webnama
Registered User
عحب!
هنوز که هنوزه نمی فهمم چرا با این بی سواد عقده ای بددهن کلاس برداشتم.هرچقدرسعی می کنم خوشبین باشم،یک نکته مثبت در وجود این آدم پیدا نمی کنم.![]()
بنظر من هم یک آدم عقده ای بیشتر نیست
عحب!
هنوز که هنوزه نمی فهمم چرا با این بی سواد عقده ای بددهن کلاس برداشتم.هرچقدرسعی می کنم خوشبین باشم،یک نکته مثبت در وجود این آدم پیدا نمی کنم.![]()
کمرمو شکست...!
استاد محترم جنبه انتقاد نداری چرا تو نمره تاثیر میدی؟!!!
خب مرد مومن میگفتی میرفتم حذف میکردم! چی کار کنم من الان؟!
ترمای بعد باید معدلم بشه 21 تا شاید این نمره ی مسخره ی تو تاثیر خودشو نشون نده!
خیلی نامردی
هیج حرفی ندارم به جز همونایی که با هم گفتیم!جناب استادی هم این ترم کمر مارو شکستند.محاسبات عددی یکی از درسایی بود که همه سوالها رو عالی حل کردم منتظر دیدن 20 تو کارنامه بودم بعد آقا داده 13:blink: یه ربع مات این نمره بودم ! اینجاست که میگن استاد به روح اعتقاد داری؟! امین یادته پریروز بهت گفتم برگه رو ترکوندم؟!الان اصلاح میکنم اون منو ترکوند با این نمره!!!!!
اقا دمش گرم باز 7 داده!ضمن تایید صحبت دوستان.من با یوسفی نامی معادلات داشتم
سر کلاس یه شوخی ساده کردم همه بجه ها خندیدن این ناراحت
شد درسی که باید اقلا 14 میشدم با 7 افتادم!
بچه ها شماره دانشجویی دست یه آدم نا اهل بیفته که تو دانشگاه پارتی داشته باشه، باهاش چیکارا میتونه بکنه؟!؟
تورو خدا کمک کنید(
یه بنده خدایی پارتی داره تو یونی آدرس خونم رو میخواد پیدا کنه! در به در دنبال شماره دانشجوییمه. تو دانشکده صنایع شماره ها هم رو برد میزنند! حتی اگه پارتیش کلفت باشه هم کاری نمیتونه بکنه!؟؟!!؟هیچی!
مثلا 8713340822 این شماره دانشجویی یه بابایی دیگه الان کی چیکار میتونه بکنه باهاش؟!نه اصلا فراتر از این رمز سایت رو هم داشته باشه چیکار میتونه بکنه؟! خیالت تخت هیشکی هیچ غلطی نمیتونه بکنه.
کمرمو شکست...!
استاد محترم جنبه انتقاد نداری چرا تو نمره تاثیر میدی؟!!!
خب مرد مومن میگفتی میرفتم حذف میکردم! چی کار کنم من الان؟!
ترمای بعد باید معدلم بشه 21 تا شاید این نمره ی مسخره ی تو تاثیر خودشو نشون نده!
خیلی نامردی
جناب استادی هم این ترم کمر مارو شکستند.محاسبات عددی یکی از درسایی بود که همه سوالها رو عالی حل کردم منتظر دیدن 20 تو کارنامه بودم بعد آقا داده 13:blink: یه ربع مات این نمره بودم ! اینجاست که میگن استاد به روح اعتقاد داری؟! امین یادته پریروز بهت گفتم برگه رو ترکوندم؟!الان اصلاح میکنم اون منو ترکوند با این نمره!!!!!
ضمن تایید صحبت دوستان.من با یوسفی نامی معادلات داشتم
سر کلاس یه شوخی ساده کردم همه بجه ها خندیدن این ناراحت
شد درسی که باید اقلا 14 میشدم با 7 افتادم!
اقا دمش گرم باز 7 داده!
مگه به کسی زیر 7 هم نمره میدن؟ شما برگه رو سفید هم بدی 7 رو میدن.
آره ترم پیش ارفع بچه ها رو با 6ونیم انداخته
آقا توضیح میدی چی شده؟درسه چی بود؟مگه ازش انتقاد کردی؟
من میگم شاید نباید همه تقصیرها رو انداخت گردن استاد.شاید هم واقعا نمره خودت رو داده و این شما هستی که فکرمی کنی در حد نمره مورد نظرت نوشتی.
مگه میشه 20 رو داد 13 یا 14 رو داد 7؟اینهمه تغییر توی نمره ایجاد کرد؟یعنی شما درست نوشتی استاد نمره نداده؟
مگه به کسی زیر 7 هم نمره میدن؟ شما برگه رو سفید هم بدی 7 رو میدن.
در زمینه اینکه زیر 7 هم مگه میدن هم بله میدن به عنوان مثال استاد طاهایی که 4 واحد دینامیک رو با زیر 3 انداخته یا تقریبا 80 درصد استادای گروه مکانیک که عمرا 25 صدم ارفاق نمیکنن.
پستم رو برای نوشتن این جمله ادیت کردم : تو تهران جنوب فقط غیر ممکن ،غیرممکنه !!!