن شما به دلیل اینکه اولین منبع انرژی اون بهش نمیرسه میره سراغ دومین منبع انرژی خود یعنی چربی بدن . هنگامی که شما در این حالت وارد میشوید اشتهای شما کم میشود و سوخت ساز بدنتون بالا میرود و بدنتون بسیار با انرژی تر میشود . دکتر اتکینز در چندین جا تاکید کرده که بعضی از متخصصان حالت کتوز خوش خیم حاصل از این **** رو با کتوز ناشی از انسولین زیاد در خون اشتباه میگیرن ولی ایندو با هم فرق دارن .

از چه راهی متوجه بشیم در حالت کتوز هستیم :
1- بوی بد دهان که مشخص هست .
2- دقیق تر استفاده از نوار شاخص لیپولیز ( که من تو شیراز اصلا پیدا نکردم . مثل اینکه خیلی کمه )

مزیت دیگر :
شما هنگامی که در این حالت هستید اگر یک قاشق از غذایی بخورید که در آن کمی شکر بکار رفته سریعا متوجه میشوید

یک ادعای دیگر :
دکتر رابرت اتکینز ادعا میکند که به نظر من نظریه کالری در **** غذایی کاملا اشتباه هست و تنها حالتی که شما میتوانید فقط چربی های بدن ( نه ماهیچه ها رو ) بسوزونید همین حالت کتوز هست به زودی خود شما متوجه میشوید و با من هم عقیده میشوید و در همه جا میگوید این آخرین رژیمی هست که شما در زندگیتان میگیرید .

و یک مشت تبلغات دیگه که البته تا حدودی هم درست بودن آن به من ثابت شده . ولی بازم میگم گرفتن این **** برای مدت کوتاه و برای افراد کاملا سالم و جوان ( کمتر از 40 یا حداکثر 50 سال ) پیشنهاد میشه .

سعی میکنم در نوشته بعد طریقه آغاز **** رو بگم

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
سلام
خوشحالم که یکی پیدا شد و دلسوزانه در مورد تغذیه اطلاع رسانی کرد(منظورم mori هست).
مراجعی که ایشون معرفی کردند کاملا معتبر هستند.راستی mori شما فارغ التحصیل چه سالی هستید؟وکدام دانشگاه؟
در ضمن ماست کربوهیدرات داره.هر واحد ماست برابر با سه چهارم لیوان هست و 12 گرم کربوهیدرات دارد.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
خیر . ماست که اصلا ولی چایی و قهوه در بعضی از بدن ها میشه و بعضی بدن های دیگه نمیشه ( در اصل کافیین هست که از این قانون پیروی میکنه نه چایی و قهوه )
منظور من هم از اصلا این بود که نمیتوانید یک مقدار کم هم از اون بخورید .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
میخواستم با اجاز از مدیر این قست و مدیر کل در اینجا مطلب بزارم در مورد **** اتکینز که فکر میکنم هنوز تو ایران اصلا طرفدار نداره و شاید یک صدم از مردم اطلاعات بسیار کمی در مورد این **** دارند .
برگرفته از وبلاگ ایرانی اتکینز : http://www.atkins.blogfa.com

