• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
حذف اضطراري
ماده ٣٧ : دانشجو مي تواند تا ٥ هفته قبل از پايان نيمسال تحصيلي فقط يکي از درسهاي نظري يا عملي يا عملي - نظري خود را حذف کند مشروط باينکه
واحد هاي درسي باقي مانده وي از حداقل مجاز ( دوره اي ١٢ واحد - پاره وقت ١٠ واحد ، آموزش معلمان ٨ واحد ) کمتر نشود.
حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال
ماده ٣٨ : حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال تنها در صورتي مجاز است که دانشجو به تشخيص شوراي آموزشي واحد دانشگاهي ذيربط قادر به
ادامه تحصيل در آن نيمسال نباشد در اين حال نيمسال مزبور بعنوان مرخصي تحصيلي محسوب مي گردد.
تبصره ١ - چنانچه به دلايلي شوراي آموزشي واحد بموقع تشکيل نشود و اينکار موجب لطمه به دانشجو گردد نظر
معاونت آموزشي واحد، ملاک عمل خواهد بود.
٣٢ و ٣٥ موجب حذف کليه درسهاي يک نيمسال گردد آن نيمسال جزو - تبصره ٢ - چنانچه با استقاده از مواد ٣١
مرخصي با احتساب در سنوات محسوب مي گردد.
تبصره ٣ - استفاده از مفاد ماده ٣٨ و تبصره ٢ آن موجب بازپرداخت شهريه هاي ثابت و متغير نخواهد شد.​

اين قانونها رو بندازيد دور لطفا .
شما حتي ميتوني فقط يه واحد امتحان بدي. براي بار صد ميليونم توي اين فروم جواب ميدم .تا نه واحد يا سه تا درس توي كارنامه ميزنه غيبت موجه حذف ماده 35 و بقيه رو مينويسه غير موجه حذف ماده 35 .. هيچ تفاوتي هم با هم ندارن . پيش تر ها براي بلا اثر شدنش كلي درد سر داشت و بايد ميرفتي كميسيون پزشكي و از اين جور چرت و پرت ها در نهايت دانشگاه چون خودش فهميد قانون چرتي هست عملا اجرا نكردن . نه تنها اين دانشگاه اغلب دانشگاه هاي ديگه هم چنين مساله اي وجود داره . بنابراين نگران نباشيد . اگه خواستيد ميتونيد بينهايت درس رو امتحان نديد ..

Last edited:

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

میخواستم بدونم اگر سر کلاس عزت دوست غیبت زیاد داشته باشیم حذف میکنه...؟؟

اصلا اهل " حذف کردن" هست یا نمره کم کردن...؟؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
عرض شود كه اول سلام .. حالا ديگه به ما تيكه ميندازي ؟
دوم اينكه به دليل برخي مشكلات شخصي مجبور شدم حذف كنم . لذاس كه كمتر شما رو زيارت ميكنيم .ضمنا شما هم كه ظاهرا قصد حذف سيالات رو داريد . به نظرم اين كار رو نكن . اراده كن با نمره ي خوبي ان شالله پاس ميشه .

به همون پاره ای از مشکلات شخصی من جرات نمیکنم به شما تیکه بندازم!
اگه تابستون ارائه بدن انشاالله تابستون پاس میکنم واقعا به این نتیجه رسیدم تو این دانشگاه بیشترر از 17-18 واحد نمیشه پاس کرد تو یه ترم.سیالات و حذف میکنم چون ممکنه گند بزنه به معدلم فقط امیدوارم ابجدی ارائه بده که بدجور مریدش شدم!

اشتباه کردی حذف کردی!صالحی خوب پاس میکنه.

Last edited:

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام

میخواستم بدونم اگر سر کلاس عزت دوست غیبت زیاد داشته باشیم حذف میکنه...؟؟

اصلا اهل " حذف کردن" هست یا نمره کم کردن...؟؟

roberty جان، چجوریاس شما فارغ التحصیل نمی شی؟ انگاری دانشگاه خیلی دوست داره !!!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
به همون پاره ای از مشکلات شخصی من جرات نمیکنم به شما تیکه بندازم!

اشتباه کردی حذف کردی!صالحی خوب پاس میکنه.

شما سروري ...

دليل حذف كردنم هم مشكلات شخصيه خودم بود و گرنه اينكه صالحي پاس كنه يا نه زياد مهم نيست .. لااقل براي من !

