• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Gold Fish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از یکی شنیدم این تز اون ساسان محمدیه.2 ترمه اومده ببخشیدا واقعا ببخشید ولی shit زده به همه چی رفته.ابله.

اطلاعیه هاش و کد کلاساش میاد رو سایت مثه همیشه.

دستت درست ;)

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
همينطوري سلام:)
خوبيد همگي؟
چه خلوت شده اينجا :)

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
‌اگه شما اينطور فكر ميكنيد من فقط ميتونم عذرخواهي كنم. اگه حرفي زدم براي اين بود كه دوست ندارم كوچكترين اتفاقي براي دوستانم به ويژه در ايام امتحانات بيوفته . گرچه كه لحن صحبت تون رو نپسنديدم اما اگه فكر ميكنيد من توهين تهديد يا .. كردم فقط ميتونم عذرخواهي كنم .
در امتحاناتتون موفق باشيد دوست عزيز ...

خواهش میکنم دوست عزیز ، من فقط میگم چون انجمن دانشگاهی هست فقط در مورد درس بحث شه بهتره ،(نه شعر و ادبیات و سیاست) ، همه بچه های اینجا تحصیل کرده هستن و میدونن شرایط جامع چطوره ........
به قول یکی از بچه ها ، تو ایران وقتی سرعت اینترنت کم میشه یا کلاً قطع میشه باید رفت تقویم رو نگاه کرد و دید چه روزی هستش .................

از شما هم ممنون که به فکر بچه ها هستید .
موفق باشید:)

dma

Registered User
لایک‌ها
57
خواهش میکنم دوست عزیز ، من فقط میگم چون انجمن دانشگاهی هست فقط در مورد درس بحث شه بهتره ،(نه شعر و ادبیات و سیاست) ، همه بچه های اینجا تحصیل کرده هستن و میدونن شرایط جامع چطوره ........
به قول یکی از بچه ها ، تو ایران وقتی سرعت اینترنت کم میشه یا کلاً قطع میشه باید رفت تقویم رو نگاه کرد و دید چه روزی هستش .................

از شما هم ممنون که به فکر بچه ها هستید .
موفق باشید:)

مم...ه داریم؟!
:)

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
سلام دوستان.
تو تبدیل  word به pdf چی کار کنم اعداد فارسی تو pdfانگلیسی نشه.
ممنون میشم سریع بگین

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
يك ) به عنوان يك دانشجوي واحد جنوب هر كاري صلاح بدونم توي اين فروم انجام ميدم .
دو ) همون چند ماه پيش كه گفتي ، يكي از بچه ها كه توي شكوه درس داشت به دليل اينكه زياد در جريان نبود متاسفانه توي اغتشاش ها دچار مشكلي بدي شده بود چون گاز اشك اور نزديكش خورده بود و چون اين دوستمون بيماري تنفسي داشت تا مدت ها دچار مشكلات حادي شده بود و كلي از درس و زندگيش افتاده بود به علاوه اينكه از لحاظ سلامتي هم كلي دچار مشكل شده بود.
دليلي براي ادامه بحث با شما يا ديگران نميبينم . ضمنا به دليل برخي اطلاعاتي كه دارم باز هم اگه لازم باشه اطلاع رساني ميكنم ...
سه ) به طور كلي عرض ميكنم .. يه ذره مواظب خودت باش ...

خوب دومش رو خودت می دونی دوست عزیز
اما در مورد اولش و سومش :
شما صلاحت رو برای کار های خودت بدون!اطلاعاتتون رو هم برای خودتون نگه دارید یا در گفتگوی ۀزاد مطرح کنید
ایت تاپیک یه شبه به این جا نرسیده که شما بیای و بگی هر کاری دوست داری انجام می دی!:hmm:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
خدا کنه تابستون برای کامپیوتر ها آز ارائه بدن:(