رجمه از یک سایت معتبر خارجی

**** اتکینز
در مورد **** غذایی:
**** غذایی اتکینز دارای کیفیتی هست که یک **** برای همیشه به **** گیرندگان میده و تا آخر عمر برای اونا برنامه داره ! البته **** گیرندگان میتونند بعد از اینکه به وزن ایده آل خود رسیدند **** رو ترک کنند و روند عادی خود رو پیش بگیرند و سعی کنند دیگه چاق نشند ( با کنترل کالری که مصرف میکنند ) بدون این که وزنی اضافه کنند . **** غذایی اتکینز یک **** غذایی پر پروتئین ( High Protein ) و کم کربوهیدرات ( Low Carb ) میباشد. این **** تشکیل شده از چندین دوره که میبایست توسط **** گیرندگان به ترتیب پشت سر گذاشته بشه . اولین دو هفته از **** اتکینز دوره "Induction" میباشد . در این 14 روز **** گیرندگان میبایست دقیقا به دستورات توجه کنند . نکته ای که در این مرحله هست اینه که بدن وارد حالت لیپولیز/کتوزیز شود . در این مرحله بدن بجای سوزاندن کربوهیدرات به عنوان سوخت خود چربی بدن رو میسوزاند !
در دوره بعد **** محدودیت هاش کمتر شده و لذیذ تر و دلپذیر تر میشه ، با بیشتر شدن گیاهان مجاز و بالا بردن کربوهیدرات . تا زمانی که به وزن ایده آل میرسید ، **** گیرندگان **** خود رو روی همین مقدار کربوهیدرات بنا میکنند . که بیشترین مقدار کربوهیدرات میباشد که بدن اونا میگیره بدون برگشت به وزن قبلی .
غذاهایی که میتوانید در این **** بخورید :
دنبالگران **** اتکینز میتوانند انواع مختلف گوشتها ( دریایی ، قرمز ، سفید ، پرندگان و ... ) ، پنیرها ، تخم مرغ ها و چربی ها ( مانند : روغن و کره ) بخورند بدون شمردن کالری آنها .
غذاهایی که در این **** قدقن هست :
کربوهیدرات هایی که در مرحله اول ( 14 روزه ) **** غذایی اتکینز مجاز هست حدود 20 گرم در روز میباشد که هفته ای 5 گرم افزایش میابد تا **** گیرندگان به حداکثر کربوهیدرات مجاز در روز که بدن آنها وزن اضافه نکند برسند . در بیشتر قسمتها ، موفقترین **** گیرندگان کسانی هستند که بنیادی عادت غذاییشون رو تغییر میدن . منظور ترک غذاهایی هست که کربوهیدرات زیاد دارن و بسیار چاق کننده هستند مثل : کیک ، سیب زمینی ، کلوچه ، شکالات ، نان ، برنج ، ماکارونی و ... . درضمن میوه ها و لبنیات بجز خامه و پنیر و سرشیر بسیار محدود هستند .
انتخاب غذا :
**** غذایی اتکینز مقدار رو محدود نکرده . یعنی یک **** کیفی هست نه یک **** کمی !!! مقدار فراوانی از گوشت قرمز ، گوشت سفید و کره مجاز هست ولی کربوهیدرات ها بسیار اندک میباشند .
نیاز به ورزش :
نیازی به ورزش نیست در این **** ولی 100% ورژش کردن بسیار تاثیر گذار هست .
تعداد **** گیرندگان :
در پنج سال اخیر این **** سروصدای بسیار زیادی بین مردم کرده هست . در ضمن بسیاری از رستوران ها ( البته اونور آب این ور که من تا به حال ندیدم ) غذاهای بدون یا کم کربوهیدرات در اختیار مردم میزارن . این ها شواهدی هست که این **** یکی از مشهور ترین **** های این روزها هست !
امکان موفقیت :
امار و ارقام که به وسیله مطالعات فراوان کسب شده نشان دهنده آن است که در این **** بعد از 2 یا 3 ماه نتیجه ای که بدست می آید تقریبا 2 یا 3 برابر **** های کم کالری و یا کم چربی هست . در صورتی که فرد در مدت این **** وضعیت روحی و جسمی بسیار بهتری هم دارد ! مطالعات نشان میدهد که **** گیرندگان وزن از دست میدهند بدون هیچ ریسکی و یا امکان حمله قلبی و یا افزایش کلسترول ، تریگلیسیرید و یا فشار خون و در خیلی از مواقع مقدار اینها رو بهتر کرده ! در واقع **** گیرندگان اتکینز کالری بسیار زیادتری نسبت به کسانی که در **** های پر کربوهیدرات هستند مصرف میکنند ولی 2 یا 3 برابر وزن کم میکنند .
مراحل آخر این **** قوقایی ( که همونطور که گفتم خیلی مهم نیست ) :
مرحله "pre-maintenance" از **** اتکینز کربوهیدرات روزانه رو هفته ای 10 گرم افزایش میده تا زمانی که وزن کم کردن متوقف بشه . البته بعد از این که به وزن مورد نظر خود رسیدید باید وارد این مرحله بشید . بمحض اینکه به وزن مورد نطر رسیدید و وزن کم کردن متوقف شد شما وارد مرحله "lifetime maintenance" میشوید . که در این مرحله دنبال کنندگان **** از دستورهای غذایی اتکینز استفاده میکنند و کربوهیدراتها رو کنترل میکنند .

