• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
میبینم که من از تنهایی در اومدم و چندتا مکانیکی اومدن اینجا! پایگانه بعد چند ترم اومده...تو pdf ها که بچه ها گذاشته بودن نوشته بود نمره خوب میده یعنی میگه همه رو میندازم ولی آخر نمره ها اکثرا بالای 15 هست.
دستت درد نكنه ديگه .. رسما ما رو قهوه اي كردي يعني .. پس من چي بودم ؟ حقت اين بود كه همون اول ترم پيش با اون خودكاره پشتت رو خط خطي ميكردم ... حيف كه دلم نيومد . راستي تازگي ها كم پيدا شدي داداش ؟ عكست رو بده پارش كنيم :D

dma

Registered User
لایک‌ها
57
دستت درد نكنه ديگه .. رسما ما رو قهوه اي كردي يعني .. پس من چي بودم ؟ حقت اين بود كه همون اول ترم پيش با اون خودكاره پشتت رو خط خطي ميكردم ... حيف كه دلم نيومد . راستي تازگي ها كم پيدا شدي داداش ؟ عكست رو بده پارش كنيم :D

ما که هستیم داداش شما نیستی! شما برادر بزرگ ما ای ! درگیریم داداش خرج زندگی و ذوقی و صالحی و انارکی و ....خلاصه که دوران افتان زندگیست......
راستی مجوز گرفتی؟

hamid19395

Registered User
لایک‌ها
73
ما که هستیم داداش شما نیستی! شما برادر بزرگ ما ای ! درگیریم داداش خرج زندگی و ذوقی و صالحی و انارکی و ....خلاصه که دوران افتان زندگیست......
راستی مجوز گرفتی؟
ذوقی تایپیستت کرد؟:D

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
راستی مجوز گرفتی؟

توي مرداد معلوم ميشه ... تا اون موقع خدا بزرگه ..

dma

Registered User
لایک‌ها
57
ذوقی تایپیستت کرد؟:D

نه داداش! تمرینهای یک فصل از کتابشو حل کردم خودش که دید رسما از کیفیت کار کف کرد! رسما خدای دینامیک ماشین شدم رفته!:blink:

توي مرداد معلوم ميشه ... تا اون موقع خدا بزرگه ..

حل میشه حتما...البته انشالله.

از هرچی امتحان کتاب بازه متنفففففففففففرررررررررررررررررررررررمممممممممم.

sanandreas

Registered User
لایک‌ها
32
سلام بچه ها چند تا سوال اول اینکه این جلسه امتحان مثلا 3 ساعتش میشه 2 تا 4؟
دوم اینکه واسه ترم بعد می خوام فیزیک 1 . ریاضی 2 . مبانی کامپیوتر بردارم استادی خوب می شناسید معرفی کنید؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوم اینکه واسه ترم بعد می خوام فیزیک 1 . ریاضی 2 . مبانی کامپیوتر بردارم استادی خوب می شناسید معرفی کنید؟

دوست عزیز ساعت اول8-10 دوم 11-13 سوم 14-16 چهارم 17-19 هست.
فیزیک1 جزوه عارف آذر و استاد با فاطمه اخلاصی بگیر پاسی.ریاضی 2 مهم نیست با کی میگیری چون استاد خوب گیرت نمیاد مهم یه جزوه خوبه. مبانی را نمیدونم....ولی با دادگر نگیر اصلا...:lol::p:rolleyes::cool::D:)

dma

Registered User
لایک‌ها
57

زوده که! برای مبانی اگه خانوم فراهانی داشت توصیه میشه فراوان.

paintball

Registered User
لایک‌ها
17
سلام تابستون اگه پول شهریه بدم ولی انتخاب واحد نکنم پولم چی میشه؟ تو حساب می مونه؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
حل میشه حتما...البته انشالله.
از هرچی امتحان کتاب بازه متنفففففففففففرررررررررررررررررررررررمممممممممم.
خدا از دهنت بشنونه ...
امتحان جزوه باز كه خوراكه تقلبه ... يه ذره از بچه مثبتي در بياي جزووه باز راحت ميتوني بالاي نوزده بيست بگيري البته اگه به جاي اينكه ياد بگيري فقط بري تو خط تقلب و راه هاي مختلف تقلب ....

dma

Registered User
لایک‌ها
57
خدا از دهنت بشنونه ...
امتحان جزوه باز كه خوراكه تقلبه ... يه ذره از بچه مثبتي در بياي جزووه باز راحت ميتوني بالاي نوزده بيست بگيري البته اگه به جاي اينكه ياد بگيري فقط بري تو خط تقلب و راه هاي مختلف تقلب ....

کتاب حل المسایل شیگلی داری؟

mehdiops

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان کمک با قوامی درس داشتم میخوام باهاش صحبت کنم قبولی رو بده
چه کنیم اصلا میده یا بیخیالش بشم

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
سلام . ببخشید کسی میدونه نجفی واسه انقلاب چه جوری نمره میده ! ؟
امروز امتحان داشتم میخوام ببینم بد صحیح میکنه یا خوب ! :(

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
از بچه های رشته کامپیوتر کسی میدونه برای هوش مصنوعی شیخ الحرم امتحانش چجوریه...؟؟

و نمره دادنش البته...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
از بچه های رشته کامپیوتر کسی میدونه برای هوش مصنوعی شیخ الحرم امتحانش چجوریه...؟؟

و نمره دادنش البته...

اگه حل تمرین براتون گذاشته سوال ها شبیه همون تمرین هایی ه که حل کرده ، به ما یه سری سوال دانشگاه های اونور رو داد ، یه جلسه هم اومد چندتا از همون ها رو حل کرد ، من هم کتاب رو خوندم هم اون سوال هایی که خودش داد ، امتحان ش سخت نیست زیاد / اگه نمره ها پایین باشه ،1-2 نمره شاید بیشتر از نمره خودت بده آخرش (اکثرا 16-17 میشن)

dma

Registered User
لایک‌ها
57
جدی جدی به این نتیجه رسیدم آقایون این تاپیک رو مو به مو میخونن!آقا ما هر چی تو این تاپیک نوشتیم دقیقا عکس شده!همین چند روز پیش گفتم امتحانا بی پدر مادره کسی چک نمیکونه!واقعا هم همینطور بود این چند ترم که من اینجا بودم!آقا امروز امتحان داشتم طرف دونه دونه اومد قیافه ها رو دید و سوال پرسید!

webnama

Registered User
لایک‌ها
5

و نمره دادنش البته...

من ترم آخرم باهاش داشتم, ببین سوالاش خداییش سخت نبود, من زیاد نخونده بودم اما تونستم برگه رو سیاه کنم .
نمره هم خوب داد انصافاً

همین مسایلی رو که تو کلاس درس داده رو بخون ، جلسه آخر هم چندتا سوال میده و اون ها رو خوب یاد بگیر چون تو همون مایه ها میده .

بالا