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
خوب دومش رو خودت می دونی دوست عزیز
اما در مورد اولش و سومش :
شما صلاحت رو برای کار های خودت بدون!اطلاعاتتون رو هم برای خودتون نگه دارید یا در گفتگوی ۀزاد مطرح کنید
ایت تاپیک یه شبه به این جا نرسیده که شما بیای و بگی هر کاری دوست داری انجام می دی!:hmm:

موفق و مويد باشيد . انشالله كه تاپيكتون فعال باقي بمونه . سعي كردم توي اين مدت با پست هام كمكي چه در زمينه اطلاعات مربوط به دانشگاه ( با توجه با سابقه هفت هشت ساله دانشجو بودنم ) چه در ساير زمينه ها انجام بدم . و متاسفانه حالا ديگه دليلي براي ادامه فعاليت در اين تاپيك نميبينم .( گرچه اين پروفايل همچنان فعال هست چون در ساير تالار ها و تاپيك هاي اين فروم مشغول به فعاليت خواهم بود .
ضمنا شايد بهتر باشه يه نگاه به ريزش هاي اعضاي اين تاپيك ( اعضايي كه يه زماني بسيار فعال بودن ) داشته باشيد شايد متوجه بشيد كه نياز هست كمي تغيير ديدگاه داشته باشيد ...
حرف خاصي ديگه اي باقي نميمونه جز خدافظي از همه دوستان .
موفق و مويد باشيد ...

Last edited:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
موفق و مويد باشيد . انشالله كه تاپيكتون فعال باقي بمونه . سعي كردم توي اين مدت با پست هام كمكي چه در زمينه اطلاعات مربوط به دانشگاه ( با توجه با سابقه هفت هشت ساله دانشجو بودنم ) چه در ساير زمينه ها انجام بدم . و متاسفانه حالا ديگه دليلي براي ادامه فعاليت در اين تاپيك نميبينم .( گرچه اين پروفايل همچنان فعال هست چون در ساير تالار ها و تاپيك هاي اين فروم مشغول به فعاليت خواهم بود .
ضمنا شايد بهتر باشه يه نگاه به ريزش هاي اعضاي اين تاپيك ( اعضايي كه يه زماني بسيار فعال بودن ) داشته باشيد شايد متوجه بشيد كه نياز هست كمي تغيير ديدگاه داشته باشيد ...
موفق و مويد باشيد ...
رامتین جان عقیده دارم که حضورت مفید هست داخل این تاپیک !
اما گاهی تنگنا هائی ایجاد میشه که بر خلاف صلاح دید جمع آدم باید تصمیم بگیره تصمیم اخیر شما هم از این دست تصمیم ها بود.
باشی خوشحال میشم نباشی هم به تصمیمت احترام میذارم
موفق باشی دوست عزیز

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام
موقعی که دريافت و پرداخت تسهيلات وام صندوق رفاه رو میزنی صفحه ای که باز میشه بالاش زرد رنگ کد شناستو زده

اینکار رو می کنم اما متاسفانه پیغام میده که خطای امنیتی رخ داده.

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
خدا کنه تابستون برای کامپیوتر ها آز ارائه بدن:(

تابستون ترم پیش ، آزسیستم عامل و آز الکتریکی و الکترونیکی ارایه داده بودن و این ترم هم به احتمال قوی ارائه میدن

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که آز کامپیوتر بر نداشتن هنوز!
بهتون توصیه می کنم به هیچ عنوان با خانم معین تقوی برندارید! واقعا خانم رو اعصابی هستن!
اگر هم بر میدارید از خداوند متعال استدعا کنید در برخورد و تحمل ایشون صبری جزیل بهتون عنایت بفرمایند!!!!!!!