اینم ترجمه ! فقط از کسانی که این مطلب رو میخونن خواهش میکنم بدون ذکر منبع از اون استفاده نکنند ! به خاطر اینکه اینو خودم ترجمه کردم و اگر شما بدون منبع از این استفاده کنید حق من ضایع میشه !
با تشکر از دوستان ! منتظر مطالب بعدی باشید
نظر یادتون نره
یا علی

دوست عزیز !
رژیمی که شما توصیه کردین
یکی از انواع **** هایی است که الان فکر نکنم خیلی طرفدار داشته باشه چون این **** از لحاظ عملی برای افراد--عادی-- مردود هست
این **** به علت مقادیر زیاد پروتین به کلیه ها فشار وارد میکنه و باعث تجزیه استخوان و کاهش تراکم استخوان میشه
حتی در بدنسازی حرفه ای در دوران آماده سازی برای مسابقه از **** متعادل تری از این **** استفاده میشه اونم برای مدت محدود

الان اصولی ترین رژیمی که متخصصین توصیه میکنن
**** کم کالری با توجه به در صد های کالری مورد نیاز بدن هست
60 درصد کربو 30 درصد پرو و 10 درصد چربی یه **** عالی برای کاهش وزن است
----
نمی دونم تا چه حد از تئوری تغذیه یکپارچه برینک اطلاع دارین
اما کاهش وزن به طور مستقیم با کاهش کالری رابطه داره نه به نوع درشت مغذی که مصرف میشه

موفق باشید!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من هم که گفتم خدمت شما !
عزیز شما میدونید دقیق ترین فرمولی که برای حساب کالری مورد نیاز بدن دادن چیه ؟
ممنون میشم بهم بدین ( در یک جایی لازمش دارم ! )
منتظرم

خب، مثل اینکه در این یکی دو روزی که گرفتار شده بودم اینجا دوباره Active شده! :happy:
آرش عزیز!
ببخش، دفعه ی پیش متوجه اصل سوال شما نشده بودم :blush:
اما حالا مقداری در مورد محاسبه ی کالری مورد نیاز بدن براتون توضیح می دم:

محاسبه ی انرژی مورد نیاز بدن:
اینجا مباحث زیادی هست که به دلیل مفصل بودن فقط مهمترین نکات رو عرض می کنم.
انرژی دریافتی و مورد نیاز بدن تابع یکسری فاکتورهایی مثل سن، جنس و قد و از همه مهمتر فعالیت بدنی است. اگه توجه داشته باشید نیاز یک پیر مرد سالخورده با یک جوان 18 ساله و با یک خانم حامله و یا یک بچه ی 6 ساله با هم برابر نیست.
در مورد ورزشکاران هم داستان همینطوری است و نیاز یک بدن ساز حرفه ای با مثلا یک شناگر یا دونده ی دوی استقامت با هم فرق می کنه.

قبل از محاسبه انرژِی خوبه که بگم این انرژِی در بدن ما صرف چه کارهایی می شه:

1- انرژی متابولیسم پایه BMR) Basal Metabolic Rate) یا انرژی در حال استراحت Resting Energy Expenditure :
بدن ما در حال استراحت فعالیت هایی داره که برای اون انرژی نیاز داریم مثل گردش خون، تنفس، ترشح هورمون ها و...
در مورد BMR متغیرهایی مثل ترکیب و اندازه ی بدن، سن و جنسیت دخالت داره.
2- اثر گرمایی غذا Thermic Effect of Food :
مقدار انرژی ایست که بدن هنگام هضم مواد غذایی علاوه بر انرژی RMR نیاز داره و در مورد غذاهای مختلف هم تفاوت داره.
3- فعالیت های فیزیکی Physical Activity :
این مهم ترین متغیری هست که در مورد انرژی مورد نیاز بهش اشاره می کنیم. یعنی بدن برای مثلا خوابیدن و استراحت کردن مقدار کمتری انرژی نیاز داره تا دویدن و فعالیت سنگین تر.