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
roberty جان، چجوریاس شما فارغ التحصیل نمی شی؟ انگاری دانشگاه خیلی دوست داره !!!

نه ... انگار شما هنوز تهران جنوب رو نشناختی...:D

من الان دوتا چند تا از دوستانم ورودی 82 هستند....:eek:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
دوستانی که نرم 1 رو با آیت اله زاده داشتن یه مددی بروسونن بگن من چجوری اینو پاسش کنم؟ پاورپ.ینتاش که مزخرفه چه کنم؟ دمتون گرم اگه میشه راهنماییم کنین:(:(

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای هر مشکلی، همیشه یک راه حل وجود داره!

اگه یادتون باشه چندروز پیش یک پست زدم که میخواستم یک راه برای تبدیل PDF فارسی به Word پیدا کنم.
تقریبا همه برنامه ها و سایتهای اینکار رو تست کردم اما هیچ یک جواب نداد. تقریبا نا امید شده بودم و فکر می کردم که باید 300 صفحه آ4 رو تایپ کنم ....

اما نه! یه برنامه پیدا کردم در حد لالیگا، اسمش هم Readiris Corporate 12 Middle East
یعنی کارم رو راه انداخت مثل چی، فشنگ!!

از سایت پی سی دانلود دانلودش کنید حتما یه روزی به کارتون میاد.
البته این برنامه pdf رو به ورد تبدیل نمیکنه بلکه عکس رو به متن تبدیل میکنه. کافیه از فایل pdf اسنپشات بگیرید!
البته خود pdf هم میتونید تو برنامه open کنید.

اینو گفتم که بدونید برای هر مشکلی راه حلی وجود داره.

ما که این برنامه رو نخریدیم! کرک کردیم. ولی خدا پدر مادر صاحب این شرکت رو بیامرزه. دعاشون میکنم.

یه دنیا ممنون. راستش تا نبینم باورم نمیشه. واقعا خدا پدر مادرشونو بیامرزه. فقط اسنپشات چه جوریه؟ :blink:

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
برای هر مشکلی، همیشه یک راه حل وجود داره!

اگه یادتون باشه چندروز پیش یک پست زدم که میخواستم یک راه برای تبدیل PDF فارسی به Word پیدا کنم.
تقریبا همه برنامه ها و سایتهای اینکار رو تست کردم اما هیچ یک جواب نداد. تقریبا نا امید شده بودم و فکر می کردم که باید 300 صفحه آ4 رو تایپ کنم ....

اما نه! یه برنامه پیدا کردم در حد لالیگا، اسمش هم Readiris Corporate 12 Middle East
یعنی کارم رو راه انداخت مثل چی، فشنگ!!

از سایت پی سی دانلود دانلودش کنید حتما یه روزی به کارتون میاد.
البته این برنامه pdf رو به ورد تبدیل نمیکنه بلکه عکس رو به متن تبدیل میکنه. کافیه از فایل pdf اسنپشات بگیرید!
البته خود pdf هم میتونید تو برنامه open کنید.

اینو گفتم که بدونید برای هر مشکلی راه حلی وجود داره.

ما که این برنامه رو نخریدیم! کرک کردیم. ولی خدا پدر مادر صاحب این شرکت رو بیامرزه. دعاشون میکنم.
مسعود خان، اینکه خروجیش افتضاحه.برای ادیتش باید بیشتر از تایپ دوبارش وقت بزاری.دو سال پیش هم که کرک نسخه 11 اومد، همه جوگیر شده بودند که این چی می تونه باشه، تا اینکه کرکش اومد بیرون و برنامه مایه آبروریزی شد.
حالا شما از چه تنظیماتی استفاده کردی که بهت جواب داده؟ از فایل pdf مورد نظر کپی می گرفتی ، فونتها درست کپی می شد یا خرچنگ قورباغه بود؟
یه دنیا ممنون. راستش تا نبینم باورم نمیشه. واقعا خدا پدر مادرشونو بیامرزه. فقط اسنپشات چه جوریه؟
من فایل gif اسکن شده با dpi 300 بهش دادم، در عوضش خزعبلات تحویل گرفتم.در کل Readiris برای زبان فارسی حالا حالا ها کار داره.ای کاش کرک آراکس در می اومد.

