سلام دوستان من مکانیک ترم 4 هستم.استاتیک دینامیک و مقاومت1 رو توی 18-19-20 تیر امتحان دارم.استاتیک با صالحی-دینامیک با جباری و مقاومت 1 رو متاسفانه با یاس دارم. لطفا نکاتی رو که به نظرتون مهمه بگید که من بیشتر روی اون موضوعات تاکید کنم. کلا برای پاس کردن این درسا با این استادا چه کارهایی رو باید انجام داد.خواهش میکنم.کجاها مهم تر است که باید بخونم...
برادر !عزیز ! دوست ! رفیق ! فکر کنم اول ترم به شما بود که گفتم نکن ! آخر ترم میمونی!
یاس که خوبه!دوستم باش داره میگه یه تعداد سوال مشخص کرده خوب همونا رو 1-2 روز کار کن امتحان بده بره دیگه!یاس کلا خوبه نمره بدس!نمره ها رو هم 2 روزه میده.
دکتر صالحی هم خودم باهاش مقاومت 1 پاسیدم و 5 واحدم این ترم باهاش دارم.سوال براتون مشخص نکرده؟اگه کرده که همون ها رو اگه مسلط باشی تقریبا میتونی در حد 14-15 بنویسی. فقط از من به تو نصیحت برگه رو پر کن .البته با چیزای منطقی.مثلا یه خرپا داده نیروی 2 تا لینک رو میخواد تو کامل حل کن. نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی میگن ترم پیش سوالاش سخت بوده.مثلا سواله خرپا فضایی داده بوده...
جباری رو نمیدونم.بچه ها میگفتن سوال مشخص کرده که!البته دوستم باش مقاومت 1 داشت میگفت سوالاش مثل جزوش بوده با اندکی تغییر.حالا دیگه نمیدونم داینامیک چطوره....