بسیار خوب، همین مقدار کفایت می کنه. این ها رو فقط برای این توضیح دادم که یک کمی بیشتر در مورد مبانی مبحث انرژی مورد نیاز اطلاع پیدا کنید.
اما فرمول محاسبه ی کل کالری مورد نیاز بدن Total Energy Expenditure که شما خواسته بودید:
تا کنون فرمول های زیادی رو به کار برده اند، یکی از فرمول های پر کاربرد معادله ی هریس- بندیکت هست:

REE= 655+ 9.56 W+ 1.85 H -4.68 A (برای خانم ها)
REE= 66.5+ 13.75 W + 5.0 H - 6.78 A (برای آقایان)

مثال: انرژی استراحت را برای یک آقای 25 ساله با وزن فعلی 85 کیلوگرم و قد 175 سانتی متر حساب می کنیم:
W یا وزن در فرمول بالا وزن معمول هست که از این طریق محاسبه می شه:
Actual Body Weight - Ideal Body Weight) + 0.25 Ideal Body Weight)
(69- 85 ) 0.25 + 69 = 73
وزن معمول این آقا برای اینکه در فرمول هریس- بندیکت قرار بدهیم 73 کیلوگرم می شود.
اما محاسبه ی REE :
66.5+ 13.75 * 73 + 5 * 175 - 6.78 * 25 = 66.5+ 1003.75 + 875 - 169.5 = 1775.75
بسیار خوب! کار به اینجا ختم نمی شود! بعد از محاسبه ی REE باید TEF و ضریب فعالیت P.A را هم حساب کنیم و به عدد بالا اضافه کنیم:
اگر فعالیت این آقا کم Light باشد ضریب مورد نظر 1.5 - 1.4 خواهد بود. در نتیجه:
1775.75 * 1.5 = 2663.6
انرژی مربوط به TEF هم معادل 10% عدد بالا می باشد: 266.36
و بالاخره: TEE= 2663.6+ 266.3 ، یعنی تقریبا 2930 کیلوکالری

برای ضریب فعالیت در اشخاص مختلف یک جدول وجود دارد:
Moderate 1.7 - 1.6 Bed rest 1.0 - 1.1
Heavy 1.9 - 2.1 Very light 1.2 - 1.3
Strenuous or exeptional 2.2 - 2.4 Light 1.4 - 1.5

این یکی از راه های محاسبه ی کالری مورد نیاز بود که برای شما شرح دادم. راه های دیگری هم وجود دارد. البته می توانید از جداولی هم که به همین منظور تنظیم شده اند استفاده کنید.
فعلا این یکی را داشته باشید تا بعد...! ;)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

درسته، همونطور که گفتید چای و قهوه تقریبا کالری ندارند.
اما ماست چون نسبتا کربوهیدرات بالایی داره در نتیجه در **** دکتر اتکینز (High Protein) جایی نداره. هر واحد ماست در علم تغذیه شامل حدود 4/3 لیوان (حدود 180 سی سی) می شه که حاوی 12 گرم کربو هیدرات هست. (البته در مورد ماست متغیر در صد چربی هم مطرحه که انرژی حاصل از اون رو افزایش می ده.)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یک مطلب دیگه .
**** اتکینز چطور کار میکنه :
اتکینز اینجوری ادعا میکنه که وقتی شما مقدار کمی کربوهیدرات میخورید بعد از 48 ساعت تا حداکثر 4-5 روز ( بستگی به متابولیسم بدن داره ) شما وارد حالت کتوز میشید . در این حالت بدن شما به دلیل اینکه اولین منبع انرژی اون بهش نمیرسه میره سراغ دومین منبع انرژی خود یعنی چربی بدن . هنگامی که شما در این حالت وارد میشوید اشتهای شما کم میشود و سوخت ساز بدنتون بالا میرود و بدنتون بسیار با انرژی تر میشود . دکتر اتکینز در چندین جا تاکید کرده که بعضی از متخصصان حالت کتوز خوش خیم حاصل از این **** رو با کتوز ناشی از انسولین زیاد در خون اشتباه میگیرن ولی ایندو با هم فرق دارن .

از چه راهی متوجه بشیم در حالت کتوز هستیم :
1- بوی بد دهان که مشخص هست .
2- دقیق تر استفاده از نوار شاخص لیپولیز ( که من تو شیراز اصلا پیدا نکردم . مثل اینکه خیلی کمه )

مزیت دیگر :
شما هنگامی که در این حالت هستید اگر یک قاشق از غذایی بخورید که در آن کمی شکر بکار رفته سریعا متوجه میشوید

یک ادعای دیگر :
دکتر رابرت اتکینز ادعا میکند که به نظر من نظریه کالری در **** غذایی کاملا اشتباه هست و تنها حالتی که شما میتوانید فقط چربی های بدن ( نه ماهیچه ها رو ) بسوزونید همین حالت کتوز هست به زودی خود شما متوجه میشوید و با من هم عقیده میشوید و در همه جا میگوید این آخرین رژیمی هست که شما در زندگیتان میگیرید .