dma

Registered User
لایک‌ها
57
مسعود خان، اینکه خروجیش افتضاحه.برای ادیتش باید بیشتر از تایپ دوبارش وقت بزاری.دو سال پیش هم که کرک نسخه 11 اومد، همه جوگیر شده بودند که این چی می تونه باشه، تا اینکه کرکش اومد بیرون و برنامه مایه آبروریزی شد.
حالا شما از چه تنظیماتی استفاده کردی که بهت جواب داده؟ از فایل pdf مورد نظر کپی می گرفتی ، فونتها درست کپی می شد یا خرچنگ قورباغه بود؟

من فایل gif اسکن شده با dpi 300 بهش دادم، در عوضش خزعبلات تحویل گرفتم.در کل Readiris برای زبان فارسی حالا حالا ها کار داره.ای کاش کرک آراکس در می اومد.

کاملا تایید میشه منم دانلود کردم ولی این مشکلات هست.

orc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من دانشجوی ترم هفت رشته آی تی واحد پرند هستم.
خواهشا بچه های گروه آی تی و کامپیوتر از اینکه آیا دانشگاه واحد تهران جنوب در ترم تابستان 90 واحد ارائه میده یا نه من رو با خبر کنن.
و در صورت امکان ذکر کنند که چه واحد هایی ارائه میشه؟
ممنون از لطفتون.

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
دوستانی که با برنامه مشکل دارند، من با این تنظیمات کار کردم و البته اینو بگم که 90 درصد متن درست در میاد و بقیه که چیز خاصی نیست رو دستی تایپ کنید. مثلا برای من حرف «د» رو بعضی وقتها قاط میزنه!!!

اینم روش من:

1.ابتدا فایل پی دی اف خودتون رو با adobe reader باز کنید و به قسمت edit>prefrences برید.از منوی سمت چپ general و پس از آن از سمت راست آنجا که یک کادر که مقدار عددی داخل اون هست (use fix ...) عدد 300 رو بزنید.
اوکی کنید و از منوی tools>select & zoom ، آخرین گزینه که snapshot tool هست رو انتخاب کنید. با این ابزار در واقع قسمتی رو که select میکنید ازش عکس گرفتید که برای ذخیره اون برنامه paint رو باز کنید و paste رو بزنید و با فرمت jpg ذخیره کنید.

2.در برنامه، ویزارد اون رو فعال کنید.تا جایی که از شما انتخاب language میخواد next بزنید. سپس از این قسمت farsi رو برگزینید.secondary language هم به ترتیب از بالا به پایین :
arabic
english (uk)
english (us)
و next رو بزنید.
در قسمت بعد که فرمت خروجی را میخواهد، microsoft word 97 را انتخاب کنید.از منوی پایین صفحه باز شده از قسمت layot گزینه اول رو انتخاب کنید. با این کار دیگه عکسها تبدیل نمیشن و فقط نوشته ها رو برمیگردونه.
دکمه ok و next و go را به ترتیب بزنید.

3.در این مرحله از شما میخواد که عکس رو بارگزاری کنید. قبل از بارگزاری از قسمت تنظیمات پایین این سه گزینه تیک خورده باشد:
Load PDF
Smoothen Color
Process as 300 dpi

و در آخر از شما میخواهد که محلی را برای ذخیره سازی انتخاب کنید. همین

اما یه نکته برای اینکه سریعتر کار کنید:
اول همه عکسهاتونو آماده کنید،سپس به ترتیبی که میخواهید وارد برنامه کنید. برنامه همه رو داخل یک فایل rtf بر میگردونه.

در ضمن توقع نداشته باشید که فونتهای عجق مجق رو برگردونه. مثلا فونت MJ_Titr یا فونت B Masjed و امثالهم!