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام دوستان.
تو تبدیل  word به pdf چی کار کنم اعداد فارسی تو pdfانگلیسی نشه.
ممنون میشم سریع بگین

من خودم همیشه واسه اینکه فایل هام همونی که میخوام باشه تو پرینت اونها رو تبدیل به xps میکنم بعد از روش یه نسخه پی دی اف هم میگیرم که احیانا اگر جایی نتونستم xps رو باز کنم pdf استفاده بشه

ورد 2007 و 2010 تو قسمت سیو میتونید اینکارو کنید
یا حق

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
آخ جون دعوا
o02lj51xjxxjx8owwgnx.gif

آقا مهدی @gh@m@hdi
آقا رامتین
و این دسوتمون webnama ( اگه اشتباه نکنم)

بی خیال مملکت گل و بلبل سر این چیزا دیگه دعوا نیکنید بابا :whistle:
فکر کنم یه سو برداشتی از پست های دوستان پیش اومد آشتی کنید بابا
615221_Laie_99.gif

اما بی شوخی تاپیک به فنا رفته :cheff: هیشکی نیس جز چندتا از بچه های کامپیوتر

اینم یه مطلب واسه دانشگاه که اسپم نباشه پستم

استاد آز فیزیک 2 واسه فقط استاد فرشته امینی :baaasmile
یعنی یه خانوم فوق العاده آقاس :D:D:D
یه ترم واقعا کیف کردم سر کلاسش
نمرش آقاس :)
واسه آز فیزیک 2 واقعا ÷یشنهاد میکنم با ایشون ور دارین

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
من خودم همیشه واسه اینکه فایل هام همونی که میخوام باشه تو پرینت اونها رو تبدیل به xps میکنم بعد از روش یه نسخه پی دی اف هم میگیرم که احیانا اگر جایی نتونستم xps رو باز کنم pdf استفاده بشه

ورد 2007 و 2010 تو قسمت سیو میتونید اینکارو کنید
یا حق

مرسی داداش

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
اینکار رو می کنم اما متاسفانه پیغام میده که خطای امنیتی رخ داده.

پس اون کد امنیتی رو اشتباه میزنی راستی فک کنم حتما باید با کارت بانک ملت پرداخت کنی
دوستانی که آز کامپیوتر بر نداشتن هنوز!
بهتون توصیه می کنم به هیچ عنوان با خانم معین تقوی برندارید! واقعا خانم رو اعصابی هستن!
اگر هم بر میدارید از خداوند متعال استدعا کنید در برخورد و تحمل ایشون صبری جزیل بهتون عنایت بفرمایند!!!!!!!

تایید میشه منم این ترم باهاش داشتم رفت رو مخم منم اعصابم خرد شد دیگه سر کلاسش نرفتم و حذفیدمش کلا آدم جالبی نیست :hmm:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
موفق و مويد باشيد ...

یکی از مشکلات بزرگ ما می دونی چیه دوست عزیز؟
از قصاب می خواهیم ماشینمون رو تعمیر کنه و از نجار می خواهیم برای خرید گوشت خوب مشاوره بده!
هر چیر سر جای خودش!
این تاپیک در قسمت تحصیل زده شده و مطمینا شما هم می دونید بحث 30 یا 30 جایی نداره و صرفا به نا کجا کشیده می شه
ضمنا این تاپیک من نیست دوست عزیز...برای دانشجویان هست
ممنونم

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
یکی از مشکلات بزرگ ما می دونی چیه دوست عزیز؟
از قصاب می خواهیم ماشینمون رو تعمیر کنه و از نجار می خواهیم برای خرید گوشت خوب مشاوره بده!
هر چیر سر جای خودش!
این تاپیک در قسمت تحصیل زده شده و مطمینا شما هم می دونید بحث 30 یا 30 جایی نداره و صرفا به نا کجا کشیده می شه
ضمنا این تاپیک من نیست دوست عزیز...برای دانشجویان هست
ممنونم
لایک...!

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
دو تا سوال دارم که جوابش خیلی برام مهمه:

1-کسی میدونه که برنامه پیشرفته تابستون ارایه میشه یا نه ؟

2-یه درس رو تا چند بار میشه سر جلسه نرفت و حذف کرد؟؟ (مثلاً همین پیشرفته)

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

بالا