و یک مشت تبلغات دیگه که البته تا حدودی هم درست بودن آن به من ثابت شده . ولی بازم میگم گرفتن این **** برای مدت کوتاه و برای افراد کاملا سالم و جوان ( کمتر از 40 یا حداکثر 50 سال ) پیشنهاد میشه .

سعی میکنم در نوشته بعد طریقه آغاز **** رو بگم

بابا من که این همه روضه خوندم، شما دوباره تبلیغات رو شروع کردید؟؟!!....:wacko: :wacko:
حد اقل خوبه آخرش گفتید که این **** فقط در کوتاه مدت و برای افراد سالم و جوان می تونه استفاده بشه! بازم جای شکرش باقیه. :)

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
مرسی از توضیحات با پایه اساس (اولین باره شاهد همچین چیزیم)
حالا طریقه این **** غوغایی چیه؟
منم باید چند کیلویی
24.gif
لاغر بشم
چه چیزایی رو میشه خورد؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام
خوشحالم که یکی پیدا شد و دلسوزانه در مورد تغذیه اطلاع رسانی کرد(منظورم mori هست).
مراجعی که ایشون معرفی کردند کاملا معتبر هستند.راستی mori شما فارغ التحصیل چه سالی هستید؟وکدام دانشگاه؟
در ضمن ماست کربوهیدرات داره.هر واحد ماست برابر با سه چهارم لیوان هست و 12 گرم کربوهیدرات دارد.

عزیز جون! شما لطف دارید!:blush:
مثل اینکه اینجا یک همکار هم پیدا کردیم، بله؟! ;)
به هر حال از آشنایی با شما خوشحالم. من فارغ التحصیل سال 77 از دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران هستم. شما چطور؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
مرسی از توضیحات با پایه اساس (اولین باره شاهد همچین چیزیم)
حالا طریقه این **** غوغایی چیه؟
منم باید چند کیلویی
24.gif
لاغر بشم
چه چیزایی رو میشه خورد؟

قابل شما رو نداشت! (البته اگه منظورتون توضیحات بنده بوده! ;) )
نحوه ی پیروی از این **** رو جناب آرش خان در پست اول توضیح دادن. داستان تقریبا به همون شکله که گفتن. من خودم پیشنهاد می کنم اگه خیلی اصرار دارید که وزن کم کنید و ضمنا کم حوصله هم هستید! فقط دو تا سه هفته از دستورات این **** استفاده کنید. (احتمالا در اثنای این مدت می تونید حدود 10 درصد از وزن تون رو کم کنید.)
اما قبل از اون اول ببینید که در حال حاضر چند کیلو هستید و قد تون چقدره؟ (برای محاسبه ی وزن ایده آل دانستن اطلاعاتی در مورد قد، جنس، سایز بدن مورد نیاز هست.)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوست عزیز !
رژیمی که شما توصیه کردین
یکی از انواع **** هایی است که الان فکر نکنم خیلی طرفدار داشته باشه چون این **** از لحاظ عملی برای افراد--عادی-- مردود هست
این **** به علت مقادیر زیاد پروتین به کلیه ها فشار وارد میکنه و باعث تجزیه استخوان و کاهش تراکم استخوان میشه
حتی در بدنسازی حرفه ای در دوران آماده سازی برای مسابقه از **** متعادل تری از این **** استفاده میشه اونم برای مدت محدود

----
اما کاهش وزن به طور مستقیم با کاهش کالری رابطه داره نه به نوع درشت مغذی که مصرف میشه

موفق باشید!!

اتفاقا این **** طرفداران زیادی داره، شاید شما خبر ندارید!
اما اگر از ابتدا این تاپیک رو مطالعه کرده باشید بنده هم مختصرا به عوارض اون اشاره کرده بودم.

در مورد بدن سازی داستان متفاوته، اصولا ورزشکاران نباید هم از چنین **** هایی پیروی کنند. چون فقط که وزن کم کردن نیست، بلکه آمادگی و Performance ورزشکار بسیار مهمه. در نتیجه برای ورزشکاران حرفه ای روش های خاصی برای کنترل وزن وجود داره و اصولا مبحث تغذیه ورزشی Sport Nutrition بسیار گسترده تر از اون چیزی هست که تصور می شه و برای خودش یک علم پیشرفته و پویا هست.