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومد و تقریبا یه ماه کلاسامو نرفتم.حالا هم میخوام حذف ترم کنم این درسا رو شبکه،طراحی و پیاده سازی و سیستم موسوی ریز جوان و مهندسی نرم سلاجقه
چون دیگه فرصتی واسه رسوندن خودم ندارم.به نظرتون حذف ترم در این شرایط کار درستیه؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومد و تقریبا یه ماه کلاسامو نرفتم.حالا هم میخوام حذف ترم کنم این درسا رو شبکه،طراحی و پیاده سازی و سیستم موسوی ریز جوان و مهندسی نرم سلاجقه
چون دیگه فرصتی واسه رسوندن خودم ندارم.به نظرتون حذف ترم در این شرایط کار درستیه؟

من خودم به شخصه تازه دارم شروع به خوندن میکنم حول و حوش 20 واحد تخصصی دارم، طراحی پیاده سازی رو که حفظیه حد اکثر 4 روز وقت میبره چون خودمم این ترم دارم ریز رو هم که باز خیلی درس آسونیه اشتباهه حذفیدنش موسوی هم که شنیدم خیلی خوب نمره میده نرم سلاجقه رو حذفش کن چون واقعا درس چرتیه من با آیت اله دارم نمیدونم چجوری بخونم و احتمال قوی حذفش کنم خیلی درس مسخره ای هست.

dma

Registered User
لایک‌ها
57
شایعه شده تابستون واحد نمیخوان ارائه بدن!اگه اینطوری شه خیلی بد میشه.

میگم برا تابستون اگه بخواییم دماوند مهمان بگیریم چه باید بگنیم مراحلش چیه؟

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0
نامی‌ نداشت.
نامش‌ تنها انسان‌ بود؛ و تنها دارایی‌اش‌ تنهایی.
گفت: تنهایی‌ام‌ را به‌ بهای‌ عشق‌ می‌فروشم. کیست‌ که‌ از من‌ قدری‌ تنهایی‌ بخرد؟
هیچ‌کس‌ پاسخ‌ نداد.گفت: تنهایی‌ام‌ پر از رمز و راز است، رمزهایی‌ از بهشت، رازهایی‌ از خدا.
با من‌ گفت‌و گو کنید تا از حیرت‌ برایتان‌ بگویم.
هیچ‌کس‌ با او گفت‌وگو نکرد.
و او میان‌ این‌ همه‌ تن، تنها فانوس‌ کوچکش‌ را برداشت‌ و به‌ غارش‌ رفت.
غاری‌ در حوالی‌ دل. می‌دانست‌ آنجا همیشه‌ کسی‌ هست.
کسی‌ که‌ تنهایی‌ می‌خرد و عشق‌ می‌بخشد.
او به‌ غارش‌ رفت‌ و ما فراموشش‌ کردیم‌ و نمی‌دانیم‌ که‌ چه‌ مدت‌ آنجا بود.
سیصد سال‌ و نُه‌ سال‌ بر آن‌ افزون؟ یا نه، کمی‌ بیش‌ و کمی‌ کم. او به‌ غارش‌ رفت‌ و ما نمی‌دانیم‌ که‌ چه‌ کرد و چه‌ گفت‌ و چه‌ شنید؛ و نمی‌دانیم‌ آیا در غار خوابیده‌ بود یا نه؟
اما از غار که‌ بیرون‌ آمد بیدار بود، آن‌قدر بیدار که‌ خواب‌آلودگی‌ ما برملا شد.
چشم‌هایش‌ دو خورشید بود، تابناک‌ و روشن؛ که‌ ظلمت‌ ما را می‌درید.
از غار که‌ بیرون‌ آمد هنوز همان‌ بود با تنی‌ نحیف‌ و رنجور. اما نمی‌دانم‌ سنگینی‌اش‌ را از کجا آورده‌ بود، که‌ گمان‌ می‌کردیم‌ زمین‌ تاب‌ وقارش‌ را نمی‌آورد و زیر پاهای‌ رنجورش‌ درهم‌ خواهد شکست.
از غار که‌ بیرون‌ آمد، باشکوه‌ بود. شگفت‌ و دشوار و دوست‌ داشتنی.
اما دیگر سخن‌ نگفت. انگار لبانش‌ را دوخته‌ بودند، انگار دریا دریا سکوت‌ نوشیده‌ بود.
و این‌ بار ما بودیم‌ که‌ به‌ دنبالش‌ می‌دویدیم‌ برای‌ جرعه‌ای‌ نور، برای‌ قطره‌ای‌ حیرت. و او بی‌آن‌ که‌ چیزی‌ بگوید، می‌بخشید؛ بی‌آن‌ که‌ چیزی‌ بخواهد.
او نامی‌ نداشت، نامش‌ تنها انسان‌ بود و تنها دارایی‌اش، تنهایی............................................

