• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سلام به مکانیکی ها
من هفتم مکانیک سیالات 1 با پناه دارم چه جوری میشه ازش نمره بالای 12 گرفت. راستی فرقopen book بودن کتاب با نبودن آن چیه؟

خوبی هم رشته ای؟ منم باهاش سیالات 1 دارم این ترم سه شنبه ها ! ببینم آخر گفت امتحانش بازه یا بسته؟چیزی حذف کرد؟
من که حذف میکنمش ایشالا تابستون پاسش میکنم به همراه سیالات 2.فقط امیدوارم غیر این پدیده استاد دیگه ای هم ارایه بده تابستون.

راستی کسی کتاب حل المسایل شیگلی داره به ما یه 2 روز قرض بده؟؟؟؟؟سر جلسه میخوام ببرم!

Last edited:

hamid19395

Registered User
لایک‌ها
73
واسه منم همینطور بود تو قسمت انتخاب واحدم همینطوره باید رفت پیش امور کامپیوتر

فقط سلام به مکانیکی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر اینطور باشه که همه باید برن امور کامپیوتر!:blink:من از هرکدوم از دوستانم پرسیدم گفت این پیغام اومده براش!شما رفتی خودت؟
اگر رفتی یه راهنمایی کن بگو چکار باید کنیم:cool:
خوبی هم رشته ای؟ منم باهاش سیالات 1 دارم این ترم سه شنبه ها ! ببینم آخر گفت امتحانش بازه یا بسته؟چیزی حذف کرد؟
من که حذف میکنمش ایشالا تابستون پاسش میکنم به همراه سیالات 2.فقط امیدوارم غیر این پدیده استاد دیگه ای هم ارایه بده تابستون.

راستی کسی کتاب حل المسایل شیگلی داره به ما یه 2 روز قرض بده؟؟؟؟؟سر جلسه میخوام ببرم!
اگر نخوندی حذف کن
البته اگر پول دادی که حذف نکن:D

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
بعد از ماه ها اومدم سر زدم دیدم تصادفا صفحه ی 1390 هستیم،دلم نیومد دست خالی برم...
تو امتحانها موفق باشید ما رو هم دعا کنید plz

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از راهنمایی همه دوستان:)

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0
دیری است که فراموش کرده ام خود را و برای دل نوشتن را...
نمی دانم از جبر زمان است یا از اختیار فکر کردن!
فقط این را میدانم
که دیگر دستم یارای نوشتن نمی دهد از آنچه درون ذهنم جاریست
پرم از خاطرات گذشته
خالیم از آینده
دنبال راه حلی میگردم که خاطراتم را در همان گذشته نه چندان دور باقی بگذارم
بلکه غبار زمانه بر رویشان بنشیند
بلکه رها شوم از این درد تنهایی !!!...........

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
اگر اینطور باشه که همه باید برن امور کامپیوتر!:blink:من از هرکدوم از دوستانم پرسیدم گفت این پیغام اومده براش!شما رفتی خودت؟
اگر رفتی یه راهنمایی کن بگو چکار باید کنیم:cool:

امروز پرسیدم گفتن هنوز وقت انتخاب واحد نشده وقتش بشه خودشون باز میکنن نیازی نیست ما کاری بکنیم

FANAVARAN

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها یه سوال دارم
ریاضی مهندسی با آشنایی قرآن ساعت و روز امتحان همزمان است
و محل امتحان یکی فنی و دیگری قلهک

چه کار باید کنم

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها یه سوال دارم

چه کار باید کنم

باید هنگام ثبت نام دقت میکردی، خوده سیستم هم باید پیغام تداخل امتحان میداد.

راهش اینه که قرائت رو بیخیال شی .

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها یه سوال دارم

چه کار باید کنم

واسه منم ترم پیش ی همچین چیزی متفق شد(اتفاق افتاده شد) رفتم اداره امتحانات پرسیدم یارو گفت نیم ساعت قبل از شروع امتحان بیا اداره امتحانات منم رفتم یارو من و بیس نفر از بچه های مشابه رو فرستاد یجا جداگونه دوتا امتحانو تو دوبرابر زمان نوشتیم و هرجفتشم قبول شدیم:D

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان من مکانیک ترم 4 هستم.استاتیک دینامیک و مقاومت1 رو توی 18-19-20 تیر امتحان دارم.استاتیک با صالحی-دینامیک با جباری و مقاومت 1 رو متاسفانه با یاس دارم. لطفا نکاتی رو که به نظرتون مهمه بگید که من بیشتر روی اون موضوعات تاکید کنم. کلا برای پاس کردن این درسا با این استادا چه کارهایی رو باید انجام داد.خواهش میکنم.کجاها مهم تر است که باید بخونم...

