amin69
Registered User
- نوشتهها
- 1,017
- لایکها
- 43
انرول رو هک میکردن بهتر از این وضعیت بود!!
دستت درد نكنه ديگه .. رسما ما رو قهوه اي كردي يعني .. پس من چي بودم ؟ حقت اين بود كه همون اول ترم پيش با اون خودكاره پشتت رو خط خطي ميكردم ... حيف كه دلم نيومد . راستي تازگي ها كم پيدا شدي داداش ؟ عكست رو بده پارش كنيممیبینم که من از تنهایی در اومدم و چندتا مکانیکی اومدن اینجا! پایگانه بعد چند ترم اومده...تو pdf ها که بچه ها گذاشته بودن نوشته بود نمره خوب میده یعنی میگه همه رو میندازم ولی آخر نمره ها اکثرا بالای 15 هست.
دستت درد نكنه ديگه .. رسما ما رو قهوه اي كردي يعني .. پس من چي بودم ؟ حقت اين بود كه همون اول ترم پيش با اون خودكاره پشتت رو خط خطي ميكردم ... حيف كه دلم نيومد . راستي تازگي ها كم پيدا شدي داداش ؟ عكست رو بده پارش كنيم![]()
ذوقی تایپیستت کرد؟ما که هستیم داداش شما نیستی! شما برادر بزرگ ما ای ! درگیریم داداش خرج زندگی و ذوقی و صالحی و انارکی و ....خلاصه که دوران افتان زندگیست......
راستی مجوز گرفتی؟
ما که هستیم داداش شما نیستی! شما برادر بزرگ ما ای ! درگیریم داداش خرج زندگی و ذوقی و صالحی و انارکی و ....خلاصه که دوران افتان زندگیست......
راستی مجوز گرفتی؟
ذوقی تایپیستت کرد؟![]()
توي مرداد معلوم ميشه ... تا اون موقع خدا بزرگه ..
سلام بچه ها چند تا سوال اول اینکه این جلسه امتحان مثلا 3 ساعتش میشه 2 تا 4؟
دوم اینکه واسه ترم بعد می خوام فیزیک 1 . ریاضی 2 . مبانی کامپیوتر بردارم استادی خوب می شناسید معرفی کنید؟
سلام بچه ها چند تا سوال اول اینکه این جلسه امتحان مثلا 3 ساعتش میشه 2 تا 4؟
دوم اینکه واسه ترم بعد می خوام فیزیک 1 . ریاضی 2 . مبانی کامپیوتر بردارم استادی خوب می شناسید معرفی کنید؟
سلام تابستون اگه پول شهریه بدم ولی انتخاب واحد نکنم پولم چی میشه؟ تو حساب می مونه؟
خدا از دهنت بشنونه ...حل میشه حتما...البته انشالله.
از هرچی امتحان کتاب بازه متنفففففففففففرررررررررررررررررررررررمممممممممم.
خدا از دهنت بشنونه ...
امتحان جزوه باز كه خوراكه تقلبه ... يه ذره از بچه مثبتي در بياي جزووه باز راحت ميتوني بالاي نوزده بيست بگيري البته اگه به جاي اينكه ياد بگيري فقط بري تو خط تقلب و راه هاي مختلف تقلب ....
:blink:سلام تابستون اگه پول شهریه بدم ولی انتخاب واحد نکنم پولم چی میشه؟ تو حساب می مونه؟
از بچه های رشته کامپیوتر کسی میدونه برای هوش مصنوعی شیخ الحرم امتحانش چجوریه...؟؟
و نمره دادنش البته...
از بچه های رشته کامپیوتر کسی میدونه برای هوش مصنوعی شیخ الحرم امتحانش چجوریه...؟؟
و نمره دادنش البته...