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
برای اینکه تابستون ی دانشگاه دیگه مهمان بشیم باید چه کار کنیم؟؟؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
نامی‌ نداشت.
نامش‌ تنها انسان‌ بود؛ و تنها دارایی‌اش‌ تنهایی.
گفت: تنهایی‌ام‌ را به‌ بهای‌ عشق‌ می‌فروشم. کیست‌ که‌ از من‌ قدری‌ تنهایی‌ بخرد؟
هیچ‌کس‌ پاسخ‌ نداد.گفت: تنهایی‌ام‌ پر از رمز و راز است، رمزهایی‌ از بهشت، رازهایی‌ از خدا.
با من‌ گفت‌و گو کنید تا از حیرت‌ برایتان‌ بگویم.
هیچ‌کس‌ با او گفت‌وگو نکرد.
و او میان‌ این‌ همه‌ تن، تنها فانوس‌ کوچکش‌ را برداشت‌ و به‌ غارش‌ رفت.
غاری‌ در حوالی‌ دل. می‌دانست‌ آنجا همیشه‌ کسی‌ هست.
کسی‌ که‌ تنهایی‌ می‌خرد و عشق‌ می‌بخشد.
او به‌ غارش‌ رفت‌ و ما فراموشش‌ کردیم‌ و نمی‌دانیم‌ که‌ چه‌ مدت‌ آنجا بود.
سیصد سال‌ و نُه‌ سال‌ بر آن‌ افزون؟ یا نه، کمی‌ بیش‌ و کمی‌ کم. او به‌ غارش‌ رفت‌ و ما نمی‌دانیم‌ که‌ چه‌ کرد و چه‌ گفت‌ و چه‌ شنید؛ و نمی‌دانیم‌ آیا در غار خوابیده‌ بود یا نه؟
اما از غار که‌ بیرون‌ آمد بیدار بود، آن‌قدر بیدار که‌ خواب‌آلودگی‌ ما برملا شد.
چشم‌هایش‌ دو خورشید بود، تابناک‌ و روشن؛ که‌ ظلمت‌ ما را می‌درید.
از غار که‌ بیرون‌ آمد هنوز همان‌ بود با تنی‌ نحیف‌ و رنجور. اما نمی‌دانم‌ سنگینی‌اش‌ را از کجا آورده‌ بود، که‌ گمان‌ می‌کردیم‌ زمین‌ تاب‌ وقارش‌ را نمی‌آورد و زیر پاهای‌ رنجورش‌ درهم‌ خواهد شکست.
از غار که‌ بیرون‌ آمد، باشکوه‌ بود. شگفت‌ و دشوار و دوست‌ داشتنی.
اما دیگر سخن‌ نگفت. انگار لبانش‌ را دوخته‌ بودند، انگار دریا دریا سکوت‌ نوشیده‌ بود.
و این‌ بار ما بودیم‌ که‌ به‌ دنبالش‌ می‌دویدیم‌ برای‌ جرعه‌ای‌ نور، برای‌ قطره‌ای‌ حیرت. و او بی‌آن‌ که‌ چیزی‌ بگوید، می‌بخشید؛ بی‌آن‌ که‌ چیزی‌ بخواهد.
او نامی‌ نداشت، نامش‌ تنها انسان‌ بود و تنها دارایی‌اش، تنهایی............................................

دوست عزیز ممنون از مطلبت ولی این تاپیک مخصوص مطالبی هست که درمورد دانشگاه مطرح میشه،برای موضوعات دیگه مثل ادبیات و ... بخش تخصصی تو همین فروم وجود داره
موفق باشی

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز ممنون از مطلبت ولی این تاپیک مخصوص مطالبی هست که درمورد دانشگاه مطرح میشه،برای موضوعات دیگه مثل ادبیات و ... بخش تخصصی تو همین فروم وجود داره
موفق باشی

با کمی تردید اما با ایشون موافقم

girl.tj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها !
ببخشید کی جزوه ی گسسته ی استاد لطفعلی شمیرانی رو داره که به من بده؟
راستی اگه کسی سؤالات گروه ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل و فیزیک 1 رو هم داره ممنون می شم اگه بهم بده؟
و 1 چیزه دیگه ،اگه دانشجویی که این ترم فیزیک 1 رو با استاد حاج امینی برداشته رو می شناسید لطفا بهم معرفیش کنید.:wacko::wacko::wacko:خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید.:)

بالا