برای کاهش وزن فقط کاهش کالری کافی نیست، بلکه ترکیب دریافت و یا تامین این کالری از غذاهای مختلف بسیار مهمتره. فرضا شما می خواهید یک **** 1200 کیلوکالری بگیرید، آیا اگه بیایید برای این کار سه تا بستنی مگنوم بخورید کافیه؟؟! نه مسلما این طور نیست! شما باید این مقدار انرژی رو از تمام گروه های اصلی غذایی بدست بیارید.
شما غیر از کالری به املاح، ویتامین و یک سری ریز مغذی های دیگه نیاز دارید که در گروه های مختلف وجود دارند. الکل هم کالری بالایی داره (یک فنجان 120 سی سی الکل حدود 840 کیلو کالری انرژی تولید می کنه! اما از نظر مواد مغذی، ویتامین و مینرال های مورد نیاز بدن تقریبا صفره!)

اگه نظر من رو بخواهید عرض می کنم بهترین رژِیم برای مردم عادی **** کم کالری معمولی (نه تحت فشار و عجیب و غریب!) و کاملا متعادل هست با تاکید بیشتری بر روی عادات غذایی و اصلاح اونها.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
فکر کنم من هم همین رو گفتم :

----

موفق باشید!!

اتفاقا این **** طرفداران زیادی داره، شاید شما خبر ندارید!
اما اگر از ابتدا این تاپیک رو مطالعه کرده باشید بنده هم مختصرا به عوارض اون اشاره کرده بودم.

در مورد بدن سازی داستان متفاوته، اصولا ورزشکاران نباید هم از چنین **** هایی پیروی کنند. چون فقط که وزن کم کردن نیست، بلکه آمادگی و Performance ورزشکار بسیار مهمه. در نتیجه برای ورزشکاران حرفه ای روش های خاصی برای کنترل وزن وجود داره و اصولا مبحث تغذیه ورزشی Sport Nutrition بسیار گسترده تر از اون چیزی هست که تصور می شه و برای خودش یک علم پیشرفته و پویا هست.

برای کاهش وزن فقط کاهش کالری کافی نیست، بلکه ترکیب دریافت و یا تامین این کالری از غذاهای مختلف بسیار مهمتره. فرضا شما می خواهید یک **** 1200 کیلوکالری بگیرید، آیا اگه بیایید برای این کار سه تا بستنی مگنوم بخورید کافیه؟؟! نه مسلما این طور نیست! شما باید این مقدار انرژی رو از تمام گروه های اصلی غذایی بدست بیارید.
شما غیر از کالری به املاح، ویتامین و یک سری ریز مغذی های دیگه نیاز دارید که در گروه های مختلف وجود دارند. الکل هم کالری بالایی داره (یک فنجان 120 سی سی الکل حدود 840 کیلو کالری انرژی تولید می کنه! اما از نظر مواد مغذی، ویتامین و مینرال های مورد نیاز بدن تقریبا صفره!)

اگه نظر من رو بخواهید عرض می کنم بهترین رژِیم برای مردم عادی **** کم کالری معمولی (نه تحت فشار و عجیب و غریب!) و کاملا متعادل هست با تاکید بیشتری بر روی عادات غذایی و اصلاح اونها.

بله من هم همین هایی که شما میگی گفتم شاید عرض بنده رو به طور کامل مطالعه نکرده باشی!!:lol:

من خیلی وقت پیش 4-5 سال پیش شنیدم که این **** منسوخ شده است...
و الان اکثر متخصصین تغذیه هم این **** رو منسوخ شده میدونن.. حتی اگه این طور که شما میگی باشه
به هر حال طر فدار زیاد داشتن هم دلیل اصولی بودن **** نیست

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بله من هم همین هایی که شما میگی گفتم شاید عرض بنده رو به طور کامل مطالعه نکرده باشی!!:lol:

من خیلی وقت پیش 4-5 سال پیش شنیدم که این **** منسوخ شده است...
و الان اکثر متخصصین تغذیه هم این **** رو منسوخ شده میدونن.. حتی اگه این طور که شما میگی باشه
به هر حال طر فدار زیاد داشتن هم دلیل اصولی بودن **** نیست

