vandad.kiani
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 11
- لایکها
- 0
سوال منم هست .
اولي يعني نمره اي كه افتادي رو تاثير ميدن
سوال منم هست .
اولي يعني نمره اي كه افتادي رو تاثير ميدن
مطمئنی؟! آخه من دو جور شنیدم، یا آخرین نمره یا جفتش. ولی نشنیده بودم اونی که افتادی رو فقط تاثیر بدن!:blink:
حالا شما میتونید در سال آخر تحصیلی خود تا سقف 20واحد از دروسی که نمره آنهازیر12 بود رو برداری و اگه نمره جدیدت بالاتر از نمره قبلیت بود نمره جدیدت در معدل لیسانست حساب میشه و نمره قبلی بلا اثر خواهد شد.امیدوارم روشنتان کرده باشم.:lol:
بله امضا و اثر انگشت ، چون شما در نهایت مدرک موقت رو پس بدی تا اصلش رو بهت بدن
سلام رفقا این امین شمس ترمو1 رو چجوری امتحان میگیره؟ به ما گفته اپن بوکه یعنی چی؟اگه تو کتاب چیزی نوشته باشیم چی؟ حتما به خاطر جداول آخر کتاب ون وایلن گفته اما این یعنی استفاده از همه جای کتاب آزاده؟ نمره دادنش چجوریه؟![]()
سلام
اینجا کسی با قماشی ترمو 2 داشته؟؟؟؟
من شنبه امتحان دارم
کسیمیدونه سوالاش چطوریه؟از تو جزوه ش میده؟
کلا چجوریاس؟؟؟؟
اگر درسیو افتاده باشم بعد این ترم پاسش کنم توی معدل کل کدومو میذارن؟ جفتش؟
در معدل كل هر دو نمره تاثير داره . يعني نمره اي كه افتادي و نمره اي كه پاس كردي . اگه مثلا درس رو سه بار گرفته باشي فقط نمره ي اول و نمره اخر ( هموني كه نمره قبولي هست تاثير داره و بقيه نمره هاش فقط توي معدل ترمت تاثير داره نه معدل كل ... اينو مطمئنم چون به به لطف اساتيد مزخرف و عقده اي گروه مكانيك در مورد خود من اجراشده ( بله استاد عزيز دقيقا منظورم از كلمه مزخرف و عقده اي با خود شما بود كه الان داري اينو ميخوني و گاهي سئوال هاي امتحانت رو اگه يه ذره عدد هاشو عوض كنن خودت هم نميتوني حلش كني )
سلام.محمد مهدی جباری که افتضاح تدریس می کنه.نمره دادنش چطوره؟
افتضاح تر از تدریسش :happy:
سلام دوستان یه سوال داشتم!سقف حذف کردن تو هر ترم چند واحده؟اگه مثلا دو ترم متوالی حدود 12 یا 13 واحد پاس کرده باشیم مشکلی پیش میاد؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین!
سلام دوستان
تا حالا كسي با مسگراني رياضي داشته ؟ من يه جلسه رفتم ديدم حضور غياب نمي كنه ديگه نرفتم . ميان ترم مي گيره ؟
من رياضي مهندسي باهاش برداشتم اين ترم