webnama
Registered User
دوست عزیز ممنون از مطلبت ولی این تاپیک مخصوص مطالبی هست که درمورد دانشگاه مطرح میشه،برای موضوعات دیگه مثل ادبیات و ... بخش تخصصی تو همین فروم وجود داره
موفق باشی
با تشکر از شما ، بنده هم موافقم
دوست عزیز ممنون از مطلبت ولی این تاپیک مخصوص مطالبی هست که درمورد دانشگاه مطرح میشه،برای موضوعات دیگه مثل ادبیات و ... بخش تخصصی تو همین فروم وجود داره
موفق باشی
با کمی تردید اما با ایشون موافقم
با تشکر از شما ، بنده هم موافقم![]()
جزوه ی گسسته لطفعلی به چه دردی میخوره آخه ؟سلام بچه ها !
ببخشید کی جزوه ی گسسته ی استاد لطفعلی شمیرانی رو داره که به من بده؟
راستی اگه کسی سؤالات گروه ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل و فیزیک 1 رو هم داره ممنون می شم اگه بهم بده؟
و 1 چیزه دیگه ،اگه دانشجویی که این ترم فیزیک 1 رو با استاد حاج امینی برداشته رو می شناسید لطفا بهم معرفیش کنید.خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید.![]()
بله! من خودم این ترم با سمیرا گسسته دارم.میدونم کلاً استاده درست حسابی نیست ولی میگن سمیرا از لطفعلی بهتره...منظورتون چیه؟ شما اصلا جزوه ی صالحی رو دیدین؟
مگه اون چیزی هم درس می ده؟؟؟
سلامسلام.من میخوام قسط دانشگاه رو پرداخت کنم اما وقتی وارد انرول میشم و توی قسمت پرداخت قسط میرم یک فیلد داره به نام شناسه پرداخت کننده که من باید یک عدد چند رقمی رو اونجا واردکنم. اما نمی دونم این عدد چیه.اگر کسی میدونه راهنمایی کنه.ممنون.:wacko:
سلام
میخواستم ببینم که کارگاه ها هم اگه کلا سر کلاس نرفته باشیم و امتحان هم ندیم خود به خود آخر ترم حذف میشه یا نه ؟ یعنی حذف ماده 35 میشه دیگه ؟!
سلام دوست عزیزسلام دوستان
کسی از بچه های مکانیک میتونه راهنماییم کنه که تابستون چه واحدهایی رو دانشگاهتون ارایه میده؟
از اینجا خوشم اومد بنظرم دانشجوهای تهران جنوب بچه های باحالی باید باشن :specool:
سلام دوست عزیز
احتمال خیلی زیاد تابستون واحدهای درسی ارائه نمیشه ، فقط کارآموزی و پروژه (البته این قضیه رو برای بچه های کامپیوتر شنیدم ولی احتمال زیاد برای بقیه رشته ها هم هست)
سلام !
يه خواهش از دوستان هم دانشگاهي عزيزم دارم.
لطفا در صورتي كه كار ضروري در روز يكشنبه 22 خرداد ماه نداريد از منزل خارج نشيد .
به ويژه حوالي خيابان وليعصر و مخصوصا محدوده ميدان وليعصر تا ميدان ونك و از ساعت پنج بعد از ظهر به بعد ...
متاسفانه در اين ايام امتحانات احتمالا شاهد درگيري هايي در اين روز و در اون حوالي خواهيم بود.و باز متاسفانه تر اينكه ظاهرا اين مساله تنها به يك روز ختم نخواهد شد و احتمالا دو سه روز ديگه هم ، در محدوده هاي ديگه اي ادامه خواهد داشت ....
پوزش منو بابت جسارتم بپذيريد ..
خداحافظ!
...
..
.
:f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r:
:lol::lol::lol::lol::lol:
آقای عزیز با خودت چه فکر میکنی که هرازگاهی میای این حرف ها رو میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
فکر کنم چندماه پیش هم از این حرف ها زده بودی و....................
برای دفعه 10000000000000000000000 اینجا انجمن علمی و دانشگاهی هستش ، لطفا در مورد مسایل سیاسی و هنری و سایر مسایل غیر مرتبط اینجا بحث نکنید
يك ) به عنوان يك دانشجوي واحد جنوب هر كاري صلاح بدونم توي اين فروم انجام ميدم .
دو ) همون چند ماه پيش كه گفتي ، يكي از بچه ها كه توي شكوه درس داشت به دليل اينكه زياد در جريان نبود متاسفانه توي اغتشاش ها دچار مشكلي بدي شده بود چون گاز اشك اور نزديكش خورده بود و چون اين دوستمون بيماري تنفسي داشت تا مدت ها دچار مشكلات حادي شده بود و كلي از درس و زندگيش افتاده بود به علاوه اينكه از لحاظ سلامتي هم كلي دچار مشكل شده بود.
دليلي براي ادامه بحث با شما يا ديگران نميبينم . ضمنا به دليل برخي اطلاعاتي كه دارم باز هم اگه لازم باشه اطلاع رساني ميكنم ...
سه ) به طور كلي عرض ميكنم .. يه ذره مواظب خودت باش ...
سلام دوست عزیز
احتمال خیلی زیاد تابستون واحدهای درسی ارائه نمیشه ، فقط کارآموزی و پروژه (البته این قضیه رو برای بچه های کامپیوتر شنیدم ولی احتمال زیاد برای بقیه رشته ها هم هست)
ولی من با مدیر گروه صحبت کردم میگفت ارائه میشه حالا چی ارایه میشه تا 2 هفته دیگه معلوم میشه.
یعنی تهدید شدم الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
ای بابا من اونجا کار دارم :دی اصلا نمیشه نرمسلام !
يه خواهش از دوستان هم دانشگاهي عزيزم دارم.
لطفا در صورتي كه كار ضروري در روز يكشنبه 22 خرداد ماه نداريد از منزل خارج نشيد .
به ويژه حوالي خيابان وليعصر و مخصوصا محدوده ميدان وليعصر تا ميدان ونك و از ساعت پنج بعد از ظهر به بعد ...
متاسفانه در اين ايام امتحانات احتمالا شاهد درگيري هايي در اين روز و در اون حوالي خواهيم بود.و باز متاسفانه تر اينكه ظاهرا اين مساله تنها به يك روز ختم نخواهد شد و احتمالا دو سه روز ديگه هم ، در محدوده هاي ديگه اي ادامه خواهد داشت ....
پوزش منو بابت جسارتم بپذيريد ..
خداحافظ!
...
..
.
یعنی عاشقتم!یعنی تهدید شدم الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
از یکی شنیدم این تز اون ساسان محمدیه.2 ترمه اومده ببخشیدا واقعا ببخشید ولی shit زده به همه چی رفته.ابله.اخه واس چی؟؟ اگه اینجوری باشه که خیلی افتضاح میشه
اطلاعیه هاش و کد کلاساش میاد رو سایت مثه همیشه.بی زحمت اگه ارایه دادن یه امار به من میدی؟