بچه ها کسی اینجا با آبانگاه ازگمی تفسیر قرآن داشته؟
من تقریبا سر کلاسش نبودم و جلسه آخرم (امروز) که رفتم زودتر رفته بود.
آیا کسی اینجا سوالای این ترمشو داره؟
امتجان از چه کتابیه؟
با سپاس فراوان.
بابا چرا اینجا تا دری به تخته میخوره همه شاکی میشن؟! تا میگن من و تو قهرمیکنید!موفق و مويد باشيد . انشالله كه تاپيكتون فعال باقي بمونه . سعي كردم توي اين مدت با پست هام كمكي چه در زمينه اطلاعات مربوط به دانشگاه ( با توجه با سابقه هفت هشت ساله دانشجو بودنم ) چه در ساير زمينه ها انجام بدم . و متاسفانه حالا ديگه دليلي براي ادامه فعاليت در اين تاپيك نميبينم .( گرچه اين پروفايل همچنان فعال هست چون در ساير تالار ها و تاپيك هاي اين فروم مشغول به فعاليت خواهم بود .
ضمنا شايد بهتر باشه يه نگاه به ريزش هاي اعضاي اين تاپيك ( اعضايي كه يه زماني بسيار فعال بودن ) داشته باشيد شايد متوجه بشيد كه نياز هست كمي تغيير ديدگاه داشته باشيد ...
حرف خاصي ديگه اي باقي نميمونه جز خدافظي از همه دوستان .
موفق و مويد باشيد ...
سلام دوستان...
از دوستان كسي بوده كه معاف باشه و فارق التحصيل شده باشه....
يك سوال خيلي مهم دارم...
لطفا ااز طريق پي ام يا همين جا جواب بديد...
مرسي...
شمااگر هنگام ثبت نام کارت پایان خدمتت رو داده باشی ، توی سیستم ثبت می شه که معاف هستی
من یه کم اطلاعات دارم
noch!!!![]()
دو تا سوال دارم که جوابش خیلی برام مهمه:
1-کسی میدونه که برنامه پیشرفته تابستون ارایه میشه یا نه ؟
2-یه درس رو تا چند بار میشه سر جلسه نرفت و حذف کرد؟؟ (مثلاً همین پیشرفته)
(
نمی دونم تابستون ارائه میشه یا نه پارسال که بود !تو رو خدا جواب بدید !
سورپرایز برای دوستان هم دانشگاهی:
http://www.pasokh.org/exm.htm
انقدر الکی از ایلیا و انتشارات نمونه سوال نخرید
هه!سلام.
بچه ها تو باکس پیام های من تو انرول یه پیام از طرف (وحيد اشرفي ثبت نام- انتخاب واحد) اومده که نوشته (در اسرع وقت جهت انجام امور تسويه حساب يا تعهد محضري به محل تحصيل دوره كارداني خود مراجعه نماييد درغير اينصورت بروز هرگونه مشكل متوجه شخص دانشجو خواهد بود.) در صورتی که من این کارها رو انجام دادم!
حالا برای پیگیری مشکلم باید پیش کی برم؟کجا برم؟