عزيز جون! ديگه واجب شد از اول تمام پست هايي كه من نوشته بودم رو بخوني تا متوجه بشي من هرگز اين رژيم رو تائيد نكرده ام. بلكه عوارضش رو توضيح دادم و گفتم حداكثر تاثيرش چطوري است و چرا اصولا اين نوع رژيم ها تايديه علمي ندارند.
ضمنا اگه شما 4-5 ساله شنيديد كه اين رژيم منسوخ شده بنده اطلاع دارم كه بيش از 10 ساله كه اين رژيم مردوده و دلايل زيادي هم براش وجود داره، در ثاني قضاوت من بر اساس شنيده هايم نيست كه فقط چهار تا روزنامه خونده باشم و از مربي باشگاهم مطلبي رو شنيده باشم. هر چند دلم نمي خواست اينجا از خودم تعريف كرده باشم اما چون كمي زورم اومده! عرض مي‌كنم من در اين زمينه يعني علم تغذيه و رژيم درماني در دانشگاه تحصيل كرده ام ، به علاوه هم عضو انجمن رژيم شناسان ايران هستم (اتا) و هم سازمان **** پزشكي. از اين گذشته در محل كار اصليم فعاليت مشاوره‌ي رژيم درماني دارم و در يك درمانگاه خصوصي هم به اين كار مشغولم. پس مطمئن باش خيلي بيشتر از شما نسبت به مسايل تغذيه حساس هستم. پيشنهاد مي‌كنم براي قضاوت عجله نكنيد. ;)
موفق باشيد.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
عزيز جون! ديگه واجب شد از اول تمام پست هايي كه من نوشته بودم رو بخوني تا متوجه بشي من هرگز اين رژيم رو تائيد نكرده ام. بلكه عوارضش رو توضيح دادم و گفتم حداكثر تاثيرش چطوري است و چرا اصولا اين نوع رژيم ها تايديه علمي ندارند.
ضمنا اگه شما 4-5 ساله شنيديد كه اين رژيم منسوخ شده بنده اطلاع دارم كه بيش از 10 ساله كه اين رژيم مردوده و دلايل زيادي هم براش وجود داره، در ثاني قضاوت من بر اساس شنيده هايم نيست كه فقط چهار تا روزنامه خونده باشم و از مربي باشگاهم مطلبي رو شنيده باشم. هر چند دلم نمي خواست اينجا از خودم تعريف كرده باشم اما چون كمي زورم اومده! عرض مي‌كنم من در اين زمينه يعني علم تغذيه و رژيم درماني در دانشگاه تحصيل كرده ام ، به علاوه هم عضو انجمن رژيم شناسان ايران هستم (اتا) و هم سازمان **** پزشكي. از اين گذشته در محل كار اصليم فعاليت مشاوره‌ي رژيم درماني دارم و در يك درمانگاه خصوصي هم به اين كار مشغولم. پس مطمئن باش خيلي بيشتر از شما نسبت به مسايل تغذيه حساس هستم. پيشنهاد مي‌كنم براي قضاوت عجله نكنيد. ;)
موفق باشيد.

سلام و درود بر شما متخصص تغذیه عزیز و زود رنج
آقا من که حرف بدی نزدم که ناراحت شدی
در ضمن شما از کجا میدونی که سطح اطلاعات من در چه حدیه جیییییگر :p
شما ندیده و نشناخته منو متهم کردی عزیز
باید بگم بنده از اون بدنسازای هیکل گنده مغز فندقی نیستم!!
و منبع اطلاعات من هم مربی های بی تعهد باشگاه و 4 تا روزنامه نیستند
با این اوصافی که شما از خودتون فرمودید باید خیلی بارتون باشه ...
باید به سمع جنابعالی برسونم که بنده مدت 2 سال ونیم روی علم تغذیه و تمرین در بدنسازی مطالعه داشتم
اما به ساحت جنابعالی که یک متخصص در این امر هستید به هیچ وجه جسارت نمی کنم ...
شما هم سعی کنید اینقدر زود رنج نباشید اگه مثلا بنده به عنوان یه مریض به شما مراجعه کنم و بگم فلان مطلب رو مثلا در فلان جا در مورد تغذیه خوندم آیا شما به عنوان یک متخصص بر من می تازید؟؟ مطمئنا این طور نیست...

در ضمن با این اوصاف اجازه میخوام که بعدا یه سری سوالات در مورد تغذیه ازتون بپرسم چون هر چی بیشتر یاد میگیرم بیشتر میفهمم هیچی بلد نیستم....

موفق باشید!

(قضاوت زود.....هرگز!)

بالا