دوستان سلام...
كسي هست كه فارق التحصيل شده باشه و مدرك موقتش رو گرفته باشه...من يك سوال مهم دارم...
كسي هست كه فارق التحصيل شده باشه و مدرك موقتش رو گرفته باشه...من يك سوال مهم دارم...
انتخاب واحد تابستون از 23 تیر شروع میشه
سلام
کسی با استاد موسوی سیستم داشته؟سوالاش چه جوریه؟
کسی با استاد شیخ الحرم طراحی الگوریتم داشته؟سوالاش چه جوریه؟
من با موسوی داشتم ، ببین اگر کتاب سیستم عامل رو گرفتی یکسری تمرنات حل شده(پاسخ تشریحی ها) آخر هر فصل داره که کم هم هست اونا رو یاد بگیر ، یادمه برای ما نزدیک 7 نمره دقیقا هز همون تمرین های حل شده داد.
از سمافور ها هم دو تا سوال داد .
سوال تشریحی هم نزدیک 5 نمره میده .
کلا در همون حد که درس داده سوال میده.
کلاً امتحانش از نظر سختی ، متوسط به بالاست. نمره هم بنظرم منطقی و خوب داد.
----------------------------------------
با شیخ الحرم هم من هوش مصنوعی داشتم ، کلا سیستم سوال دادنش اینجوریه که جلسه آخر یکسری سوال میاره حل میکنه و بیشتر هم از همون ها میده و اینکه نمره هم انصافاً خوب میده .
باز هم خواهش میکنم :dسپاسگذارم.فقط درمورد پاسخ شماره 2 من دقیقا متوجه نشدم.
بنده اگر به فرض نمره 15 این ترم در درس مدار 1 بگیرم،با توجه به این موضوع که بنده ترم قبل مدار1 رو افتادم،آیا نمره 15 من در کارنامه این ترم حساب می شود یا خیر؟
:
23 تیر ؟!!!!:blink:
من 23 ام امتحان معادلات دارم .......
نامردیه که، باید بعد از امتحانات مینداختن ..................![]()
ممنون منظورتون از سوال تشریحی سوالات تعریفیه؟
این فصل 2 واقعا سخته حفظ نمیشم همش تعریفیه
شیخ الحرم برای ما هیچ سوالی حل نکرد![]()
نمره بیخودی به کسی نمیده اما روی نمره دادن سختگیری هم نمیکنه.درمجموع آره خوبه.کمتر از حقت بهت نمیده.
من برق مخابرات هستم.لیست دروس ارائه شده برای تابستان رو از کجا بفهمیم؟
اینم خبرش که TJNN زده بود:
http://tjnn.wordpress.com/2011/06/25/cours-fanni-in-summer-90/
دکتر دادگر معاون آموزشی تهران جنوب در اين خصوص اعلام کرد :
شروع کلاس های دوره تابستانی سال تحصیلی 90-89 این واحد دانشگاهی از تاریخ 25/4/90 لغایت 3/6/90 می باشد .معاون آموزشی واحد در ادامه در خصوص ثبت نام و انتخاب واحد دوره تابستانی 90-89 گفت : ثبت نام وانتخاب واحد ترم تابستان در تاریخ 23/4/90 می باشد
آقا کی گفته بود این " وفاپور " استاد خوبی هست؟!:wacko:
اول ترم خودمون رو کشتیم باهاش درس برداریم ، اعصابش از جای دیگه خورد بوده خالی کرده رو ما !!!:thumbsdow
کی گفته؟؟
هیچکس نباید با وفاپور برداره
5 نمره تشریحی (تعریفی ) میده ، و اینکه تمرین های مساله ای که اخر هر فصل حل شده رو خوب یاد بگیر چند نمره دقیقا مثل همون میده /
اره فصل دو طولانی ترین بخشه
آقا کی گفته بود این " وفاپور " استاد خوبی هست؟!:wacko:
اول ترم خودمون رو کشتیم باهاش درس برداریم ، اعصابش از جای دیگه خورد بوده خالی کرده رو ما !!!:thumbsdow
این لیست کلاس های تابستانی پس کی میخواد بیاد؟