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوستان من مکانیک ترم 4 هستم.استاتیک دینامیک و مقاومت1 رو توی 18-19-20 تیر امتحان دارم.استاتیک با صالحی-دینامیک با جباری و مقاومت 1 رو متاسفانه با یاس دارم. لطفا نکاتی رو که به نظرتون مهمه بگید که من بیشتر روی اون موضوعات تاکید کنم. کلا برای پاس کردن این درسا با این استادا چه کارهایی رو باید انجام داد.خواهش میکنم.کجاها مهم تر است که باید بخونم...

برادر !عزیز ! دوست ! رفیق ! فکر کنم اول ترم به شما بود که گفتم نکن ! آخر ترم میمونی!

یاس که خوبه!دوستم باش داره میگه یه تعداد سوال مشخص کرده خوب همونا رو 1-2 روز کار کن امتحان بده بره دیگه!یاس کلا خوبه نمره بدس!نمره ها رو هم 2 روزه میده.

دکتر صالحی هم خودم باهاش مقاومت 1 پاسیدم و 5 واحدم این ترم باهاش دارم.سوال براتون مشخص نکرده؟اگه کرده که همون ها رو اگه مسلط باشی تقریبا میتونی در حد 14-15 بنویسی. فقط از من به تو نصیحت برگه رو پر کن .البته با چیزای منطقی.مثلا یه خرپا داده نیروی 2 تا لینک رو میخواد تو کامل حل کن. نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی میگن ترم پیش سوالاش سخت بوده.مثلا سواله خرپا فضایی داده بوده...

جباری رو نمیدونم.بچه ها میگفتن سوال مشخص کرده که!البته دوستم باش مقاومت 1 داشت میگفت سوالاش مثل جزوش بوده با اندکی تغییر.حالا دیگه نمیدونم داینامیک چطوره....

Last edited:

reza-xx

Registered User
لایک‌ها
1
کسی تا حالا با این مهندس جعفری که تبلیغشو زده به دیوارهای دم دانشگاه کلاس خصوصی داشته؟کسی میشناستش؟خوبه؟

hamid.m.n

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
دوستان ساعات امتحانات رو کجا زده؟

mondays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی اینجا با پایگانه طراحی اجزا 1 داشته امتحانش چه جوریه از کجاها سوال میده جزوه ش که 300 صفحه آدم میترسه بخونه تورو خدا یکی مرا دریابه حالم خیلی خرابه
:blink:
نابرده رنج ...

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
دوستان ساعات امتحانات رو کجا زده؟

مثل قبل هست رفیق....8-10....11-13...14-16...17-19

سلام کسی اینجا با پایگانه طراحی اجزا 1 داشته امتحانش چه جوریه از کجاها سوال میده جزوه ش که 300 صفحه آدم میترسه بخونه تورو خدا یکی مرا دریابه حالم خیلی خرابه
:blink:
نابرده رنج ...

میبینم که من از تنهایی در اومدم و چندتا مکانیکی اومدن اینجا! پایگانه بعد چند ترم اومده...تو pdf ها که بچه ها گذاشته بودن نوشته بود نمره خوب میده یعنی میگه همه رو میندازم ولی آخر نمره ها اکثرا بالای 15 هست.

Last edited:

hamid19395

Registered User
لایک‌ها
73
استاتیک صالحی رو هر چی میتونی بنویس:cool:البته منطقی...
یاس رو نمیشناسم...
جباری هم هرچی سر کلاس گفته میده...

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
تو امتحانا انجمن کامپیوتر بازه؟؟؟ مت میخوام کلاسای رباتیک ثبت نام کنم، کسی میدونه باید تو امتحانا چ جوری پیگیری کنم؟؟؟ اگه میشه زود جواب بدید.

hamid.m.n

Registered User
لایک‌ها
4
اقا خیلی ممنون که جواب می دی:thumbsup:
ولی بالای جایی که شماره صندلی رو زده نوشته که جلسه امتحان را با ساعت امتحان اشتباه نگيريد. ساعات جلسات توسط امتحانات هر دانشکده اعلام شده است .من فکر میکردم از روی جلسه امتحان باید بفهمیم مثلا جلسه 3 میشه ساعت 14.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
من ی آز مدار1 حذف کردم یعنی سر امتحانش نرفتم استادم زنگ زد گفت نمیای گفتم نه حذف میکنم حالا رفتم دیدم برام ی واحد زده مردود چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
چرا توی خلاصه وضعیت بجای مردود ننوشته حذف؟
این اشکال از سیستمه؟؟؟:(:(:(

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
اقا خیلی ممنون که جواب می دی:thumbsup:
ولی بالای جایی که شماره صندلی رو زده نوشته که جلسه امتحان را با ساعت امتحان اشتباه نگيريد. ساعات جلسات توسط امتحانات هر دانشکده اعلام شده است .من فکر میکردم از روی جلسه امتحان باید بفهمیم مثلا جلسه 3 میشه ساعت 14.

خوب درست فکر میکردی!جلسه 1 یعنی 8-10 جلسه 2 یعنی.....همینطوری به ترتیب.امتحانا هم همه تو فنی برگزار میشه.
بنظر ترم 1 هستی.

بالا